Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

Καλό παιχτάκι αυτός. Αλλά δεν είναι ελευθερος. :cry:

@Zebu εσυ που βλέπεις Πρεμιερ , δεν εχει κανέναν σακάτη αριστερο εξτρεμ η Φορεστ να μας δανείσει ; Αρκεί να περπατάει , μη μας βγει σαν τον Ριτσαρντς που στη θεση του στα αποδυτηρια εχουμε βαλει καροτσάκι ΑΜΕΑ.
Αλλα που τετοια τυχη να σου φερει αυτο το λεβεντοπαιδο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Αμα δεν κλείσει ο Ποντεντσε , προτεινω να παρουμε αυτον Fábio Ronaldo - Player profile 24/25 . Θα πουμε στα γιδια οτι ειναι νοθος πρωτοξαδερφος του Κριστιανο , δε θα μεινει διαρκειας απουλητο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Αμα θελεις σακατη πιο γυαλινος απο τον Αβονιγι δεν υπαρχει. 2 παιχνιδια παιζει 8 ειναι στο νοσοκομειο.

Αβονιγι σε 15 ματς αμα παιξει στη Σουπερλιγδα θα βαλει 45 γκολ. Δε μας κανει. Θέλουμε κάτι σε σακάτη ΚΑΙ αμπαλο. Εδω σε θελω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Α
Αμα δεν κλείσει ο Ποντεντσε , προτεινω να παρουμε αυτον Fábio Ronaldo - Player profile 24/25 . Θα πουμε στα γιδια οτι ειναι νοθος πρωτοξαδερφος του Κριστιανο , δε θα μεινει διαρκειας απουλητο.
Αυο το παιχατακι δεν θα με χαλαγε να μου το φερει και ας τον εχω δει λιγο απο το youtube. Τζαμπα τελειως θα ητανε και θα εκλεινε μια τρυπα. Οσο για τον Ποντενσε, η αξια του ειναι περισσοτερο στο οτι ξερει τι εστι Ολυμπιακος και μαζι με Φορτουνη και Μασουρα φτιαχνουν την αγια τριαδα στο θεμα σημαια που λεμε.

Εως ενα σημειο να παει να γαμηθει και ο Ορτα, ο Καρμο και ο Ελ Καμπι, τετοιους ξανα βρισκω. Αλλα τον κοντο πρεπει να τον κρατησει. Αλλα ειπαμε, και ο κοντος, χωρις να τον αδικω κοιταει μπας και κανει καμια καλυτερη μεταγραφη. Η κοροιδια ειναι που με χαλαει.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Α

Αυο το παιχατακι δεν θα με χαλαγε να μου το φερει και ας τον εχω δει λιγο απο το youtube. Τζαμπα τελειως θα ητανε και θα εκλεινε μια τρυπα. Οσο για τον Ποντενσε, η αξια του ειναι περισσοτερο στο οτι ξερει τι εστι Ολυμπιακος και μαζι με Φορτουνη και Μασουρα φτιαχνουν την αγια τριαδα στο θεμα σημαια που λεμε.

Εως ενα σημειο να παει να γαμηθει και ο Ορτα, ο Καρμο και ο Ελ Καμπι, τετοιους ξανα βρισκω. Αλλα τον κοντο πρεπει να τον κρατησει. Αλλα ειπαμε, και ο κοντος, χωρις να τον αδικω κοιταει μπας και κανει καμια καλυτερη μεταγραφη. Η κοροιδια ειναι που με χαλαει.

Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς: Εγώ θέλω μόνο Ολυμπιακό - to10.gr

Εδώ λέει οτι πήγε στους κινέζους και τους είπε "Ολυμπιακος ή τανκς". Αλλά οι μπούστηδες κινέζοι ζητάνε ένα τανκερ απο τον Προεδρο για να τον δωκουνε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς: Εγώ θέλω μόνο Ολυμπιακό - to10.gr

Εδώ λέει οτι πήγε στους κινέζους και τους είπε "Ολυμπιακος ή τανκς". Αλλά οι μπούστηδες κινέζοι ζητάνε ένα τανκερ απο τον Προεδρο για να τον δωκουνε.

Εμενα η αποψη μου, αδρεφια, ειναι η γνωστη.
Ο κοντος ειναι γαυρος, δεν το αμφισβητει κανενας. Αλλα δεν θα χαραμισει και τα τελευταια του καλα χρονια στην Ελλαδα. Προσπαθησε περυσι, ακουστηκε για Μπετις, δεν εκατσε και ηρθε σε εμας για να ανεβασει τις μετοχες του λογω ευρωπης μπας και παρει καμια μεταγραφη σε καλυτερο πρωταθλημα. Η Γουλβς πλεον δεν τον γεμιζει ως ομαδα. Στα 29, που τα ζυγωνει αν δεν βρει κατι αλλο θα ερθει πιστευω σε εμας και θα ερθει ως σημαια οπως ο Μασουρας και ο Φορτουνης αν ανανεωσει. εκτος αν συμβουν σημεια και τερατα και φυγει νωριτερα ο κοντος.

Και σιγα μην παει στην Κινα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Κυνηγάτε τον Άρη ρε παλιοπουτανες
Πάλι γαμήσι θα χει στου Χαριλάου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Εμενα η αποψη μου, αδρεφια, ειναι η γνωστη.
Ο κοντος ειναι γαυρος, δεν το αμφισβητει κανενας. Αλλα δεν θα χαραμισει και τα τελευταια του καλα χρονια στην Ελλαδα. Προσπαθησε περυσι, ακουστηκε για Μπετις, δεν εκατσε και ηρθε σε εμας για να ανεβασει τις μετοχες του λογω ευρωπης μπας και παρει καμια μεταγραφη σε καλυτερο πρωταθλημα. Η Γουλβς πλεον δεν τον γεμιζει ως ομαδα. Στα 29, που τα ζυγωνει αν δεν βρει κατι αλλο θα ερθει πιστευω σε εμας και θα ερθει ως σημαια οπως ο Μασουρας και ο Φορτουνης αν ανανεωσει. εκτος αν συμβουν σημεια και τερατα και φυγει νωριτερα ο κοντος.

Και σιγα μην παει στην Κινα.

Κι εγω αυτο πιστεύω , αν και ποτέ δε ξέρεις. Δε τον βλέπω για ινδοκινες και αραβίες που θελει να τον ζμπρώξει η Γουλβς. Ούτε πιστεύω οτι θα μας πουλήσει για τιποτα Τουρκους. Γουστάρει τρελά θρύλο και Ελλάδα , εδω ειναι θεός , κανει ζωάρα γιατι να τα ρισκαρει όλα για 1-2-3 μυρια παραπανω. Αν βρει ομάδα της προκοπής σε τοπ πρωτάθλημα ή στην πατρίδα του θα πάει προφανώς.
Δε ξερω ποσο μεγαλη ειναι η διαφορά με Γουλβς κι αν θα μας τον δωσουν φετος. Παντως σιγουρα θα ξαναγυρισει , εστω και για συνταξη.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ρε καλως τον Γαμαικανο. Γιατι κανεις δηλωσεις ρε μαλακα μου; Αφου ξερει οτι τα κραταω κατι τετοια.
Είχαμε μια συμμαχία-συμφωνία και την σθετησατε
Γιατί έχετε φαταουλα πρόεδρο
Τώρα γιατί μας κυνηγάτε με τους μπεους και γκαγκατσηδες

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.981
Πόντοι
3.446

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.337
Πόντοι
5.391
Ωραιο παιχτακι ο Velde αλλα ειναι δεξιοποδαρος αριστερος εξτρεμ.
Οπως ο Ζελσον και ο κοντος αρα δεν χωραει εκτος κι αν τον ξεχασουμε για φετος τον κοντο που θα ειναι μεγαλο φαουλ βεβαια. Αρα δεν νομιζω να προχωρησει. Εξτρεμ αριστεροποδαρο ειχε ζητησει απ την αρχη καλοκαιριου ο κοουτς.

Απογοητευτικα τα οσα ακουγονται για σεντερ μπακ δυστυχως.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.654
Πόντοι
2.306
Οπως ο Ζελσον και ο κοντος αρα δεν χωραει εκτος κι αν τον ξεχασουμε για φετος τον κοντο που θα ειναι μεγαλο φαουλ βεβαια. Αρα δεν νομιζω να προχωρησει. Εξτρεμ αριστεροποδαρο ειχε ζητησει απ την αρχη καλοκαιριου ο κοουτς.

Ο κοουτς δεν έχει καταλάβει οτι δε θα κάνει παρέλαση μάλλον. Μονο ο Σιλβα πήρε πρέφα τι παιζει στον Ολυμπιακο και σηκωθηκε κι εφυγε εν μεσω προετοιμασιας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

Εχει προταθει, λενε, ο Νικολα Πεπέ. Αριστεροποδαρος εξτρεμ. Αλλα ποσα ζηταει συμβολαιο και ποσα δινει ο δικος μας δεν μας ειπανε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Εχει προταθει, λενε, ο Νικολα Πεπέ. Αριστεροποδαρος εξτρεμ. Αλλα ποσα ζηταει συμβολαιο και ποσα δινει ο δικος μας δεν μας ειπανε.
Μαλακιες συνέχεια γράφουν κωλομπαραδες, κατσε να δούμε με τους δικούς μας πρώτα μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν κλείσει :tooth:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.273
Πόντοι
5.006
Αύριο το πρωΐ μπαίνει @raopau μέσα με όλες τις κούπες και τον Στρατηγό Μεντιλίμπαρ καβάλα στο άλογο.

:tooth:
Περιμενω να αποχωρησουν οι βαζελογαυροι και μετα να μπω...
Καλα ηταν 2 χρονια που δεν πηραμε τιποτα και ηταν εξαφανισμενοι οι τυποι στο μπασκετακι τους...
Αλλα τωρα που πηραμε το ευρωπαικο, εμφανιστηκαν παλι σαν τα σαλιγκαρια...
ειναι το τιμημα της επιτυχιας, δεν μπορουμε να κανουμε κατι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Το σανο που ειχανε μεσα οι κουπες τελειωσε δεν με παιρνει αλλο.
Αλλωστε, εγω δεν εκανα ποτε αναφορα για την ευρωπαικη της Κ19 μονο για των ανδρών, τοσο γαυρος ειμαι.
Ως γνησιος κλωνος του Τσουκαλα δεν κοιταω τα χαλια μας αλλα τα χαλια των αλλων ομαδων Αν πχ, μετα απο τετοια αναλογη επιτυχια τα εκανε αυτα κανενας Ρωσος, τωρα θα τους γλενταγα κανονικα για το σανο που τους πουλανε, αλλα τα δικά μας δεν φαινονται για εμενα.
ειναι Τσουκαλεικη υποχρεση αφου.
Στο εσιαξα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom