Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Οπως ξεχασαμε και με την Ευρωπαικη που σηκωθηκε....
Έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις την κουραδομηχανη όταν τελειώσει και η τελευταία μέρα των μεταγραφών και όταν τελειώσει και η επόμενη σαιζόν γιατί για αυτήν που πέρασε δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα το ότι πολλοί νομίζουν θα ασκήσουν μοχλό πίεσης στην κουράδομηχανη γράφοντας αφορισμούς στο μπου και απαιτώντας να σκορπιστούν λεφτά ξέρουν τι θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο αυτός είναι ο χοντρός να έρθει καλύτερος βρείτε τον μόνο μην είναι κανένας ταμπι η ρουμπινιας πάλι και χρειαστεί να σερβίρουμε κορνεδες

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.171
Πόντοι
216
Έχεις κάθε δικαίωμα να κρίνεις την κουραδομηχανη όταν τελειώσει και η τελευταία μέρα των μεταγραφών και όταν τελειώσει και η επόμενη σαιζόν γιατί για αυτήν που πέρασε δεν νομίζω να μπορούμε να πούμε τίποτα τώρα το ότι πολλοί νομίζουν θα ασκήσουν μοχλό πίεσης στην κουράδομηχανη γράφοντας αφορισμούς στο μπου και απαιτώντας να σκορπιστούν λεφτά ξέρουν τι θα πάρουν από τα τρία το μακρύτερο αυτός είναι ο χοντρός να έρθει καλύτερος βρείτε τον μόνο μην είναι κανένας ταμπι η ρουμπινιας πάλι και χρειαστεί να σερβίρουμε κορνεδες
για κοσκο το επομενο καλοκαιρι ακουστηκε η κουπα το τρεναρε ενα χρονο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.429
Πόντοι
28.246
Δεν προκειται να κανω τιποτα απο τα παραπανω. Κυριως να κρινω αφου πρωτα δω. Μετα χριστον προφητης δεν υπηρξα ποτε και ουτε τωρα θα γινω αυτα ειναι για κοτες.

Θα κανω ότι είχα πει πριν κανα μηνα. Τζολακης, Μασουρας, Φορτουνης, Ποντενσε, Καρμο, Ορτα Αλεξανδροπουλος. Να μου ανανεωσει αυτους και απο εκει περα ας φερει ο,τι θελει

Μεχρι τωρα ανανεωσε μονο Τζολακη και Μασουρα και τον δευτερο με το ζορι. Με τον Φορτουνη δεν φταιει η διοικηση. Στα αλλα εχει πέσει σανο και καποιοι περιμενουν τον Ποντενσε.
Στ'αρχιδια μου, που θα κατσω να σκασω με τις μεταγραφες που θα κανει ο ο χοντρος πλεον.

Ζητω ο Ολυμπιακος και να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι ακομα και μεσα στον Ολυμπιακο!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
για κοσκο το επομενο καλοκαιρι ακουστηκε η κουπα το τρεναρε ενα χρονο
Μπλέχτηκε με την σούπερ λίγδα πάλι με προεδρίες επο είναι τα 100 χρόνια να πουλήσει λεζάντα για μια ζωή και δεν ξέρει αυτός ξέρουμε εμείς πουλά δώσε τόσα για να μην λέμε πολλά ορίστε ένα στοίχημα ότι ποσό θέλετε στείλτε μου μήνυμα κρατήστε πριντ σκριν και τέλος Μαΐου του 25 θα πληρωθεί η από μένα η από εσάς μόνο με γαύρους δηλωμένους θα το βάλω αν θα σηκώσει κούπα

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
9.122
Πόντοι
3.296
Δεν προκειται να κανω τιποτα απο τα παραπανω. Κυριως να κρινω αφου πρωτα δω. Μετα χριστον προφητης δεν υπηρξα ποτε και ουτε τωρα θα γινω αυτα ειναι για κοτες.

Θα κανω ότι είχα πει πριν κανα μηνα. Τζολακης, Μασουρας, Φορτουνης, Ποντενσε, Καρμο, Ορτα Αλεξανδροπουλος. Να μου ανανεωσει αυτους και απο εκει περα ας φερει ο,τι θελει

Μεχρι τωρα ανανεωσε μονο Τζολακη και Μασουρα και τον δευτερο με το ζορι. Με τον Φορτουνη δεν φταιει η διοικηση. Στα αλλα εχει πέσει σανο και καποιοι περιμενουν τον Ποντενσε.
Στ'αρχιδια μου, που θα κατσω να σκασω με τις μεταγραφες που θα κανει ο ο χοντρος πλεον.

Ζητω ο Ολυμπιακος και να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι ακομα και μεσα στον Ολυμπιακο!
καλα βρε τρομπα πριν λιγες μερες δεν εκραζες εδω???....ρε μην του μιλατε του ανθρωπου ειναι υπερκοπανος μιλαμε!!!...και ψευτης!!!!!!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423
Μη γκρινιάζετε ρε.

Θα έρθουν νέοι παίκτες να αντικαταστήσουν τους παλαιούς.

Τον Όρτα τον θέλω.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

:woldman:
Επιτέλους...μόνο μη γίνει καμμιά μαλακία και καταλάβουν οι άραβες τι τεμπελχανά λαμόγιο παίρνουν και κάνουν πίσω τελευταία στιγμή όπως με τον μάνταλο που τον έστειλαν πίσω με το ίδιο αεροπλάνο που είχε πάει να υπογράψει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.429
Πόντοι
28.246
καλα βρε τρομπα πριν λιγες μερες δεν εκραζες εδω???....ρε μην του μιλατε του ανθρωπου ειναι υπερκοπανος μιλαμε!!!...και ψευτης!!!!!!!
Εσενα περιμενα. Τελικα, δεν σου εκανα ζημια ως προμοτορας. Αλλα ως νταβατζης που εισαι. Σου εκανα ζημια στη δουλεια τελικα τυπε.Αλλιως δεν θα μου χρωσταγες τετοιο πεσιμο. Με μεγαλη μου χαρα να μου την πεφτεις οπου με βρισκεις. Ειλικρινά θα ειναι μεγαλη μου χαρα για το κακο που σου προκαλεσα. Και να ξερες ποσο ευτυχισμενο με κανεις.

Βαρα και τιμη μου και καμαρι μου σου ξανά λεω.

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Μη γκρινιάζετε ρε.

Θα έρθουν νέοι παίκτες να αντικαταστήσουν τους παλαιούς.

Τον Όρτα τον θέλω.
Εδώ να πούμε ο παναθας έχει να πάρει πρωτάθλημα από τότε που ήταν ανοιχτή η μπάρμπαρελλα και δεν κουνιέται φύλλο εδώ πήραμε ευρωπαϊκή κούπα που άσπρισαν τα μαλλιά μας να τη δούμε και αυτοί εκεί ακόμα γκρίνια γκρίνια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.429
Πόντοι
28.246
Εδώ να πούμε ο παναθας έχει να πάρει πρωτάθλημα από τότε που ήταν ανοιχτή η μπάρμπαρελλα και δεν κουνιέται φύλλο εδώ πήραμε ευρωπαϊκή κούπα που άσπρισαν τα μαλλιά μας και αυτοί εκεί ακόμα γκρίνια γκρίνια
Μαντεψε.....
Στ αρχιδια μας ο βαζελος. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακοι.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
9.122
Πόντοι
3.296
Εσενα περιμενα. Τελικα, δεν σου εκανα ζημια ως προμοτορας. Αλλα ως νταβατζης που εισαι. Σου εκανα ζημια στη δουλεια τελικα τυπε.Αλλιως δεν θα μου χρωσταγες τετοια πεσιμο. Με μεγαλη μου χαρα να μου την οεφτεις οπου με βρισκεις. Ειλικρινά θα ειναι μεγαλη μου χαρα για το κακο που σου προκαλεσα. Και να ξερες ποσο ευτυχισμενο με κανεις.

Βαρα και τιμη μου και καμαρι μου σου ξανά λεω.
φυσικα και θα το κανω αυτο δεν ειναι προβλημα !!!!!!!! αλλα εσυ σαν γνησιος αντρας που εισαι γιατι δεν λες που ειμαι ολα αυτα????

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.950
Πόντοι
6.256
Φιλε τη τελευταια μερα των μεταγραφων μια σοβαρη ομαδα κανει 2-3 τελευταιες κινησεις....εδω θα κανουμε προετοιμασια χωρις τα 2 μας βασικα περυσι εξτρεμ,χωρις τον Ορτα,χωρις το βασικο μας στοπερ Καρμο.

Θελεις στις μεταγραφες 2 στοπερ,2 ακραιους χαφ,2 σεντερ φορ και ενα αμυντικο χαφ...παλι καλα που ο Ελ Καυλι ειχε +1 στο συμβολαιο και υποχρεωθηκε να παει στη προετοιμασια.

Δυο μηνες μετα τη κατακτηση του Κονφερενς εχεις ανανεωσει μονο Τζολακη,Πασχαλακη και Μασουρα....οσο για περυσι αν δεν ειχαν ευθυγραμιστει ολοι οι πλανητες και τα αστρα και δεν κατακτουσες το Κονφερενς θα μιλουσες για πετυχημενη χρονια;

Με αποκλεισμο απο κυπελλο,3η θεση στο πρωταθλημα και αλλαγη 5 προπονητων;

Ειπαμε με αφορμη τη κατακτηση του Κονφερενς οτι ηταν ευκαιρια να γινουμε επιτελους σοβαρο οργανωτικα σωματειο αλλα αρχιδια καπαμα με τον Χοντρο δεν υπαρχει ελπιδα....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Μαντεψε.....
Στ αρχιδια μας ο βαζελος. Εμεις ειμαστε Ολυμπιακοι.
Δεν είμαστε μόνο Ολυμπιακοί έχουμε ζήσει και τα πέτρινα χρόνια και δεν έχουμε κοντή μνήμη και δεν θελουμε να τα ξαναζήσουμε ποτέ

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Εδώ να πούμε ο παναθας έχει να πάρει πρωτάθλημα από τότε που ήταν ανοιχτή η μπάρμπαρελλα και δεν κουνιέται φύλλο εδώ πήραμε ευρωπαϊκή κούπα που άσπρισαν τα μαλλιά μας να τη δούμε και αυτοί εκεί ακόμα γκρίνια γκρίνια
aytoi το θεωρουν και λογικο να μην παιρνουν πρωταθλημα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.024
Πόντοι
3.506
15 Ιουλίου έχει πάει τύποι. Δε θα μιλήσω για τα κενα που είχε η ομάδα πέρσι,ακόμα και αν πήρε μπρος μετά το Φλεβαρη και πήρε και κούπα , τα κενά τα είχε.

Σου έφυγε ο στυλοβάτης της άμυνας. Σου έφυγε ο οργανωτής , σου έχει φύγει ο δεύτερος και ο τρίτος επιθετικός , σου έχει φύγει η χρυσή αλλαγή Ορτα καθώς και ο καλύτερος στα φτερά ποντενσε. Πιθανότατα να σου φύγει και ο βασικός κυνηγός.

Για τον Ισπανό δε λέω κάτι , φέραμε παρόμοιο αντικαταστάτη. Και ναι μπορεί ο Κωστούλας να σου βγει. Αλλά ο αριθμός παικτών που αναφέρω και μόνο , είναι πρακτικά μια ομάδα.

Και περιμένετε κάποιοι πρωτάθλημα ; Σοβαρά τώρα ;

Μακάρι να βγω ψεύτης , αλλα προβλέπω να μη βρίσκουμε παίκτες και να γίνει ένα μπαράζ μεταγραφών στον τέλος , του κωλου, όπως τότε με Μαρσέλο, Χαμες και όλα τα ράφια των μανατζαραιων. Και θα βγαίνει ο Νικολακοπουλος και να λέει λογικό που έγιναν αυτά , πήραν οι παίκτες υπεραξία , όταν από το Φλεβάρη ξέρεις ποιον θα έχεις προπονητή και δεν κανεις καμία κίνηση για τη νέα χρονια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.429
Πόντοι
28.246

Παραθετω το μηνυμα μου για αναφορα στον Ελ Καμπι.
Ουτε με αυτον εχει ευθυνη η διοικηση που δεν εχει δεχτει αναπροσαρμογή.

Το σανο ειναι που με εχει πειραξει. Αν δεν ηθελε πχ Καρμο ή εβλεπε οτι δεν μπορουσε να πληρωσει το μεγαλο ποσο ομολογουμενως ας κοίταγε να βρει εναν ενα μηνα τωρα να τον εχει του Βασκου να δουλεψει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν είμαστε μόνο Ολυμπιακοί έχουμε ζήσει και τα πέτρινα χρόνια και δεν έχουμε κοντή μνήμη και δεν θελουμε να τα ξαναζήσουμε ποτέ
τι μας περασες για ζελες που θυμηθηκαν το μπασκετ παλι,οπου φυσαει πανε ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ και τα διεκδικουμε ολα.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
9.122
Πόντοι
3.296
Φιλε τη τελευταια μερα των μεταγραφων μια σοβαρη ομαδα κανει 2-3 τελευταιες κινησεις....εδω θα κανουμε προετοιμασια χωρις τα 2 μας βασικα περυσι εξτρεμ,χωρις τον Ορτα,χωρις το βασικο μας στοπερ Καρμο.

Θελεις στις μεταγραφες 2 στοπερ,2 ακραιους χαφ,2 σεντερ φορ και ενα αμυντικο χαφ...παλι καλα που ο Ελ Καυλι ειχε +1 στο συμβολαιο και υποχρεωθηκε να παει στη προετοιμασια.

Δυο μηνες μετα τη κατακτηση του Κονφερενς εχεις ανανεωσει μονο Τζολακη,Πασχαλακη και Μασουρα....οσο για περυσι αν δεν ειχαν ευθυγραμιστει ολοι οι πλανητες και τα αστρα και δεν κατακτουσες το Κονφερενς θα μιλουσες για πετυχημενη χρονια;

Ειπαμε με αφορμη τη κατακτηση του Κονφερενς οτι ηταν ευκαιρια να γινουμε επιτελους σοβαρο οργανωτικα σωματειο αλλα αρχιδια καπαμα με τον Χοντρο δεν υπαρχει ελπιδα....
παψε ασχετε ...παλι μαλακιες γραφεις για τον θρυλο?????

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606

Η ταμπακιέρα δεν είναι ο χοντρός και ούτε ο δικός μου θεός μέχρι να βρεθεί άλλος καλύτερος όσο κρατάει τον σύλλογο ψηλά και τον κρατάει θα κάνω υπομονή μαζί του αν βρεθεί άλλος κιμπάρης απλας να έρθει να πάρει την ομάδα θα του στρώσω το χαλί να ξεκουμπιστεί

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
9.122
Πόντοι
3.296
Η ταμπακιέρα δεν είναι ο χοντρός και ούτε ο δικός μου θεός μέχρι να βρεθεί άλλος καλύτερος όσο κρατάει τον σύλλογο ψηλά και τον κρατάει θα κάνω υπομονή μαζί του αν βρεθεί άλλος κιμπάρης απλας να έρθει να πάρει την ομάδα θα του στρώσω το χαλί να ξεκουμπιστεί
απο ''σκοπραω'' και λεφταδες φιλε εδω μεσα αλλο τιποτα!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom