Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
απο ''σκοπραω'' και λεφταδες φιλε εδω μεσα αλλο τιποτα!!!!!!!!!
Νομίζεις εγώ δεν αγανακτώ εγώ με τις μαλακιες που κάνει ; Με το σανό που ταΐζει μέσω των αυλικών ; Μου είναι αντιπαθέστατος αλλά του αναγνωρίζω ότι μέχρι να έρθει ο επόμενος δεν υπάρχει άλλος καλύτερος και θα πρέπει να τον φάω στη μάπα τον παχύδερμο το να γκρινιάζω δεν είναι λύση

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.963
Πόντοι
3.296
Νομίζεις εγώ δεν αγανακτώ εγώ με τις μαλακιες που κάνει ; Με το σανό που ταΐζει μέσω των αυλικών ; Μου είναι αντιπαθέστατος αλλά του αναγνωρίζω ότι μέχρι να έρθει ο επόμενος δεν υπάρχει άλλος καλύτερος και θα πρέπει να τον φάω στη μάπα τον παχύδερμο το να γκρινιάζω δεν είναι λύση
οποιος και να ερθει θα βρεθουνε παντα αυτοι που θα κραζουνε.....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
οποιος και να ερθει θα βρεθουνε παντα αυτοι που θα κραζουνε.....
Εντωμεταξύ αγνοούμε παντελώς την γνώμη Του προπονητη τον Φορτούνη τον βρήκε ο μεντιλιμπαρ αν του είπε καλός ο Κωστας αλλά εγώ με τον τρόπο που θέλω να παίξω δεν ταιριάζει απόλυτα ο άλλος γιατί να τα χώσει ;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.003
Πόντοι
46.423

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.519
Πόντοι
2.356
Όχι, δεν πάει έτσι, έχουμε να κόψουμε και εισιτήρια.

3-1 θα είναι η σειρά, όπως είπα και πριν τον αγώνα, και θα γιορτάσουμε πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.
Τα παπάρια μας τα δυο εορτάσατε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Μη μασάτε ρε τύποι, θα παίξει μπιελ τώρα ,θα κάνει τριάντα ασίστ και πέντε γκολ με κεφάλια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Εντωμεταξύ αγνοούμε παντελώς την γνώμη Του προπονητη τον Φορτούνη τον βρήκε ο μεντιλιμπαρ αν του είπε καλός ο Κωστας αλλά εγώ με τον τρόπο που θέλω να παίξω δεν ταιριάζει απόλυτα ο άλλος γιατί να τα χώσει ;
Ο,τι να 'ναι.

Αν ισχυε αυτο, θα του εδινε 1,7?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Τι θα έπρεπε να μην του κάνει καμία πρόταση ;
Αστο ρε μπραμπ. Αστο ρε φιλε.

Οταν σου λεει ενας προπονητης δεν καιγομαι γι αυτον τον παιχτη, που εχεις και ως σεναριο εσυ, δεν του δινεις και 1,7 τον χρονο για να μεινει.

Αστο φιλε....

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.963
Πόντοι
3.296
Τι θα έπρεπε να μην του κάνει καμία πρόταση ;
δεν μπορουσε και να τον ηθελε ο κοουτς να δωσει στον φορτουνη πανω απο αυτα που του εδωσε...του χρονου θα ειναι 32....ποσα θελει να παρει δηλαδη??? μπορει ο ολυμπιακος α δωσει στον φορτουνη 2.5 η 3 μυρια???

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Αστο ρε μπραμπ. Αστο ρε φιλε.

Οταν σου λεει ενας προπονητης δεν καιγομαι γι αυτον τον παιχτη, που εχεις και ως σεναριο εσυ, δεν του δινεις και 1,7 τον χρονο για να μεινει.

Αστο φιλε....
Του δίνει ένα συμβόλαιο παρά παρά πολύ καλό για Ελλάδα που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα πετροδολάρια όμως και λέει άμα κάτσει θα κάτσει δεν μου τον έχει ως προτεραιότητα ο προπονητής αν υποθέσουμε ότι έτσι ήταν αν πάλι του είπε κράτησε τον με κάθε αντίτιμο τον χρειάζομαι αλλάζει το πράγμα αλλά έγινε έτσι ;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.003
Πόντοι
46.423

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Του δίνει ένα συμβόλαιο παρά παρά πολύ καλό για Ελλάδα που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα πετροδολάρια όμως και λέει άμα κάτσει θα κάτσει δεν μου τον έχει ως προτεραιότητα ο προπονητής αν υποθέσουμε ότι έτσι ήταν
Αστο λεμε μπραμπ....
Στο φιναλε ειπαμε ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.

Το εγραψα και με κεφαλαία μπας και καταλαβεις.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
Αστο λεμε μπραμπ....
Στο φιναλε ειπαμε ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ.

Το εγραψα και με κεφαλαία μπας και καταλαβεις.
Εγώ δεν θα το καταλάβω ακόμα κι αν το γράψεις σε πανό και το σέρνει αεροπλανο πάνω από την Αθήνα αλλά φρόντισε άμα πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου να ξεχάσεις το νήμα το ίδιο κι εγώ αν δικαιωθείς που το απεύχομαι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Εγώ δεν θα το καταλάβω ακόμα κι αν το γράψεις σε πανό και το σέρνει αεροπλανο πάνω από την Αθήνα αλλά φρόντισε άμα πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου να ξεχάσεις το νήμα το ίδιο κι εγώ αν δικαιωθείς που το απεύχομαι
Σιγα μην ξεχασω το νημα αν παρουμε το πρωταθλημα. Εδω τον εκραζα το περσινο καλοκαιρι και μου σηκωσε ευρωπαικο και δεν ξεχασα το νημα. Για το πρωταθλημα θα παρω τα ματια μου να φυγω επειδη τον κραζω;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.003
Πόντοι
46.423
Υπομονή.

Καθίστε να δούμε πρώτα την ομάδα με όλες τις καινούργιες μεταγραφές και μετά τρωγόμαστε.

Η γνώμη μου είναι ότι ο Φορτούνης ότι είχε να δώσει το έδωσε.

Αφήστε που η πρόταση που είχε από εμάς ήταν και εξαιρετική.

Ο Κάρμο ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει αφού το οικονομικό του κόστος ήταν εκτός διαθέσιμου μπάτζετ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Ο Κάρμο ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει αφού το οικονομικό κόστος του ήταν εκτός διαθέσιμου μπάτζετ
Θελεις να γαμησεις απεγνωσμενα. Δεν κρατιεσαι. Η πουτανα που εχεις βαλει στο ματι ειναι ακριβη για το πορτοφόλι σου και τα παζάρια που της κανεις δεν βγαζουν πουθενα. Τι θα κανεις;

Εγω θα πηγαινα σε αλλη φτηνοτερη και καλη φυσικα για να σβησω τις καβλες μου. Εσυ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.523
Πόντοι
28.246
Υπομονή.

Καθίστε να δούμε πρώτα την ομάδα με όλες τις καινούργιες μεταγραφές και μετά τρωγόμαστε.

Ο Κάρμο ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση για να παραμείνει αφού το οικονομικό του κόστος ήταν εκτός διαθέσιμου μπάτζετ.
Ασε τα χαχα και απαντα κανονικα. Το χαχα πιανεται για απάντηση οτι δεν θελεις να γαμησεις αλλα να τον παιξεις.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.003
Πόντοι
46.423
Ασε τα χαχα και απαντα κανονικα. Το χαχα πιανεται για απάντηση οτι δεν θελεις να γαμησεις αλλα να τον παιξεις.

Μη ξεχνάς ότι έχουμε και την Ρετσίνα ... και θα γίνει και ανανέωση συμβολαίου για να μην μας φύγει ...

:tooth:

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.963
Πόντοι
3.296
Υπομονή.

επισης το ευχαριστω του φορτουνη σε μια ομαδα που μετα απο 2 σοβαρους τραυματισμους του εδωσε νεο συμβολαιο..οταν οι προπονητες δεν τον ηθελαν(τουλαχιστον για βασικο) ο κοσμος και ο χοντρος τον κρατησαν...το ευχαριστω του ηταν να φυγει .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom