Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Οσο και να του το εξηγησεις δεν θα νιωσει.
Αυτος νομιζει οτι με το γεγονος οτι με το ευρωπαικο ξεπεράστηκε η μαλακισμενη διετια, οτι πρέπει να επιτρεψουμε να το παιξει στην τυχη του ο χοντρος και στην συνεχεια.

Πραγματικά κουράστηκα. Τους αφήνω σε σένα. Αν καταφέρεις να τους πείσεις οτι το να γίνονται ρουτίνα οι 3/4ρες από αεκακια,παοκακια και ζελες δεν ειναι Ολυμπιακός αλλά Athens Kallithea , έχει καλώς. Αν όχι δεν πειράζει , το πολύ πολύ να γίνουμε ζέλες στο μέλλον. Θα μετράμε καμια 20ρια χρονια ατιτλοι και θα κανουμε επετειους του Μιλκο οπως κανουν αυτοι για το Χουντεμπλει για να παρηγορηθουν.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Άσε να γίνουμε πρώτα μπουρδελακι και μετά να αλλάξουμε τις πουτανες όχι τις κουρτίνες άμα δεν πάει καλά τώρα γιατί κράζετε δεν καταλαβαίνω
Γιατι δεν θελω πλέον να αλλαζω πουτανες και κουρτινες οπως τα τελευταια δυο χρονια.
Τοση ωρα το λεμε. Ποσες φορες να το πουμε ακομα;

Πρεπει να ξανα φτασουμε σε αυτο το σημειο για να μιλησουμε δηλαδη;

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.047
Πόντοι
4.496
Πραγματικά κουράστηκα. Τους αφήνω σε σένα. Αν καταφέρεις να τους πείσεις οτι το να γίνονται ρουτίνα οι 3/4ρες από αεκακια,παοκακια και ζελες δεν ειναι Ολυμπιακός αλλά Athens Kallithea , έχει καλώς. Αν όχι δεν πειράζει , το πολύ πολύ να γίνουμε ζέλες στο μέλλον. Θα μετράμε καμια 20ρια χρονια ατιτλοι και θα κανουμε επετειους του Μιλκο οπως κανουν αυτοι για το Χουντεμπλει για να παρηγορηθουν.
3αρες και 4αρες απο αεκακια εκαι παοκακια ε???....ρε πατε καλα????

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
3αρες και 4αρες απο αεκακια εκαι παοκακια ε???....ρε πατε καλα????

θες να μπεις στη βικιπιδια να δεις τι εχουμε ζησει την τελευταια διετία ; Γιατι δε σε κοβω να πολυπαρακολουθεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
Γιατι δεν θελω πλέον να αλλαζω πουτανες και κουρτινες οπως τα τελευταια δυο χρονια.
Τοση ωρα το λεμε. Ποσες φορες να το πουμε ακομα;

Πρεπει να ξανα φτασουμε σε αυτο το σημειο για να μιλησουμε δηλαδη;
Δυο χρονια δεν πήραμε πρωτάθλημα και δεν μπορείς να το αντέξεις ;

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.047
Πόντοι
4.496
θες να μπεις στη βικιπιδια να δεις τι εχουμε ζησει την τελευταια διετία ; Γιατι δε σε κοβω να πολυπαρακολουθεις.
για πες μου τοτε εσυ που τα ξερεις πιο καλα??? και γιατι λετε για τα 2 χρονια.....να πουμε για τα αλλα 13...η απλα θελετε να κραξετε???.Η κουλα παραλιγο να αλλαξει ονομα απο τις 6ρες που ετρωγε τοσα χρονια οι αλλοι οποτε ανεβεναμε πανω τα εκαναν μπουρδελο...και σας πειραξαν τα 2 χρονια που δεν πηγε τοσο καλα η ομαδα???? ασε την κουπα ...που πιστευω οτι και εσεις θα λεγατε το συνθημα "γιαυτο θα ζω με ενα ονειρο τρελο ο θρυλος να σηκωσει το ευρωπαικο''

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.047
Πόντοι
4.496
Τι λες ρε μαλακα! Πολυ εξυπνος εισαι ρε.... :2funny:

Φεύγεις και με αφηνεις μονο μου με τον Παστελιο;
Τα παραταω και εγω.
ειμαι προμοτορας του χοντρου...τοσο τσακαλι που εισαι δεν το καταλαβες???:cheesy::cheesy::cheesy:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Δυο χρονια δεν πήραμε πρωτάθλημα και δεν μπορείς να το αντέξεις ;
Φτου σου, διαολε!

Το θεαμα δεν αντεχω, μπραμπ. Δεν μου αρεσει αλλο αυτο που είδα τα τελευταια δυο χρονια με εξαίρεση το τελευταιο τριμηνο της διετιας. Μην σου πω τριετίας. Γιατι και στο τελευταιο πρωταθλημα που πηραμε μπουρδελακι ητανε.

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ και δεν θελω να το ξανα ζησω να αλλαζουμε πουτανες γιατι αυτες που βαλαμε στην αρχη δεν κανουν. Δεν ειναι καρπουζια οι μεταγραφές ρε πουστη μου, που δεν ξερεις τι θα σου βγει μεχρι να το ανοιξεις.

Τελος, δεν στο εξηγω αλλο.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.047
Πόντοι
4.496
Φτου σου, διαολε!

Το θεαμα δεν αντεχω, μπραμπ. Δεν μου αρεσει αλλο αυτο που είδα τα τελευταια δυο χρονια με εξαίρεση το τελευταιο τριμηνο της διετιας. Μην σου πω τριετίας. Γιατι και στο τελευταιο πρωταθλημα που πηραμε μπουρδελακι ητανε.

ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ και δεν θελω να το ξανα ζησω να αλλαζουμε πουτανες γιατι αυτες που βαλαμε στην αρχη δεν κανουν. Δεν ειναι καρπουζια οι μεταγραφές ρε πουστη μου, που δεν ξερεις τι θα σου βγει μεχρι να το ανοιξεις.

Τελος, δεν στο εξηγω αλλο.
εχεις παει ποτε γηπεδο??

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
για πες μου τοτε εσυ που τα ξερεις πιο καλα??? και γιατι λετε για τα 2 χρονια.....να πουμε για τα αλλα 13...η απλα θελετε να κραξετε???.Η κουλα παραλιγο να αλλαξει ονομα απο τις 6ρες που ετρωγε τοσα χρονια οι αλλοι οποτε ανεβεναμε πανω τα εκαναν μπουρδελο...και σας πειραξαν τα 2 χρονια που δεν πηγε τοσο καλα η ομαδα???? ασε την κουπα ...που πιστευω οτι και εσεις θα λεγατε το συνθημα "γιαυτο θα ζω με ενα ονειρο τρελο ο θρυλος να σηκωσει το ευρωπαικο''

Να σου πω και για τον Ολυμπιακό του Μπούκοβι αμα θες. Αλλά βασικά εδώ κράζουμε το νυν μπουρδελο , δε κανουμε μαθηματα ιστορίας. Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν ο χοντρός έβαλε λεφτά το 2011.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.047
Πόντοι
4.496
Να σου πω και για τον Ολυμπιακό του Μπούκοβι αμα θες. Αλλά βασικά εδώ κράζουμε το νυν μπουρδελο , δε κανουμε μαθηματα ιστορίας. Κανέναν δεν ενδιαφέρει αν ο χοντρός έβαλε λεφτά το 2011.
και γιατι τον κραζετε τοτε???? ρε παιδια ηρεμα να πουμε ολυμπιακος ειμαστε....η μιζερια ειναι για τους αλλους.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
ειμαι σιγουρος!!!!...λογικα ξερεις που ειναι .....και εχεις περασει και απ'εξω.....μεσα εχεις μπει ποτε???
Ρε δεν πας να γαμηθεις πρωινιατικα;

@Hell δικος σου. Προσπαθησαμε εγω και ο daystalker αλλα αρχιδια. Για ανελαβε εσυ με τον δικό σου, ξεχωριστο τροπο μπας και νιωσει.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
και γιατι τον κραζετε τοτε???? ρε παιδια ηρεμα να πουμε ολυμπιακος ειμαστε....η μιζερια ειναι για τους αλλους.....

Μα δεν καταλαβες. Οι άλλοι ΔΕΝ είναι μίζεροι. Ακριβώς γιατί έχουν συνηθίσει στη φάπα τα τελευταία 30 χρόνια. Εμεις δυστυχως εχουμε συνηθισει στα πρωταθληματα και στις ομαδαρες γι αυτό κράζουμε. Οταν ξεσυνηθίσουμε θα πανηγυρίζουμε κι εμεις τις τρίτες θέσεις όπως εκείνοι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.600
Πόντοι
28.246
Που είναι ο Χελ να ρθει να αναλαβει βαρδια;;;!!!
Τον καλεσα. Μολις μπει θα αναλαβει πιστευω. Εκτος αν κρινει ότι η περιπτωση δεν σωζεται. Αν σηκωσει και η επιστήμη του Χελ τα χερια ψηλα, τοτε το χασαμε το παιδι.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
11.047
Πόντοι
4.496
Ρε δεν πας να γαμηθεις πρωινιατικα;

@Hell δικος σου. Προσπαθησαμε εγω και ο daystalker αλλα αρχιδια. Για ανελαβε εσυ με τον δικό σου, ξεχωριστο τροπο μπας και νιωσει.
οπα ???...τι εγινε οταν μας δεν εχουμε τι να πουμε βριζουμε????χαχαχαχχαχαχαα....λεγε εχεις παει ποτε στον ναο???...δεν ειναι κακο!!!!!...να σου πω παιρνεις τηλεφωνα και στον σπορ φμ???χαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom