Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.134
Πόντοι
46.423
Για τον Μασούρα δεν καίγεται ο Μεντιλίμπαρ.

Και ο Φορτούνης είναι τεμπελάκος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο σύστημα pressing του Μεντιλίμπαρ.

Σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο είναι εξαιρετικός αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει pressing από όλους.

Το να μείνουν αυτοί οι δύο δεν θα είναι και κανένα τρομερό κατόρθωμα και αν θα μείνουν είναι επειδή δεν μπορούν να αντικατασταθούν από αν όχι καλύτερους τουλάχιστον ισάξιους ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
11-7 βιάζεσαι να πάρεις παίκτες όταν η ομάδα είναι ρημάδι και θες να τα αλλάξεις όλα γιατί ξεκινάνε τα επίσημα προκριματικά σε 20 μέρες συμβαίνει κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό ;
Στα παπαρια μου μπραμπ ποτε ξεκινανε τα προκριματικα για τους αλλους. Εγω ξερω οτι 17 Αυγουστου ξεκινανε οι επίσημες υποχρεωσεις για εμας. Και αν δεν ξεκινησει καλα θα υπαρχει προβλημα. Εγω ξερω οτι εχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το καλοκαιρι να προετοιμαστει με την ησυχια του και δεν το εκτελαλλευται σωστα να εχει το μεγαλυτερο ποσοστο βασικου κορμου στην διαθεση του Βασκου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Για τον Μασούρα δεν καίγεται ο Μεντιλίμπαρ.

Και ο Φορτούνης είναι τεμπελάκος και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο σύστημα pressing του Μεντιλίμπαρ.

Σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο είναι εξαιρετικός αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει pressing από όλους.

Το να μείνουν αυτοί οι δύο δεν θα είναι και κανένα τρομερό κατόρθωμα.
Εσυ αν καταλαβαινες την αξια αυτων των δυο παιχτων και ποσο μεγαλο επιτευγμα θα ητανε να τους υπογραψει, δεν θα ελεγες τις μαλακιες που λες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
Στα παπαρια μου μπραμπ ποτε ξεκινανε τα προκριματικα για τους αλλους. Εγω ξερω οτι 17 Αυγουστου ξεκινανε οι επίσημες υποχρεωσεις για εμας. Και αν δεν ξεκινησει καλα θα υπαρχει προβλημα. Εγω ξερω οτι εχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το καλοκαιρι να προετοιμαστει με την ησυχια του και δεν το εκτελαλλευται σωστα να εχει το μεγαλυτερο ποσοστο βασικου κορμου στην διαθεση του Βασκου.
Μαζί σου βρες άλλον να τα κάνει καλύτερα έχεις κάτι υπόψην σου ;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Σου ξαναλέω αυτός είναι ο χοντρός έχεις κάποιον άλλο καλύτερο κατά νου ?

Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη του χοντρού ή του Κοβασεβιτς ή του προπονητή ή των μανατζερ ή των παιχτών. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Δεν πιστευω πχ οτι φταιει ο χοντρος που δεν εχει ανανεωσει ο Φορτουνης ή ο Μασουρας , μην τρελαθούμε.

Αυτό που ξέρω είναι οτι δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά. Δεν είναι οτι έχουμε βασικο κορμο και ψαχνουμε τις πινελιες οπως αλλα χρονια. Δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει , αν κατέβει αυτή η ομάδα να παίξει όπως είναι αυτή τη στιγμή , θα πέσει στη Β Εθνικη. Τόσο χαλια είναι τα πραγματα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη του χοντρού ή του Κοβασεβιτς ή του προπονητή ή των μανατζερ ή των παιχτών. Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Δεν πιστευω πχ οτι φταιει ο χοντρος που δεν εχει ανανεωσει ο Φορτουνης ή ο Μασουρας , μην τρελαθούμε.

Αυτό που ξέρω είναι οτι δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά. Δεν είναι οτι έχουμε βασικο κορμο και ψαχνουμε τις πινελιες οπως αλλα χρονια. Δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει , αν κατέβει αυτή η ομάδα να παίξει όπως είναι αυτή τη στιγμή , θα πέσει στη Β Εθνικη. Τόσο χαλια είναι τα πραγματα.
Ρε φίλε τι λες έφυγε ο ιμπορας 108 χρόνων που ήθελε ο ιδιοσ Να φύγει και έφερε έναν στην θέση του με εισήγηση του βασκου έφυγε ο Καρμο που ήταν δανεικός τι άλλο έχει χαθεί με τη βούλα και καταστραφολογειτε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246

Καλα και εσυ εφερες την καταστροφη.
Και να μην ανανεωσει κανενας αοο αυτους που ειναι στον αερα. Θα ερθουν αλλοι. Θα αργησει λιγο να δεσει αλλα η δουλεια θα γινει.
Βεβαια θα εχουμε παλι το ιδιο σανο να πουλιεται. Ειμαστε ομαδα υπο κατασκευη, μια νεα ομαδα που χτιστηκε απο την αρχη, και μπεεε και τσαπρρρ, και ωχ αμαν και αλλες τετοιες μαλακιες.
Το ερωτημα ειναι γιατι να φτασουμε μεχρι εκει αφου μπορει κατα το ήμισυ εστω να το τελειωσει!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.134
Πόντοι
46.423
Εσυ αν καταλαβαινες την αξια αυτων των δυο παιχτων και ποσο μεγαλο επιτευγμα θα ητανε να τους υπογραψει, δεν θα ελεγες τις μαλακιες που λες.

Δεν συμφωνώ μαζί σου.

Ο Μασούρας είναι πλέον δεύτερη επιλογή και ο Φορτούνης καθυστερεί την ανάπτυξη.

Τον Φορτούνη τον σώζει το γεγονός ότι έχει μερικές καλές ασίστ και κάνα γκολάκι που βάζει πού και πού.

Είμαι σκληρός αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Σε κάθε τζαρτζάρισμα πέφτει κάτω και μετά το 75' τα φτύνει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Δεν συμφωνώ μαζί σου.

Τον Φορτούνη τον σώζει το γεγονός ότι έχει μερικές καλές ασίστ και κάνα γκολάκι που βάζει πού και πού.

Καλα, βαλε καμια γκομενα Βιλντοζα, καμια Πετρουσεφ, καμια Μητρου λονγκ. Δεν εισαι για τιποτα παραπανω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
Δεν συμφωνώ μαζί σου.

Θα πληρωθούν για αυτά που μπορούν να κάνουν αυτή είναι η δουλειά του διαπραγματευτή να μην πληρώνονται υπεραξίες

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Ρε φίλε τι λες έφυγε ο ιμπορας 108 χρόνων που ήθελε ο ιδιοσ Να φύγει και έφερε έναν στην θέση του με εισήγηση του βασκου έφυγε ο Καρμο που ήταν δανεικός τι άλλο έχει χαθεί με τη βούλα και καταστραφολογειτε;

Προσωπικά , δε με νοιάζει ποιος θα χαθεί με εξαιρεση του Ποντεντσε που τον θεωρω αναντικαταστατο . Αλλά ακριβως οπως εγινε με τον Ιμπορα , πρεπει να τσουλαει λιγο το πραγμα. Δε γινεται να περιμενουμε τον Φορτουνη, τον Κααμπι ή τον Μασούρα μεχρι τελος Αυγουστου. Ολυμπιακός είμαστε , όχι το Χάνι της Γραβιάς. Βάλτους ενα deadline και να τελειώνουμε , αν θέλουν να φύγουν το μπούλο αλλά να βρουμε εναλλακτικές. Το Σεπτεμβρη μπορείς να βρεις 1 ή 2 καλες περιπτώσεις για να συμπληρώσεις το παζλ , δε μπορείς να χτισεις ομαδα απο το μηδεν.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.134
Πόντοι
46.423
Καλα, βαλε καμια γκομενα Βιλντοζα, καμια Πετρουσεφ, καμια Μητρου λονγκ. Δεν εισαι για τιποτα παραπανω.

Ta44.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
Προσωπικά , δε με νοιάζει ποιος θα χαθεί με εξαιρεση του Ποντεντσε που τον θεωρω αναντικαταστατο . Αλλά ακριβως οπως εγινε με τον Ιμπορα , πρεπει να τσουλαει λιγο το πραγμα. Δε γινεται να περιμενουμε τον Φορτουνη, τον Κααμπι ή τον Μασούρα μεχρι τελος Αυγουστου. Ολυμπιακός είμαστε , όχι το Χάνι της Γραβιάς. Βάλτους ενα deadline και να τελειώνουμε , αν θέλουν να φύγουν το μπούλο αλλά να βρουμε εναλλακτικές. Το Σεπτεμβρη μπορείς να βρεις 1 ή 2 καλες περιπτώσεις για να συμπληρώσεις το παζλ , δε μπορείς να χτισεις ομαδα απο το μηδεν.
Εμείς ξέρουμε από έξω περισσότερα από αυτούς από μέσα ; Ξέρεις τι συζητήσεις έχουν γινει; Αν φύγουν επίσημα θα εχει άλλη βάση η συζήτηση αλλά τώρα τι κουβεντιάζουμε ακριβώς ; Έφυγαν ; Το δικαστήριο του μπου δικάζει τελεσίδικες αποφάσεις στο εφετείο όχι πρωτοδίκες

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.711
Πόντοι
2.306
Εμείς ξέρουμε από έξω περισσότερα από αυτούς από μέσα ; Ξέρεις τι συζητήσεις έχουν γινει; Αν φύγουν επίσημα θα εχει άλλη βάση η συζήτηση αλλά τώρα τι κουβεντιάζουμε ακριβώς ; Έφυγαν ; Το δικαστήριο του μπου δικάζει τελεσίδικες αποφάσεις στο εφετείο όχι πρωτοδίκες

Αυτό που σχολιάζουμε είναι οτι μέσα σε 40 μερες το μόνο που έχουμε κάνει είναι να αντικαταστήσουμε συνταξιούχο Ιμπόρα με συνταξιούχο Γκαρθια, να ανανεώσουμε Τζολακη και να πάρουμε έναν αγνωστου πατρος και μητρός σερβονεοζηλανδό δανεικο απο τη Φορεστ. Δε το λες και σκληρη δουλειά.

Επίσης, αν οι "μεσα" ήξεραν περισσότερα απο εμας τους "εξω" δε θα αλλάζαμε κάθε χρονο 10 παιχτες, 5 προπονητες και 3 τεχνικους διευθυντες.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Αυτό που σχολιάζουμε είναι οτι μέσα σε 40 μερες το μόνο που έχουμε κάνει είναι να αντικαταστήσουμε συνταξιούχο Ιμπόρα με συνταξιούχο Γκαρθια, να ανανεώσουμε Τζολακη και να πάρουμε έναν αγνωστου πατρος και μητρός σερβονεοζηλανδό δανεικο απο τη Φορεστ. Δε το λες και σκληρη δουλειά.

Επίσης, αν οι "μεσα" ήξεραν περισσότερα απο εμας τους "εξω" δε θα αλλάζαμε κάθε χρονο 10 παιχτες, 5 προπονητες και 3 τεχνικους διευθυντες.
Ξεχασες και τον Κοστινια. Που μας δινανε δεκαρικο σε εκατομμυρια και τους το τριψαμε στα μουτρα.
Πως κοροιδευαμε περυσι τους αεκτζηδες για το εικοσιπενταρι που τριψανε στα μούτρα των Γαλλων για Λιβαι; Ε, το λουζομαστε τωρα.

ΤΣΙΠ ΤΣΙΠ ΓΙΔΑΜ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606

Ο πρώτος και μεγαλύτερος αγανακτισμένος με τις μαλακιες του χοντρού όλα αυτά τα χρόνια είμαι εγώ αλλά τώρα νομίζω αρχές Ιουλίου δεν νομίζω ότι αξίζει κράξιμο γιατί έφυγε ένας δανικός

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.601
Πόντοι
28.246
Ο πρώτος και μεγαλύτερος αγανακτισμένος με τις μαλακιες του χοντρού όλα αυτά τα χρόνια είμαι εγώ αλλά τώρα νομίζω αρχές Ιουλίου δεν νομίζω ότι αξίζει κράξιμο γιατί έφυγε ένας δανικός
Ειπαμε οτι το προβλημα δεν είναι ο ενας δανεικος.

Αλλα το σανο που βγαινει γενικα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.765
Πόντοι
2.606
Ειπαμε οτι το προβλημα δεν είναι ο ενας δανεικος.

Αλλα το σανο που βγαινει γενικα.
Φίλε και οι δημοσιογράφοι πρέπει να ζήσουν το ότι τους διαβάζουνε στη ραστώνη του καλοκαιριου δεν τους κάνει σημαντικούς είναι ότι είναι οι ψυκτικοί απόφοιτοι επαλ τον χειμώνα τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom