Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Μηνύματα
811
Κριτικές
26
Like
2.114
Πόντοι
1.196
μαγκες ξανα συγχαρητηρια αυτο που κανατε ειναι μεγαλη μαγκια κερδισατε μια φιορεντινα με 2,5 φορες το μπατζετ σας γιαυτο και το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας των σπορ. Ενταξει καλο και το μπασκετ το 7 που πηραν οι βαζελοι αλλα το ποδοσφαιρο ειναι ο Βασιλιας των σπορ οπως και να το κανουμε:hi:
Διεθνώς, το ποδόσφαιρο δε συγκρίνεται με το μπάσκετ. Όποιος τα συγκρίνει έχει απλά ζήσει μόνο Ελλάδα (από τις ελάχιστες χώρες που τα δύο αθλήματα είναι κοντά σε απήχηση) και ζει σε ψευδαίσθηση. Τα χρόνια που δούλεψα UK σε διεθνές περιβάλλον μιλούσα με άτομα από διάφορες εθνικότητες για σπορ. Εκτός από Έλληνες, με μπάσκετ ασχολούνται τύποι από χώρες πρώην Γιουγκοσλαβίας (Σέρβοι, Κροάτες κλπ.), μερικοί Τούρκοι, λίγοι Ισπανοί και Ιταλοί και υποθέτω και οι Λιθουανοί (δεν έτυχε να γνωρίσω ποτέ κάποιον προσωπικά). Η Γερμανία πήρε παγκόσμιο και τα γήπεδα είναι γεμάτα οπότε σίγουρα υπάρχει κάποιο κοινό αλλά εγώ δε γνώρισα ποτέ έστω έναν Γερμανό που να βλέπει μπάσκετ. Οι Αμερικάνοι που ασχολούνται βλέπουν μόνο NBA όπως και κάποιοι Ασιάτες (Φιλιππινέζοι, Κινέζοι, κλπ.) Για Αφρικανούς, Ινδούς, Πακιστανούς κλπ δε συζητάμε καν, αν και οι Ινδοπακιστανοί ούτε μπάλα βλέπουν πολύ, κυρίως με το κρίκετ ασχολούνται.
 
Τελευταία τροποποίηση:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.847
Like
28.189
Πόντοι
5.506
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ????
ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? Ε?"
 

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Μηνύματα
135
Like
235
Πόντοι
21
Απίστευτος , μυθικός , ανεπανάληπτος!

GO0x1TFXgAAyhq3
Θεός!!!!Ο Κριστιαν Καρεμπε και αυτός!!!!
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
33.144
Like
13.211
Πόντοι
2.606
Προχτές δεν άντεξα να δω τον αγώνα ..έφαγα ελαφριά ευλαβικά το βραδινό, πλύθηκα,έβγαλα από το ντουλάπι το παιδικό μου κασκόλ του Ολυμπιακού από τα 80's και ξάπλωσα με ωτοασπιδες ώστε να μην ακούω τους γειτονες

Πρώτο ξυπνητήρι ειδοποίησης στις 23:55 κ είδα πάει παράταση
Δεύτερο ξυπνητήρι 00:35.. κ μόλις μπαίνω στο κινητό ακούω γκολλλ από κάποιον γείτονα
Κλείνω τα δεδομένα ξανά ωτοασπιδες κ μετά από πέντε λεπτά ανοίγω το κινητό
Τελικό σκορ 1-0
Σηκώνομαι τινάζω το κασκόλ από τη σκόνη κ κατεβαίνω στο κέντρο ...
Δυστυχώς δεν είδα κανένα παλιό συμδεσμιτη ,,,άλλοι παντρεμένοι ,άλλοι μετανάστευσαν ,άλλοι φύγανε απ' τη ζωή κ μόνο νεαρά παιδιά 20-25 ετών να πανηγυρίζουν
Ένιωθα μόνος ,καλά καλά δεν ήξερα τα συνθήματα για να είμαι ειλικρινής....το κασκόλ μου αρχαιγονο μέσα στη σκόνη αλλά οι αναμνήσεις πολλές ... Κ ενώ τραγουδούσαν τα παιδιά στριφογυριζαν εικόνες από το παλιό Καραϊσκάκη από Ρώμη Μαδρίτη Ολλανδία Καστοριά Τούμπα Χαριλάου Καυτατζόγλειο Ρόδο Έδεσσα Δράμα νέα Φιλαδέλφεια ...ατελείωτα χιλιόμετρα σε χαρους λεοφορεια που θέλαμε δύο μέρες να κατέβουμε Καραϊσκάκη μέσα στο χασίσι να βρομανε ....να τσούζουν τα μάτια από καπνό .....
Πετρε να πέφτουν στα πούλμαν κ ώρες στο περίμενε στα Μάλγαρα κ Μαλακάσα....τρέξιμο στο άλσος πίσω από τη Φιλαδέλφεια για να μπούμε μέσα κ πολλές φορές τη Δευτέρα στο σχολείο αργοπορίμενοι χωρίς φωνή .,..

Ξαφνικά ένα χέρι βαρύ σαν ιστορία να με ακουμπά από πίσω ....γυρνω κ βλέπω έναν μουσατο ασπρομαλλη....τον κοιτω κ με ρωτάει αν τον θυμάμαι ......κ μου λέει είναι ο μπριζόλακιας !! Ο θρυλικός μπριζόλακιας που πάντα όταν επινε στο λεοφορειο έλεγε.......αχ κ να είχαμε λίγες μπριζόλες
30 χρόνια ίσως πέρασαν από τότε 30 χρόνια να δω τον θρυλικό μπριζόλακιας της θ7

Ένιωσα ότι δεν χαιρόμαστε τοσο πολύ ...ένα περίεργο συναίσθημα κουβαλούσαμε ,ίσως ζήλεια ότι τα νέα παιδιά με ζεστό αίμα πλέον το χαίρονται περισσότερο από ότι εμείς οι αποστρατευμενοι ...
Τον ρώτησα πώς νιώθει κ μού λέει αμήχανα .......χαρά φυσικά αλλά κάπως παράξενα ..
Πηγέ χάραμα κ γυρίσαμε σπίτια μας ,τον χαιρετω κ φεύγει αμήχανα ο χασάπης μπριζόλακιας κ αφού απομακρύνθηκε γυρνω προς το μέρος του φωνάζοντας......εεε μπριζόλακια κατάλαβα γιατί δεν το πανηγυρίζουμε τόσο.,....διότι νιώθουμε ΔΙΚΑΙΩΣΗ
ποσο ιδια ενιωσα ποσο ιδια και εννοειτε δεν αντεξα να δω ουτε ενα λεπτο ουτε απο το ιντερνετ πουθενα μολισ ακουσα το γκολ αναστηθηκα
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
33.144
Like
13.211
Πόντοι
2.606
ρε μαλακες πειτε μου οτι ειναι φοτοσοπ....:2funny:
GO2pqIKXoAAUh04
πως και δεν βαλανε αποτυπωματα απο τις παλαμες του σε τσιμεντο ο ελ καμπι στη λεωφορο της δοξας θα βαλει αποτυπωμα της πουτσας του
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.847
Like
28.189
Πόντοι
5.506
Ναι με τη ψωλου που βάζει και μπουκάλια στο πάτο της
αδερφε ειχε βαλει και μια τσιπουρα στον κωλο της οταν ηταν μικρη οχι τωρα που ειναι μουμια....ειναι ανωμαλοι οι βαζελες
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.498
Κριτικές
1
Like
7.517
Πόντοι
2.306
αναφερθηκα σε συγκεκριμενο πραγμα και μου γραφεις για τα σχολια ζηλειας καποιων ολυμπιακων για το γηπεδο της αεκ;ελεος ρε φιλε...
η αεκ λοιπον δεν τιμωρηθηκε οπως προσπαθεις να πεις.η αεκ επεσε αγωνιστικα στη β εθνικη και ο προεδρος της επελεξε να τη ριξει στη γ εθνικη,να αλλαξει αφμ και να σβησει τα χρεη.γι αυτο το λογο,την αμεσως επομενη στιγμη αλλαξε η νομοθεσια ωστε να μη γινει συστημα και για τους αλλους μπαταχτσηδες.αυτο δε σημαινει πως δεν ειχε οικονομικο οφελος.ξεκαθαρο αυτο πιστευω.πιστολιασε τους παντες και τα παντα,πουλαγε αντιολυμπιακισμο και σημερα με θρασος το παιζει αδικημενη.
στα του κοσκωτα,δε γνωριζω την ηλικια σου αλλα πιστευω οτι δε ζουσες και πως ενημερωνεσαι απο το σδνα,πραγμα που αν συμβαινει,εισαι αλλος ενας παραπληροφορημενος.ο ολυμπιακος στην πραγματικοτητα,χρεωθηκε τις μπιζνες του κοσκωτα με το πασοκ,του οποιου υπουργος ξεψυχησε μεσα στο δικαστηριο.τι συνεβαινε τοτε;εκανε ο χ παικτης 50 εκατομμυρια,πηγαινε ο κοσκωτας και πληρωνε στην ομαδα 80 και εμφανιζαν μια μεταγραφη 150 εκατομμυριων.τα εκατομμυρια της διαφορας,πηγαιναν στις δουλειες του κοσκωτα με το πασοκ αλλα το χρεος εμενε στον ολυμπιακο.αυτα λοιπον τα χρεη κοσκωτα απο τα οποια ο ολυμπιακος οχι μονο δεν ειχε καποιο οφελος αλλα κοντεψε να χαθει ως ομαδα,να χασει ονομα,σημα κτλ,τα πληρωσε με ρυθμιση ο κοκκαλης.επειδη λοιπον ο κοκκαλης πληρωσε για κατι που δεν οφελησε τον ολυμπιακο,αντιθετα τον ζημιωσε διπλα γτ αυτα τα χρηματα θα μπορουσαν να εχουν χρησιμοποιηθει αλλιως,μπορουμε σημερα και σας κουναμε το δακτυλο.
για τις παραγκες αδελφε,αν βαλεις 1000 παιχνιδια τον αρκουδα αντιπαλο με το ριβαλντο και στα 1000 παιχνιδια θα κερδισει ο ριβαλντο.εκει που επασχε ο ολυμπιακος,ειναι στα μμε τα οποια ακομη και οταν ομαδες οπως η αεκ προηγουταν με γκολ οφσαιντ,εδειχναν αδικημενους ποδοσφαιριστες να πεφτουν κατω.
Να αρχισω με ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι με βγαζεις νεωτερο απ’ οτι ειμαι, την περιοδο Κοσκωτα την εζησα ενηλικος και απο πολυ κοντα. Οπως και την περιοδο Σαλιαρελη.
Αρχιερεας του Κοσκωτα ο κ. Λούβαρης, οταν δεν εκανε business με το ΠΑΣΟΚ εφερνε παικτες για τον Ολυμπιακο.
Λυπαμαι που σου χαλαω το αφηγημα αλλα ο Ολυμπιακος ηταν υπολογος για τεραστια χρεη στην Τραπεζα Κρητης, πολλα απο αυτα του χαριστηκαν και πληρωσε μονο μερος των οφειλων του σε βαθος πολλων ετων.
Για το γηπεδο Καραϊσκακη (που εχετε φρυαξει ως γνησιοι φθονεροι ζηλιαρηδες γιατι η ΑΕΚ αποκαταστησε ουσιαστικα το γηπεδο της) δες λιγο πως κανεις ΔΕΝ αναγνωριζει οτι ειναι κατοχος του γηπεδου (το 50% αυτου του γηπεδου δεν εχει κατοχο, κατεβηκε απο το διαστημα το γηπεδο) δηλ. ο Κοκκαλης λεει «εγω το πουλησα στον Μαρινακη», ο Μαρινακης λεει «εγω δεν το αγορασα» για να μην πληρωσουν τα χρεη του.
Το αλλο 50% @ανηκει στον κ. Λαυρεντιαδη, ετερο προεδρο του Ολυμπιακου που κοσμει ( ή κοσμουσε) τις Ελληνικες φυλακες.
Το να εκμεταλλευεσαι , οπως λες, ενα Νομο του Κρατους για να μην πληρωσεις εχει ως αποτελεσμα να χασεις τη θεση σου στο Πρωταθλημα και να πας Γ Εθνικη, Αυτο ειναι τιμωρια, οχι ποινή απο τη νομο, δεν ειπα οτι ειναι ποινη που απορρεει απο τον Νομο, αλλα τιμωρια που προκυπτει ως δεδομενο.
Πες μου ποια τιμωρια υπεστη ο Ολυμπιακος, για ολα αυτα τα αισχη των Προεδρων του? Πες μου γιατι δεν κατασχει τι γηπεδο η Τραπεζα αφου δεν ανανγωριζει κανεις οτι εχει χρεος?
Γιατι δεν κινει νομικες διαδικασιες να το κατασχει? Οπως γινεται με τόσους και τοσους Ελληνες που χανουν τα απιτια τους?
Σου απαντω εγω, Για να μην γινει αντιδημοφιλης η ιδια και η εκαστοτε Κυβερνηση στους φιλαθλους και χασει τα ψηφαλακια.
Τωρα εσειςι θελετε να ζειτε το παραμυθι του « δεν χρωσταει η ομαδα» « οι αλλοι ειναι κλεφτες» κλπ . επιλογή σας ειναι να κοιμαστε ξεσκέπαστοι.
Μην μας πουλατε ομως αλλο παπα, συγγνωμη δεν αγοραζουμε.
Δεν τα λεω χειροτερα, οπως πραγματικα ειναι, γιατι ειναι μια ωρα χαρας για τον Ολυμπιακο και δεν ειμαι μικροπρεπης.
Απο του χρόνου θα τα πουμε χειροτερα.
 

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Μηνύματα
67.847
Like
28.189
Πόντοι
5.506
γαμησε μας ρε σβερκο που μας απειλεις οτι θα τα πουμε και του χρουνου....ΚΟΚΚΙΝΟΣ παλι ο σβερκος απο την καρπαζια θα γινει και ας κανει οτι θελει το γατακι....ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.498
Κριτικές
1
Like
7.517
Πόντοι
2.306
Αφού βαριέσαι μην μας τα πρηζεις και πήγαινε άλλου να ξυστεις....επί πλέον μην κάνεις ερωτήσεις που δεν αντέχεις τις απαντήσεις....στο παράλληλο σύμπαν του κάθε χανουμιου που νομίζει ότι είναι κάτι το exceptional....καλόν ύπνο....απροπο για την μπιχλα για σπορ και την μετρό σπορ μάλλον δεν πήραμε κάποια κούπα....για την κωλοεπο του ψιψινελ χρειάστηκαν 36 ώρες και 100υπογλωσσια ως θεματοφύλακας του ποδοσφαίρου στην χώρα να στείλει μια ανυπόγραφη επιστολή( από κούλες λαγούς και λοιπούς υποτακτικούς δεν περιμένω και είναι και κατανοητό......)
μαλλον δεν βαριεμαι εγω , βαριεσαι εσυ να διαβασεις τα πολλα posts που εχω γραψει με links και αδιασειστα στοιχεια για τα χρεη σας.
Οι απαντησεις σου δεν εχουν και μεγσλη σχεση με τη πραγματικοτητα.
Οπως εγραψα πιο πριν εγω γιορτασα τη νικη του γαυρου, με φιλους μου καρδιακους που ειναι γαυροι και πεταξαν στα ουρανια.
Αν ειναι αυτοι χαρουμενοι ειμαι κι εγω.
Στα μεταξυ μας θα εχουμε να τσακωνομαστε.
Δεν δουλευω ουτε για την ΕΠΟ ουτε για τον Μελισσανιδη.
Ο προεδρος της ομαδας μου ειναι π διαχειριστης της σημερα, ΟΧΙ η ομαδα μου.
Πολλοι απο εσας κανετε αυτο ακριβως το λαθος, ταυτιζετε την ομαδα με τον προεδρο.
Αν ημουν εγω προεδρος της ΑΕΚ θα ειχα στειλει πρωτος συγχαρητηριο τηλεγραφημα στον χοντρουλη και θα του θυμιζα τις μικροπρεπεις του δηλωσεις για τα εγκαινια του γηπεδου.
Αλλα δεν ειμαι.
Πιστευεις ειλικρινα οτι θα παιρνατε το Κονφερενς, οπως το πηρατε, αν δεν παιζατε μεσα στην Αθηνα?
Ενα ευχαριστω λοιπον στη Φιλαδελφεια που σας εδωσε « τη μεγαλυτερη χαρα της ζωης σας» οπως λετε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom