troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.905
- Πόντοι
- 5.506
ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
Ειλικρινα ρε τυπε ποσων χρονων εισαι;Ελπιζω να εισαι ανηλικο γιατι με αυτα τα μυαλα αμα εισαι ενηλικας υπαρχει τεραστιο θεμα.οταν η συζητηση φευγει σπο τα επιχειρηματα και γυρναει σε προσωπικες επιθεσεις , τοτε ξερεις οτι οκαφροςσυνομιλητης εχει περιελθει σε αδιεξοδο.
ανοιξε και κανα βιβλιο, οχι μονο το Φως καθε μερα…
τα φιλια μου.
ελα ρε μαλακα σοβαρεψου....μιλας με τον βασιλακη καιλα του αθλητισμου?Ειλικρινα ρε τυπε ποσων χρονων εισαι;Ελπιζω να εισαι ανηλικο γιατι με αυτα τα μυαλα αμα εισαι ενηλικας υπαρχει τεραστιο θεμα.
Καθεται ο αλλος και σου γραφει ολοκληρη σεντοναρα για τα χρεη του Ολυμπιακου με το πως ακριβως εγινε η δουλεια και εχεις το θρασος να λες τις μαλακιες σου οταν η πουτσομαδα σου πιστολιασε τους παντες και επεσε Γ εθνικη για να μην πληρωσει 1 ευρω και να καθαρισει.
Εμεις ρε τραχανα τουλαχιστον πληρωσαμε το αρχικο χρεος και δεν πληρωσαμε τα πανωτοκια!!!Τι μιλας εσυ ρε χαλβα που εχεις αλλαξει 200 ΑΦΜ;
τελικά μηπως έμαθες ; με μαχαίρι τον έφαγαν τον άλλον ;ελα ρε μαλακα σοβαρεψου....μιλας με τον βασιλακη καιλα του αθλητισμου?
χαχαχαχαχα πες του οτι επαναλβανουμε το βαζουμε κεφαλαια ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.....τελικά μηπως έμαθες ; με μαχαίρι τον έφαγαν τον άλλον ;
Τα χανουμια δεν έχετε επιχειρήματα ....μόνο παραισθήσεις.....Η ΕΠΙΤΟΜΗ του αδικημένου της καλψομουνιασης και της υποκρισίας και από ότι φαίνεται χτύπησα κέντρο δεν είσαι καν τριάντα ετών για να τα έχεις ζήσει ή υπάρχει θέμα.... Εμείς να δεις τι φιλιά μοιράζουμε από την Τετάρτη δηλητήριο.. .οταν η συζητηση φευγει σπο τα επιχειρηματα και γυρναει σε προσωπικες επιθεσεις , τοτε ξερεις οτι οκαφροςσυνομιλητης εχει περιελθει σε αδιεξοδο.
ανοιξε και κανα βιβλιο, οχι μονο το Φως καθε μερα…
τα φιλια μου.
Φίλε καταρχήν δίκιο έχεις αλλά ή λες ένα σάλτα γαμησου....και ΤΕΛΟΣ η μιλάς γιατί είμαστε λωτοφάγοι σε αυτήν την χώρα....Χαρά στο κουράγιο σου τύπε που προσπαθείς να συννενοηθείς με αεκτζή, τον χρόνο σου χαλάς άκρη δεν θα βγάλεις.
'Οσο για την γηπεδάρα που ζηλεύουμε τι να σου πω... είδα φωτογραφίες από άτομα που είχαν πάει. Αυτοί που κάθονται στο κάτω διάζωμα , όσοι είναι σε ψηλές θέσεις, δεν πρέπει να βλέπουν την τύφλα τους από τα τσιμέντα που έχουν πάνω από τα κεφάλια τους, χώρια κάτι περιστέρια που είχαν κάνει φωλιά σε μια τρύπα. Τουλάχιστον στο Καραισκάκη βλέπεις τα πάντα οπου και να κάθεσαι.
Σε άλλα νέα ο τηλεμεταφερόμενος χρονοταξιδιώτης Τέλης ονειρεύεται τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ το 2031
μας εδωσε χρονο να τα πουμε απο του χρονου....μεχρι τοτε θα τρωνε πουτσοσκαμπιλα και ροχαλες.....απο του χρονου κοσμιαΦίλε καταρχήν δίκιο έχεις αλλά ή λες ένα σάλτα γαμησου....και ΤΕΛΟΣ η μιλάς γιατί είμαστε λωτοφάγοι σε αυτήν την χώρα....
ενταξει....κανονικα θα επρεπε να ειναι και ιμπορα,καρμο...η καθε μια ομαδα ειχε την πορεια τηςΘα έπρεπε να είναι μέσα Τζολάκης και Εσε.
ενταξει....κανονικα θα επρεπε να ειναι και ιμπορα,καρμο...η καθε μια ομαδα ειχε την πορεια της
ναι ρε τυποι αλλο ηθελα να πω....η ο μαδα που το κερδισε ειναι η κατα συνθηκη η ομαδα που εχει θεση σε αυτον τον πινακα....με το ζορι το σταρ συστεμ βαζει και μερικους αλλους για να γλυκανει λιγο το χαπι