ποιο να σταματησει φιλε μου?ολα ψεματτα ειναι για λαμια&αρη?γιατι στο ημιχρονο επανω που εχενε η αεκ,εκανα 25 λεπτα να βγουν?απλα μπηκε ο παλλετας στα αποδυτηρια&υους ειπα,πρεπει να χασουμε&εγινε χαμος με τους ξενους.στο παιχνιδι με τη λαμια,αποτομα ο τσιλουλης ειχε υπογραψει στην αεκ.Όχι δεν ξεκίνησε με +12, δεύτερος ήταν.
Αυτό που σας επαναλαμβανουν κατι συνέχεια και στο τέλος το πιστεύετε πρεπει να σταματησει.
Απο που κι ως που "το εχασε η αεκ", τις περισσοτερες φορες ο παοκ ηταν πρωτος στη βαθμολογια, λιγες ηταν η αεκ.
Ο παοκ ειχε την καλυτερη αμυνα και επιθεση (βαση στατιστικών).
Με κάνετε να υποστηρίζω τους τούρκους και δεν το θέλω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.181
- Πόντοι
- 46.423
Αναρωτιέμαι αν ο Σκάρπα με Μεντιλίμπαρ στο πάγκο θα έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό αν και νομίζω ότι αυτός ήθελε να φύγει.
Επιστρέφει επίσης ο Μπιέλ και είμαι περίεργος αν τελικά υπό τις οδηγίες του Στρατηγού μεταμορφωθεί προς το καλύτερο.
Σισέ και Μπά και αυτοί νομίζω ότι θα επιστρέψουν ???
Επιστρέφει επίσης ο Μπιέλ και είμαι περίεργος αν τελικά υπό τις οδηγίες του Στρατηγού μεταμορφωθεί προς το καλύτερο.
rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.312
- Πόντοι
- 3.446
Μπιελ στη Γερμανία που πήγε είναι το απόλυτο μηδενΑναρωτιέμαι αν ο Σκάρπα με Μεντιλίμπαρ στο πάγκο θα έδειχνε τον πραγματικό του εαυτό αν και νομίζω ότι αυτός ήθελε να φύγει.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.181
- Πόντοι
- 46.423
Μπιελ στη Γερμανία που πήγε είναι το απόλυτο μηδεν
Πάντως μεταξύ μας έχει χαζόφατσα.
Μήπως καπνίζει χόρτο ???
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.181
- Πόντοι
- 46.423
Στην προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής Κ23 ο Έσε
Ο Σαντιάγο Έσε πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Χαβιέρ Μασεράνο για την προεπιλογή της εθνικής Αργεντινής Κ23.
www.sport24.gr
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Πάντως μεταξύ μας έχει χαζόφατσα.
Μήπως καπνίζει χόρτο ???
Εντάξει, παίζει εδώ που τα λέμε. Μοιάζει λίγο βλαμμένος, ισχύει.
:-)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Αν εχεις πραγματικη παραγκα, δεν χανεις το πρωταθλημα τύπετυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...
ειχαμε να αντιμετωπισουμε κουφούς...
αφαιρεσεις βαθμων...
28 λεπτα ημιχρονο στο βικελιδης....
διαιτησιες καρμανιολα με την αεκαρα...
x.com
αλλα τουλαχιστον, το πηρε ο μπαοκ που φετος επαιξε καθαρα και τιμια (οχι οπως την ντροπη του αηττητουχαχααχ πρωταθληματος)....και γενικα ειναι ωραιο να βλεπεις να ξεφτυλιζονται αυτοι που εχουν ενα πρωταθλημα πιασμενο απο παντου....με παραγκα και να χανεις πρωταθλημα....και το χανουν μονο και μονο επειδη ειναι φραγκοφονιαδες και δεν αγαπανε την ομαδα τους...100 πεναλντι να παρεις, με ροτα, μουκουντηδες και χατζησαφιδες πρωταθλημα δεν παιρνεις!!!!
Καμία παραγκα δεν εχει η ΑΕΚ.
Παραγκα ειχατε εσεις και πηρατε 15 στα 16 καποτε. Και τα παιρνατε απο το Νοεμβριο. Με πραγματικα παραρτηματα και πραγματικη παραγκα.
Οπότε μην μιλας εσυ για παραρτηματα, παραγκες και ντροπές
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.490
- Πόντοι
- 5.006
Στον τελικό θα είναι ολοι τους εκει…
Ο νοτης ο καμπερος με τον μιχαλη μανουσκο…τα αδερφια συσσωμα και τα 5….ο κυρ Αχιλλέας, η Ολυμπιακάρα….ο μπομπερ ο βαζος….με τον γοδα που εφυγε με την φανελα κατάσαρκα…ο θρυλικος μιζούρι μας…ο δαριβας που δεν προλαβε στο τσακ….ο φτεροποδαρος ρωσιδης…ο γιουτσος που εμπαινε…και το λαβαρο θα κραταει ο κυρ σαββας….πρώτος από ολους…
Μαζι τους και καποιοι τρελοι και παλαβοι : ο τσότσος και ο μαγούλας….ο σπίγγος…..ο μηνάς ο νταβατζής….οι γεωργακαράκοι…..ο θοδωρής το φαντασμα…ο τυφλός κυρ θανασης αθανασοπουλος....ο γιώργος ο τσίου που χάθηκε τζάμπα…τα δίδυμα....οι μελάδες….ο μιχάλης που τον κλάψανε όλα τα Μανιάτικα…ο πέτρος ο κεφάλας….οι 2 χασάπηδες που κάνανε στην Κορέα…και οσοι από το τάγμα των τσιλιβαραίων ητανε παντα εκει….ο θρυλικος αττιλιο με την τρομπετα.....ο ακροβάτης….ο τραγιάσκας ο λιοφάγος με τις αλυσιδιές….ο λάμπρος που ίσως να ήταν ακόμα εδώ αν παρέμενε λάμπρος και δεν γινόταν σοκολατένιος…ο χρουμπες....ο γιγαντας βουκελατος…τα 21 παιδια της 7…..
ολοι αυτοι και αλλοι τοσοι....
Θα είναι ολοι τους εκει….
Ο νοτης ο καμπερος με τον μιχαλη μανουσκο…τα αδερφια συσσωμα και τα 5….ο κυρ Αχιλλέας, η Ολυμπιακάρα….ο μπομπερ ο βαζος….με τον γοδα που εφυγε με την φανελα κατάσαρκα…ο θρυλικος μιζούρι μας…ο δαριβας που δεν προλαβε στο τσακ….ο φτεροποδαρος ρωσιδης…ο γιουτσος που εμπαινε…και το λαβαρο θα κραταει ο κυρ σαββας….πρώτος από ολους…
Μαζι τους και καποιοι τρελοι και παλαβοι : ο τσότσος και ο μαγούλας….ο σπίγγος…..ο μηνάς ο νταβατζής….οι γεωργακαράκοι…..ο θοδωρής το φαντασμα…ο τυφλός κυρ θανασης αθανασοπουλος....ο γιώργος ο τσίου που χάθηκε τζάμπα…τα δίδυμα....οι μελάδες….ο μιχάλης που τον κλάψανε όλα τα Μανιάτικα…ο πέτρος ο κεφάλας….οι 2 χασάπηδες που κάνανε στην Κορέα…και οσοι από το τάγμα των τσιλιβαραίων ητανε παντα εκει….ο θρυλικος αττιλιο με την τρομπετα.....ο ακροβάτης….ο τραγιάσκας ο λιοφάγος με τις αλυσιδιές….ο λάμπρος που ίσως να ήταν ακόμα εδώ αν παρέμενε λάμπρος και δεν γινόταν σοκολατένιος…ο χρουμπες....ο γιγαντας βουκελατος…τα 21 παιδια της 7…..
ολοι αυτοι και αλλοι τοσοι....
Θα είναι ολοι τους εκει….
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.419
- Πόντοι
- 2.356
Τύποι Γαύροι, προβλέπω ισπανοτουρκική πούτσα στο F4. Εσείς τι λέτε;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.306
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε είστε διαφανοι με άμωμο σύλληψη θα το περνάτε κρίμαΑν εχεις πραγματικη παραγκα, δεν χανεις το πρωταθλημα τύπε
Παραγκα ειχατε εσεις και πηρατε 15 στα 16 καποτε. Και τα παιρνατε απο το Νοεμβριο. Με πραγματικα παραρτηματα και πραγματικη παραγκα.
Μήπως πηγαινε αλλου το μηνημα σου;ποιο να σταματησει φιλε μου?ολα ψεματτα ειναι για λαμια&αρη?γιατι στο ημιχρονο επανω που εχενε η αεκ,εκανα 25 λεπτα να βγουν?απλα μπηκε ο παλλετας στα αποδυτηρια&υους ειπα,πρεπει να χασουμε&εγινε χαμος με τους ξενους.στο παιχνιδι με τη λαμια,αποτομα ο τσιλουλης ειχε υπογραψει στην αεκ.
Αλλαξες θέμα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.014
- Πόντοι
- 6.256
Μια χαρα παραγκα εχεις απλα εισαι τοσο για το πουτσο σωματειο που ακομα και με παραγκα πρεπει να σου δινουν αλλοι τα πρωταθληματα....περυσι στο δωσαμε εμεις φετος σου δωσαμε τα αρχιδια μας.Αν εχεις πραγματικη παραγκα, δεν χανεις το πρωταθλημα τύπε
Deal with it!!!
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.181
- Πόντοι
- 46.423
Ο Ολυμπιακός ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΠΟ για τις σουίτες της OPAP Arena και τα 1.500 εισιτήρια που δικαιούται η ομοσπονδία
Εξηγήσεις ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΠΟ, αναφορικά με τη διαχείριση των 1.500 εισιτηρίων που δικαιούται η ομοσπονδία για τον τελικό του Conference League, αλλά και τις σουίτες της OPAP Arena.
www.sport24.gr
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.958
- Πόντοι
- 3.886
Η Ρεάλ δεν έχει ελπίδα..Θα γίνει ότι με ΤΣΣΚΑ το 13 θα την πάρουμε άνετα
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Η Ρεάλ δεν έχει ελπίδα..Θα γίνει ότι με ΤΣΣΚΑ το 13 θα την πάρουμε άνετα
Άνετα δεν ξέρω, αλλά θα την πάρουμε. Δεν θα την ισοπεδώσουμε, επειδή θα έχουμε κατά νου και τη συνέχεια.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.958
- Πόντοι
- 3.886
Καλά ναι...Άνετα λέω με μια διαφορά 10 πόντων α όλο το παιχνίδι..Δεν την πατάμε ξαναΆνετα δεν ξέρω, αλλά θα την πάρουμε. Δεν θα την ισοπεδώσουμε, επειδή θα έχουμε κατά νου και τη συνέχεια.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.704
- Πόντοι
- 2.306
Λαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Λαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.
Ε, τι περίμενες. Ιταλοί. :-)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.958
- Πόντοι
- 3.886
Φερμα θέλουν τα μουνιαΛαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις