dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.881
- Πόντοι
- 22.886
Μη τους βρίζεις μαν , αφού το άξιζαν τα παιδιάΡε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Μη τους βρίζεις μαν , αφού το άξιζαν τα παιδιάΡε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Βάζελος: η ομάδα που τα τελευταία 28 χρόνια έχει περισσότερα συλλαλητήρια από πρωταθλήματα.Για τους λάτρεις της στατιστικής, τα πρωταθλήματα από το 1997 και μετά είναι :
22 - Ολυμπιακός
2 - ΠΑΟΚ
2 - ΑΕΚ
2 - Παναθηναϊκός
το λες και κάρμα....
τυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
τους ευχηθηκες για τα 100 χρονια?τσαμπα το αεροστατο.τυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...
ειχαμε να αντιμετωπισουμε κουφούς...
αφαιρεσεις βαθμων...
28 λεπτα ημιχρονο στο βικελιδης....
διαιτησιες καρμανιολα με την αεκαρα...
x.com
αλλα τουλαχιστον, το πηρε ο μπαοκ που φετος επαιξε καθαρα και τιμια (οχι οπως την ντροπη του αηττητουχαχααχ πρωταθληματος)....και γενικα ειναι ωραιο να βλεπεις να ξεφτυλιζονται αυτοι που εχουν ενα πρωταθλημα πιασμενο απο παντου....με παραγκα και να χανεις πρωταθλημα....και το χανουν μονο και μονο επειδη ειναι φραγκοφονιαδες και δεν αγαπανε την ομαδα τους...100 πεναλντι να παρεις, με ροτα, μουκουντηδες και χατζησαφιδες πρωταθλημα δεν παιρνεις!!!!
Τσιμεντωμα....τι πριμ εχει ταξει ο λαθρο-πετρελαιας ?
Ρε τυπε λαγοκοτα καταπιε τις αρχιδοτριχες μας και ετοιμασου για διαφημιστικο Μενουμε Ελλαδα....Ρε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε
προφανως τυπε ειναι ο μονος λογος να πανηγυριζετε!Πανηγυρίζουμε επειδή δεν το πήρε ο Μελισσανίδης.
Τύπε γαύρε ανέφερες εσύ παράγκες?τυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...
ειχαμε να αντιμετωπισουμε κουφούς...
αφαιρεσεις βαθμων...
28 λεπτα ημιχρονο στο βικελιδης....
διαιτησιες καρμανιολα με την αεκαρα...
x.com
αλλα τουλαχιστον, το πηρε ο μπαοκ που φετος επαιξε καθαρα και τιμια (οχι οπως την ντροπη του αηττητουχαχααχ πρωταθληματος)....και γενικα ειναι ωραιο να βλεπεις να ξεφτυλιζονται αυτοι που εχουν ενα πρωταθλημα πιασμενο απο παντου....με παραγκα και να χανεις πρωταθλημα....και το χανουν μονο και μονο επειδη ειναι φραγκοφονιαδες και δεν αγαπανε την ομαδα τους...100 πεναλντι να παρεις, με ροτα, μουκουντηδες και χατζησαφιδες πρωταθλημα δεν παιρνεις!!!!
Λες εσύ τώρα ναυάγιο...Ρε τυπε λαγοκοτα καταπιε τις αρχιδοτριχες μας και ετοιμασου για διαφημιστικο Μενουμε Ελλαδα....
Έλα τώρα μιλάτε και για ζάλισμα εσείς...Ρε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Αυτό που παίζει με την Φιρέντσε στο προπατζίδικο εννοείς....Εύχομαι ολόψυχα στο πιο πουστικο και βρώμικο σωματείο να χάσει και στον τελικό κυπέλου από την ΑΕΚ Β και να μείνει εκτός Ευρώπης,,,
Καλημερα σας. Ειχα δουλεια στης Κουλας χτες. Σε ειδα να επιμενεις... Για την τελευταία τριετια...Αυτό που παίζει με την Φιρέντσε στο προπατζίδικο εννοείς....
Πέρσι παίξαμε με κόβιντ,σέρνανε την σάρκα τους τα παιδιά...Καλημερα σας. Ειχα δουλεια στης Κουλας χτες. Σε ειδα να επιμενεις... Για την τελευταία τριετια...
Και φετος εισαι αηττητος απο εμενα με δυο νικες αλλη μια νικη στο χαρτι, εναν αποκλεισμο/προκριση δικια σου στο κυπελλο και ισοπαλιες.
- 03/10/2021 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0
- 16/01/2022 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0
- 17/04/2022 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0
- 11/05/2022 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-2
- 06/11/2022 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1
- 25/02/2023 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0
Πες μου τωρα σε συτα τα τρια ποσα πρωταθληματα πηρε ο Ολυμπιακος και ποσα ο Παναθηναικος. Περυσι επισης στο κρισιμοτερο παιχνιδι, δεν ειναι στην λιστα του 23, τι αποτέλεσμα ηθελε ο Παναθηναικος και ποιος του το στερησε. Ασε την νικη, εκει που επρεπε να με κερδισει πες μου.
Και φετος μεσα στην Λεωφορο τι σποτελεσμα ηθελε ο Παναθηναικος για να εξασφαλισει ευρωπη και τι ηρθε. Ποιος πηρε το αποτελεσμα πες μου.
Ζητω ο πολυνικης Ο Παναθηναικος εναντιων του Ολυμπιακου την τελευταία τριετια...
ΥΓ: Εσυ με στελνεις να παω να γαμηθω τωρα, αλλα εγω σ'αγαπαω.