Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.735
Πόντοι
46.423

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.748
Πόντοι
3.556

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Άνετα δεν ξέρω, αλλά θα την πάρουμε. Δεν θα την ισοπεδώσουμε, επειδή θα έχουμε κατά νου και τη συνέχεια.
Καλά ναι...Άνετα λέω με μια διαφορά 10 πόντων α όλο το παιχνίδι..Δεν την πατάμε ξανα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Λαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.748
Πόντοι
3.556
Λαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.

Ε, τι περίμενες. Ιταλοί. :-)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Φερμα θέλουν τα μουνια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.182
Πόντοι
28.246

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
Φερμα θέλουν τα μουνια
εγω πληρωσα το εισητηριο αλλα η ουφεα δεν εστειλε κανενα εισητηριο .λεει θα δωθουν πριν το παιχνιδι στην εφαρμογη του κινητου .ποια εισητηρια πουλανε ρε μαγκες ?προσεχετε τα λεφτα σας ρε

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
εγω πληρωσα το εισητηριο αλλα η ουφεα δεν εστειλε κανενα εισητηριο .λεει θα δωθουν πριν το παιχνιδι στην εφαρμογη του κινητου .ποια εισητηρια πουλανε ρε μαγκες ?προσεχετε τα λεφτα σας ρε

Θα σου απαντησω εγω που ρωτησα. Η Φιορεντινα εδωσε 4 μερες προτεραιοτητα στους κατοχους διαρκειας και απο την περασμένη Παρασκευη μπορει να αγοράσει οποιος θέλει εισιτήριο αρκεί να έχει καρτα μέλους της Φιορεντινα . Με την καρτα μελους και τα στοιχεια μπαινουν στο σαιτ της Φιορεντινα και παιρνουν εναν κωδικο με τον οποιο ακολουθως μπαινουν στο σαιτ της ΟΥΕΦΑ και αγοραζουν εισιτηριο. Αυτο τον κωδικο πουλάνε.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
Θα σου απαντησω εγω που ρωτησα. Η Φιορεντινα εδωσε 4 μερες προτεραιοτητα στους κατοχους διαρκειας και απο την περασμένη Παρασκευη μπορει να αγοράσει οποιος θέλει εισιτήριο αρκεί να έχει καρτα μέλους της Φιορεντινα . Με την καρτα μελους και τα στοιχεια μπαινουν στο σαιτ της Φιορεντινα και παιρνουν εναν κωδικο με τον οποιο ακολουθως μπαινουν στο σαιτ της ΟΥΕΦΑ και αγοραζουν εισιτηριο. Αυτο τον κωδικο πουλάνε.
ααααα οκ .ναι βαζεις ενα κωδικο που σου δινουν εχεις δικιο .

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.819
Πόντοι
3.886
Εννοείται...Μακάρι να βγάλεις άκρη μπρο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.140
Πόντοι
5.006
Τσακο μελιτζάνα :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::2on1::2on1::2on1::2on1:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Zebu

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Στον τελικό θα είναι ολοι τους εκει…

Ο νοτης ο καμπερος με τον μιχαλη μανουσκο…τα αδερφια συσσωμα και τα 5….ο κυρ Αχιλλέας, η Ολυμπιακάρα….ο μπομπερ ο βαζος….με τον γοδα που εφυγε με την φανελα κατάσαρκα…ο θρυλικος μιζούρι μας…ο δαριβας που δεν προλαβε στο τσακ….ο φτεροποδαρος ρωσιδης…ο γιουτσος που εμπαινε…και το λαβαρο θα κραταει ο κυρ σαββας….πρώτος από ολους…

Μαζι τους και καποιοι τρελοι και παλαβοι : ο τσότσος και ο μαγούλας….ο σπίγγος…..ο μηνάς ο νταβατζής….οι γεωργακαράκοι…..ο θοδωρής το φαντασμα…ο τυφλός κυρ θανασης αθανασοπουλος....ο γιώργος ο τσίου που χάθηκε τζάμπα…τα δίδυμα....οι μελάδες….ο μιχάλης που τον κλάψανε όλα τα Μανιάτικα…ο πέτρος ο κεφάλας….οι 2 χασάπηδες που κάνανε στην Κορέα…και οσοι από το τάγμα των τσιλιβαραίων ητανε παντα εκει….ο θρυλικος αττιλιο με την τρομπετα.....ο ακροβάτης….ο τραγιάσκας ο λιοφάγος με τις αλυσιδιές….ο λάμπρος που ίσως να ήταν ακόμα εδώ αν παρέμενε λάμπρος και δεν γινόταν σοκολατένιος…ο χρουμπες....ο γιγαντας βουκελατος…τα 21 παιδια της 7…..

ολοι αυτοι και αλλοι τοσοι....
Θα είναι ολοι τους εκει….
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
Λίγο μίξη από το βιβλίο του Χαριτόπουλου " η νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι" που τον έδιωξαν δηλαδή.....όλοι θα είναι εκεί ψυχή και σώμα και αυτοί έμειναν και αυτοί που έφυγαν και ο Αττιλιο να πω και να θυμίσω ...ΟΛΟΙ εκτός Λακεδαιμονίων φυσικά και λοιπών ακόμα και η ψιψινελ θα είναι εκεί θα σταυρώνει τα δάχτυλα της και θα μάθει και ιταλικά και θα απαγγέλει το madona mia....αλλά όλοι θα είναι εκεί γιατί είναι όνειρο ζωής ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείται...Μακάρι να βγάλεις άκρη μπρο
Υπάρχουν κάνα δυο σάιτ προσοχή που φέρονται να πουλάνε εισιτήρια είναι μουφα ....

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
ο τιγρης φετος επαθε το θανατο της αλεπους!!!ΠΡΩΤΟΝ:ξεκινησε τα πλει οφ με +12 ποντους.ΔΕΥΤΕΡΟΝ:στα 100 χρονια δεν εκανε φιεστα στο γηπεδο του.ΤΡΙΤΟΝ&ΚΑΛΥΤΕΡΟ:θα κανουμε εμεις στο τελικο&εκει να δεις τι εγκεφαλικο θα παθει!!!
Ψιψινελ παρακαλω....ο τίγρης ορμάει μόνος του όχι με ...συνοδούς.....

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
τα διαρκειας ομως ανεβηκαν πολυ&να δουμε τι θα γινει

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
886
Πόντοι
86
Δεν περιμέναμε κάτι άλλο μετά την φετινή χρονιά. Λογικό.
συμφωνω,αλλα οχι τοσο πολυ ομως.εγω στη 2 που πληρωνα,μαζι με τη καρτα μελους,270,τωρα θελω 425.γιατι η καρτα μελους πηγε 75€.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Νομίζω το φετινό κονφερενς είναι γραμμένο να το πάρει ο θρύλος. Είναι εκδίκηση για τις πιο προβληματικες από τις πρώην μου.

Πετάξαμε έξω τη Φερεντσβαρος. Εκδίκηση για την Ουγγαρέζα που μου πέταγε μαχαίρια μπροστά σε κόσμο και ενώ φορούσα μια από τις πανάκριβες παλταδουρες μου.

Πετάξαμε έξω τη Μακάμπι. Εκδίκηση για τη Βυζαρου Εβραία που μου έλεγε ότι το μαγαζί ήταν κλειστό.

Πετάξαμε τους Τούρκους , για τη μεμετισα που μου έφερνε τα γατιά στο κρεβάτι (σαν το ντι Κάπριο με το σκύλο στο λύκο της γουολ Στρίτ )

Γλεντήσαμε τους Άγγλους , για τη Λονδρεζα που με έπαιρνε τηλέφωνο στις 3 το πρωί ψάχνοντας πουτσο αλλά όταν ήταν στην Ταυλανδη με γκοσταρε (και την πέτυχα σε καραόκε μπαρ τυχαία ,μικρός ο κόσμος)

Ε τώρα θα γαμησουμε τη Φιορεντινα από το κωλο , εκδίκηση για τη βρομιάρα που το έπαιζε Μιλανεζα αλλά ήταν από το Νότο.

Για τον γλειφομουνιξ ρε καργιοληδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom