james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.236
- Πόντοι
- 2.356
Η Hell Bet θα δωσει τα παντα εγκυρα προγνωστικα της 2 ωρες πριν το παιχνιδι και θα παρακολουθησει ζωντανα την εξελιξη απο το πρωτο δευτερολεπτο στην 250" 4Κ OLED τηλεορασαρα της....ΣΑΚ ΜΑΙ ΝΤΙΚ!!!
ντελε αλπι τορινο πρωτο παιχνιδι με την γιουβεντους φεραμε 2-1 με πεναλτι του νινιαδη στο 90 φευγα 7 με 7.5 χιλιαδες γαυροι σε δυο σημεια στο γηπεδο ημασταν τοσοι πολλοι που δεν χωραγαμε σε ενα μερος ημουν μεσα με απευθειας πτηση τσαρτερ αυθημερον@brabus67 τι έγινε το '99 στο Τορίνο;
Οχι πικρός αποκλεισμός με Κοντε λόγω αέρα. Είχαμε χάσει απίστευτες φάσεις όπως του ΓκογκιτςΜετά ήταν που φάγατε τα 7;
Συγγνώμη που ρωτάω τύπε, έχω να δω αγώνα ποδοσφαίρου από το 1995...
Μετά ήταν σε αλλη χρονια εννοω έχουμε κερδίσει και την Γιουβέντους 0-1 αν θυμάμαι καλά στην Ιταλία αλλα σε ένα άλλο γήπεδο δεν θυμαμαιΜετά ήταν που φάγατε τα 7;
Στην Σικελία αν θυμαμαι καλά με προπονητή τον Μπιγκον....Μετά ήταν σε αλλη χρονια εννοω έχουμε κερδίσει και την Γιουβέντους 0-1 αν θυμάμαι καλά στην Ιταλία αλλα σε ένα άλλο γήπεδο δεν θυμαμαι
Ε άμα δεν θυμάσαι να σε βοηθήσουμε βρε παιδί μου....Μετά ήταν που φάγατε τα 7;
Δεν χρειάζεται να προβούμε σε ακρότητες κατά την διάρκεια του αγώνος.Ολυμπιακός: 'Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα βρεθεί ούτε ένας φίλαθλος που θα προξενήσει κάποια ζημιά στο γήπεδο που μας φιλοξενεί'
Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανακοίνωση ενόψει του τελικού του Conference League με αντίπαλο την Φιορεντίνα στην OPAP Arena και ζητά από τον κόσμο του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός και να στηρίξει με τη φωνή τους ερυθρόλευκους.www.sport24.gr
Όχι ρε μαν θα τσιμπαμε τοτεΔεν χρειάζεται να προβούμε σε ακρότητες κατά την διάρκεια του αγώνος.
Φίλαθλοι, στηρίξτε την ομάδα μας.
ΟΧΙ βωμολοχίες, ΟΧΙ σκουπίδια, ΟΧΙ σπασίματα.
Στο τέλος του τελικού μπορεί ο κάθε ευγενής φίλαθλος της ομάδας μας,
να αφήσει μια σακούλα με σκατά στο κάθισμα
και μετά να αποχωρήσει χωρίς φασαρίες.
ε καλά εσύ μην αφήνεις...Όχι ρε μαν θα τσιμπαμε τοτε
Περίπου μια εβδομάδα, ξεκινήστε διατροφή όσοι πάτε....
Μου μοιάζει ίδιος αποκλεισμός με εκείνον από τη Σεβίλλη, αν θυμάμαι καλά.Οχι πικρός αποκλεισμός με Κοντε λόγω αέρα. Είχαμε χάσει απίστευτες φάσεις όπως του Γκογκιτς