The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
τιποτα δεν εγινε σποραρ τον εσπτωξε τον πουστη θεατρινο..μακαρι 5 στον τελικο
Όπως και να έχει, κράτα το κυλικείο ανοιχτό να περάσουμε εμείς.
τιποτα δεν εγινε σποραρ τον εσπτωξε τον πουστη θεατρινο..μακαρι 5 στον τελικο
Όπως και να έχει, κράτα το κυλικείο ανοιχτό να περάσουμε εμείς.
Βραδυνιάτικα γίνονται μνημόσυνα Άγιε????Όπως και να έχει, κράτα το κυλικείο ανοιχτό να περάσουμε εμείς.
Και κηδείες. ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ.Βραδυνιάτικα γίνονται μνημόσυνα Άγιε????
σοφτεξ,αξεπεραστα.Ρε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε
Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?Ρε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε
Πανηγυρίζουν επειδή είναι ΓΑΥΡΟΙ...Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
Χαβαλεδιάζουμε, δεν πανηγυρίζουμε.Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
επειδη βγηκε ο βαζελας τεταρτοςΔεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
δεν στροφαρεις και γρηγορα τελευταια.Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
επειδηβγηκε ο βαζελας τεταρτοςείστε γαύροι
E βοηθησε με λιγοδεν στροφαρεις και γρηγορα τελευταια.
χαβαλε κανουμε ρε χεστηκαμε που βγηκαμε 3η αν και εχει ευρωπαικο εισιτηριο περαν αυτου του οτι εχασε ο νιαου ειναι απο μονο του γλεντι.Μενουμε αθηνα γλενταμε με εσας οπως και αν εκοβε ο αρης το πρωταθλημα θα γλενταγε τους μπαοκτζηδες τι πιο απλο.E βοηθησε με λιγο
Α μαλισταχαβαλε κανουμε ρε χεστηκαμε που βγηκαμε 3η αν και εχει ευρωπαικο εισιτηριο περαν αυτου του οτι εχασε ο νιαου ειναι απο μονο του γλεντι.Μενουμε αθηνα γλενταμε με εσας οπως και αν εκοβε ο αρης το πρωταθλημα θα γλενταγε τους μπαοκτζηδες τι πιο απλο.
Ρε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαριαΡε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε