alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?Ρε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε
Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?Ρε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε
Πανηγυρίζουν επειδή είναι ΓΑΥΡΟΙ...Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
Χαβαλεδιάζουμε, δεν πανηγυρίζουμε.Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
επειδη βγηκε ο βαζελας τεταρτοςΔεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
δεν στροφαρεις και γρηγορα τελευταια.Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
επειδηβγηκε ο βαζελας τεταρτοςείστε γαύροι
E βοηθησε με λιγοδεν στροφαρεις και γρηγορα τελευταια.
χαβαλε κανουμε ρε χεστηκαμε που βγηκαμε 3η αν και εχει ευρωπαικο εισιτηριο περαν αυτου του οτι εχασε ο νιαου ειναι απο μονο του γλεντι.Μενουμε αθηνα γλενταμε με εσας οπως και αν εκοβε ο αρης το πρωταθλημα θα γλενταγε τους μπαοκτζηδες τι πιο απλο.E βοηθησε με λιγο
Α μαλισταχαβαλε κανουμε ρε χεστηκαμε που βγηκαμε 3η αν και εχει ευρωπαικο εισιτηριο περαν αυτου του οτι εχασε ο νιαου ειναι απο μονο του γλεντι.Μενουμε αθηνα γλενταμε με εσας οπως και αν εκοβε ο αρης το πρωταθλημα θα γλενταγε τους μπαοκτζηδες τι πιο απλο.
Ρε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαριαΡε τύποι γαύροι μη γίνεστε τόσο ναυάγια....
Εντάξει, καλά, γίνετε
Μη τους βρίζεις μαν , αφού το άξιζαν τα παιδιάΡε τυπε κάνε μας τη χάρη μη μας ζαλίζεις τα παπαρια
Βάζελος: η ομάδα που τα τελευταία 28 χρόνια έχει περισσότερα συλλαλητήρια από πρωταθλήματα.Για τους λάτρεις της στατιστικής, τα πρωταθλήματα από το 1997 και μετά είναι :
22 - Ολυμπιακός
2 - ΠΑΟΚ
2 - ΑΕΚ
2 - Παναθηναϊκός
το λες και κάρμα....
τυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...Δεν εχω καταλαβει, πανηγυριζουν επειδη βγηκαν τριτοι?
τους ευχηθηκες για τα 100 χρονια?τσαμπα το αεροστατο.τυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...
ειχαμε να αντιμετωπισουμε κουφούς...
αφαιρεσεις βαθμων...
28 λεπτα ημιχρονο στο βικελιδης....
διαιτησιες καρμανιολα με την αεκαρα...
x.com
αλλα τουλαχιστον, το πηρε ο μπαοκ που φετος επαιξε καθαρα και τιμια (οχι οπως την ντροπη του αηττητουχαχααχ πρωταθληματος)....και γενικα ειναι ωραιο να βλεπεις να ξεφτυλιζονται αυτοι που εχουν ενα πρωταθλημα πιασμενο απο παντου....με παραγκα και να χανεις πρωταθλημα....και το χανουν μονο και μονο επειδη ειναι φραγκοφονιαδες και δεν αγαπανε την ομαδα τους...100 πεναλντι να παρεις, με ροτα, μουκουντηδες και χατζησαφιδες πρωταθλημα δεν παιρνεις!!!!