troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.456
- Πόντοι
- 5.506
ετσι.....αν ναι 5ετες και τα κλειδια του ρεντηΝα δουμε αμα στο διαλοκρυο της τουμπας θα σκάσει μυτη με κοντομάνικο Αλέφαντου ο τυπος
Θα ζεσταθει απο την ατμοσφαιρα...Να δουμε αμα στο διαλοκρυο της τουμπας θα σκάσει μυτη με κοντομάνικο Αλέφαντου ο τυπος
μπα ..ενα αρχίδι μόνο του τι να σου κάνει ?Υπαρχει και αλλη λυση τυπε....να δωσουμε ενα ποσο και να παρουμε το αρχιδι του Καρμο.
φίλε το Μπέτις - Σεβίλλη έχει ζήσει ο τύπος...τι να του πει η Τούμπα ? από ατμόσφαιρα εννοώ...Να δουμε αμα στο διαλοκρυο της τουμπας θα σκάσει μυτη με κοντομάνικο Αλέφαντου ο τυπος
Ετσιμπα ..ενα αρχίδι μόνο του τι να σου κάνει ?
καλύτερα 2 ....
Ρομερο της Τοτεναμ για παράδειγμα , μαζί με Ρουμπεν Ντιαζ της Σιτυ ας πούμε....
εγω σαν γαυρος το καλύτερο δίδυμο που έχω δει ποτέ στην ομάδα είναι Μελμπεργκ - Αβρααμ ...
ε΄να α΄λλο που μου άρεσε ήταν το Σουρερ - Ανατολάκης....
και το Αντζας - Ανατολάκης καλό..ειδικά στη Ριζούπολη με τον Αντζα στη μαπα του αχώνευτου ...
βλέπεις δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο ....
Εσυ δεν εισαι που και αυτον για τον οποιο εγινε ο λογος τον εβγαλες σαπακι επειδη τον ειχε στειλει ο αλλος στην Β ομαδα της Πορτο; Σε χαλασε που σε εχυσε στο κωλο και δεν ξερεις πως θα μεινει τωρα;Τυπε με τους πανηγυριτζηδες εδω μεσα θα τους τα λες πιο τρυφερα για να μην ανεβαζουν πιεση....
πες τα με το μουνοπανο τον βαζελογαυρο που μπλεξαμε....Εσυ δεν εισαι που και αυτον για τον οποιο εγιεν ο λογος τον εβγαλες σαπακι επειδη τον εισε στειλει ο αλλος στην Β ομαδα της Πορτο; Σε χαλασε που σε εχυσε στο κωλο και δεν ξερεις πως θα μεινει τωρα;
Αλλα ειπαμε, ευχεσαι αυριο να μη παει καλα και να ερθεις να μας το τριψεις στα μουτρα.
Μην ξανα δεις κανενα ρε συ. Ουτε απο το ραδιο μην ξανα ακουσεις παιχνιδι του Ολυμπιακου. Αλλαξε και ομαδα. Τοσες υπαρχουν και εδω και εξω. Θα μας υποχρεωσεις.Μα δεν το είδα το ματς , το έγραψα. Δε φταίω εγώ που κατέβαζες ουίσκια και δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Ούτε το αυριανό θα δω , εχω υποχρεώσεις. Θα ρθω μετά να σε ρωτήσω πως παιξαμε ομως , να σαι νηφαλιος!
Εσυ δεν εισαι που και αυτον για τον οποιο εγινε ο λογος τον εβγαλες σαπακι επειδη τον ειχε στειλει ο αλλος στην Β ομαδα της Πορτο; Σε χαλασε που σε εχυσε στο κωλο και δεν ξερεις πως θα μεινει τωρα;
Αλλα ειπαμε, ευχεσαι αυριο να μη παει καλα και να ερθεις να μας το τριψεις στα μουτρα.
Καλά εσύ από ένα παιχνίδι που είδες κατάλαβες ότι ο νέος προπονητής τους έχει πειθαρχησει και ότι ο Καρμο είναι ένα μίγμα Μαλντινι και Κοστακουρτα που πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αγοράσουμε...μπα ..ενα αρχίδι μόνο του τι να σου κάνει ?
καλύτερα 2 ....
Ρομερο της Τοτεναμ για παράδειγμα , μαζί με Ρουμπεν Ντιαζ της Σιτυ ας πούμε....
εγω σαν γαυρος το καλύτερο δίδυμο που έχω δει ποτέ στην ομάδα είναι Μελμπεργκ - Αβρααμ ...
ε΄να α΄λλο που μου άρεσε ήταν το Σουρερ - Ανατολάκης....
και το Αντζας - Ανατολάκης καλό..ειδικά στη Ριζούπολη με τον Αντζα στη μαπα του αχώνευτου ...
βλέπεις δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο ....
Τα ουρα του Ελ καμπι εχεις βαλει σε φιάλη;
Τα ουρα του Ελ καμπι εχεις βαλει σε φιάλη;
Στην υγεια σου.
όχι..Καλά εσύ από ένα παιχνίδι που είδες κατάλαβες ότι ο νέος προπονητής τους έχει πειθαρχησει και ότι ο Καρμο είναι ένα μίγμα Μαλντινι και Κοστακουρτα που πρέπει να βρούμε τρόπο να τον αγοράσουμε...
Σουρας εισαι και εσυ;όχι..
κατάλαβα ότι ο νέος προπονητής έχει πάρει EurOpa LeaGUE, ήταν σε καλή ομάδα στην Ισπανία,
ενώ οι υπόλοιποι που είχαμε μέχρι τώρα μετά τον Μαρτινς ήταν για τον πούτσο
....φαίνεται λίγο φως στο βάθος με αυτόν,
ο Καρμο μπροστά στον Ντοη, τον Ρέτσο και τον Μπιανκον είναι κάτι ανάμεσα σε Μπενκεμπάουερ κ Ούλι Στίλικε....
να τον αγοράσουμε δεν πρόκεται...να τον πάρουμε πάλι δανεικό χαλαρά το θέλω .....
όχι ρε ..2 ποτηράκια ήπια...βλέπω Αρσεναλ, έχει βάλει 2 μπαλάκια στο ημίχρονο...Σουρας εισαι και εσυ;
Περίμενε θα σε κερασει απο το καλο τωρα.
Και εγω βλεπω την Φορεστ. Εκλεισε ημιχρονο στο τελος με γκολ του Αβονιγι ο Ρομπεν των δασων.όχι ρε ..2 ποτηράκια ήπια...βλέπω Αρσεναλ, έχει βάλει 2 μπαλάκια στο ημίχρονο...
αν η Λαμιάρα κερδίσει στη λεωφόρο το βράδυ όμως, κάτι θα πιω !