Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.156
- Πόντοι
- 6.256
Ρε αντε γαμησου....καλα πατωνεις.
Ρε αντε γαμησου....καλα πατωνεις.
Ο Ελ Καυλι και ο Ροντινει στην ιδια προταση....Μια χαρά παίκτης είναι ο Ελ Καυλί...κι ο Ροντινέι....
ο Καρμο παικταράς αλλά πώς να τον κρατήσουμε ρε πούστη μου ? δανεικό άλλο ένα χρόνο δε με χάλαγε πάντως....
Απλώς είναι και λίγο μουνοπανας αν καταφέρουν και τον στρώσουν,στη πορτο για αυτόν τον έστειλαν στη Β ομαδαΜια χαρά παίκτης είναι ο Ελ Καυλί...κι ο Ροντινέι....
ο Καρμο παικταράς αλλά πώς να τον κρατήσουμε ρε πούστη μου ? δανεικό άλλο ένα χρόνο δε με χάλαγε πάντως....
Ρε τραβα γαμησου και εσυ ρε επαγγελματια κωλοτουμπα....Θα λεω τη γνωμη μου και αμα δεν σας αρεσει να πατε να κλαφτειτε στον γκομενο σας πουστρακια.Το απετελεσμα ασφαλως δεν είναι ασφαλείας αλλά σε σχέση με την καλή εμφάνιση δεν έχουμε και παράπονο.
Όσο για τον Ελ Καμπι. Σε όποιον δεν αρεσει ας σπουπήσει τα χυσια του Μαροκινου από τα μούτρα του. Η αλλαγή υποστήριξης ομάδας θα εκτιμηθεί δεόντως.
Κι εγώ σ' αγαπάω, χελ. Αλλά μεγαλύτερος κωλοτουμπας στο εσένα δεν υπάρχει.Ρε τραβα γαμησου και εσυ ρε επαγγελματια κωλοτουμπα....Θα λεω τη γνωμη μου και αμα δεν σας αρεσει να πατε να κλαφτειτε στον γκομενο σας πουστρακια.
Κωλοτουμπας ειναι αυτος που αποθεωνει κατι,μετα το σκυλοβριζει και μετα το ξαναποθεωνει....εσυ δηλαδη.Οτι ειστε μυρωδιαδες εσυ και ο σκατατζης το εχουμε καταλαβει....καλα ειδικα ο σκατατζης δικαιολογειται απο τις αναθυμιασεις απο τα σκατα που καθαριζει ολη μερα.Μιλαμε για το ατομο που προεβλεπε οτι θα βαλουν 40 γκολ μαζι ο Ελ Αμπαλι με τον Γιοβετιτς.Κι εγώ σ' αγαπάω, χελ. Αλλά μεγαλύτερος κωλοτουμπας στο εσένα δεν υπάρχει.
Ο τρελός και ο πικραμενος εχει πάντα δίκιο. Πόσα έχεις πιει για να πάνε κάτω τα φαρμακια;Κωλοτουμπας ειναι αυτος που αποθεωνει κατι,μετα το σκυλοβριζει και μετα το ξαναποθεωνει....εσυ δηλαδη.Οτι ειστε μυρωδιαδες εσυ και ο σκατατζης το εχουμε καταλαβει....καλα ειδικα ο σκατατζης δικαιολογειται απο τις αναθυμιασεις απο τα σκατα που καθαριζει ολη μερα.Μιλαμε για το ατομο που προεβλεπε οτι θα βαλουν 40 γκολ μαζι ο Ελ Αμπαλι με τον Γιοβετιτς.
Εδω ειδαμε να μπαινουν στην ιδια προταση ο Ροντινει που ειναι οτι πιο διαστημικο εχουμε δει τα τελευταια χρονια στη θεση του με τον Ελ Αμπαλι που επειδη εσπρωξε τη μπαλα σε κενη εστια απο το ενα μετρο πρεπει να ξεχασουμε οτι σε ολο το υπολοιπο παιχνιδι ηταν ανυπαρκτος και δεν αλλαξε μια μπαλια με εναν συμπαικτη του στην επιθεση.
Αφήστε τον ρε μαλάκες, όσο συγχίζεται τρώειΟ τρελός και ο πικραμενος εχει πάντα δίκιο. Πόσα έχεις οιει για να πάνε κάτω τα φαρμακια;
ΥΓ. Ο rebirthed ακόμα γαμοσταυριζει γιατί έχω τον σερβιτόρο δίπλα μου
Ας ειναι... Μας κανει... Λιμανισιοι ειμαστε οχι φλουφληδες.... Ο βασκος μπορει να του επιβληθει... Το θεμα ειναι αν θα θελει να κατσει δανεικος κ του χρονου γιατι αγορα δεν.....Απλώς είναι και λίγο μουνοπανας αν καταφέρουν και τον στρώσουν,στη πορτο για αυτόν τον έστειλαν στη Β ομαδα