Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Mε εβρισες ρε αρκιντι;σκα σε ρε μουνικακα.....υποφερουμε
Mε εβρισες ρε αρκιντι;σκα σε ρε μουνικακα.....υποφερουμε
οχι....ο μουνικακας ειναι ενα αγνο ακακο ζωο της λατινικης αμερικης....Mε εβρισες ρε αρκιντι;
Παιδιά δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάσει ο Λίμπιντορ αλλά και κοντομανικος και άρχισε τα σφυρίγματα ,τον συγχωρεμενο θυμίζει....Mε εβρισες ρε αρκιντι;
Να σεβεσαι Αλέφαντο τυπεΠαιδιά δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάσει ο Λίμπιντορ αλλά και κοντομανικος και άρχισε τα σφυρίγματα ,τον συγχωρεμενο θυμίζει....
Λείπει και Παναγιώτης που το πας αυτόΣιδερα μασαει η αμυναρα μας....θα τους κουρασουμε στο πρωτο ημιχρονο να χανουν ευκαιριες και στο 2ο θα τους γαμηκουμε!
Αμα επαιζε ο Λετσος το παιχνιδι θα ηταν ηδη 0-3 και θα βλεπαμε το Notebook για 2454η φορα με γουτσου γουτσου....Λείπει και Παναγιώτης που το πας αυτό
ΟΧΙ....αλλα ναιΚαλυτερη ομάδα οι Ούγγροι εξω θα φαμε 3
Τους καλυτερους παιχτες εχουμε.ΟΧΙ....αλλα ναι
πεσαμε σε 2 χρονια 500 επιπεδα....
ομαδουλα μας εκανε ο χοντρος με καλουτσικους παιχτες....μυστηριο
για πες.....που φταινε?Τους καλυτερους παιχτες εχουμε.
Αλλα φταινε.
Ο χοντρος νομιζει οτι με το να εχει παιχταραδες ολα γινονται μονα τους.για πες.....που φταινε?
οτι δεν γινανε ολοι ροναλντο για να ξελασπωσουν τον χοντρο?
γιαυτο και επειδη τα δοκιμασαμεολα θα αλλαζα διοικηση....ο χοντρος πεθανε και νομιζει οτι ειναι ασφαλης στον πειραια...Ο χοντρος νομιζει οτι με το να εχει παιχταραδες ολα γινονται μονα τους.
Εχω ξανα κάνει την ερωτηση.γιαυτο και επειδη τα δοκιμασαμεολα θα αλλαζα διοικηση....ο χοντρος πεθανε και νομιζει οτι ειναι ασφαλης στον πειραια...
νουρ 1
τον ροπαο....Εχω ξανα κάνει την ερωτηση.
Εχεις διαθεσιμο να αναλαβει την ομαδα; Ας παει να την ζητησει.
Τσικινιο τι άλλο να κάνει για να παίξειΑμα δεν ειχαμε αυτον τον μαλακα τον Καρβαλιο στην 11αδα μπορει και να ειχαμε σκοραρει γαμω τη Πορτογαλια του...
ΚοντοΚαρ΄βαλιο έξω...Φορτούνης να γυρίσει δεκάρι...
κ να βάλει ένα καθαρόαιμο εξτρέμ..
το ερώτημα είναι: έχουμε ???