Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Μην ξανα δεις κανενα ρε συ. Ουτε απο το ραδιο μην ξανα ακουσεις παιχνιδι του Ολυμπιακου. Αλλαξε και ομαδα. Τοσες υπαρχουν και εδω και εξω. Θα μας υποχρεωσεις.

Λες ; Δεν είναι πιο εύκολο να αλλάξεις εσυ ομάδα που εκτός από Ολυμπιακός είσαι και Φορεστ και Ριο Μαρε ; Γιατί εγώ μόνο Ολυμπιακός είμαι απο παιδί , που να βρω αλλη ομαδα στα γεραματα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.546
Πόντοι
28.246
Λες ; Δεν είναι πιο εύκολο να αλλάξεις εσυ ομάδα που εκτός από Ολυμπιακός είσαι και Φορεστ και Ριο Μαρε ; Γιατί εγώ μόνο Ολυμπιακός είμαι απο παιδί , που να βρω αλλη ομαδα στα γεραματα.
Λέω. Επίσης λέω να κόψεις τον λαιμό σου με ένα γυαλί να ησυχάσουμε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.156
Πόντοι
6.256
όχι..
κατάλαβα ότι ο νέος προπονητής έχει πάρει EurOpa LeaGUE, ήταν σε καλή ομάδα στην Ισπανία,
ενώ οι υπόλοιποι που είχαμε μέχρι τώρα μετά τον Μαρτινς ήταν για τον πούτσο
....φαίνεται λίγο φως στο βάθος με αυτόν,
ο Καρμο μπροστά στον Ντοη, τον Ρέτσο και τον Μπιανκον είναι κάτι ανάμεσα σε Μπενκεμπάουερ κ Ούλι Στίλικε....
να τον αγοράσουμε δεν πρόκεται...να τον πάρουμε πάλι δανεικό χαλαρά το θέλω .....
Για τον προπονητη προφανως και συμφωνω σε αυτο που λες σε συγκριση με τους προηγουμενους....αλλα με ενα παιχνιδι δεν μπορεις να κρινεις τιποτα.Για τον αλλον και μονο που εχει ρητρα 18εκ ευρω δεν εχει κανενα γαμημενο νοημα να επενδυσεις πανω του για να τον κρατησεις στη καλυτερη ακομα ενα χρονο και μετα παλι να ψαχνεις για στοπερ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.156
Πόντοι
6.256
Τυπε παμε να ανοιξουμε νημα βαζελογαυροι να γραφουμε εκει μεσα να μην μας ζαλιζουν τα αρχιδια σουρες και πανηγυριτζηδες;:confused:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.470
Πόντοι
456
Ελα μαλακες ολο τρωγεστε,απο Μαρτινς και μετα ειναι ο καλυτερος που σας εφερε ο μουσκαρος...Παλι καλα να λετε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.546
Πόντοι
28.246
Για τον προπονητη προφανως και συμφωνω σε αυτο που λες σε συγκριση με τους προηγουμενους....αλλα με ενα παιχνιδι δεν μπορεις να κρινεις τιποτα.Για τον αλλον και μονο που εχει ρητρα 18εκ ευρω δεν εχει κανενα γαμημενο νοημα να επενδυσεις πανω του για να τον κρατησεις στη καλυτερη ακομα ενα χρονο και μετα παλι να ψαχνεις για στοπερ...
Και να τον αγοραζες παλι δεν θα τον κραταγες παραπανω. Δεν κρατιεται. Παλι για στοπερ θα πηγαινες. Μονο κερδος να επαιρνες τα λεφτα απο την πωληση. Κρατα τον, αν μπορεις εστω ως δανεικο, για εναν χρονο ακομα, αν οντως συνεχισει ετσι να ανοιξει το ματι μας τουλαχιστον και βλεπουμε μετα. Αλλα τι λεμε τωρα. Ο παιχτης ειναι απο την Β ομαδα της Πορτο εστω τιμωρημενος απο τον Κονσεισαο. Δεν κανει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.832
Πόντοι
6.515
Ελα μαλακες ολο τρωγεστε,απο Μαρτινς και μετα ειναι ο καλυτερος που σας εφερε ο μουσκαρος...Παλι καλα να λετε.
Επειδή εξαντλήθηκαν οι χειροτεροι τυπε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
96.853
Πόντοι
46.423
Μεταξύ μας πάντως χθες είδα όνειρο ότι ο Καρμο στη Τούμπα πέφτει πάνω στον εποχικό για 4 μήνες Βαλβερδε νο2 και παθαίνει συντριπτικό κατάστημα αστραγαλου... Μια τρομάρα τη πήρα. :confused:

Marinakis-1.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.456
Πόντοι
5.506
υπερκαρακαυλωνω με την διαφημηση του πρεζακια.....

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.735
Πόντοι
10.446
όχι ρε ..2 ποτηράκια ήπια...βλέπω Αρσεναλ, έχει βάλει 2 μπαλάκια στο ημίχρονο...
αν η Λαμιάρα κερδίσει στη λεωφόρο το βράδυ όμως, κάτι θα πιω !
Αν μας, αφηναν με 11 θα το παιρναμε το ματσακι....Τελεια κ παυλα, Λαμια εισαι καυλα!!
Γαμηστετς, πατηστες, ξεσκιστες!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.546
Πόντοι
28.246
Αν μας, αφηναν με 11 θα το παιρναμε το ματσακι....Τελεια κ παυλα, Λαμια εισαι καυλα!!
Γαμηστετς, πατηστες, ξεσκιστες!!
Δεν θα εχει αξια ομως αν δεν κερδισουμε εμεις αυριο, ωστε να μειωθει η διαφορά στους 4 και 5.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306
Τυπε παμε να ανοιξουμε νημα βαζελογαυροι να γραφουμε εκει μεσα να μην μας ζαλιζουν τα αρχιδια σουρες και πανηγυριτζηδες;:confused:

Oχι. Ας ανοίξουν αυτοί νήμα "βαγγελόγαυροι". Ή για ευκολία ας πάνε στο νήμα της Φορεστ που έχουν ήδη ανοίξει. Σκεψου για τι "ολυμπιακους" μιλάμε. Αν ο χοντρος πάρει αύριο το βάζελο , θα γίνουν όλοι βάζελοι. Αρκει να πεφτει το payroll.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.504
Πόντοι
3.446
Oχι. Ας ανοίξουν αυτοί νήμα "βαγγελόγαυροι". Ή για ευκολία ας πάνε στο νήμα της Φορεστ που έχουν ήδη ανοίξει. Σκεψου για τι "ολυμπιακους" μιλάμε. Αν ο χοντρος πάρει αύριο το βάζελο , θα γίνουν όλοι βάζελοι. Αρκει να πεφτει το payroll.
Που κάνουμε αίτηση για να πέφτει payroll από Ευάγγελο Μαρινακη;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.546
Πόντοι
28.246
Που κάνουμε αίτηση για να πέφτει payroll από Ευάγγελο Μαρινακη;
Δεν έχω ιδέα. Στειλε ΠΜ στους υπαλλήλους του προεδρου εδώ μέσα να σου πουν.
Ως υπαλληλους και ψευτογαυρους του χοντρου εννοει εμενα, τον @baros @Manimal @ΑΝΤΖΕΛΟ @Aragorn135 που γραφουμε στο νημα της Φορεστ. Οι δυο τελευταιοι υποστηριζουν ο ενας και την Λιβερπουλ ο αλλος και την Αρσεναλ. Αυτους εννοει, Σωτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom