Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
πάντως αυτα ειναι χοντρες μαλακίες...
και πρόπερσι αυτό κάνανε μωρέ....πλάκώσανε στο 55' με τα καπνογόνα πάνω που τους είχαμε κλείσει στην περιοχή και διακόπηκε το ματς...σιχάθηκα και έφυγα.....τι να δεις ?Και να ξεκινήσει πάλι ο αγώνας. Το γαμησανε. Πάνω που έπαιρνε τα πάνω του. Ξέχνα το τώρα....
Ξεχνα και το πρωταθλημα.Και να ξεκινήσει πάλι ο αγώνας. Το γαμησανε. Πάνω που έπαιρνε τα πάνω του. Ξέχνα το τώρα....
αν και κανονικά αυτό πρέπει, προσωπικά θέλω να μείνουν και να πάρουν αποτέλεσμα...Εγώ δεν έχω δει κάτι για τον τραυματισμό του χουανκαρ αν θέλει ο Παναθηναϊκός ας αποχωρήσει λέει ο διαιτητής.
που το εμαθες ?Εγώ δεν έχω δει κάτι για τον τραυματισμό του χουανκαρ αν θέλει ο Παναθηναϊκός ας αποχωρήσει λέει ο διαιτητής.
ΟΧΙ...στα χαρτια καυλα μεγαλη να μην το ξανακανουναν και κανονικά αυτό πρέπει, προσωπικά θέλω να μείνουν και να πάρουν αποτέλεσμα...
Το ματς είναι για διακοπή κανονικά μιας και υπάρχει τραυματισμός ποδοσφαιριστή.αν και κανονικά αυτό πρέπει, προσωπικά θέλω να μείνουν και να πάρουν αποτέλεσμα...
Tο λενε TV και ραδιοπου το εμαθες ?
Το ακούω και από το ράδιο.που το εμαθες ?
αμα ειναι ετσι θα πρεπει να πεφτουν κατω οσοι ακουνε βεγγαλικό . Αμα δεν εχει εμφανη σημαδια απο εγγαυμα ειναι παραμυθι ...Το ματς είναι για διακοπή κανονικά μιας και υπάρχει τραυματισμός ποδοσφαιριστή.
Μηδενισμός για αρχή για τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα δεν τα άκουσα. Αν έχει και αφαίρεση βαθμών.
αν μείνεις... έτσι δίνεις πάσα για αντεκδικήσεις ....αν και κανονικά αυτό πρέπει, προσωπικά θέλω να μείνουν και να πάρουν αποτέλεσμα...
είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...είμαστεΤο ματς είναι για διακοπή κανονικά μιας και υπάρχει τραυματισμός ποδοσφαιριστή.
Μηδενισμός για αρχή για τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα δεν τα άκουσα. Αν έχει και αφαίρεση βαθμών.
δε διαφωνω στο τυπικό...Το ματς είναι για διακοπή κανονικά μιας και υπάρχει τραυματισμός ποδοσφαιριστή.
Μαλακίες λες.αμα ειναι ετσι θα πρεπει να πεφτουν κατω οσοι ακουνε βεγγαλικό . Αμα δεν εχει εμφανη σημαδια απο εγγαυμα ειναι παραμυθι ...
Τι λέει ο κανονισμός είναι το θέμα.δε διαφωνω στο τυπικό...
αλλά άλλη η καύλα να μείνεις, αν αφήσει ο διαιτητής, και να πάρεις τον αγώνα.
και το αρχιδάτο της υπόθεσης...
και πως στοιχειοθετεις δλδ τραυματισμο απο κροτιδα ? Απο ποσο κουφαθηκες ??? . Θα παρει τα παπαρια του ο βαζελος ...Μαλακίες λες.
αγχώθηκα.Τι λέει ο κανονισμός είναι το θέμα.
Αν ο γιατρός επιβεβαιώσει ότι ο παίχτης/προπονητής που τραυματίστηκε από οτιδήποτε από κερκίδα και δεν μπορεί να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στον αγώνα το παιχνίδι διακόπτεται εις βάρος της υπεύθυνης ομάδας.
Φτάσαμε μισάωρο διακοπής. Αν συνεχιστεί θα είναι είδηση.
Και πάλι η διαιτησία θα του φταίει του μαλακά του παχυδερμου.Διακοπή και κατοχύρωση στον βαζελο.. Έτσι μαλακά Χοντρέ να σε γαμησουν τα πρεζόνια που αφήνεις ανεξέλεγκτα να μπαίνουν στο γήπεδο.