Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
δείξε ήθος.ρε ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΑΙΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
εμείς δεν είμεθα λιμανίσιοι
δείξε ήθος.ρε ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΑΙΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
Κάτσε μην ζητήσει εκκένωση γηπέδου.ρε μαλακες γαυροι και εσεις...κυνηγι λαγου απο τωρα και μεσα στο γηπεδο?
τους γαμαω ανερυθριασταδείξε ήθος.
εμείς δεν είμεθα λιμανίσιοι![]()
Τώρα τι να πεις ? Πόσο μαλάκες είναι ?Το μαλακές ρε πουστη μου. Γαμησαμε οι ίδιοι την ομάδα, πάνω που θα έπιανε φορά. Τα μουνόπανα.
φόρα ή φορά?Το μαλακές ρε πουστη μου. Γαμησαμε οι ίδιοι την ομάδα, πάνω που θα έπιανε φορά. Τα μουνόπανα.
έλα τώρα...μέχρι το 50 είμαστε σαφέστατα πολύ καλύτεροιτι κανουνε τα κακομοιρα να παρουν εναν βαθμο
Και να ξεκινήσει πάλι ο αγώνας. Το γαμησανε. Πάνω που έπαιρνε τα πάνω του. Ξέχνα το τώρα....Τώρα τι να πεις ? Πόσο μαλάκες είναι ?
έτσι...γαμάμε και εκτός γηπέδουπω ρε στα χαρτια να το παρω το παιχνιδι να σας μοιασω λιγο![]()
και πρόπερσι αυτό κάνανε μωρέ....πλάκώσανε στο 55' με τα καπνογόνα πάνω που τους είχαμε κλείσει στην περιοχή και διακόπηκε το ματς...σιχάθηκα και έφυγα.....τι να δεις ?Και να ξεκινήσει πάλι ο αγώνας. Το γαμησανε. Πάνω που έπαιρνε τα πάνω του. Ξέχνα το τώρα....
Ξεχνα και το πρωταθλημα.Και να ξεκινήσει πάλι ο αγώνας. Το γαμησανε. Πάνω που έπαιρνε τα πάνω του. Ξέχνα το τώρα....
αν και κανονικά αυτό πρέπει, προσωπικά θέλω να μείνουν και να πάρουν αποτέλεσμα...Εγώ δεν έχω δει κάτι για τον τραυματισμό του χουανκαρ αν θέλει ο Παναθηναϊκός ας αποχωρήσει λέει ο διαιτητής.
που το εμαθες ?Εγώ δεν έχω δει κάτι για τον τραυματισμό του χουανκαρ αν θέλει ο Παναθηναϊκός ας αποχωρήσει λέει ο διαιτητής.
ΟΧΙ...στα χαρτια καυλα μεγαλη να μην το ξανακανουναν και κανονικά αυτό πρέπει, προσωπικά θέλω να μείνουν και να πάρουν αποτέλεσμα...