Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.162
- Πόντοι
- 6.256
Να βαζεις σωστες φωτογραφιες...ο πιο πανω δεν μας εκφραζει πλεον.Αυτοι ειναι οι διαδοχοι του...
Να βαζεις σωστες φωτογραφιες...ο πιο πανω δεν μας εκφραζει πλεον.Αυτοι ειναι οι διαδοχοι του...
Μιλάμε για σκάνδαλο. Θα συνεχιστεί ο αγώνας.
Στο απο εκει νημα βριζεις τους Ολυμπιακους;Οι βαζελοι στο διπλα νημα εχουν γινει ολοι ειδικοι στον κανονισμο τωρα , Κουγιες μου εγιναν ολες οι πρασινες αδερφες απο εκει
Προφανως δεν θα βγουνε οι βαζελοι,το παιχνιδι θα διακοπει εις βαρος τους και μετα θα πανε να το παρουν στα χαρτια....και πολυ καλα θα κανουν.Οχι εμεις οι ηλιθιοι που οταν μπαινανε τα δικα τους τα πρεζονια με τα φουλ φεις και κυνηγουσαν τους δικους μας που καναμε οτι μπορουσαμε να συνεχιστει το παιχνιδι...
καλησπερα φιλε εσυ που εισαι καθαρος και αλυντος και τα λες τσεκουρατα μπορεις να μου δειξεις μια εικονα οτι κατι τον χτυπαει στο κεφαλι?ΟΧΙ...στα χαρτια καυλα μεγαλη να μην το ξανακανουν
Αντι-Παναθηναικος ειμαι τυπεΠροφανως δεν θα βγουνε οι βαζελοι,το παιχνιδι θα διακοπει εις βαρος τους και μετα θα πανε να το παρουν στα χαρτια....και πολυ καλα θα κανουν.Οχι εμεις οι ηλιθιοι που οταν μπαινανε τα δικα τους τα πρεζονια με τα φουλ φεις και κυνηγουσαν τους δικους μας που καναμε οτι μπορουσαμε να συνεχιστει το παιχνιδι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο απο εκει νημα βριζεις τους Ολυμπιακους;
ελα λες μαλακιες τωρακαλησπερα φιλε εσυ που εισαι καθαρος και αλυντος και τα λες τσεκουρατα μπορεις να μου δειξεις μια εικονα οτι κατι τον χτυπαει στο κεφαλι?
το αν επεσε λογω θορυβου αυτο δεν ειναι τραυματισμος.
μπορεις να μου δειξεις τεκμηρια τραυματισμου η μενουμε στο οτι επεσε κατω?ελα λες μαλακιες τωρα
οχι για πλακα το εκανεμπορεις να μου δειξεις τεκμηρια τραυματισμου η μενουμε στο οτι επεσε κατω?
Δεν τον τερμιν πως τον στολίζει τον αδέκαστοΟπως θα ελεγε και ο Αλεξ:
Αν δεν υπαρχει νεκρος δεν βλεπω τον λογο να διακοπει το ματς
Παμε παρακάτω
Δεν τον τερμιν πως τον στολίζει τον αδέκαστο
Κατάλαβα....Γιατι δεν κατεβαινουν τα πρασινα μουνοπανα να παιξουν ;;
Στ αρχιδια μας κι αν κουφαθηκε ο αλλος
δεν πηγε εκει για να κανει τον ντι-τζει , μπαλα θα παιξει
Μουνόπανα βαζέλες
ειδςες που ειστε μαλακες και με βουλα οταν χτυπηθηκε ο προπονητης του ολυμπιακου στη τουμπα(υπαρχει και βιντεο που το δειχνει και τι τον χτυπησε) λεγατε παπαριες οπως επισης και με το αδειο κουτακι που ειχατε ριξει στον ιβιτς,τωρα διχως τεκμηρια μενουμε στο οτι επεσε κατω απο τι δεν ξερουμε ομως,τεκμηρια κυριε ΤΕΚΜΗΡΙΑ και οχι παπαριες.οχι για πλακα το εκανε