athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.633
- Πόντοι
- 12.756
οχι για πλακα το εκανεμπορεις να μου δειξεις τεκμηρια τραυματισμου η μενουμε στο οτι επεσε κατω?
οχι για πλακα το εκανεμπορεις να μου δειξεις τεκμηρια τραυματισμου η μενουμε στο οτι επεσε κατω?
Δεν τον τερμιν πως τον στολίζει τον αδέκαστοΟπως θα ελεγε και ο Αλεξ:
Αν δεν υπαρχει νεκρος δεν βλεπω τον λογο να διακοπει το ματς
Παμε παρακάτω
Δεν τον τερμιν πως τον στολίζει τον αδέκαστο
Κατάλαβα....Γιατι δεν κατεβαινουν τα πρασινα μουνοπανα να παιξουν ;;
Στ αρχιδια μας κι αν κουφαθηκε ο αλλος
δεν πηγε εκει για να κανει τον ντι-τζει , μπαλα θα παιξει
Μουνόπανα βαζέλες
ειδςες που ειστε μαλακες και με βουλα οταν χτυπηθηκε ο προπονητης του ολυμπιακου στη τουμπα(υπαρχει και βιντεο που το δειχνει και τι τον χτυπησε) λεγατε παπαριες οπως επισης και με το αδειο κουτακι που ειχατε ριξει στον ιβιτς,τωρα διχως τεκμηρια μενουμε στο οτι επεσε κατω απο τι δεν ξερουμε ομως,τεκμηρια κυριε ΤΕΚΜΗΡΙΑ και οχι παπαριες.οχι για πλακα το εκανε
καλησπερα φιλε εσυ που εισαι καθαρος και αλυντος και τα λες τσεκουρατα μπορεις να μου δειξεις μια εικονα οτι κατι τον χτυπαει στο κεφαλι?
το αν επεσε λογω θορυβου αυτο δεν ειναι τραυματισμος.
η αποψεις μου εχουν κατατεθει...απο κει περα το μουνι που ξερναγε τον Αλαφουζοειδςες που ειστε μαλακες και με βουλα οταν χτυπηθηκε ο προπονητης του ολυμπιακου στη τουμπα(υπαρχει και βιντεο που το δειχνει και τι τον χτυπησε) λεγατε παπαριες οπως επισης και με το αδειο κουτακι που ειχατε ριξει στον ιβιτς,τωρα διχως τεκμηρια μενουμε στο οτι επεσε κατω απο τι δεν ξερουμε ομως,τεκμηρια κυριε ΤΕΚΜΗΡΙΑ και οχι παπαριες.
Πρόλαβε και μάζεψε τα άντερα ο βοηθός...μπορεις να μου δειξεις τεκμηρια τραυματισμου η μενουμε στο οτι επεσε κατω?
καπως ετσι.
Έτσι θα τους ξεβρακωσειΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟ MEGA CHANNEL ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ρε παληκαρι μου που μπορει να βασιστει ο τραυματσμος η απο βιντεο η απο σημαδι που θα εχει απο το αντικειμενο που τον χτυπησε οτι αλλο ειναι να χαμε να λεγαμε δειξε μου κατι απο τα δυο και ειμαι μαζι σας,οσο δεν βλεπω κατι δεν μπορω να το δεχτω.Πρόλαβε και μάζεψε τα άντερα ο βοηθός...
Σε λίγο θα πείτε ότι μόνο αν πάει εντατική διακόπτεται.
Φαιδρότητες
Λογικά πέρασε παρασύνθημα τηλ κατευθείαν από Παλέρμο....Πρόλαβε και μάζεψε τα άντερα ο βοηθός...
Σε λίγο θα πείτε ότι μόνο αν πάει εντατική διακόπτεται.
Φαιδρότητες
Στα αρχιδια μας τι λες θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα κωλομπαραδεςη αποψεις μου εχουν κατατεθει...απο κει περα το μουνι που ξερναγε τον Αλαφουζο
Στο Καραισκάκη παίζουμε....ρε παληκαρι μου που μπορει να βασιστει ο τραυματσμος η απο βιντεο η απο σημαδι που θα εχει απο το αντικειμενο που τον χτυπησε οτι αλλο ειναι να χαμε να λεγαμε δειξε μου κατι απο τα δυο και ειμαι μαζι σας,οσο δεν βλεπω κατι δεν μπορω να το δεχτω.
τραβα γαμησου ρε....θα γαμηθειτε και θα σας αρεσει....Στα αρχιδια μας τι λες θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα κωλομπαραδες