DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Έρχεται......!!!
Τοσο σανο πουλαει ο παοκ φουσκώνοντας τα νουμερα που διαψευδει τους Βουλγαρους.Έρχεται......!!!
Τοσο σανο πουλαει ο παοκ φουσκώνοντας τα νουμερα που διαψευδει τους Βουλγαρους.
Στο βοθροσαητ λενε 3,5 οι Βουλγαροι λενε αλλα νουμερα. Ο παοκ που θελει να φουσκωσει τα νουμερα για να πουλησει σανο το διαψευδει ξαναλεω.
Οχι απλα του τον πιασανε αλλα του βαλανε και ολοκληρο το χερι μεσα.
«Στα 4,5 εκατ. ευρώ το deal ΠΑΟΚ-Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ»
Οι Βούλγαροι αναφέρονται στο ποσό που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.www.sport-fm.gr
3-0.....σε παρακαλω ρε...
Εσυ γκρινιαζεις γιατι μας εφαγε τον παιχτη ο ΠΑΟΚ. Δεν γκρινιαζω εγω. Και απο πάνω μου τον βγαζεις οτι τον δινανε σε καλη τιμη. Δες τα και μονος σου τωρα.Μη γκρινιάζεις. Έχουμε ντερμπι με Λαμία στις 8. Τσιλ να κανουμε το 3/3.
Εσυ γκρινιαζεις γιατι μας εφαγε τον παιχτη ο ΠΑΟΚ. Δεν γκρινιαζω εγω. Και απο πάνω μου τον βγαζεις οτι τον δινανε σε καλη τιμη. Δες τα και μονος σου τωρα.
Διαβασε τι γράφουν οι Βουλγαροι και τι λενε οι Παοκτζηδες. Που θελανε να φουσκωσουν το ποσο οπως ισχυρίστηκες για να πουλησουν μουρη.Τσάμπα ήταν. 3 χαρτιά μαξ για τον κορυφαίο Βουλγαρο ποδοσφαιριστή σε σουπερ ηλικία. Μ'αρέσει που επιμένεις οτι ήθελαν να μας πιάσουν τον κώλο επειδή το έλεγαν τα ΑΡΔακια που διαβαζεις. Τον ήθελες τσαμπε μαλλον όπως τους υπουλοιπους ή με κανα 500ρικο . Να δω τι θα πάρεις τώρα με αυτά.
Εσυ δεν ησουν που πανηγυρίζες για τον Νορβηγο;Τυποι εγω πιστευω οτι ο Βουλγαρος ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Νορβηγο που πηραμε εμεις....μακαρι να διαψευστω αλλα ο μοναδικος λογος που προτιμησαμε τον Νορβηγο ηταν οτι μπορουσαμε να το παρουμε δανεικο ενω για τον Βουλγαρο επρεπε να τα ακουμπησουμε.
Εσυ δεν ησουν που πανηγυρίζες για τον Νορβηγο;
Ναι τυπε εγω ημουν....Σε κατι παιχνιδια που τον ειδα με τη Ρομα δεν με τρελανε κιολας....
Ναι τυπε εγω ημουν....
Οντως, τυπε, εσυ ησουν...Μια ωρα ελλειψα και ο τεραστιος Δον Κορδονε εκανε μεταγραφη και εχυσε στα μουτρα τον Zebu!!!
Για τον Δον Κορδονε ξεροεχυσα τυπε.....ειμαι μεγαλος του φαν.Οντως, τυπε, εσυ ησουν...
Επισης, τυπε ελεγες οτι τα 4,5 που τους διναμε ειναι και πολλα μαλιστα. Εμ, στον εφερε τζαμπα και αν δεν σου κάνει τον στελνεις απο τον Γενάρη πισω, εμ και παλι προβλημα βγαζεις.Για τον Δον Κορδονε ξεροεχυσα τυπε.....ειμαι μεγαλος του φαν.
Διαβασε τι γράφουν οι Βουλγαροι και τι λενε οι Παοκτζηδες. Που θελανε να φουσκωσουν το ποσο οπως ισχυρίστηκες για να πουλησουν μουρη.
Ναι, το γράφουν οι Τουρκοι και ο Ανναπουρνα αμεσως να φερει την ειδηση και πιστεύει τους Τουρκους. Μιλαμε για παιχτουρα άλλα και εξι εκατομμυρια μας πιανουν τον κωλο μιας και ο παιχτης από Γεναρη υπογραφει ελευθερος.
Η αληθεια είναι οτι ειμαστε πληρεις. Τον παιχτη τον θελουμε αλλα δεν θα κατσουμε να μας πιάσουν και το κωλο οι Βουλγαροι! Ακου εξι εκατομμυρια.
Την αρνηση την εχεις εσυ να παραδεχτεις οτι λες μαλακιες.Έχεις αρχίσει να κουράζεις. Είσαι σε άρνηση να αποδεχτείς οτι έφαγες αμάσητες τις παπάτζες των ΑΡΔ για μια ακόμα φορά. Και επιμένεις κιόλας οτι μας τον έκλεψε το παοκάκι ενώ είχε ήδη έρθει ο τσαμπε Νορβηγός. Λες και υπήρχε περίπτωση να πάρουμε δυο δεξια εξτρεμ ενώ δεν έχουμε καν αριστερό. Μιλάμε για αμπαλοσύνη.
Την αρνηση την εχεις εσυ να παραδεχτεις οτι λες μαλακιες.
Μεχρι σημερα ηξερα οτι τις κωλοτουμπες τις κανουν στην Τουμπα, στην Φιλαδελφεια και στην Λεωφορο.
Σημερα εξαιτιας σου, εμαθα οτι τις κανουν και στον Πειραια που τα ρεπορταζ απο τρεις μεριες σε βγαζουν λαθος.
Ο Μπρνιτς σε πιο φτερο παιζει; Ρε συ, κωλοτουμπα, παρακολουθείς τον Ολυμπιακο ή ετσι μιλάμε;
Έχουμε ρε πλάγιους έχετε γαμηθει με το Βούλγαρο ελεος,εν μπροστά και είμαστε οκ.Την αρνηση την εχεις εσυ να παραδεχτεις οτι λες μαλακιες.
Μεχρι σημερα ηξερα οτι τις κωλοτουμπες τις κανουν στην Τουμπα, στην Φιλαδελφεια και στην Λεωφορο.
Σημερα εξαιτιας σου, εμαθα οτι τις κανουν και στον Πειραια που τα ρεπορταζ απο τρεις μεριες σε βγαζουν λαθος.
Ο Μπρνιτς σε πιο φτερο παιζει; Ρε συ, κωλοτουμπα, παρακολουθείς τον Ολυμπιακο ή ετσι μιλάμε;
Ουτε ο Μπρνιτς μας κανει. Μαλιστα!Ποιος Μπρνιτς ρε τυπε θα παιξει ποτέ βασικός στον Ολυμπιακό , σοβαρέψου. Δε μιλάμε για τον Παναιτωλικό. Μασουρίνιο θα τρως στη μαπα ολη τη χρονιά που δεν ειναι καν εξτρεμ.