troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
δεν πινω κρασια και λικερΤραβα πιες καμμια ρετσινα Κουρτακη ρε παλιοπλεμα....
δεν πινω κρασια και λικερΤραβα πιες καμμια ρετσινα Κουρτακη ρε παλιοπλεμα....
Να δωκω προγνωστικα για σημερα;δεν πινω κρασια και λικερ
γαμησε μας ρε μαλακα ......Να δωκω προγνωστικα για σημερα;
Ε γαμιεσαι.....γαμησε μας ρε μαλακα ......
πες ρε μουνιΕ γαμιεσαι.....
ολες της ομαδεςπες ρε μουνι
Δεν λεω τωρα παλιοαρκιντι.....πες ρε μουνι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολες της ομαδες
σε παρακαλω ρε...Δεν λεω τωρα παλιοαρκιντι.....
Τοσο σανο πουλαει ο παοκ φουσκώνοντας τα νουμερα που διαψευδει τους Βουλγαρους.Έρχεται......!!!
Τοσο σανο πουλαει ο παοκ φουσκώνοντας τα νουμερα που διαψευδει τους Βουλγαρους.
Στο βοθροσαητ λενε 3,5 οι Βουλγαροι λενε αλλα νουμερα. Ο παοκ που θελει να φουσκωσει τα νουμερα για να πουλησει σανο το διαψευδει ξαναλεω.
Οχι απλα του τον πιασανε αλλα του βαλανε και ολοκληρο το χερι μεσα.
«Στα 4,5 εκατ. ευρώ το deal ΠΑΟΚ-Λουντογκόρετς για Ντεσπόντοφ»
Οι Βούλγαροι αναφέρονται στο ποσό που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ.www.sport-fm.gr
3-0.....σε παρακαλω ρε...
Εσυ γκρινιαζεις γιατι μας εφαγε τον παιχτη ο ΠΑΟΚ. Δεν γκρινιαζω εγω. Και απο πάνω μου τον βγαζεις οτι τον δινανε σε καλη τιμη. Δες τα και μονος σου τωρα.Μη γκρινιάζεις. Έχουμε ντερμπι με Λαμία στις 8. Τσιλ να κανουμε το 3/3.
Εσυ γκρινιαζεις γιατι μας εφαγε τον παιχτη ο ΠΑΟΚ. Δεν γκρινιαζω εγω. Και απο πάνω μου τον βγαζεις οτι τον δινανε σε καλη τιμη. Δες τα και μονος σου τωρα.
Διαβασε τι γράφουν οι Βουλγαροι και τι λενε οι Παοκτζηδες. Που θελανε να φουσκωσουν το ποσο οπως ισχυρίστηκες για να πουλησουν μουρη.Τσάμπα ήταν. 3 χαρτιά μαξ για τον κορυφαίο Βουλγαρο ποδοσφαιριστή σε σουπερ ηλικία. Μ'αρέσει που επιμένεις οτι ήθελαν να μας πιάσουν τον κώλο επειδή το έλεγαν τα ΑΡΔακια που διαβαζεις. Τον ήθελες τσαμπε μαλλον όπως τους υπουλοιπους ή με κανα 500ρικο . Να δω τι θα πάρεις τώρα με αυτά.
Εσυ δεν ησουν που πανηγυρίζες για τον Νορβηγο;Τυποι εγω πιστευω οτι ο Βουλγαρος ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Νορβηγο που πηραμε εμεις....μακαρι να διαψευστω αλλα ο μοναδικος λογος που προτιμησαμε τον Νορβηγο ηταν οτι μπορουσαμε να το παρουμε δανεικο ενω για τον Βουλγαρο επρεπε να τα ακουμπησουμε.
Εσυ δεν ησουν που πανηγυρίζες για τον Νορβηγο;
Ναι τυπε εγω ημουν....Σε κατι παιχνιδια που τον ειδα με τη Ρομα δεν με τρελανε κιολας....
Ναι τυπε εγω ημουν....
Οντως, τυπε, εσυ ησουν...Μια ωρα ελλειψα και ο τεραστιος Δον Κορδονε εκανε μεταγραφη και εχυσε στα μουτρα τον Zebu!!!
Για τον Δον Κορδονε ξεροεχυσα τυπε.....ειμαι μεγαλος του φαν.Οντως, τυπε, εσυ ησουν...