Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Εγω θελω να φερουμε εναν συνταξιουχο υπερπαικτη. Τι σκατα δεν θα πουλησουμε φανελες φετος; ποιος θα αγορασει φανελα Ροντινει Σκραπα Φρειρε Βρουσαι Ελγκαμπι κτλ;;;

ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ :rockon:
να παρουμε θαναση αντετοπουλο?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
απο πρεμιερ βλεπω ασλευ γιανγκ και τζεημς βαρντι, πεθαμενοι και οι 2 οτι πρεπει ειναι, θα φανε γιουχα που θα ακουγεται μεχρι το παλαιο φαληρο. λουκα μοντριτς εχει βαρεθει τη ζωη του, σιγουρα θελει μια προκληση, απο δεκεμβρη πακετο με τιαγκο σιλβα για να καθαριζει τον παγκο σαν τον φιλο του τον μαρσελο. ΑΝΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΑ ΕΓΩ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.007
Πόντοι
28.246
ΥΓ. Το ονομα του εχει ακουστει δειλα δειλα και μην τον ξεγραφετε, τουλάχιστον μεχρι την Δευτερα το βραδυ που πρέπει να δηλωσει ευρωπαικη λιστα. Δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεετε ποιος ειναι.
Θα αντιδράσει ο Βαγγέλης. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.876
Πόντοι
3.446
Εγω θελω να φερουμε εναν συνταξιουχο υπερπαικτη. Τι σκατα δεν θα πουλησουμε φανελες φετος; ποιος θα αγορασει φανελα Ροντινει Σκραπα Φρειρε Βρουσαι Ελγκαμπι κτλ;;;

ΠΡΟΕΔΡΕ ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ :rockon:
Αγορασα φανέλα Ορτέγκα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.566
Πόντοι
2.306
Και τον sporfm έτσι γράφουν. Στα 3 εκατομμύρια..

Ζμπουτσα μας.

Θα κριθεί στο γήπεδο όπως όλοι. Απλά αποδεικνύεται ακόμα μια φορά πόσο σανό μοιράζουν οι ΑΡΔ του χοντρού.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Ο Βαγγέλης, μεγάλος επιχείρηματιας, σε πολλούς και διάφορους τομείς. Ακόμα και από τον Ολυμπιακό, έβγαλε φράγκα και βγάζει. Έχει κάνει τέτοιο ξέπλυμα, που το πουκάμισο του μπήκε στην πλύση και πλέον δε μπορεί να το φορέσει. Και η κουτσή Μαρία τον πήρε χαμπάρι ειδικά πέρσι, φάνηκε πολύ έντονα και άσχημα αυτή η συνταγή πουλάω αγοράζω κάθε χρόνο. Αγοράζω με το κιλό, ότι μου βγει, το πουλάω σε καλή τιμή. Δε τον νοιάζει η ομάδα και ούτε θέλει να φτιάξει ομαδα, θέλει κάποια στάνταρ πράγματα όπως πρωταθλημα κύπελο και να βγαίνει Ευρώπη ομίλους να πέφτει το κασέρι από φιφα. Δε τον νοιάζει και ούτε θέλει να φτιάξει κορμό για να κάνει ομάδα δυνατή. Ακόμα μου χει κοστίσει, που είχαμε πεσει με Μάντσεστερ τσουλου στους 16, και πάει Γενάρη και πουλάει τον μητρογκολ που ήταν σε φόρμα 15 μύρια φουλαμ, και παίζαμε με τον ολιεταν κορυφη. Σαμαρης πουλημα 10 μύρια μπενφικα? Ρετσος 20 μύρια? Τσιμικας 15-20 μύρια? Ποντενσε?Μανώλας? Και πόσα άλλα ονόματα που δε μου έρχονται τώρα. Έχει κάνει πολλές και σπουδαίες πουλήσεις σε πολύ καλές τιμές,Όλα αυτά τα χρόνια,και όμως μια φορα, δε έφερε ένα καλό όνομα να ξηλωθει η τσέπη , δε μπορούσε να τα σκάσει να φέρει έναν παίκτη 15-20 μύρια? Ένα βαρβάτο εξτρεμ?που παίζει με μπιέλ φουρτούνη στα άκρα, Έκανε κινήσεις εντυπωσιακού με Μαρσέλο, χαμες που τους έκλεισε ελεύθερους. Μεγάλο πρεστίζ να λες ότι έχεις τέτοια ονοματα στο κλαμπ, αλλά δε ήρθαν για να παίξουν μπάλα, αλλά καθαρό μαρκετινγκ, να πουλήσει φανέλες και να έρθει κόσμος να τους δει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom