Ο Βαγγέλης, μεγάλος επιχείρηματιας, σε πολλούς και διάφορους τομείς. Ακόμα και από τον Ολυμπιακό, έβγαλε φράγκα και βγάζει. Έχει κάνει τέτοιο ξέπλυμα, που το πουκάμισο του μπήκε στην πλύση και πλέον δε μπορεί να το φορέσει. Και η κουτσή Μαρία τον πήρε χαμπάρι ειδικά πέρσι, φάνηκε πολύ έντονα και άσχημα αυτή η συνταγή πουλάω αγοράζω κάθε χρόνο. Αγοράζω με το κιλό, ότι μου βγει, το πουλάω σε καλή τιμή. Δε τον νοιάζει η ομάδα και ούτε θέλει να φτιάξει ομαδα, θέλει κάποια στάνταρ πράγματα όπως πρωταθλημα κύπελο και να βγαίνει Ευρώπη ομίλους να πέφτει το κασέρι από φιφα. Δε τον νοιάζει και ούτε θέλει να φτιάξει κορμό για να κάνει ομάδα δυνατή. Ακόμα μου χει κοστίσει, που είχαμε πεσει με Μάντσεστερ τσουλου στους 16, και πάει Γενάρη και πουλάει τον μητρογκολ που ήταν σε φόρμα 15 μύρια φουλαμ, και παίζαμε με τον ολιεταν κορυφη. Σαμαρης πουλημα 10 μύρια μπενφικα? Ρετσος 20 μύρια? Τσιμικας 15-20 μύρια? Ποντενσε?Μανώλας? Και πόσα άλλα ονόματα που δε μου έρχονται τώρα. Έχει κάνει πολλές και σπουδαίες πουλήσεις σε πολύ καλές τιμές,Όλα αυτά τα χρόνια,και όμως μια φορα, δε έφερε ένα καλό όνομα να ξηλωθει η τσέπη , δε μπορούσε να τα σκάσει να φέρει έναν παίκτη 15-20 μύρια? Ένα βαρβάτο εξτρεμ?που παίζει με μπιέλ φουρτούνη στα άκρα, Έκανε κινήσεις εντυπωσιακού με Μαρσέλο, χαμες που τους έκλεισε ελεύθερους. Μεγάλο πρεστίζ να λες ότι έχεις τέτοια ονοματα στο κλαμπ, αλλά δε ήρθαν για να παίξουν μπάλα, αλλά καθαρό μαρκετινγκ, να πουλήσει φανέλες και να έρθει κόσμος να τους δει.