raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
εγω τους ελεγα να γινουν πλουσιοι και να ριξουν ενα χιλιαρικο στο διπλο αφου ειναι σιγουροι για το στημενο, αλλα εκαναν τα κοτοπουλα. Εχανε ο γαυρος; "Στημενο". Κερδιζε ο γαυρος; "ειμαστε πρωταθλητες"
Πουτανακια.
ρε τυπε μιλαμε για τυπους που εχουν πιστεψει οτι ο αρης ηταν παραρτημα μας ολα αυτα τα χρονια....
κανει καθε βδομαδα κατι αρθρα το σανοδνα με τιτλο "10 σερι ματς χωρις να χασει ο ολυμπιακος απο τον αρη" και αυτοι το πιστεψαν οτι ηταν παραρτημα μας!!!!μιλαμε για μπουφους....
επαιρνε ο ολυμπιακος τα πρωταθληματα με 20 βαθμους διαφορα, τελειωναμε τις χρονιες με 1-2 ηττες, και αυτοι παραξενευονταν που κερδιζαμε τον αρη!!!!!και νομιζαν οτι ηταν παραρτημα μας....
και φετος που ημασταν για τον πουτσο και ουσιαστικα επρεπε να μας δωσει τα ματς το παραρτημα μας, μας εκοψε συνεχεια βαθμους και εχανε απο ολους τους αλλους!!!!!απο τον αρη χασαμε το πρωταθλημα φετος....
οταν εγω εγραφα εγω οτι ο χοντρος με τον καρυπιδη εχουν καλες σχεσεις λογω αλλων ασχολιών και οτι οι ομαδες ειναι ουδετερες μεταξυ τους, με κοροιδευαν ολοι εδω μεσα....οι μπουφοι...οι σανοφαγοι...