Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
εγω τους ελεγα να γινουν πλουσιοι και να ριξουν ενα χιλιαρικο στο διπλο αφου ειναι σιγουροι για το στημενο, αλλα εκαναν τα κοτοπουλα. Εχανε ο γαυρος; "Στημενο". Κερδιζε ο γαυρος; "ειμαστε πρωταθλητες"
Πουτανακια.

ρε τυπε μιλαμε για τυπους που εχουν πιστεψει οτι ο αρης ηταν παραρτημα μας ολα αυτα τα χρονια....
κανει καθε βδομαδα κατι αρθρα το σανοδνα με τιτλο "10 σερι ματς χωρις να χασει ο ολυμπιακος απο τον αρη" και αυτοι το πιστεψαν οτι ηταν παραρτημα μας!!!!μιλαμε για μπουφους....
επαιρνε ο ολυμπιακος τα πρωταθληματα με 20 βαθμους διαφορα, τελειωναμε τις χρονιες με 1-2 ηττες, και αυτοι παραξενευονταν που κερδιζαμε τον αρη!!!!!και νομιζαν οτι ηταν παραρτημα μας....
και φετος που ημασταν για τον πουτσο και ουσιαστικα επρεπε να μας δωσει τα ματς το παραρτημα μας, μας εκοψε συνεχεια βαθμους και εχανε απο ολους τους αλλους!!!!!απο τον αρη χασαμε το πρωταθλημα φετος....

οταν εγω εγραφα εγω οτι ο χοντρος με τον καρυπιδη εχουν καλες σχεσεις λογω αλλων ασχολιών και οτι οι ομαδες ειναι ουδετερες μεταξυ τους, με κοροιδευαν ολοι εδω μεσα....οι μπουφοι...οι σανοφαγοι...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Τον Κλαιαν σχαιμερ...αλτσχαιμερ.... καλαιν μαιν κατι τετοιο
νταξει το ζησανε και αυτοι το ονειρο τους φετος...με 50 μπεναλντι στον 1ο γυρο, σχεδον το πιστεψαν οτι θα παρουν το πρωταθλημα...μεχρι που τους καθαρισε σαν αυγο ο τιγρης....
αξιοι οι χρησιμοι ηλιθιοι της ιστοριας...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
νταξει το ζησανε και αυτοι το ονειρο τους φετος...με 50 μπεναλντι στον 1ο γυρο, σχεδον το πιστεψαν οτι θα παρουν το πρωταθλημα...μεχρι που τους καθαρισε σαν αυγο ο τιγρης....
Ολοι οι γυρω μου λεγανε θα το παεει ο βαζελος εγω ελεγα η ψιψινα...τελικα η ψιψινα βρηκε την πορτα ανοιχτη και εφαγε το ψαρι.... δεν πειραζει το μαγαζι να ειναι καλα το 50% της κρατικης διαφημισης ρουφαει,λιγο γκρινια για τα ματια των βαζελων και παμε για αλλα....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Οι Μαλακες ούτε ενα παιχνίδι μόνοι τους δεν μπορούνε ν α παρουνε οι χορτοι μαγικοι σπρειτζηδες να παιζε ο Ολυμπιακός τον τίτλο στη λεωφόρο θα φέρναμε την αποστολή μεχρι το μπαραοντα απέξω και θα ανεβαίναμε μετά να δούμε το παιχνίδι από την ταράτσα στον κεντρικό
Μπεεεεεεεεεεεε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
Οι Μαλακες ούτε ενα παιχνίδι μόνοι τους δεν μπορούνε ν α παρουνε οι χορτοι μαγικοι σπρειτζηδες να παιζε ο Ολυμπιακός τον τίτλο στη λεωφόρο θα φέρναμε την αποστολή μεχρι το μπαραοντα απέξω και θα ανεβαίναμε μετά να δούμε το παιχνίδι από την ταράτσα στον κεντρικό
Μπεεεεεεεεεεεε
ειδανε τον τοιχο να ερχεται κατα πανω τους τυπε και προσπαθησανε να αλλαξουνε το αναποτρεπτο με τον κορωνοιο...
νταξει ας μην ειμαστε αυστηροι μαζι τους...με ηγετη τον γιανναρο ειναι....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
νταξει το ζησανε και αυτοι το ονειρο τους φετος.....μεχρι που τους καθαρισε σαν αυγο ο τιγρης....
είσαι ευχαριστημένος που γλύτωσες ταξιδάκι Καζαμπλάνκα
σε έφιαξε με μουνάκι ο λαθρέμπορας μέσα στο γηπεδάκι σου
και του το ανταπέδωσες Μάσα-εγχειρισμένε :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
ειδανε τον τοιχο να ερχεται κατα πανω τους τυπε και προσπαθησανε να αλλαξουνε το αναποτρεπτο με τον κορωνοιο...
νταξει ας μην ειμαστε αυστηροι μαζι τους...με ηγετη τον γιανναρο ειναι....
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Πήγανε στο ξενοδοχείο λέει να εμψυχώσουν τους παίκτες αλλά από απόσταση μην κολλήσουν κορωνα αχαχαχαχαχαχαχα,α

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

Comforting Big Hero 6 GIF by Sky

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
τυπε θυμασαι κατι βροχερα απογευματα δευτερας εκει γυρω στον οκτωβριο που ημασταν μαζεμενα ολα τα φιλαρακια εδω μεσα???
εγω, εσυ, ο μαρκησιος, ο πουστης ο αθηναιος, ο νικος και τα αλλα παιδια????
τοτε που ησασταν καμια 10αρια βαθμους μπροστα στην κορυφη, εγω σας ελεγα χρησιμους ηλιθιους και εσεις γελουσατε με τις μαλακιες μου????

νταξει, καλα ηταν οσο κερδιζε μπεναλντι ο αιτορ...οταν σφιξανε τα γάλατα, ο νιαου τραβηξε μια γραμμη και εβγαλε οφσαιτ το γκολ που μαχαμαντου, αυτου του διαστημικου αραπακλα παιχταρά....και παει, πεταξε το πρωταθλημα απο τον βαζελο....
αλλοι στην θεση σας, θα βγαινανε στους δρομους...αλλα νταξει αλαφουζο ηγετη εχετε, μην ζηταμε και πολλα...
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
τυπε θυμασαι κατι βροχερα απογευματα δευτερας εκει γυρω στον οκτωβριο που ημασταν μαζεμενα ολα τα φιλαρακια εδω μεσα???
εγω, εσυ, ο μαρκησιος, ο πουστης ο αθηναιος, ο νικος και τα αλλα παιδια????
τοτε που ησασταν καμια 10αρια βαθμους μπροστα στην κορυφη, εγω σας ελεγα χρησιμους ηλιθιους και εσεις γελουσατε με τις μαλακιες μου????

νταξει, καλα ηταν οσο κερδιζε μπεναλντι ο αιτορ...οταν σφιξανε τα γάλατα, ο νιαου τραβηξε μια γραμμη και εβγαλε οφσαιτ το γκολ που μαχαμαντου, αυτου του διαστημικου αραπακλα παιχταρά....και παει, πεταξε το πρωταθλημα απο τον βαζελο....
αλλοι στην θεση σας, θα βγαινανε στους δρομους...αλλα νταξει αλαφουζο ηγετη εχετε, μην ζηταμε και πολλα...
:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
λες πολλά τάκαρε ..
ήρθε χτες ο λαθρέμπορας στο γήπεδο σου σε ξεφτίλησε κάνοντας επίδειξη παράγκας
και ο περιβόητος πύρινος λαός έκανε κοκοκο
Σήμερα ξεγυμνώθηκε και ο πρεζέμπορας η κουραδομηχανή:2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
λες πολλά τάκαρε ..
Μαν ηρεμα θα σου περάσει καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου,αλλα δε σας φταιει κανένας που είσαστε μαλακες εσείς.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
λες πολλά τάκαρε ..

ρε τυπε, πρεπει να εχεις αρνηση πραγματικοτητας για να νομιζεις οτι ξεφτυλισε εμενα ο νιαου την προηγουμενη αγωνιστικη....
εγω δεν διεκδικουσα τιποτα την προηγουμενη αγωνιστικη...οπως δεν διεκδικουσα τιποτα και σημερα....και στα 2 ματς ημουν καλυτερος και το παστελωσα το γκολακι...απλα ο μιαου μου το ακυρωσε, ενω ο αφραγκουζος οχι...ας προσεχες τυπε...
βεβαια δεν θα αλλαζε τιποτα ακομα και να κερδιζες τυπε...γιατι οπως εγραψε εδω τις προηγουμενες μερες, αν χρειαστει ο νιαου θα παρει 5 βαθμους στη νικη του....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Σε άδειο γήπεδο φοβόσασταν και την σκιά μας είχατε πληροφορίες; σωστές ήτανε.. καλά καθισατε μακριά ριζουπολη ητανε μονο μια

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
λες πολλά τάκαρε ..
ρε ψυχακια, δεν εχει ουτε μια βδομαδα που εκοψα βαθμους απο την αεκ μεσα στο μπουρδελο τους, εμεις φταιμε που ειστε αμπαλοι δεν πηρατε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ντερμπι τις τελευταιες 10 μερες; Ουτε παοκ μεσα, ουτε αεκ μεσα, ουτε γαυρο εξω.
Και θες και πρωταθλημα; :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
ρε τυπε, πρεπει να εχεις αρνηση πραγματικοτητας για να νομιζεις οτι ξεφτυλισε εμενα ο νιαου την προηγουμενη αγωνιστικη....
εγω δεν διεκδικουσα τιποτα την προηγουμενη αγωνιστικη...οπως δεν διεκδικουσα τιποτα και σημερα....και στα 2 ματς ημουν καλυτερος και το παστελωσα το γκολακι...απλα ο μιαου μου το ακυρωσε, ενω ο αφραγκουζος οχι...ας προσεχες τυπε...
βεβαια δεν θα αλλαζε τιποτα ακομα και να κερδιζες τυπε...γιατι οπως εγραψε εδω τις προηγουμενες μερες, αν χρειαστει ο νιαου θα παρει 5 βαθμους στη νικη του....
καλά το έχεις πιάσει το νόημα, συμφωνώ αλλά ο λαθρέμπορας σε έκανε κοριτσάκι στο γηπεδάκι σου και έφυγε ατσαλάκωτος ,
του είπες και ευχαριστώ σήμερα :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε ψυχακια, δεν εχει ουτε μια βδομαδα που εκοψα βαθμους απο την αεκ μεσα στο μπουρδελο τους, εμεις φταιμε που ειστε αμπαλοι δεν πηρατε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ντερμπι τις τελευταιες 10 μερες; Ουτε παοκ μεσα, ουτε αεκ μεσα, ουτε γαυρο εξω.
Και θες και πρωταθλημα; :tooth:
Γιατι, πηρανε το Βολο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom