ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.266
- Πόντοι
- 5.006
Τάκη γαμησι μπαλλα ασαλιωτο και χάντμπολ τη μεζουραεχουν καλυτερους απο τον ρεαμπτσουκ?
Τάκη γαμησι μπαλλα ασαλιωτο και χάντμπολ τη μεζουραεχουν καλυτερους απο τον ρεαμπτσουκ?
Δεν υπαρχει καμια συμπλευση με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της εξυγιανσης, χαρη στη λαθρεμποροκρατούμενη διαιτησία εισαι στη δευτερη θεση. Ο Ολυμπιακος ειναι μονος απεναντι σε ολους, οπως ηταν παντα.
Ο,τι σας ελεγα. Αυτο ειναι σωστο, αυτο ειναι σωστο, οι βαζελοι να παρουνε τ' αρχιδια μας τα δυο!Παλιότερα κάθε Κυριακή τραγουδούσαμε στην 7 Θρύλε σ αγαπώ κι ας μου κάνεις γκελες μόνο σε παρακαλώ γάμα τις βαζελες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ το dna μας ώστε να δώσουμε το πρωτάθλημα στα πράσινα σιχαματα.
Τσακω κρεμουλαθα κατσουν να τους ξεφτιλησει ο Βαγγέλας , τους σκληρους χυστες θα τους ξεκωλιασει ο Βαζελος σαν τον τελευταιο πουτανάκι στην πιάτσα
Ρε μαλακα!!!!!Απο τον Ρεαμπτσιουκ ρε!!!!!!!Αντε με ολες τις πουτανες, μας ζαλισανε τα παπαρια οτι θα το χαρισουμε.
Μονο ολυμπιακος πουτανες
Τραβά μωρή πουτανα να ξυρισεις το εφηβαιο σουΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΙΩΝΙΟ"
ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!!
Θα εμφανισθεις φανταζομαι ε?ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΙΩΝΙΟ"
πισω στην τρυπα σου μωρη βουλγαραΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΙΩΝΙΟ"
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ χαιρετίζει το ηθος του μεγαλου πειραϊκού συλλόγουεδω και μια εβδομαδα το τι μαλακιες γραφτηκαν εδω μεσα, δεν περιγραφεται!!!!
ολη η προπαγανδα του σανοδνα περασε απο εδω μεσα...αλλα οταν εγω γραφω για το σανοδνα, ταχα ειμαι μονο εγω που ασχολουμαι με αυτους....
ο ολυμπιακος ως ο πιο ενδοξος συλλογος στην ελλαδα, τιμησε για αλλη μια φορα την ιστορια του, ακομα και σε μια αποτυχημενη χρονια οπως η φετινη...
στα 2 τελευταια ματς ξεκωλιασε με την σειρα την αεκ και τον βαζελο....νταξει με την αεκ ακυρωσαν το γκολ του μαχαμαντου....
ετσι για μια ακομα φορα αποδειχτηκε το δουλεμα που τρωνε ολοι οι αλλοθρησκοι...οχι οτι θα αλλαξει κατι, γιατι πολυ απλα ειναι λοβοτομημενοι...αν του χρονου τον νοεμβριο κερδισουμε 2-0 τον αρη, ολοι θα αρχισουν παλι για παραρτηματα...και γι αυτο απεχουμε ετη φωτος απο τα μπουρδελα τους...
Δε γίνονται ούτε στα παραμύθια αυτά.Αντε με ολες τις πουτανες, μας ζαλισανε τα παπαρια οτι θα το χαρισουμε.
εγω τους ελεγα να γινουν πλουσιοι και να ριξουν ενα χιλιαρικο στο διπλο αφου ειναι σιγουροι για το στημενο, αλλα εκαναν τα κοτοπουλα. Εχανε ο γαυρος; "Στημενο". Κερδιζε ο γαυρος; "ειμαστε πρωταθλητες"εδω και μια εβδομαδα το τι μαλακιες γραφτηκαν εδω μεσα, δεν περιγραφεται!!!!
ολη η προπαγανδα του σανοδνα περασε απο εδω μεσα...αλλα οταν εγω γραφω για το σανοδνα, ταχα ειμαι μονο εγω που ασχολουμαι με αυτους....
ο ολυμπιακος ως ο πιο ενδοξος συλλογος στην ελλαδα, τιμησε για αλλη μια φορα την ιστορια του, ακομα και σε μια αποτυχημενη χρονια οπως η φετινη...
στα 2 τελευταια ματς ξεκωλιασε με την σειρα την αεκ και τον βαζελο....νταξει με την αεκ ακυρωσαν το γκολ του μαχαμαντου....
ετσι για μια ακομα φορα αποδειχτηκε το δουλεμα που τρωνε ολοι οι αλλοθρησκοι...οχι οτι θα αλλαξει κατι, γιατι πολυ απλα ειναι λοβοτομημενοι...αν του χρονου τον νοεμβριο κερδισουμε 2-0 τον αρη, ολοι θα αρχισουν παλι για παραρτηματα...και γι αυτο απεχουμε ετη φωτος απο τα μπουρδελα τους...
Θα εμφανισθεις φανταζομαι ε?
Α δεν σε χαλασεπαλι καλα.... τελος καλο ολα καλα
Ενταξει Αλεξ φτανει τωρα με τα συχαρικια...θα σε διαβασει και κανα μελλοντικο πελατακι και θα λακισειΗ πρωταθλήτρια ΑΕΚ χαιρετίζει το ηθος του μεγαλου πειραϊκού συλλόγου
Εμενα μου ειπε ο Ρεζνοφ παιξε ασο τον Ολυμπιακο και τον ακουσα, 3,70 ειχε φτασει ο ασος οταν το επαιξα, ακομη κι αν εχανα δεν θα γκρινιαζα. Και πρωταθλημα και καλο μεροκαματο σημεραεγω τους ελεγα να γινουν πλουσιοι και να ριξουν ενα χιλιαρικο στο διπλο αφου ειναι σιγουροι για το στημενο, αλλα εκαναν τα κοτοπουλα. Εχανε ο γαυρος; "Στημενο". Κερδιζε ο γαυρος; "ειμαστε πρωταθλητες"
Πουτανακια.