Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν μας απογοητευσε ο Ολυμπιακος. Ο μεγαλος πειραϊκός σύλλογος επαιξε για την φανελα και την ιστορια του και τίμησε το αθλημα και τον κοσμο του

ΑΕΚ πρωταθλητρια 2022-2023

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
888
Πόντοι
86
Δεν υπαρχει καμια συμπλευση με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ της εξυγιανσης, χαρη στη λαθρεμποροκρατούμενη διαιτησία εισαι στη δευτερη θεση. Ο Ολυμπιακος ειναι μονος απεναντι σε ολους, οπως ηταν παντα.

Παλιότερα κάθε Κυριακή τραγουδούσαμε στην 7 Θρύλε σ αγαπώ κι ας μου κάνεις γκελες μόνο σε παρακαλώ γάμα τις βαζελες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ το dna μας ώστε να δώσουμε το πρωτάθλημα στα πράσινα σιχαματα.
Ο,τι σας ελεγα. Αυτο ειναι σωστο, αυτο ειναι σωστο, οι βαζελοι να παρουνε τ' αρχιδια μας τα δυο!
:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αντε με ολες τις πουτανες, μας ζαλισανε τα παπαρια οτι θα το χαρισουμε.

Μονο ολυμπιακος πουτανες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.352
Πόντοι
3.656

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προτείνω στην διοίκηση της ΑΕΚ να καλέσει ως επιτιμο προσκεκλημένο τον Ρεαμπτσιουκ στην φιέστα για την κατακτηση του πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια στο τελευταιο παιχνιδι.
Αποτελεί υποχρέωση της Ενωσης να τιμήσει τον μεγαλο αυτο παίκτη για τη συνεισφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΙΩΝΙΟ"

ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ !!!!!
Θα εμφανισθεις φανταζομαι ε?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
εδω και μια εβδομαδα το τι μαλακιες γραφτηκαν εδω μεσα, δεν περιγραφεται!!!!
ολη η προπαγανδα του σανοδνα περασε απο εδω μεσα...αλλα οταν εγω γραφω για το σανοδνα, ταχα ειμαι μονο εγω που ασχολουμαι με αυτους....
ο ολυμπιακος ως ο πιο ενδοξος συλλογος στην ελλαδα, τιμησε για αλλη μια φορα την ιστορια του, ακομα και σε μια αποτυχημενη χρονια οπως η φετινη...
στα 2 τελευταια ματς ξεκωλιασε με την σειρα την αεκ και τον βαζελο....νταξει με την αεκ ακυρωσαν το γκολ του μαχαμαντου....
ετσι για μια ακομα φορα αποδειχτηκε το δουλεμα που τρωνε ολοι οι αλλοθρησκοι...οχι οτι θα αλλαξει κατι, γιατι πολυ απλα ειναι λοβοτομημενοι...αν του χρονου τον νοεμβριο κερδισουμε 2-0 τον αρη, ολοι θα αρχισουν παλι για παραρτηματα...και γι αυτο απεχουμε ετη φωτος απο τα μπουρδελα τους...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ολη η προπαγανδα του σανοδνα περασε απο εδω μεσα...αλλα οταν εγω γραφω για το σανοδνα, ταχα ειμαι μονο εγω που ασχολουμαι με αυτους....
ο ολυμπιακος ως ο πιο ενδοξος συλλογος στην ελλαδα, τιμησε για αλλη μια φορα την ιστορια του, ακομα και σε μια αποτυχημενη χρονια οπως η φετινη...
στα 2 τελευταια ματς ξεκωλιασε με την σειρα την αεκ και τον βαζελο....νταξει με την αεκ ακυρωσαν το γκολ του μαχαμαντου....
ετσι για μια ακομα φορα αποδειχτηκε το δουλεμα που τρωνε ολοι οι αλλοθρησκοι...οχι οτι θα αλλαξει κατι, γιατι πολυ απλα ειναι λοβοτομημενοι...αν του χρονου τον νοεμβριο κερδισουμε 2-0 τον αρη, ολοι θα αρχισουν παλι για παραρτηματα...και γι αυτο απεχουμε ετη φωτος απο τα μπουρδελα τους...
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ χαιρετίζει το ηθος του μεγαλου πειραϊκού συλλόγου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Αντε με ολες τις πουτανες, μας ζαλισανε τα παπαρια οτι θα το χαρισουμε.
Δε γίνονται ούτε στα παραμύθια αυτά.

Όλες οι ομάδες έχουν μια ιστορία, μια φανέλλα και μια υστεροφημία που πρέπει να τιμήσουν.

Απλά πράγματα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ομαδουλα της πλάκας ο βαζελος όπως έλεγα και τη προηγούμενη εβδομάδα...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
λαθρέμπορας + πρεζέμπορας = L4E :smitten:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
εγω τους ελεγα να γινουν πλουσιοι και να ριξουν ενα χιλιαρικο στο διπλο αφου ειναι σιγουροι για το στημενο, αλλα εκαναν τα κοτοπουλα. Εχανε ο γαυρος; "Στημενο". Κερδιζε ο γαυρος; "ειμαστε πρωταθλητες"
Πουτανακια.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.352
Πόντοι
3.656
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ χαιρετίζει το ηθος του μεγαλου πειραϊκού συλλόγου
Ενταξει Αλεξ φτανει τωρα με τα συχαρικια...θα σε διαβασει και κανα μελλοντικο πελατακι και θα λακισει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω τους ελεγα να γινουν πλουσιοι και να ριξουν ενα χιλιαρικο στο διπλο αφου ειναι σιγουροι για το στημενο, αλλα εκαναν τα κοτοπουλα. Εχανε ο γαυρος; "Στημενο". Κερδιζε ο γαυρος; "ειμαστε πρωταθλητες"
Πουτανακια.
Εμενα μου ειπε ο Ρεζνοφ παιξε ασο τον Ολυμπιακο και τον ακουσα, 3,70 ειχε φτασει ο ασος οταν το επαιξα, ακομη κι αν εχανα δεν θα γκρινιαζα. Και πρωταθλημα και καλο μεροκαματο σημερα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Γιατί δεν την έφεραν συνοδεία μέχρι το Φάληρο οι χούλιγκαν των σπρέι την ομαδα τους στο κρίσιμο τελευταιο παιχνίδι της για να σηκώσει κούπα σε άδειο γήπεδο? Μπεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom