το κουπόνι σου να δω ,Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη
πόσα το έπαιξες ?
το κουπόνι σου να δω ,Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη
μονο αληθειες λεμε εδωΤην αλήθεια λες
τα εγραψα στο νημα του παοκσόρυ..
πάντως αν είσαι παοκ ,λογικά θέλεις να πάρει πρωτάθλημα η αεκ για να τηρηθούν τα συμφωνημένα..
μετά τις πασούλες στη τζαμπασοφιά σου ανήκει το κυπελάκι
δε νομίζω οι πασούλες να μην έχουν αντίκρυσμα , θα δείξει απόψετα εγραψα στο νημα του παοκ
ουτε κυπελακι θα παρει ο ιβαναρος εχει κανει την ομαδα καρναβαλι με τα νταραβερια του
Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη
Άντζελο με τσεχασες!!! Καταρχάς να σου πω ότι δεν ψαχνομε ούτε για φαγητό ούτε για γλυκό ούτε μου λείπει κάτι δόξα τω θεώ μια χαρά παιδί είμαι, απλά βγήκα πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση που είχα με ένα γουρουνοπουλο σούβλας και είμαι χάλια, ξέρω ότι μέσα εδώ στου μπου έχεις δει πολλά όπως και εγώ και όλα αυτά στα λέω ανθρώπινα!!! Πότε θα πάμε στον άνθρωπο να φάμε????? Κάποιος με τσεχασε!!!!!!
δεν μπορει ο αδερφος τωρα μαν....κανει διαιτα γιατι σε κανα δυο βδομαδες βγαινουμε παραλιαΆντζελο με τσεχασες!!! Καταρχάς να σου πω ότι δεν ψαχνομε ούτε για φαγητό ούτε για γλυκό ούτε μου λείπει κάτι δόξα τω θεώ μια χαρά παιδί είμαι, απλά βγήκα πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση που είχα με ένα γουρουνοπουλο σούβλας και είμαι χάλια, ξέρω ότι μέσα εδώ στου μπου έχεις δει πολλά όπως και εγώ και όλα αυτά στα λέω ανθρώπινα!!! Πότε θα πάμε στον άνθρωπο να φάμε????? Κάποιος με τσεχασε!!!!!!
Έλα υγεία ρε μάν όλα ξεπερνιουνται,θα πάμε άνθρωπο και θα τα πούμε οπότε θέλειςΆντζελο με τσεχασες!!! Καταρχάς να σου πω ότι δεν ψαχνομε ούτε για φαγητό ούτε για γλυκό ούτε μου λείπει κάτι δόξα τω θεώ μια χαρά παιδί είμαι, απλά βγήκα πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση που είχα με ένα γουρουνοπουλο σούβλας και είμαι χάλια, ξέρω ότι μέσα εδώ στου μπου έχεις δει πολλά όπως και εγώ και όλα αυτά στα λέω ανθρώπινα!!! Πότε θα πάμε στον άνθρωπο να φάμε????? Κάποιος με τσεχασε!!!!!!
Αδελφέ θα κάνω μια παρατυπία για το φιλοδεν μπορει ο αδερφος τωρα μαν....κανει διαιτα γιατι σε κανα δυο βδομαδες βγαινουμε παραλια
Δεν γαμιεται? Θα το κανω. Αξιζειναι βαλτα ολα οτι εχεις και δεν εχεις
βαλε και το διαμερισμα στο καλι που πηρες μεσα
3-0 ειναι
Παμε ρε Ολυμπιακαρααααααααααααααααα