Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
μονο αληθειες λεμε εδω :coffee:

σόρυ..
πάντως αν είσαι παοκ ,λογικά θέλεις να πάρει πρωτάθλημα η αεκ για να τηρηθούν τα συμφωνημένα..
μετά τις πασούλες στη τζαμπασοφιά σου ανήκει το κυπελάκι
τα εγραψα στο νημα του παοκ

ουτε κυπελακι θα παρει ο ιβαναρος εχει κανει την ομαδα καρναβαλι με τα νταραβερια του:undecided:

Gladiator21

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Θρύλε σήμερα παίξε για τον λαό και την ιστορία σου... όχι τον πρόεδρό σου.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
τα εγραψα στο νημα του παοκ

ουτε κυπελακι θα παρει ο ιβαναρος εχει κανει την ομαδα καρναβαλι με τα νταραβερια του:undecided:
δε νομίζω οι πασούλες να μην έχουν αντίκρυσμα , θα δείξει απόψε
Νομίζω ότι βράδυ μαθαίνουμε τον πρωταθλητή και αν είναι αεκ , μάθαμε και τον κυπελλούχο

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη
HSm9FrF.gif

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Άντζελο με τσεχασες!!! Καταρχάς να σου πω ότι δεν ψαχνομε ούτε για φαγητό ούτε για γλυκό ούτε μου λείπει κάτι δόξα τω θεώ μια χαρά παιδί είμαι, απλά βγήκα πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση που είχα με ένα γουρουνοπουλο σούβλας και είμαι χάλια, ξέρω ότι μέσα εδώ στου μπου έχεις δει πολλά όπως και εγώ και όλα αυτά στα λέω ανθρώπινα!!! Πότε θα πάμε στον άνθρωπο να φάμε????? Κάποιος με τσεχασε!!!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Άντζελο με τσεχασες!!! Καταρχάς να σου πω ότι δεν ψαχνομε ούτε για φαγητό ούτε για γλυκό ούτε μου λείπει κάτι δόξα τω θεώ μια χαρά παιδί είμαι, απλά βγήκα πρόσφατα από μια μεγάλη σχέση που είχα με ένα γουρουνοπουλο σούβλας και είμαι χάλια, ξέρω ότι μέσα εδώ στου μπου έχεις δει πολλά όπως και εγώ και όλα αυτά στα λέω ανθρώπινα!!! Πότε θα πάμε στον άνθρωπο να φάμε????? Κάποιος με τσεχασε!!!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:
δεν μπορει ο αδερφος τωρα μαν....κανει διαιτα γιατι σε κανα δυο βδομαδες βγαινουμε παραλια

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.258
Πόντοι
5.006
Ελα
Έλα υγεία ρε μάν όλα ξεπερνιουνται,θα πάμε άνθρωπο και θα τα πούμε οπότε θέλεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν μπορει ο αδερφος τωρα μαν....κανει διαιτα γιατι σε κανα δυο βδομαδες βγαινουμε παραλια
Αδελφέ θα κάνω μια παρατυπία για το φιλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παμε ρε Ολυμπιακαρααααααααααααααααα