shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Είναι γαυροβαζελοχανουμιEισαι βαζελογαυρος; Η, γαυροβαζελος;
Είναι γαυροβαζελοχανουμιEισαι βαζελογαυρος; Η, γαυροβαζελος;
Eiμαι Ολυμπιακός αλλά πάντα υποστηρίζω Παναθηναϊκό .φυσικά η καρδιά μου χτυπάει με την ΑΕΚ,και η ψυχή μου δοσμενη στον ΠΑΟΚ..αλλά γενικά είμαι ΆρηςEισαι βαζελογαυρος; Η, γαυροβαζελος;
Eiμαι Ολυμπιακός αλλά πάντα υποστηρίζω Παναθηναϊκό .φυσικά η καρδιά μου χτυπάει με την ΑΕΚ,και η ψυχή μου δοσμενη στον ΠΑΟΚ..αλλά γενικά είμαι Άρης...
Αισθάνεσαι χαλαρότητα στην σούφρα σου ήδη?Ενα ευγενικό μηνυμα, γεματο λεκτικη ποιοτητα.
Αρα το πουλησαν το παιχνίδι και αυτοι προσπαθουν με αυτο το μηνυμα να βγαλουν το κωλο τους απ εξω ;; Γιατι ξερουν τι καζουρα εχουν να ακουν για χρόνια , οι ατρωτοι γαμιαδες
το βράδυ θα εισαι στα επειγοντα να σου ραβουν το κωλοΑισθάνεσαι χαλαρότητα στην σούφρα σου ήδη?
Είναι απο το βραδινό που έρχεται ή από το τελευταίο bukkake/gangbang/rape στην Αλικαρνασσό?
Σου είπα να έχεις αφρόλουτρο και όχι σαπούνι γιατί γλιστράει και πέφτει το άτιμο.....
Ένα δάκρυ κύλησε στο μάτι μου...
Όλο "θα" είσαι.....το βράδυ θα εισαι στα επειγοντα να σου ραβουν το κωλο
οποτε φόρα κανα βρακι χωρις σκατοφρενάρισμα πισω να γλυτωσεις το μισο ρεζιλικι
Αν δωθει,δε θα δωθει παικτικα..θα βοηθησει το κορακι..κοκκινη καρτα,πεναλντακι..κτλΣυμφωνώ ότι ο Βαγγέλας θέλει να το δώσει αλλά η Θ7 ούτε για πλάκα
καλα τραγουδατεΔακρύσαμε...
Ισχύεικαλα τραγουδατε
οσοι πιστευουν οτι ο γαυρος θα κατεβασει τα καλτσον να περασει ο βαζελος να παρει το πρωταθλημα πρεπει να ειναι αμπαλοι πανω απο 7,5 ριχτερ
Αρα να πονταρω Ολυμπιακο στο 3,30 τύπε?καλα τραγουδατε
οσοι πιστευουν οτι ο γαυρος θα κατεβασει τα καλτσον να περασει ο βαζελος να παρει το πρωταθλημα πρεπει να ειναι αμπαλοι πανω απο 7,5 ριχτερ
ναι βαλτα ολα οτι εχεις και δεν εχειςΣτηριζω τα ευγενικα ανιδιοτελη παλικαρια της θυρας 7
Παικτες του Ολυμπιακου, δώστε τα ολα σημερα, το επιτασσει η ιστορια του μεγαλου πειραϊκού συλλόγου. Περιμενουμε να τιμησετε την ιστορια σας και να κερδισετε τον Παναθηναικο
Το οτι ειμαι ΑΕΚ δεν εχει καμια σχεση, τα λεω αυτα για το αθλητικο ιδεωδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρα να πονταρω Ολυμπιακο στο 3,30 τύπε?
Δεν θυμαμαι καν πότε ειχε τελευταια φορα 3.30 για νικη ο Ολυμπιακος στο Καραισκακη με οποιαδηποτε ομαδα
αεκ είσαι ?ναι βαλτα ολα οτι εχεις και δεν εχεις
βαλε και το διαμερισμα στο καλι που πηρες μεσα
3-0 ειναι
γιατι βριζεις ρε μαν?αεκ είσαι ?
Την αλήθεια λεςγιατι βριζεις ρε μαν?
τι βλεπω ειπα οχι τι θελω
σόρυ..γιατι βριζεις ρε μαν?
τι βλεπω ειπα οχι τι θελω
Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξησόρυ..
πάντως αν είσαι παοκ ,λογικά θέλεις να πάρει πρωτάθλημα η αεκ για να τηρηθούν τα συμφωνημένα..
μετά τις πασούλες στη τζαμπασοφιά σου ανήκει το κυπελάκι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΕΙΝΑΙαεκ είσαι ?