Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.521
- Πόντοι
- 12.756
μπραβο ετσι , σαν το μικρο παιδάκι το αυτιστικο , γελα τωρα που σου εχει γινει το κωλοτρυπιδι τριανταφυλλο
μπραβο ετσι , σαν μικρο παιδάκι αυτιστικο , γελαω τωρα που μου εχει γινει το κωλοτρυπιδι τριανταφυλλο απο τον δυνατο τραβελο
Και τι θες να κανω βρε μαλακα;εσένα σε κέρδισε καθαρά η αεκ στο γήπεδο σου ? σε ακούω
ρε τρόμπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο να χάνονται βαθμοίΚαι τι θες να κανω βρε μαλακα;
Ξεπαρθενιασα την αεκ στο γηπεδο της για το πρωταθλημα.
Στην τελευταια στροφη των πλευοφ, τους εκοψα βαθμους παλι στο γηπεδο της.
Δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις; Οτι το χαρισα στην αεκ ενω ξεκαθαρα τους κοβω βαθμους οποτε μπορω;
Εγω σου λεω οτι και εσυ με εσφαξες μεσα στην λεωφορο. Βλεπεις να το κανω μεγαλυτερο θεμα απο οτι ηταν;
Εγω αποδεχτηκα απο νωρις οτι δεν θα παρω πρωταθλημα.
Πες μου, γιατι η ομαδαρα σου δεν κερδισε 1 απο τα τελευταια 3 ματς. Σε εσφαξε καποιος; Σε αδικησε κανενας; τα δυο μαλιστα ματς ηταν στην εδρα σου. Απτην αρχη της χρονιας οι παντες σας λενε οτι ειστε μια κακη αμπαλη ομαδα, αλλα κανατε τους κινεζους.
Σημερα κανατε τις κινεζες
Ελα μην εκτιθεσαι αλλο, παρε ενα ντεπον και αραξε.
Αστο ρε Τρομπα. Οταν ξεκινας να κανεις ευκαιριες αφου έχεις φαει το γκολ και πριν παιζεις πισω ολοι και αν καταφερουμε απο καμια στραβοκλωτσια η με πεναλτι, αστο. Ολη την χρονια σας το λεω. Εγω μπουρδελακι ημουνα και παλι την δευτερη θεση μου την παιρνεις οπως την παιρνεις.εσένα σε κέρδισε καθαρά η αεκ στο γήπεδο σου ? σε ακούω
γερομπισμπίκη μπουρδελάκι ήσουνα αλλά αν έπαιρνες τίποτα βαθμούς με μεζούρα-μεθυσμένους διαιτητές και ΜάσαΑστο ρε Τρομπα. Οταν ξεκινας να κανεις ευκαιριες αφου έχεις φαει το γκολ και πριν παιζεις πισω ολοι και αν καταφερουμε απο καμια στραβοκλωτσια η με πεναλτι, αστο. Ολη την χρονια σας το λεω. Εγω μπουρδελακι ημουνα και παλι την δευτερη θεση μου την παιρνεις οπως την παιρνεις.
Ακομα και η δευτερη θεση που παιρνεις πλασματικη ειναι.
Σε αντιθεση με εσενα εγω ηξερα τι ομαδα ειχα φετος και θα ημουνα ικανοποιημενος με την δευτερη θεση. Εσυ νομιζες οτι εχεις ομαδαρα. Πλεον παλευω και δεν εξαρταται απο εμενα αν με στειλει στο europa να παρω την τριτη θεση. Προσγειωσου τωρα και παρε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!γερομπισμπίκη μπουρδελάκι ήσουνα αλλά αν έπαιρνες τίποτα βαθμούς με μεζούρα-μεθυσμένους διαιτητές και Μάσα
μπορεί να ήσουνα κ πρώτος
Αλλά έχεις κολλήσει στο χαζό πέναλντι του Άβιλα
καλά τα λες αλλά τα αρχιδάκια σου γερομπισμπίκη είναι σταφιδιασμέναΣε αντιθεση με εσενα εγω ηξερα τι ομαδα ειχα φετος και θα ημουνα ικανοποιημενος με την δευτερη θεση. Εσυ νομιζες οτι εχεις ομαδαρα. Πλεον παλευω και δεν εξαρταταιαπο εμενααν με στειλει στο europa να παρω την τριτη θεση. Προσγειωσου τωρα και παρε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
Τους κέρασε ο ΜολδαβόςΜαζέυτηκαν πράσινες πουτανίτσες στο νήμα ; Να κεράσω ποτάκι ;
Σκασε ρε μαλακα...θα κερδίσετε σήμερα στο ΣΕΦ ;
Ήθελα να ήξερα τι παίρνεις και είσαι στα κάγκελα.........?Σκασε ρε μαλακα...