Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
εσένα σε κέρδισε καθαρά η αεκ στο γήπεδο σου ? σε ακούω
Και τι θες να κανω βρε μαλακα;
Ξεπαρθενιασα την αεκ στο γηπεδο της για το πρωταθλημα.
Στην τελευταια στροφη των πλευοφ, τους εκοψα βαθμους παλι στο γηπεδο της.

Δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις; Οτι το χαρισα στην αεκ ενω ξεκαθαρα τους κοβω βαθμους οποτε μπορω;
Εγω σου λεω οτι και εσυ με εσφαξες μεσα στην λεωφορο. Βλεπεις να το κανω μεγαλυτερο θεμα απο οτι ηταν;
Εγω αποδεχτηκα απο νωρις οτι δεν θα παρω πρωταθλημα.

Πες μου, γιατι η ομαδαρα σου δεν κερδισε 1 απο τα τελευταια 3 ματς. Σε εσφαξε καποιος; Σε αδικησε κανενας; τα δυο μαλιστα ματς ηταν στην εδρα σου. Απτην αρχη της χρονιας οι παντες σας λενε οτι ειστε μια κακη αμπαλη ομαδα, αλλα κανατε τους κινεζους.
Σημερα κανατε τις κινεζες

chinese-hottie_001.gif

Ελα μην εκτιθεσαι αλλο, παρε ενα ντεπον και αραξε.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Και τι θες να κανω βρε μαλακα;
Ξεπαρθενιασα την αεκ στο γηπεδο της για το πρωταθλημα.
Στην τελευταια στροφη των πλευοφ, τους εκοψα βαθμους παλι στο γηπεδο της.

Δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις; Οτι το χαρισα στην αεκ ενω ξεκαθαρα τους κοβω βαθμους οποτε μπορω;
Εγω σου λεω οτι και εσυ με εσφαξες μεσα στην λεωφορο. Βλεπεις να το κανω μεγαλυτερο θεμα απο οτι ηταν;
Εγω αποδεχτηκα απο νωρις οτι δεν θα παρω πρωταθλημα.

Πες μου, γιατι η ομαδαρα σου δεν κερδισε 1 απο τα τελευταια 3 ματς. Σε εσφαξε καποιος; Σε αδικησε κανενας; τα δυο μαλιστα ματς ηταν στην εδρα σου. Απτην αρχη της χρονιας οι παντες σας λενε οτι ειστε μια κακη αμπαλη ομαδα, αλλα κανατε τους κινεζους.
Σημερα κανατε τις κινεζες

chinese-hottie_001.gif

Ελα μην εκτιθεσαι αλλο, παρε ενα ντεπον και αραξε.
ρε τρόμπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο να χάνονται βαθμοί
αυτό που είδαμε είναι ότι μια ομάδα έστησε παράγκα για να μη χάσει βαθμούς ,όπως η κούλα στο γήπεδο σου
Ηρέμησε με τις τσοντούλες, δεν κάνεις τίποτα πρωτότυπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
755
Πόντοι
96
Τελικα ο αρης στα πλει οφ μονο μια ομαδα νικησε....σημερα δε το χτυπησε το ματς αλυπητα... τετοιο χασμουρητο στο β ημιχρονο χρονια ειχαμε να δουμε ......α ρε παλετα τι σου ταξανε αραγε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.168
Πόντοι
28.246
εσένα σε κέρδισε καθαρά η αεκ στο γήπεδο σου ? σε ακούω
Αστο ρε Τρομπα. Οταν ξεκινας να κανεις ευκαιριες αφου έχεις φαει το γκολ και πριν παιζεις πισω ολοι και αν καταφερουμε απο καμια στραβοκλωτσια η με πεναλτι, αστο. Ολη την χρονια σας το λεω. Εγω μπουρδελακι ημουνα και παλι την δευτερη θεση μου την παιρνεις οπως την παιρνεις.

Ακομα και η δευτερη θεση που παιρνεις πλασματικη ειναι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Αστο ρε Τρομπα. Οταν ξεκινας να κανεις ευκαιριες αφου έχεις φαει το γκολ και πριν παιζεις πισω ολοι και αν καταφερουμε απο καμια στραβοκλωτσια η με πεναλτι, αστο. Ολη την χρονια σας το λεω. Εγω μπουρδελακι ημουνα και παλι την δευτερη θεση μου την παιρνεις οπως την παιρνεις.

Ακομα και η δευτερη θεση που παιρνεις πλασματικη ειναι.
γερομπισμπίκη μπουρδελάκι ήσουνα αλλά αν έπαιρνες τίποτα βαθμούς με μεζούρα-μεθυσμένους διαιτητές και Μάσα
μπορεί να ήσουνα κ πρώτος
Αλλά έχεις κολλήσει στο χαζό πέναλντι του Άβιλα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.168
Πόντοι
28.246
γερομπισμπίκη μπουρδελάκι ήσουνα αλλά αν έπαιρνες τίποτα βαθμούς με μεζούρα-μεθυσμένους διαιτητές και Μάσα
μπορεί να ήσουνα κ πρώτος
Αλλά έχεις κολλήσει στο χαζό πέναλντι του Άβιλα
Σε αντιθεση με εσενα εγω ηξερα τι ομαδα ειχα φετος και θα ημουνα ικανοποιημενος με την δευτερη θεση. Εσυ νομιζες οτι εχεις ομαδαρα. Πλεον παλευω και δεν εξαρταται απο εμενα αν με στειλει στο europa να παρω την τριτη θεση. Προσγειωσου τωρα και παρε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.698
Πόντοι
6.056
Σε αντιθεση με εσενα εγω ηξερα τι ομαδα ειχα φετος και θα ημουνα ικανοποιημενος με την δευτερη θεση. Εσυ νομιζες οτι εχεις ομαδαρα. Πλεον παλευω και δεν εξαρταταιαπο εμενααν με στειλει στο europa να παρω την τριτη θεση. Προσγειωσου τωρα και παρε ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
καλά τα λες αλλά τα αρχιδάκια σου γερομπισμπίκη είναι σταφιδιασμένα:confused:

μη σπάσεις keyboard πλάκα σου κάνω:D:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.871
Πόντοι
26.141
1 Με την ήττα αυτή ο Παναθηναϊκός είναι δδραιωμενος στη δεύτερη θέση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου
Ακόμα και αν ο Βαγγέλας ήθελε να το δώσει εγώ το έγραφα ότι η Θ7 δεν πρόκειται να τον αφήσει διότι εκεί θα έφτανε ο κόμπος στο χτένι..
Για τον θρύλο ο αιώνιος αντίπαλος είναι ο ΠΑΟ κ όχι η ΑΕΚ και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα χτες !!
Ας έχει να πάρει πρωτάθλημα τόσα χρόνια παραμένει ο αιώνιος εχθρός ...πολύ απλά ο δεύτερος κ η ΑΕΚ παρολου που το πήρε παραμένει η αιώνια τρίτη...
Ακόμα δλδ η δεύτερη θέση δεν έχει χαθεί για τον Παναθηναϊκό από την ΑΕΚ στη συνείδηση του οπαδού ... .
2 περίτρανα αποδείχτηκε ότι τόσα χρόνια κατηγορούσαν τον Ολυμπιακό για τα αισχη κ μόλις αυτοί πήραν τα ηνία έκαναν τα ίδια...αυτοξεφτοληστηκαν ( κ δεν το ξέρω για τους υγεία οπαδούς αλλά για τους φαντασιόπληκτους..... .
Το φετινό πρωτάθλημα μαζί με του αήττητου ΠΑΟΚ ναι μεν ήταν δικαία ως προς την μπάλα που έπαιξαν αφού όντως έπαιξαν την καλύτερη μπάλα αλλά αποδείχτηκε κ η αλήθεια ότι όποιος έχει τα λουριά στην ΕΠΟ προσπαθεί να έχει κ αξιοπρέπεια ομάδα....ότι έκανε κ Ολυμπιακός εικοσιντε χρόνια ..
Περαστικά τους και η συνειδητοποίημενοι οπαδοί ΠΑΟ κ ΑΕΚ κατάλαβαν πολλά φέτος κ πήραν το μάθημα τους κ ας μην το παραδέχονται ..

Πάω να φάω πατσά τωρα

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.196
Πόντοι
4.510
Σήμερα δεν φεύγουν ζωντανοί από το γήπεδο ότι και να γίνει