Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
μωρη καριολα εμμονικη αντε και γαμησου...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
οντως ... εχει γαμηθει
στειλε μου τι θες να παιξεις να στα ριξω εγω , και τα βρισκουμε μετα :coffee:
παιξε μου φιλε νιπλη μια 2χιλιαρου σε νικη θρυλου και μια 50αρα σε 3μπαλο μπακαμπου....και στα δινω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.562
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Ολυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.:alivedick:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
μου κανει φοβερη εντυπωση ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ-ΛΙΜΑ που δεν ξερουν τι χρωμα ειναι η μπαλα,ποσοι πακτες παιζουν κλπ και απλα παιζουν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ του κοζμακη σε στοιχημα για να περνανε την ωρα τους να γραφουν σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ νηματα....
ΞΥΛΟ,ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΟ:coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
μου κανει φοβερη εντυπωση ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ-ΛΙΜΑ που δεν ξερουν τι χρωμα ειναι η μπαλα,ποσοι πακτες παιζουν κλπ και απλα παιζουν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ του κοζμακη σε στοιχημα για να περνανε την ωρα τους να γραφουν σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ νηματα....
ΞΥΛΟ,ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΟ:coffee:
:smiling-face-with-heart-eyes:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
κλασικη φαση που δειχνει για ποιο λογο ειμαστε τελευταιοι στα φαουλ υπερ μας και φετος :
μπανει μπροστα ο ρεαμπτσουκ, παιρνει την μπαλα...απο πισω τον σπρωχνει με τα δυο χερια ο αμπραπατ (ενας απο τους κορυφαιους παλαιστες που εχουν περασει απο την χωρα μας)...ο ρεαμπτσουκ πεφτε...ξανασηκωνεται, καλυπτοντας την μπαλα και ο αμπραμπατ τον ξανασκουνταει στην πλατη με το ενα χερι αυτη την φορα...ξαναπεφτει ο ρεαμπτσουκ και η μπαλα αραουτ υπερ της αεκ.... αντι για φαουλ εξω απο την περιοχη της αεκ, αραουτ υπερ της αεκ....:coffee:

με αυτα και με αυτα, ο ιστορικος λεβαδειακος που εχει ηδη αποχαιρετησει την κατηγορια, εχει περισσοτερα κερδισμενα φαουλ απο εμας...λογικο θα μου πεις, αφου μπαλογιαννης και τοραρισον ειναι μονιμες πηγες κινδυνου για τις αντιπαλες αμυνες...:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
κλασικη φαση που δειχνει για ποιο λογο ειμαστε τελευταιοι στα φαουλ υπερ μας και φετος :
μπανει μπροστα ο ρεαμπτσουκ, παιρνει την μπαλα...απο πισω τον σπρωχνει με τα δυο χερια ο αμπραπατ (ενας απο τους κορυφαιους παλαιστες που εχουν περασει απο την χωρα μας)...ο ρεαμπτσουκ πεφτε...ξανασηκωνεται, καλυπτοντας την μπαλα και ο αμπραμπατ τον ξανασκουνταει στην πλατη με το ενα χερι αυτη την φορα...ξαναπεφτει ο ρεαμπτσουκ και η μπαλα αραουτ υπερ της αεκ.... αντι για φαουλ εξω απο την περιοχη της αεκ, αραουτ υπερ της αεκ....:coffee:

με αυτα και με αυτα, ο ιστορικος λεβαδειακος που εχει ηδη αποχαιρετησει την κατηγορια, εχει περισσοτερα κερδισμενα φαουλ απο εμας...λογικο θα μου πεις, αφου μπαλογιαννης και τοραρισον ειναι μονιμες πηγες κινδυνου για τις αντιπαλες αμυνες...:confused:

ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ​

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom