Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
οντως ... εχει γαμηθει
στειλε μου τι θες να παιξεις να στα ριξω εγω , και τα βρισκουμε μετα :coffee:
παιξε μου φιλε νιπλη μια 2χιλιαρου σε νικη θρυλου και μια 50αρα σε 3μπαλο μπακαμπου....και στα δινω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.474
Πόντοι
12.756

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.579
Πόντοι
5.006
Ολυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.:alivedick:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
μου κανει φοβερη εντυπωση ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ-ΛΙΜΑ που δεν ξερουν τι χρωμα ειναι η μπαλα,ποσοι πακτες παιζουν κλπ και απλα παιζουν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ του κοζμακη σε στοιχημα για να περνανε την ωρα τους να γραφουν σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ νηματα....
ΞΥΛΟ,ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΟ:coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.579
Πόντοι
5.006
μου κανει φοβερη εντυπωση ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ-ΛΙΜΑ που δεν ξερουν τι χρωμα ειναι η μπαλα,ποσοι πακτες παιζουν κλπ και απλα παιζουν τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ του κοζμακη σε στοιχημα για να περνανε την ωρα τους να γραφουν σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ νηματα....
ΞΥΛΟ,ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΝΟ:coffee:
:smiling-face-with-heart-eyes:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
κλασικη φαση που δειχνει για ποιο λογο ειμαστε τελευταιοι στα φαουλ υπερ μας και φετος :
μπανει μπροστα ο ρεαμπτσουκ, παιρνει την μπαλα...απο πισω τον σπρωχνει με τα δυο χερια ο αμπραπατ (ενας απο τους κορυφαιους παλαιστες που εχουν περασει απο την χωρα μας)...ο ρεαμπτσουκ πεφτε...ξανασηκωνεται, καλυπτοντας την μπαλα και ο αμπραμπατ τον ξανασκουνταει στην πλατη με το ενα χερι αυτη την φορα...ξαναπεφτει ο ρεαμπτσουκ και η μπαλα αραουτ υπερ της αεκ.... αντι για φαουλ εξω απο την περιοχη της αεκ, αραουτ υπερ της αεκ....:coffee:

με αυτα και με αυτα, ο ιστορικος λεβαδειακος που εχει ηδη αποχαιρετησει την κατηγορια, εχει περισσοτερα κερδισμενα φαουλ απο εμας...λογικο θα μου πεις, αφου μπαλογιαννης και τοραρισον ειναι μονιμες πηγες κινδυνου για τις αντιπαλες αμυνες...:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.280
Πόντοι
12.756
κλασικη φαση που δειχνει για ποιο λογο ειμαστε τελευταιοι στα φαουλ υπερ μας και φετος :
μπανει μπροστα ο ρεαμπτσουκ, παιρνει την μπαλα...απο πισω τον σπρωχνει με τα δυο χερια ο αμπραπατ (ενας απο τους κορυφαιους παλαιστες που εχουν περασει απο την χωρα μας)...ο ρεαμπτσουκ πεφτε...ξανασηκωνεται, καλυπτοντας την μπαλα και ο αμπραμπατ τον ξανασκουνταει στην πλατη με το ενα χερι αυτη την φορα...ξαναπεφτει ο ρεαμπτσουκ και η μπαλα αραουτ υπερ της αεκ.... αντι για φαουλ εξω απο την περιοχη της αεκ, αραουτ υπερ της αεκ....:coffee:

με αυτα και με αυτα, ο ιστορικος λεβαδειακος που εχει ηδη αποχαιρετησει την κατηγορια, εχει περισσοτερα κερδισμενα φαουλ απο εμας...λογικο θα μου πεις, αφου μπαλογιαννης και τοραρισον ειναι μονιμες πηγες κινδυνου για τις αντιπαλες αμυνες...:confused:

ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ​

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.474
Πόντοι
12.756

Κόψε την πρέζα Τακη , αφού σε χαλάει αγορίνα μου

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.682
Πόντοι
4.546
ΠΑΟΚτσής δεν εισαι εσυ?
Εσεις εχετε κανει χειροτερα, δεν δικαιουστε να ομιλειτε

1683058822532.jpeg

Αυτοί κι αν ήταν μες στην σούρα που λέτε για τον συνοπαδό & φίλο @mpouxos μούνηδες... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom