Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.966
Πόντοι
10.411
Καρφωμα απο τωρα η νικη της ΑΕΚ για την Τετάρτη :coffee:
HSdjapI.gif

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το λάθος του 93, τότε που κάποιοι φωνάζανε " γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια". Και εννοώ όχι μόνο από αυτούς αλλά και από την άλλη την πλευρά.

Συνημμένα

• manolas93.jpg
    manolas93.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 35

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Το κατάφερε ο Μπαλτακος, τέλος οι διαιτητές ελίτ και Α κατηγορίας για φέτος, ποιος ξέρει τι θα δουν τα μάτια μας τις τελευταίες 2 αγωνιστικές. Προβλέπω να κάνει την απονομή ο Σιδηρόπουλος.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Το κατάφερε ο Μπαλτακος, τέλος οι διαιτητές ελίτ και Α κατηγορίας για φέτος, ποιος ξέρει τι θα δουν τα μάτια μας τις τελευταίες 2 αγωνιστικές. Προβλέπω να κάνει την απονομή ο Σιδηρόπουλος.
Φερνει ο Μπενετ εναν καλο για αυριο με εμας. Αυτον μωρε που τα εβλεπε ολα αεκ σε ευρωπαικο παιχνιδι μαζι της. Και που να δεις την υπολοιπη παρεα σε βοηθους και βαρ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το λάθος του 93, τότε που κάποιοι φωνάζανε " γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια". Και εννοώ όχι μόνο από αυτούς αλλά και από την άλλη την πλευρά.
Καποιοι φωναζαν τοτε επισης "ΑΕΚ, Θρύλος ενωμενοι, κι ολοι οι αλλοι γαμημενοι".
Ημουν ενας απο αυτους που το φωναζαν το 1993 στο γηπεδο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Ναι θα δωσει ο Χοντρος πρωταθλημα στο ανθρωπινο μουνοπανο τον Ψιψινελ που τον εχει τρελανει στη καρπαζια φετος...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Προπονητικα μου κανει αλλα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος καραγκιοζης....να εχουμε Καραπαπαρα και για προπονητη;
Οι φημες θελουν οτι στον Μαρινακη του το εθεσε ως όρο να μην εχει τον Καραπαπα στα ποδια του.

Προπονητικα μου κανει και εμενα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγω ηθελα τον κακο απο τα χελωνιντζακια αλλα εχει κλεισει για το σικουελ της ταινιας....:undecided:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Οι φημες θελουν οτι στον Μαρινακη του το εθεσε ως όρο να μην εχει τον Καραπαπα στα ποδια του.

Προπονητικα μου κανει και εμενα.
Ο Καραπαπαρας που κολλαει σε θεματα αγωνιστικα;Εκτος και αν ταιζε τους παιχτες γουρουνοπουλες και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Εγώ θέλω νοτιαμερικανο,η Ισπανο,τι να το κάνουμε αυτό το μουνοπανο?
Ειναι ο μονος που ο χοντρος μπορει να του εμπιστευτει στο 80% τα κλειδια του Ρεντη. Το τι σημαινει Ολυμπιακος το ξερει και ο γυφτορουμανος καλα και γισ τον λογο αυτο μπορει να σου μαζεψει την ομαδα. Ισως καταφερει να κανει και τον Βαγγελα να στρωσει παλι κωλο και να κανει σωστες κινησεις το κσλοκαιρι.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Ειναι ο μονος που ο χοντρος μπορει να του εμπιστευτει στο 80% τα κλειδια του Ρεντη. Το τι σημαινει Ολυμπιακος το ξερει και ο γυφτορουμανος καλα και γισ τον λογο αυτο μπορει να σου μαζεψει την ομαδα. Ισως καταφερει να κανει και τον Βαγγελα να στρωσει παλι κωλο και να κανει σωστες κινησεις το κσλοκαιρι.
Είναι κολοχαρακτηρας μαλακας τελείως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω ηθελα τον κακο απο τα χελωνιντζακια αλλα εχει κλεισει για το σικουελ της ταινιας....:undecided:
Ρε μλκ :tooth:

• Like
Αντιδράσεις: linear

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Πολλοι το εχουν σιγουρο οτι θα ερθει ο Γυφτορουμανος αλλα εγω πιστευω οτι ο Χοντρος περιμενει να τελειωσει το Καμελ Τροφι στην Αραβια για να απολυθει κανενας προπονηταρας απο τις ουραγους.....ειναι τρελα κελεπουρια αυτοι.:confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Πολλοι το εχουν σιγουρο οτι θα ερθει ο Γυφτορουμανος αλλα εγω πιστευω οτι ο Χοντρος περιμενει να τελειωσει το Καμελ Τροφι στην Αραβια για να απολυθει κανενας προπονηταρας απο τις ουραγους.....ειναι τρελα κελεπουρια αυτοι.:confused:
Ρε μλκ τι γίνεται με τα αμάξια βλέπω Ευαγγελάτο,άφαντα λενε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Ο Καραπαπαρας που κολλαει σε θεματα αγωνιστικα;Εκτος και αν ταιζε τους παιχτες γουρουνοπουλες και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους....
Για τον ίδιο λογο που δεν τον θελεις και εσυ δεν τον θελει κσι αυτος. Μαλλον δεν καταλαβες. Λογικα του ζητησε να μην ειναι στον παγκο στους αγωνες ο καραπαπας. Μακρια απο την ομαδα την ωρα που παιζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom