Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.966
- Πόντοι
- 10.411
Καρφωμα απο τωρα η νικη της ΑΕΚ για την Τετάρτη
Καρφωμα απο τωρα η νικη της ΑΕΚ για την Τετάρτη
Φερνει ο Μπενετ εναν καλο για αυριο με εμας. Αυτον μωρε που τα εβλεπε ολα αεκ σε ευρωπαικο παιχνιδι μαζι της. Και που να δεις την υπολοιπη παρεα σε βοηθους και βαρ.Το κατάφερε ο Μπαλτακος, τέλος οι διαιτητές ελίτ και Α κατηγορίας για φέτος, ποιος ξέρει τι θα δουν τα μάτια μας τις τελευταίες 2 αγωνιστικές. Προβλέπω να κάνει την απονομή ο Σιδηρόπουλος.
Καποιοι φωναζαν τοτε επισης "ΑΕΚ, Θρύλος ενωμενοι, κι ολοι οι αλλοι γαμημενοι".Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το λάθος του 93, τότε που κάποιοι φωνάζανε " γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια". Και εννοώ όχι μόνο από αυτούς αλλά και από την άλλη την πλευρά.
Ναι θα δωσει ο Χοντρος πρωταθλημα στο ανθρωπινο μουνοπανο τον Ψιψινελ που τον εχει τρελανει στη καρπαζια φετος...Ας ελπίσουμε να μην επαναληφθεί το λάθος του 93, τότε που κάποιοι φωνάζανε " γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια". Και εννοώ όχι μόνο από αυτούς αλλά και από την άλλη την πλευρά.
Χελ. Αλήθεια τωρα, Λουτσεσκου θελεις; Σου κανει;Ναι θα δωσει ο Χοντρος πρωταθλημα στο ανθρωπινο μουνοπανο τον Ψιψινελ που τον εχει τρελανει στη καρπαζια φετος...
ΟχιΧελ. Αλήθεια τωρα, Λουτσεσκου θελεις; Σου κανει;
Προπονητικα μου κανει αλλα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος καραγκιοζης....να εχουμε Καραπαπαρα και για προπονητη;Χελ. Αλήθεια τωρα, Λουτσεσκου θελεις; Σου κανει;
Εγω θελω. Σοβαρα το λεω.
Εγώ θέλω νοτιαμερικανο,η Ισπανο,τι να το κάνουμε αυτό το μουνοπανο?Εγω θελω. Σοβαρα το λεω.
Οι φημες θελουν οτι στον Μαρινακη του το εθεσε ως όρο να μην εχει τον Καραπαπα στα ποδια του.Προπονητικα μου κανει αλλα ο ανθρωπος ειναι γεννημενος καραγκιοζης....να εχουμε Καραπαπαρα και για προπονητη;
Ο Καραπαπαρας που κολλαει σε θεματα αγωνιστικα;Εκτος και αν ταιζε τους παιχτες γουρουνοπουλες και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους....Οι φημες θελουν οτι στον Μαρινακη του το εθεσε ως όρο να μην εχει τον Καραπαπα στα ποδια του.
Προπονητικα μου κανει και εμενα.
Ειναι ο μονος που ο χοντρος μπορει να του εμπιστευτει στο 80% τα κλειδια του Ρεντη. Το τι σημαινει Ολυμπιακος το ξερει και ο γυφτορουμανος καλα και γισ τον λογο αυτο μπορει να σου μαζεψει την ομαδα. Ισως καταφερει να κανει και τον Βαγγελα να στρωσει παλι κωλο και να κανει σωστες κινησεις το κσλοκαιρι.Εγώ θέλω νοτιαμερικανο,η Ισπανο,τι να το κάνουμε αυτό το μουνοπανο?
Είναι κολοχαρακτηρας μαλακας τελείως.Ειναι ο μονος που ο χοντρος μπορει να του εμπιστευτει στο 80% τα κλειδια του Ρεντη. Το τι σημαινει Ολυμπιακος το ξερει και ο γυφτορουμανος καλα και γισ τον λογο αυτο μπορει να σου μαζεψει την ομαδα. Ισως καταφερει να κανει και τον Βαγγελα να στρωσει παλι κωλο και να κανει σωστες κινησεις το κσλοκαιρι.
Ρε μλκΕγω ηθελα τον κακο απο τα χελωνιντζακια αλλα εχει κλεισει για το σικουελ της ταινιας....
Πολλοι το εχουν σιγουρο οτι θα ερθει ο Γυφτορουμανος αλλα εγω πιστευω οτι ο Χοντρος περιμενει να τελειωσει το Καμελ Τροφι στην Αραβια για να απολυθει κανενας προπονηταρας απο τις ουραγους.....ειναι τρελα κελεπουρια αυτοι.Ειναι ο μονος που ο χοντρος μπορει να του εμπιστευτει στο 80% τα κλειδια του Ρεντη. Το τι σημαινει Ολυμπιακος το ξερει και ο γυφτορουμανος καλα και γισ τον λογο αυτο μπορει να σου μαζεψει την ομαδα. Ισως καταφερει να κανει και τον Βαγγελα να στρωσει παλι κωλο και να κανει σωστες κινησεις το κσλοκαιρι.
Ρε μλκ τι γίνεται με τα αμάξια βλέπω Ευαγγελάτο,άφαντα λενεΠολλοι το εχουν σιγουρο οτι θα ερθει ο Γυφτορουμανος αλλα εγω πιστευω οτι ο Χοντρος περιμενει να τελειωσει το Καμελ Τροφι στην Αραβια για να απολυθει κανενας προπονηταρας απο τις ουραγους.....ειναι τρελα κελεπουρια αυτοι.
Για τον ίδιο λογο που δεν τον θελεις και εσυ δεν τον θελει κσι αυτος. Μαλλον δεν καταλαβες. Λογικα του ζητησε να μην ειναι στον παγκο στους αγωνες ο καραπαπας. Μακρια απο την ομαδα την ωρα που παιζει.Ο Καραπαπαρας που κολλαει σε θεματα αγωνιστικα;Εκτος και αν ταιζε τους παιχτες γουρουνοπουλες και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους....