Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Φατε τα αρχιδια μου εσεις τωρα.....λες εσύ τώρα...
Φατε τα αρχιδια μου εσεις τωρα.....λες εσύ τώρα...
ΕτσιΦατε τα αρχιδια μου εσεις τωρα.....
ξεθύμανες ή να στείλουμε αγχολυτικά?Φατε τα αρχιδια μου εσεις τωρα.....
Ηρεμιστικα μαλλον θελεις να πεις βαζελε....αλλα μετα απο 2 συνεχεις καρπαζιες τα εχεις λιγο χαμενα.ξεθύμανες ή να στείλουμε αγχολυτικά?
ναι δε βλέπεις, έχω ετοιμάσει τα μαύραΗρεμιστικα μαλλον θελεις να πεις βαζελε....αλλα μετα απο 2 συνεχεις καρπαζιες τα εχεις λιγο χαμενα.
Βασικα θα σου δωσω εγω ενα ωραιο ερυθρολευκο υποθετακι να το βαλεις στη κωλαρα σου.....ναι δε βλέπεις, έχω ετοιμάσει τα μαύρα
0,5 είναι καλά ή να σου δώσω 2άρι?
δυάρι χρειάζεσαι τελικά.Βασικα θα σου δωσω εγω ενα ωραιο ερυθρολευκο υποθετακι να το βαλεις στη κωλαρα σου.....
Εσυ χρειαζεσαι να πας να γαμηθεις μαζι με τον Μητσοτακη σου και την ομαδουλα σου τελικα....δυάρι χρειάζεσαι τελικά.
ονειρεύεσαι κυριάκο?Εσυ χρειαζεσαι να πας να γαμηθεις μαζι με τον Μητσοτακη σου και την ομαδουλα σου τελικα....
Μερικοί έχουν την εντύπωση πως επειδή μας νίκησαν μετά από 5 χρόνια,θα μας παίρνουν σερί λες και είμαστε ομάδα Γ' εθνικήςΟ άλλος που ειναι με τις τριαρες κτλ που έλεγε,αντε εδώ είμαστε
Καλα ο αλλος του χρονου θα ξυπνησει Ολυμπιακος....καθε χρονο αλλαζει ομαδες.Ο άλλος που ειναι με τις τριαρες κτλ που έλεγε,αντε εδώ είμαστε
Μερικοί έχουν την εντύπωση πως επειδή μας νίκησαν μετά από 5 χρόνια,θα μας παίρνουν σερί λες και είμαστε ομάδα Γ' εθνικής
Μου φαίνεται πως απόψε θα χάσουμε στην Τουρκία
Έκανε μαλακίες ο κόουτς
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που έκανε με τον Σλούκα!Τραγικο κοουτσαρισμα ο δικος μας.....αμα τελικα αποκλειστουμε θα ειναι 100% υπαιτιος.