Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
φιλε μου ολα πεναλτυ ηταν καθαρα και της παναθας και απο το πανιωνακι.τραβα να διαμαρτυρηθεις για αντικανονικη συμμετοχη του ΡΙΒΑΛΝΤΟ[4 ασιστ 4 γκολ]μηπως παρεις και αυτο το ματς στα χαρτια οπως με την καλαμαρια.κριμα να σε γαμαει 1 ασχετος και γερος που τον λενε ΡΙΒΑΛΝΤΟ[4 ασιστ 4 γκολ].αντε γεια γαυρακια.

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
εσυ τα μαζεψες καλα βαζελακοοοοοοοοοοοοοοο

πεσε κατω κ κλαψε,αντε να παρεις κανενα πεναλτυ να κερδισεις το πανιωνακι κ μετα ελα να μας μιλησεις.

μεγαλε εσυ με προκαλείς τώρα...

αληθεια το σημα που έχεις στο nik name σου το εχεις για να μην ξεχνας την περήφανη ομάδα σου?
εχω και μια μπλούζα αγορασμένη απο την μπουτικ της ΓΙΟΥΒΕ την ημερα του.........
μηπως την θές να την φοράς κιόλας?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ελα αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κάφρο....

Δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από εμάς , αφού κάναμε μάγκα τον επαίτη που νομίζει πως πήρε εκδίκηση, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Χάλια εμφάνιση , κηδεία.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελα στο δικό μας και άσε τα παιδιά ήσυχα...Ο γέγονε γέγονε...
ναύαρχε σε ψάχνουν οι γαύροι που έχουν πάει στου Ρέντη να τους στείλεις καμιά καραβιά κορνέδες και τούρτες του ΠΝ έχουν πάρτι σήμερα ρετρό αλλά κορνέ.

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
4 ασιστ ο γερος και περιπατητης ΡΙΒΑΛΝΤΟ 4 γκολ το αεκακι.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αληθεια το σημα που έχεις στο nik name σου το εχεις για να μην ξεχνας την περήφανη ομάδα σου?
εχω και μια μπλούζα αγορασμένη απο την μπουτικ της ΓΙΟΥΒΕ την ημερα του.........
ο κύριος των 7ααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
φιλε μου ολα πεναλτυ ηταν καθαρα και της παναθας και απο το πανιωνακι.τραβα να διαμαρτυρηθεις για αντικανονικη συμμετοχη του ΡΙΒΑΛΝΤΟ[4 ασιστ 4 γκολ]μηπως παρεις και αυτο το ματς στα χαρτια οπως με την καλαμαρια.κριμα να σε γαμαει 1 ασχετος και γερος που τον λενε ΡΙΒΑΛΝΤΟ[4 ασιστ 4 γκολ].αντε γεια γαυρακια.
ειπα εγω οτι δεν ηταν κανονικα τα πεναλτυ ? ρε ειστε κ αγραμματοι εκτος των αλλων ?

διαβαστε ξανα τι εγραψα κ αν κατανοησετε τα γραπτα,δλδ οτι χρειαζεστε 2 πεναλτυ για να κερδισετε το πανιωνακι,ελατε να τα ξαναπουμε!

οχι το εχω για να θυμαμαι τοτε που γαμουσα στην ιταλια κ για προϊδεασω τους μιλανεζους για την επιστροφη.οσο για τις ομαδες που υποστηριζω ειμαι πολυ περηφανος γιατι πρωτα γαμαω εσας στην ελλαδα (με ή χωρις παραγκα) κ μετα γαμαω κ εκτος ελλαδος (με ή χωρις παραγκα κ παλι).

αν ειναι ν'ανταλλαξουμε μπλουζες,να φερω εγω της βερντερ κ της μαντσεστερ που εχω..να θυμηθεις τις 5αρες χωρις να κανεις σουτ!!!

Επισκέπτης
ελβις ειχες πει οτι εισαι ο γαμπρος του μακλειν.... :think: :think:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
4 ασιστ ο γερος και περιπατητης ΡΙΒΑΛΝΤΟ 4 γκολ το αεκακι.
οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες και οι μεγάλες ομάδες δείχνουν οίκτο σε κάτι ομαδούλες σαν τον Ολυμπιακό.
είστε πολύ μικρή ομάδα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

δυστυχισμένοι.

ο οίκτος μας σε εσάς απλά σταματήσαμε στα 4 αντί άντε να μην πω.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
;)

Συνημμένα

• wipes.jpg
    wipes.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 15

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ελβις ειχες πει οτι εισαι ο γαμπρος του μακλειν.... :think: :think:
φίλε μην την ψάχνεις εδώ μέσα περισσότεροι είμαστε κλώνοι παρά οι ορίτζιναλ φυσικά υπάρχει και ένας κλώνος εδώ πολλαπλής διαχείρισης.

Επισκέπτης
οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες και οι μεγάλες ομάδες δείχνουν οίκτο σε κάτι ομαδούλες σαν τον Ολυμπιακό.

δυστυχισμένοι.

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

δυστυχισμένοι.

γι`αυτο εισαι ατιτλος 10 χρονια και βαλε?
ΚΛΩΝΕ θα σε κυνηγαω σαν κατσικι εδω μεσα,οπου και να πας

Επισκέπτης
φίλε μην την ψάχνεις εδώ μέσα περισσότεροι είμαστε κλώνοι παρά οι ορίτζιναλ φυσικά υπάρχει και ένας κλώνος εδώ πολλαπλής διαχείρισης.
τον μαλακα πολλαπλων εμφανισεων ξεχασες ν'αναφερεις!!! ποιος να ειναι αραγε ????

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
5 αρες απο την πρώτη ομαδα της βεντερ...

ενω  εσυ 7? ποσα? 7...

και μηπως θυμάσε έστο και έναν παίχτη απο την ενδεκάδα της γιούβε?

μηπως είχαν βάλει τριτοτέταρτα τους τότε?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ακου εκει 7

ταβλι παίζατε? :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom