ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ελα στο δικό μας και άσε τα παιδιά ήσυχα...Ο γέγονε γέγονε...για τους ποιο πάνω που με βρίζουν τι έχεις να πεις? εμένα είδες να έβρισα κανέναν?
Ελα στο δικό μας και άσε τα παιδιά ήσυχα...Ο γέγονε γέγονε...για τους ποιο πάνω που με βρίζουν τι έχεις να πεις? εμένα είδες να έβρισα κανέναν?
Ελα στο δικό μας και άσε τα παιδιά ήσυχα...Ο γέγονε γέγονε...
εσυ τα μαζεψες καλα βαζελακοοοοοοοοοοοοοοο
πεσε κατω κ κλαψε,αντε να παρεις κανενα πεναλτυ να κερδισεις το πανιωνακι κ μετα ελα να μας μιλησεις.
ναύαρχε σε ψάχνουν οι γαύροι που έχουν πάει στου Ρέντη να τους στείλεις καμιά καραβιά κορνέδες και τούρτες του ΠΝ έχουν πάρτι σήμερα ρετρό αλλά κορνέ.Ελα στο δικό μας και άσε τα παιδιά ήσυχα...Ο γέγονε γέγονε...
ο κύριος των 7αααααααααααααααααααααααααααααααααμεγαλε εσυ με προκαλείς τώρα...
αληθεια το σημα που έχεις στο nik name σου το εχεις για να μην ξεχνας την περήφανη ομάδα σου?
εχω και μια μπλούζα αγορασμένη απο την μπουτικ της ΓΙΟΥΒΕ την ημερα του.........
μηπως την θές να την φοράς κιόλας?
ειπα εγω οτι δεν ηταν κανονικα τα πεναλτυ ? ρε ειστε κ αγραμματοι εκτος των αλλων ?φιλε μου ολα πεναλτυ ηταν καθαρα και της παναθας και απο το πανιωνακι.τραβα να διαμαρτυρηθεις για αντικανονικη συμμετοχη του ΡΙΒΑΛΝΤΟ[4 ασιστ 4 γκολ]μηπως παρεις και αυτο το ματς στα χαρτια οπως με την καλαμαρια.κριμα να σε γαμαει 1 ασχετος και γερος που τον λενε ΡΙΒΑΛΝΤΟ[4 ασιστ 4 γκολ].αντε γεια γαυρακια.
μεγαλε εσυ με προκαλείς τώρα...
αληθεια το σημα που έχεις στο nik name σου το εχεις για να μην ξεχνας την περήφανη ομάδα σου?
εχω και μια μπλούζα αγορασμένη απο την μπουτικ της ΓΙΟΥΒΕ την ημερα του.........
μηπως την θές να την φοράς κιόλας?
οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες και οι μεγάλες ομάδες δείχνουν οίκτο σε κάτι ομαδούλες σαν τον Ολυμπιακό.4 ασιστ ο γερος και περιπατητης ΡΙΒΑΛΝΤΟ 4 γκολ το αεκακι.
μαζι ειμαστε..οποτε γραφουμε για οσφπ ειμαι με τον μακλειν,το ιδιο κ για στριπ.ελβις ειχες πει οτι εισαι ο γαμπρος του μακλειν....
φίλε μην την ψάχνεις εδώ μέσα περισσότεροι είμαστε κλώνοι παρά οι ορίτζιναλ φυσικά υπάρχει και ένας κλώνος εδώ πολλαπλής διαχείρισης.ελβις ειχες πει οτι εισαι ο γαμπρος του μακλειν....
οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες και οι μεγάλες ομάδες δείχνουν οίκτο σε κάτι ομαδούλες σαν τον Ολυμπιακό.
είστε πολύ μικρή ομάδα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δυστυχισμένοι.
ο οίκτος μας σε εσάς απλά σταματήσαμε στα 4 αντί άντε να μην πω.
γι`αυτο εισαι ατιτλος 10 χρονια και βαλε?οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε μεγάλες ομάδες και οι μεγάλες ομάδες δείχνουν οίκτο σε κάτι ομαδούλες σαν τον Ολυμπιακό.
είστε πολύ μικρή ομάδα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δυστυχισμένοι.
ο οίκτος μας σε εσάς απλά σταματήσαμε στα 4 αντί άντε να μην πω.
κουκουρούκουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυμαζι ειμαστε..οποτε γραφουμε για οσφπ ειμαι με τον μακλειν,το ιδιο κ για στριπ.
τον μαλακα πολλαπλων εμφανισεων ξεχασες ν'αναφερεις!!! ποιος να ειναι αραγε ????φίλε μην την ψάχνεις εδώ μέσα περισσότεροι είμαστε κλώνοι παρά οι ορίτζιναλ φυσικά υπάρχει και ένας κλώνος εδώ πολλαπλής διαχείρισης.