alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωρε βλάχο μπας και τους τάισες κανένα χαλασμένο κοντοσούβλι και έπαιζαν σαν χεσμένες κότες οι γαύροι?παντρεμένε...περαστικά φίλε...
ωρε βλάχο μπας και τους τάισες κανένα χαλασμένο κοντοσούβλι και έπαιζαν σαν χεσμένες κότες οι γαύροι?παντρεμένε...περαστικά φίλε...
Μπράβο και σε'σένα Chris... ;)Καλησπέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!! ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!
Μπράβο και σε εσένα .Καλησπέρα Αλάνια…..
Θα πω την Γνώμη μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (Μπορεί άλλοι Ολυμπιακοί να μην συμφωνούν με αυτή )
γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ να κρυβόμαστε και γιατί ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
Να ΕΚΤΙΘΟΜΑΣΤΕ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(την Γράφω για πρώτη φορά με κεφαλαία γιατί ήταν ΑΕΚ και όχι αεκάκι)
ΜΠΡΑΒΟ γιατί ΔΙΕΛΥΣΕ μια αλαζονική και άρρωστη ομάδα – δημιούργημα του Ιδιοκτήτη της!!!
ΜΠΡΑΒΟ στον Παιχταρά ΡΙΜΠΟ που μας βούλωσε τα στόματα και μας έκανε να τον αναπολούμε !!!! ( Η κίνηση με τα 4 δάχτυλα ήταν όλα τα λεφτά)
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!
Μπράβο στον Κωστενογλου που έδειξε ότι ένα σεμνό παλληκάρι έχει τα φόντα να διαπρέψει στην Ομάδα που Αγαπά!!!!
ΜΠΡΑΒΟ και στους Αεκτζήδες που ήταν στο Γήπεδο για την ΚΟΛΑΣΤΙΚΗ ατμόσφαιρα που Δημιούργησαν!!!!
Και ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ΑΕΚ που παρά τα προβλήματα της (τα ξεπέρασε) και έδειξε χαρακτήρα Μεγάλης ομάδας!!!!
μονο να μην ξεχασει και το δικο τουΚαλησπέρα.
Αντικειμενικά η ΑΕΚ σήμερα αξιζε την νίκη.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
Πρόεδρε πάρε κεφάλια αύριο το πρωί.
Τεσπα.
[move]
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ[/move]
Δεν είμαι βλάχος ρε γκασμά...ωρε βλάχο μπας και τους τάισες κανένα χαλασμένο κοντοσούβλι και έπαιζαν σαν χεσμένες κότες οι γαύροι?
τότε που κατ έβαζαν τους γαύρους με τα φορεία από την θύρα 1 και 2 με απολογισμό 2 νεκρούς γαύρους από καρδιακό έμφραγμα και καμιά 10ριά ακόμα στο νοσοκομείο αγία όλγα.εχει φαει ενα 6-1 το 78 στο κυπελλο.
νομιζω 79 αλλα δεν εχει σημασια το παρελθον,σημερα μετραει το παρον και η 4αραεχει φαει ενα 6-1 το 78 στο κυπελλο.
εισαι τελειως μαλακας που κανεις τετοια πλακατότε που κατ έβαζαν τους γαύρους με τα φορεία από την θύρα 1 και 2 με απολογισμό 2 νεκρούς γαύρους από καρδιακό έμφραγμα και καμιά 10ριά ακόμα στο νοσοκομείο αγία όλγα.
εισαι τελειως μαλακας που κανεις τετοια πλακα
αν οντως εγινε κατι τετοιο εισαι 2 φορες μαλακας
αντε γαμησου επιτελους ρε ηλιθιε ξεφτιλα,προσπαθησε να κρατησεις μια αξιοπρεπεια,ποτε δεν ειναι αργα
Δεν παλέυεσαι με τίποτα ρε Αρίονα...τι να σου πώ τώρα...τότε που κατ έβαζαν τους γαύρους με τα φορεία από την θύρα 1 και 2 με απολογισμό 2 νεκρούς γαύρους από καρδιακό έμφραγμα και καμιά 10ριά ακόμα στο νοσοκομείο αγία όλγα.
Aliti1970 μη γράφεις μαλακίες!!!! >τότε που κατ έβαζαν τους γαύρους με τα φορεία από την θύρα 1 και 2 με απολογισμό 2 νεκρούς γαύρους από καρδιακό έμφραγμα και καμιά 10ριά ακόμα στο νοσοκομείο αγία όλγα.
φίλε δεν κάνω πλάκα αλλά αναφέρω ένα πραγματικό γεγονός που έζησα.εισαι τελειως μαλακας που κανεις τετοια πλακα
αν οντως εγινε κατι τετοιο εισαι 2 φορες μαλακας
αντε γαμησου επιτελους ρε ηλιθιε ξεφτιλα,προσπαθησε να κρατησεις μια αξιοπρεπεια,ποτε δεν ειναι αργα
πες μου σε ποιο ποστ φίλε γιατί δεν την είδα.σου εχω κανει μια ερωτηση αριων,και ακομα να απαντησεις!
δεν ειμαι φιλος σου ρε γελοιε και δυστυχως εισαι 2 φορες μαλακαςφίλε δεν κάνω πλάκα αλλά αναφέρω ένα πραγματικό γεγονός που έζησα.
όχι δεν το σβήνω γιατί είναι κάτι που έγραψα σαν ενημέρωση.δεν ειμαι φιλος σου ρε γελοιε και δυστυχως εισαι 2 φορες μαλακας
σβηστο και τελειωνε
να την επαναλαβω τοτε.....πες μου σε ποιο ποστ φίλε γιατί δεν την είδα.