Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
νομιζω 79 αλλα δεν εχει σημασια το παρελθον,σημερα μετραει το παρον και η 4αρα
περαστικα μας :headbang:
Όντως, περαστικά μας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Θα έχει λυσσάξει τώρα ο Θείος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μακάρι να πήρε το μάθημα του και να κάτσει στα αυγά του απο το καλοκαίρι και μετά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν πειράζει μόνο 4 ήταν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
δεν μπορει να κανει το καθε μουνοπανο τετοιες πλακες
θα ασχολουμαι γιατι δεν μπορω να βλεπω τετοιες αηδιες,αν εχει ελαχιστο ιχνος ανθρωπιας και ανδρισμου να το σβησει και να ζητησει συγνωμη ο ξεφτιλισμενος ο νεκροφιλος

τι νεκροφιλος και βλακιες λες...
ειπε κατι που έχει συμβει στην πραγματικοτητα.
δηλαδη ειδήσεις δεν βλέπεις?
ξερεις τι γίνετε στον κοσμο σήμερα?
μηπως ξέχασες το φιλο του παο που πέθανε στο δρόμο?
μηπως τους φιλουε ολων το ομάδων που έφιγαν αδικά?
δηδαλη τι ειπε και σε παίραξε τοσο πολύ?
μηπως βλέπεις ειδησεις απο το star μόνο?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
να την επαναλαβω τοτε.....
ζητησες να διαγραφει ο λογαριασμος σου με το νικ ¨αριων¨!μπηκες ομως με αλλο νικ νειμ(αυτο που χρησιμοποιεις αυτη τη στιγμη) και μαλιστα εχεις και 185 ποστ,πραγμα που σημαινει οτι συμμετεχεις στο φορουμ!μου εξηγεις το λογο που το εκανες?αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι σε παλιοτερες αποχωρησεις μελων,ειχες χλευασει τις ενεργειες αυτες!
αν ο ανθρωπος ειναι ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ δεν καταλαβαινει αυτα που του λεμε.
Ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαια ετων 53 που το παιζει τζοβενο με τοσα nicknames.
Στη ζωη σου θα πρεπει να εισαι κλαψομουνης,σπασταρχιδης και μιζερος κυριε παπαριονα

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ διεγραψε και αυτο το λογαριασμο σου.

Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Α    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να την επαναλαβω τοτε.....
ζητησες να διαγραφει ο λογαριασμος σου με το νικ ¨αριων¨!μπηκες ομως με αλλο νικ νειμ(αυτο που χρησιμοποιεις αυτη τη στιγμη) και μαλιστα εχεις και 185 ποστ,πραγμα που σημαινει οτι συμμετεχεις στο φορουμ!μου εξηγεις το λογο που το εκανες?αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι σε παλιοτερες αποχωρησεις μελων,ειχες χλευασει τις ενεργειες αυτες!
κατ αρχήν εγώ προσωπικά δεν έχω χλευάσει κανέναν και δεύτερον μπήκα εδώ μέσα με αυτό το νικ για να υπερασπίσω τον εαυτό μου για ότι έγραφαν για εμένα μετά την αποχώρηση μου και αυτό το νικ σκοπεύω αν δεν με μπανάρουν κάποιοι να το κρατήσω μέχρι αύριο απλά σε πληροφορώ ότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν και άλλα μέλη για την μεροληπτική στάση που δείχνουν μερικοί σε κάποιους.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να μας πεις?εχω αναφερει εγω νεκρο η νεκρους για να κανω πλακα?
οχι στο σταρ δεν βλεπω ειναι του βαρδινογιαννη :jerking: :jerking:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
[move]Ηρεμια! Η μουσικη ηρεμει τον ανθρωπο![/move]

Επισκέπτης
απλά σε πληροφορώ ότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν και άλλα μέλη για την μεροληπτική στάση που δείχνουν μερικοί σε κάποιους.
στα παπαρια μας,μηπως θες να βαλω κ το χρυσοψαρο μου να κλαιει ?
ευτυχως το site ειναι αρκετα δημοφιλες κ ενας χρηστης φευγει κ 10 ερχονται.

συγχαρητηρια κ παλι για τη νικη,τη μεγαλη νικη για την ακριβεια αλλα συλληπητηρια για ολα τα υπολοιπα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κατ αρχήν εγώ προσωπικά δεν έχω χλευάσει κανέναν και δεύτερον μπήκα εδώ μέσα με αυτό το νικ για να υπερασπίσω τον εαυτό μου για ότι έγραφαν για εμένα μετά την αποχώρηση μου και αυτό το νικ σκοπεύω αν δεν με μπανάρουν κάποιοι να το κρατήσω μέχρι αύριο απλά σε πληροφορώ ότι σκοπεύουν να αποχωρήσουν και άλλα μέλη για την μεροληπτική στάση που δείχνουν μερικοί σε κάποιους.
και εσυ αυτη την μεροληπτικη σταση εκμεταλλευεσαι καιρο τωρα
αυτα και τελος μαζι σου με αηδιαζεις :birdman:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε το έχουν δει τσιφλίκι εδώ έχουν μάθει στην εύνοια και η βλακεία που κουβαλούν τους κάνει να βλέπουν το κάτι που θα πει κάποιος είναι προσβολή και τόση ώρα βρίζουν και δεν έχει παίσει ούτε ένα πράσινο σε κανένα ενώ αδρά έχουν μπανάρει όσους δεν είναι αρεστοί στην ομάδα των γαύρων.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Στ΄ αρχιδια μας πηγαινε αλλου και γραψε για νεκρους γιατι αρχιδια να τα βαλεις με τους ζωντανους δεν ειχες ποτε μαλακα πουθενα.

Επισκέπτης
πραγματικα δεν καταλαβαινω τη λογικη σου....
παω πασο ομως,εσυ ξερεις....
καταλαβαινω οτι ειστε πανω στο αλογο μετα τη νικη σας,αλλα μην ανεβαζεις τους τονους!χαλαρωσε και απολαυσε τη νικη της ομαδας σου,διχως να προσβαλεις  ;)!συγχαρητηρια για τη νικη!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στα παπαρια μας,μηπως θες να βαλω κ το χρυσοψαρο μου να κλαιει ?
ευτυχως το site ειναι αρκετα δημοφιλες κ ενας χρηστης φευγει κ 10 ερχονται.

συγχαρητηρια κ παλι για τη νικη,τη μεγαλη νικη για την ακριβεια αλλα συλληπητηρια για ολα τα υπολοιπα.
εσύ μην μιλάς για κλώνους είσαι ο πρώτος διδάξας μακ λέιν.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πραγματικα δεν καταλαβαινω τη λογικη σου....
παω πασο ομως,εσυ ξερεις....
καταλαβαινω οτι ειστε πανω στο αλογο μετα τη νικη σας,αλλα μην ανεβαζεις τους τονους!χαλαρωσε και απολαυσε τη νικη της ομαδας σου,διχως να προσβαλεις  ;)!συγχαρητηρια για τη νικη!
δεν προσβάλω κανένα απλά ενημέρωση έκανα.
όμως δεν σε είδα να έχεις και την ίδια ευαισθησία απέναντι σε αυτούς που με βρίζουν και δεύτερον να έχεις πάρει και θέση απέναντι σε αυτούς που βρίζουν ετοιμοθάνατες μάνες κλπ.

Επισκέπτης
εσύ μην μιλάς για κλώνους είσαι ο πρώτος διδάξας μακ λέιν.
δεν μιλησα για κλωνους,δεν εκρυψα ποτε οτι ειμαι ο μακλειν γιατι σας ποναει περισσοτερο οταν ξερετε ποιος ειναι ο γαμιας κ τελος οταν γραφαμε για τα ναρκωτικα,δλδ τοτε που σας ειπε ο παπατζωρτζ ποιος ειμαι,δεν ημουν μονος μου αλλα με το φιλαρακι μου του οποιου ειναι ο λογαριασμος!
αυτα τα λιγα τα αναφερω ξανα γιατι μαλλον δεν θες να τα καταλαβεις.

οσο για κλωνους,πλεον ενα νικνειμ εχω για πμς κ ενα για να γραφω σε αντιθεση μ'εσενα.

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
παιδια κοφτε τις βλακιες και καντε ολοι μαζι εκληση στον αρχιεπισκοπο-παπα του site να προβεί σε όλες
τις απαρέτητες ενέργιες ωστε η εκλησία μας να ανακηρήξη αυρίο κιόλας τον παρακάτο εικονηζομενο

ΩΣ ΜΕΓΑ ΠΡΟΦΗΤΗ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• th_00322_4_122_960lo.jpg
    th_00322_4_122_960lo.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 11

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
όμως δεν σε είδα να έχεις και την ίδια ευαισθησία απέναντι σε αυτούς που με βρίζουν και δεύτερον να έχεις πάρει και θέση απέναντι σε αυτούς που βρίζουν ετοιμοθάνατες μάνες κλπ.
απο το μεσημερι σε τρωει ο λωκος σου.
Νομιζεις οτι κατι κανεις με το να μας ζαλιζεις συνεχεια τα @@ με μαλακιες.
Ποσταρε καμια τσοντα και πολυ ειναι.
Υπαρχει και το mute και κατα κει το πας.
Εισαι κομπλεξαρας του μεγιστου ειδους και κωλογλειφτρονι.
Εβριζες μοντερατορες και λοιπους ως αριον και τωρα παλι τα ιδια.
Κλασσικος παπαρας δηλαδη
Αλλα λεει,αλλα κανει και σπαει και ενα καρο αρχιδια

Θες να σου φτιαξουμε και αδριαντα στον Αγιο Παντελεημονα μηπως?

Επισκέπτης
παιδια κοφτε τις βλακιες και καντε ολοι μαζι εκληση στον αρχιεπισκοπο-παπα του site να προβεί σε όλες
τις απαρέτητες ενέργιες ωστε η εκλησία μας να ανακηρήξη αυρίο κιόλας τον παρακάτο εικονηζομενο

ΩΣ ΜΕΓΑ ΠΡΟΦΗΤΗ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ τα μαζεψες καλα βαζελακοοοοοοοοοοοοοοο

πεσε κατω κ κλαψε,αντε να παρεις κανενα πεναλτυ να κερδισεις το πανιωνακι κ μετα ελα να μας μιλησεις.

Επισκέπτης
εχω παρει θεση σε καποιους απο τους καυγαδες σας και προσπαθησα να ηρεμησω και εσενα και τους αλλους!και το εκανα γιατι σχεδον παντα ξεφευγατε!οσον αφορα διαφορα σχολια για μανες ,παλι τα εχω καταδικασει!το θεμα ειναι οτι μανουριαζετε χωρις να υπαρχει λογος!και στην τελικη δεν ειμαι χωροφυλακας κανενος  ;)!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εχω παρει θεση σε καποιους απο τους καυγαδες σας και προσπαθησα να ηρεμησω και εσενα και τους αλλους!και το εκανα γιατι σχεδον παντα ξεφευγατε!οσον αφορα διαφορα σχολια για μανες ,παλι τα εχω καταδικασει!το θεμα ειναι οτι μανουριαζετε χωρις να υπαρχει λογος!και στην τελικη δεν ειμαι χωροφυλακας κανενος  ;)!
για τους ποιο πάνω που με βρίζουν τι έχεις να πεις? εμένα είδες να έβρισα κανέναν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom