Περιλαμβανει και τους τερματοφυλακες , ειδικη επισημανση στα σεμιναρια των διαιτητων των τοπικων Επσ το καλοκαιρι που μας περασε για τους τερματοφυλακες....εκει που λεει για οπτικο πεδιο..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.969
- Πόντοι
- 3.656
Νικολακόπουλος: «Δεν παίζει ούτε με την ΑΕΚ ο Χάμες»
Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.www.sport-fm.gr
Ο κουραδας των 4 εκατομμυρίων δεν θα παίξει ούτε με την ΑΕΚ.
Παρε πούλο ρε μαλακισμενο, θες και C.L., με τέτοια σάπια φυσική κατάσταση
Τον ξεζούμισε η γυναίκα του Βερμπιτς
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ουστ εκτος απο βαζελογαυρος εισαι κουβαδωρος.οι βαζελογαυροι ειναι περισσοτεροι...να φυγετε εσεις!!!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 3.656
θελει συνεργειο...ετσι και ξεκινησει να χεζει ο καραπαπαρας μαζι με τον βουδα δεν προλαβαινει με τιποταΤον σκατατζη λεω να τον κρατησουμε να μας ξεσκατισει το τσιρκο του Χοντρου με τοσες κουραδες που εχει μαζεψει....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Προφανώς περιλαμβάνει και τους τερματοφύλακες. Έναν αντίπαλο λέει. Εσύ είπες μόνο οπτικό πεδίο τερματοφύλακα (που ΔΕΝ υπάρχει στον κανονισμό), ή «η οταν εμποδιζεις τον αμυντικο να διωξει» [...] (που πάλι δεν υπάρχει).Περιλαμβανει και τους τερματοφυλακες ,
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.948
- Πόντοι
- 6.256
Δεν θελει συνεργειο σκατατζης εχει ρουφηξει ολα αυτα τα χρονια οτι σκατο υπαρχει στην Αττικη.....αχορταγος.θελει συνεργειο...ετσι και ξεκινησει να χεζει ο καραπαπαρας μαζι με τον βουδα δεν προλαβαινει με τιποτα
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 3.656
εχεις φαει ψωμακι απο μενα φετοςουστ εκτος απο βαζελογαυρος εισαι κουβαδωρος.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
βεβαια χααλαντ οβερ 1,5.εχεις φαει ψωμακι απο μενα φετος
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.679
- Πόντοι
- 2.536
Και η Bella ThorneΤον ξεζούμισε η γυναίκα του Βερμπιτς
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 3.656
εισαι αχαριστος ρεβεβαια χααλαντ οβερ 1,5.
Νομιζω οτι εγραψα και για ανττιπαλο να εμποδιζεται να παιξει την μπαλα....για το τερματοφυλακα το εγραψα για εμφαση...επαναλαμβανω τα ιδια λεμε.... επιπλεον σου γραφω τι εγινε στα ερμηνευτιικα σεμηναρια τηςτων τοπικων επσ το καλοκαιρι στους διατητες....πιο πολλα επ αυτου δεν μπορω να γραψω ( οχι για τον κανονισμο που μιλαμε ) αλλα για τα σεμιναρια, ανοιχτα....απλα πιστεψε με οτι τα λεω με απολυτη γνωση των λογων μου ( δυο ΕΠΣ στην Αττικη μονο αυτο μπορω να πω)Προφανώς περιλαμβάνει και τους τερματοφύλακες. Έναν αντίπαλο λέει. Εσύ είπες μόνο οπτικό πεδίο τερματοφύλακα.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Φίλε μου θα μιλήσουμε σοβαρά; Έγραψες για οπτικό πεδίο τερματοφύλακα (που ΔΕΝ υπάρχει στον κανονισμό), και για «οταν εμποδιζεις τον αμυντικο να διωξει» [...] (που πάλι δεν υπάρχει). Ο κανονισμός γράφει άλλα. Στείλε μου link με αυτά που ισχυρίζεσαι (νεότερη τροποποίηση ή οτιδήποτε) να παραδεχθώ αμέσως ότι έχεις δίκιο.Νομιζω οτι εγραψα και για ανττιπαλο να εμποδιζεται να παιξει την μπαλα
PeteTell
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Μιας και διάβασα για το οφσάιντ που γράφετε μερικοί, μια χαρά επηρεάζει την φάση και ειμαι ολυμπιακάρα για να προλάβω μερικούς, κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να μην νικήσουμε ματς που ήταν για 2 η 3-0. Αντί να έχεις 6 βαθμούς απέναντι σε βαζελος και στα 2 ματς που ήσουν ανώτερος έχεις 2 και χάνεις έδαφος από την πρωτιά+ ότι θα έριχνες και τον βαζελος πιο χαμηλά
Γιατι παιζεις με τις λεξεις μου δηλαδη το οπτικο πεδιο για τον τερματοφυλακα ( ο τερματοφυλακας δεν ειναι αντιπαλος και αμυνομενος εν προκειμενω) τι ειναι να βλεπει ή να μην βλεπει την μπαλα; και αμυντικος δηλαδη ως ιδιοτητα( αμυντικος δηλαδη ) τι αλλο να κανει απο το να διωξει ή να εμποδισει ή να μαρκαρει τον επιτιθεμενο... επαναλαμβανω τα ιδια γραφουμε .... συγνωμη αν δεν ξερω τον κανονισμο παπαγαλιαΦίλε μου θα μιλήσουμε σοβαρά; Έγραψες για οπτικό πεδίο τερματοφύλακα (που ΔΕΝ υπάρχει στον κανονισμό), και για «οταν εμποδιζεις τον αμυντικο να διωξει» [...] (που πάλι δεν υπάρχει). Ο κανονισμός γράφει άλλα. Στείλε μου link με αυτά που ισχυρίζεσαι (νεότερη τροποποίηση ή οτιδήποτε) να παραδεχθώ αμέσως ότι έχεις δίκιο.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.948
- Πόντοι
- 6.256
Ελα μωρε τωρα αμα γινοταν αντιστροφα η φαση και δεν το εδινε οφσαιντ θα λυσαγαμε για μερες....πιπες τωρα θα λεμε;Μιας και διάβασα για το οφσάιντ που γράφετε μερικοί, μια χαρά επηρεάζει την φάση και ειμαι ολυμπιακάρα για να προλάβω μερικούς, κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να μην νικήσουμε ματς που ήταν για 2 η 3-0. Αντί να έχεις 6 βαθμούς απέναντι σε βαζελος και στα 2 ματς που ήσουν ανώτερος έχεις 2 και χάνεις έδαφος από την πρωτιά+ ότι θα έριχνες και τον βαζελος πιο χαμηλά
PeteTell
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Δεν ξέρω τι θα γινόταν άμα ήταν αντίστροφα η φάση και δεν έχει σημασία, λέω τα πράγματα όπως είναι. Και στα 2 ματς δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο.Ελα μωρε τωρα αμα γινοταν αντιστροφα η φαση και δεν το εδινε οφσαιντ θα λυσαγαμε για μερες....πιπες τωρα θα λεμε;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.948
- Πόντοι
- 6.256
Να κανουμε την αυτοκριτικη μας και κυριως ο Χοντρος και οι αυλοκολακες του,να αρχισει η ομαδα να λειτουργει επαγγελματικα και οχι σαν σουπερ μαρκετ αποτυχημενων ποδοσφαιριστων και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα....ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες της πουτσας.Δεν ξέρω τι θα γινόταν άμα ήταν αντίστροφα η φάση και δεν έχει σημασία, λέω τα πράγματα όπως είναι. Και στα 2 ματς δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο.
Ασχετο το πρωτο με το δευτερο που γραφεις στο πρωτο δεν συμφωνω ειναι θεμα κανονων στο δευτερο συμφωνουμε....επαναλαμβανω ειναι ασχετο το πρωτο κομματι με το δευτερο με ολο τον σεβασμο....Μιας και διάβασα για το οφσάιντ που γράφετε μερικοί, μια χαρά επηρεάζει την φάση και ειμαι ολυμπιακάρα για να προλάβω μερικούς, κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να μην νικήσουμε ματς που ήταν για 2 η 3-0. Αντί να έχεις 6 βαθμούς απέναντι σε βαζελος και στα 2 ματς που ήσουν ανώτερος έχεις 2 και χάνεις έδαφος από την πρωτιά+ ότι θα έριχνες και τον βαζελος πιο χαμηλά
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
αυτό κατάλαβες ?Αφου βαριεσαι γιατι μπαινεις στον κοπο να γραφεις.... κρατα την επιλεκτικη σου μηνημη κανε και delete αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια ειδικα απο περυσι και ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις