Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε άμπαλλε η γριούλα του ποδοσφαίρου είναι ο Ηρακλής..... Η Καλαμαριά έιναι η Κηφισιά της Σαλονίκης... Κλάσε μας τ αρχίδια τώρα αριστεροειδές.
ρε μαλακα εγω ηξερα οτι το πολυ το καπα-καπα κανει το παιδι μαλακα αλλα οπως φαινεται & τα τσιπρακια δεν πανε πισω γαμω τον ρηγα μου γαμω..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ναι ρε τρομπα..δικαιο ειναι..ας γινοταν πουτανα στα νιατα της να ειχε να το πληρωσει στα γεραματα της..αει κιχου επιτελους χαζοχαρουμενη παπια..στα παπαρια μου & η καλαμαρια & η σκατογριουλα σου..
Αυτός ο ακροδεξιός θείος σου στην ιχθυόσκαλα τελικά πολύ σε ...επηρέασε στη ζωή σου!    :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα εγω ηξερα οτι το πολυ το καπα-καπα κανει το παιδι μαλακα αλλα οπως φαινεται & τα τσιπρακια δεν πανε πισω γαμω τον ρηγα μου γαμω..
ρε πλέ αυτός δεν έχει στα ποστ του αρχή μέση και τέλος, υποθέτεις ότι έχει ιδεολογία; Εδώ έχει μπλέξει τον θειό μου τον γαύρο με ακροδεξιό και την Ιχθυόσκαλα με το κερατσίνι....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μένουμε λοιπόν στο οτι ΔΕΝ απαντάς στην συγκεκριμένη ερώτηση (όπως είναι δικαίωμά σου φυσικά). Τα περί κωλοτούμπας τα απέδειξες μόνος σου τελικά.
Για να τελειώνουμε λοιπόν:
Νόμιμο μπορεί να είναι και να κόψουνε το ρεύμα σε μια άπορη γριούλα επειδή άργησε να πληρώσει το λογαριασμό. Το ζήτημα είναι αν είναι δίκαιο και αν προσπαθείς μετά να επιχειρηματολογήσεις οτι καλά της κάνανε.
Σου απαντάω και μάλιστα πολλές φορές. Σου λέω πως για μένα ναι, οποιαδήποτε ομάδα και να ήταν στη θέση της καλαμαριάς ή του ολυμπιακού για μένα το ίδιο θα ήτανε.
Και αυτό που λες για τη γριούλα δεν είναι η σωστή ερώτηση. Για μένα ναι, θα έπρεπε να της το κόψουνε. Αν είναι άπορη η γριούλα πρέπει να τη βοηθήσουνε αλλιώς σαν κράτος πρόνοιας και όχι να την αφήνουνε να της κόβουνε το ρεύμα. Κι αν η άπορη γριούλα πήγαινε να κλέψει ρεύμα και μετά να βγει από πάνω να της κλείσουνε και το σπίτι. Αλλά να ρίξουνε και τα αυθαίρετα των εφοπλιστών και όλα τα άλλα. Ναι, ρε παπια, να είναι όλο νομοτελειακά. Αλλά να μη γινόμαστε προστάτες των πιο αδύναμων όταν μας βολεύει μόνο. Όχι να φωνάζουμε στο κράτος που κόβει το ρεύμα στις γριούλες και μετά να πηγαίνεις εσύ να της κλέβεις ό,τι οικονομία έχει. Γιατί εσείς το έχετε καταντήσει να φωνάζει ο κλάφτης για να ακούσει ο νοικοκύρης. Κλέβετε πόντους από την Καλαμαριά και το παραδέχεστε αβαβά και μετά φωνάζετε πως πρέπει ο Ολυμπιακός και η Λίγκα (της οποίας ο Τζίγγερ προεδρέυει) να τη "συγχωρέσει" που "κάτά λάθος" έκανε αντικανονική συμμετοχή παίκτη....την πηδάτε .... και μετά λέτε, θα σε πληρώσει ο επόμενος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε πλέ αυτός δεν έχει στα ποστ του αρχή μέση και τέλος, υποθέτεις ότι έχει ιδεολογία; Εδώ έχει μπλέξει τον θειό μου τον γαύρο με ακροδεξιό και την Ιχθυόσκαλα με το κερατσίνι....
Ε γράψε μας τότε ολοκληρωμένο το δακρύβρεχτο σενάριο της ζωής σου.
Μη μας το παρουσιάζεις λίγο λίγο, σε τεύχη.
Μπορεί να συγκινούμαστε αλλά μπερδευόμαστε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν, καληνύχτα...είμαι που είμαι άρρωστος...μην ξενυχτάω κιόλας να απαντάω ασυναρτησίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε γράψε μας τότε ολοκληρωμένο το δακρύβρεχτο σενάριο της ζωής σου.
Μη μας το παρουσιάζεις λίγο λίγο, σε τεύχη.
Μπορεί να συγκινούμαστε αλλά μπερδευόμαστε.
εσύ το μόνο που έχεις μπερδέψει είναι τη βούρτσα με την πούτσα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν, καληνύχτα...είμαι που είμαι άρρωστος...μην ξενυχτάω κιόλας να απαντάω ασυναρτησίες.
καληνύχτα μάν.... Μόνο μπινελίκια στις τρελλές πουτάνες... Καληνύχτα στη Βουλγαρία... Πες μου είσαι με κάνα βουλγαράκι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οχι ρε περσονα....
μονος μου στο ξενοδοχείο...δουλίτσα στο πσι και αυριο ραντεβού με κάτι βούλγαρους και μετά συνέχεια ρουμανία...δύσκολη εβδομάδα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσύ το μόνο που έχεις μπερδέψει είναι τη βούρτσα με την πούτσα.
Μόλις μίλησα με το Νίκο Ξανθόπουλο.
Δέχεται λέει να παίξει τη ζωή σου στο πανί, γιατί κι αυτός έλεγε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, σαν και σένα.
Κάτι σαν τον Ρομπέν των Δασών δηλαδή.
Μόνο που εσύ δεν είσαι του δάσους του Σέργουντ, αλλά της ιχθυόσκαλας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ρε περσονα....
μονος μου στο ξενοδοχείο...δουλίτσα στο πσι και αυριο ραντεβού με κάτι βούλγαρους και μετά συνέχεια ρουμανία...δύσκολη εβδομάδα...
να ρθω μαζί ρουμανία;;;;;;;;  :dancing: :dancing: :dancing:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
είχα βάλει την γκόμενα να με ενημερώνει με sms ανα 3λεπτο.
κρίνοντας απο το σκορ και απο το οτι με άφησε στο σκοτάδι για τα 3 τελευταία λεπτά πρέπει να ήταν γαμάτο ματσάκι

ρε μοικανε τώρα πως την είδες, θα μου πάρεις την δουλειά?  :knuppel: μου λες να μην ασχολούμαι και ασχολείσαι εσύ? 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαυράκια...καληνύχτα....όνειρα γλυκά χωρίς ..εφιάλτες του στυλ δράκουλα διαμαντίδη... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: κοιμηθείτε γλυκα και ονειρευτήτε την κούπα που θα πέρνατε....φιλάκια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μονιμως πικραμενες κλαψομουνες λαγοκοτουλες μου καληνυχτα σας..
μια ζωη θα σας εχω
στο κλαμαααααααααααααααααααααααααααααααα..
& στην πικραααααααααααααααααααααααααααααα..
συνεχιστε να κανετε κουβεντουλα για τον μονιμο γαμια σας..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καλημέρα αδέλφια
Τι έγινε ρε παιδιά σιγά το πράγμα κέρδισε ο Παναθηναϊκός ένα κύπελλο στο Μπάσκετάκι και κάτι τρέχει στα γύφτικα
Ρε οι άνθρωποι κλείνουν 100 χρονια και η μόνη τους παρηγοριά είναι το καλαθάκι
Σαν να έχεις ένα σκύλο και να του δίνεις μια φορά το χρόνο κρέας
Δηλαδή πιστεύετε ότι υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί που διάλεξαν τι ομάδα θα είναι από το Μπάσκετ ?
Θυμάμαι ότι μετά την παντοκρατορία του Άρη στο ελληνικό Μπάσκετ πήγαιναν φίλθλοι και των δύο ομάδων στο γήπεδο και μετά από κάθε καλάθι φώναζαν γκοολ .... αυτά δεν τα γράφω εγώ τα ξέρει μέσα του και ο κάθε βάζελος
Οπωσδήποτε κάθε ήττα από τον αιώνιο είναι πικρή αλλά έχει και το βάρος της
Άλλο βάρος η φανέλα του ποδοσφαίρου  άλλο η φανέλα του μπάσκετ και άλλο το σκουφάκι του Πόλο
Όλος ο κόσμος με το ποδόσφαιρο ασχολείται και εκεί είναι αιώνια δεύτεροι
Γιορτάζουν τα 100 χρόνια τους με μηδέν τίτλους στο σημαντικότερο άθλημα της χώρας και το χειρότερο με μία εξευτελιστική τεσσάρα από τον Θρύλο ... που ακόμα και το Πρωτάθλημα να έπαιρναν θα σφυράγανε τα αυτιά τους για χρόνια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Μάγκες οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου!!!
(Μέλη, Υπάλληλοι, Πράκτορες, εκβιαστές, Πρεζακια κ.τ.λ)

Μεγάλο «Ντέρμπι» πλησιάζει την Κυριακή και είναι ΜΟΝΟ στο Χέρι του Θρύλου μας να  μην είναι Ντέρμπι και στο Γήπεδο….
Η διαφορά κλάσης που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι Αβυσσαλέα και Μια που ο Θρύλος θα παίξει Πλήρης (εκτός του Λουα )
Πιστεύω ότι Είναι ΜΟΝΟ στο Χέρι του να τους Πατήσει…. Και να Πάρει άλλο ένα Πρωτάθλημα !!!!!
Ένα πρωτάθλημα που το Θέλουμε όλοι ΠΟΛΥ σαν να  είναι το Πρώτο !!! ενώ είναι το ΕΝΔΕΚΑΤΟ (11) !!! …..

Και μια που μίλησα για ΚΟΥΠΕΣ ….Εμείς Κωλοτουμπες ΔΕΝ κάνουμε !!!
Το Χθεσινό Κύπελο το Θέλαμε ΠΟΛΥ όπως θέλουμε ΚΑΘΕ κούπα που αγωνίζεται ο Θρύλος μας
Και όταν την Χάνουμε ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!
Γιατί ο Θρύλος έχει Φτιαχτεί έχει Γεννηθεί για να ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!
Εμείς λοιπόν κωλοτουμπες ΔΕΝ κάνουμε ΔΕΝ μας πιάνουν τα ψυχολογικά μας να αναρωτιόμαστε τι «είναι ο Άνθρωπος» ,
Που «οδεύει η κοινωνίỨκαι αλλά φιλοσοφικά Ζητήματα που απασχολούν τους Αλλοθρήσκους ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ κάθε φορά που Ταπεινώνονται από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!

Υ.Γ 1 Τον Ολυμπιακό του «Δράκου» θα τον δούμε του Χρόνου…..Κρατάτε και μια πισινή «Στρακια» γιατί έχει και play offs…..
Y.Γ 2 Τώρα θυμηθήκατε τον Ζωγράφο ε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ??????
Υ.Γ 3 Εχει Πολυ πλακα οταν χανει ο Ολυμπιακος εμφανιζονται Ατομα που εχουν να φανουν ΜΗΝΕΣ......

Επισκέπτης
καλημερα πρακτορες..
βγηκαν εχτες ολες οι εξαφανισμενες κλαψομουνες λαγοκοτες & ξεσαλωσαν μετα απο εβδομαδες σιγης..
κοτες & στρακια μια ζωη,βγηκαν απο το λαγουμι που εκλαιγαν με μαυρο δακρυ να παρουν μια ανασα..
μαζι βγηκαν να πανυγηρισουν & οι νυφες που κρεμονται απο τα αρχιδια των αλλων μηπως & γελασει το χιλιοχυμενο τους χειλακι..
αυτα βεβαια μεχρι την κυριακη που θα εξαφανιστουν & παλι οταν θα εχουν φαει για αλλη μια φορα την καραπουτσακλαρα του ΘΡΥΛΟΥ..
ξεσαλωστε πουτανιτσες του δαφνοστεφανωμενου οσο προλαβαινετε γιατι η νεα ψωλια ερχεται..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα πρακτορες..
βγηκαν εχτες ολες οι εξαφανισμενες κλαψομουνες λαγοκοτες & ξεσαλωσαν μετα απο εβδομαδες σιγης..
κοτες & στρακια μια ζωη,βγηκαν απο το λαγουμι που εκλαιγαν με μαυρο δακρυ να παρουν μια ανασα..
μαζι βγηκαν να πανυγηρισουν & οι νυφες που κρεμονται απο τα αρχιδια των αλλων μηπως & γελασει το χιλιοχυμενο τους χειλακι..
αυτα βεβαια μεχρι την κυριακη που θα εξαφανιστουν & παλι οταν θα εχουν φαει για αλλη μια φορα την καραπουτσακλαρα του ΘΡΥΛΟΥ..
ξεσαλωστε πουτανιτσες του δαφνοστεφανωμενου οσο προλαβαινετε γιατι η νεα ψωλια ερχεται..
Καλημερα Αδελφε!!!
τις δικαιολογιες τις εχουν ετοιμες οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!
orabon0.jpg

scorebbp9.jpg

Γιαυτο ο ΘΡΥΛΟΣ πρεπει να τους ΠΑΤΗΣΕΙ με πολλα Γκολ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom