Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ένα ένα λοιπόν:
1. Απο που κι ως που ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ να απαντήσω σε όποια μαλακία ποστάρει κανείς εδώ μέσα;
2. Δεν με πείθεις οτι φλέγεσαι απο τον πόθο να απονείμεις κοινωνική δικαιοσύνη και οτι είσαι ο άτεγκτος Λόουν Ρέϊντζερ που επιβλέπει την τήρηση των νόμων για όλους. Αν την ένσταση την είχε κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα (που δεν την έκανε όμως, μόνο μία ξεφτιλίστηκε τόσο) τι θα έλεγες;
3. Το πέναλτυ του Καραγκούνη με την Καλαμαριά ΔΕΝ ήταν πέναλτυ. Τι αποδεικνύει όμως αυτό που σου λέω σε σχέση μ' αυτό που συζητάμε; Αισθάνεσαι γενικά αδικημένος απο τη διαιτησία;
4. Η τσίπα του καθενός κρίνεται καθημερινά στη ζωή σε σχέση με τις πράξεις του, αλλά και σε σχέση μ' αυτά που λέει δημόσια. Πάντως, αυτά που λες για την Καλαμαριά και την περιβόητη "παρανομία" της που έπρεπε να παταχθεί, δεν κρίνουν μεν την τσίπα σου, αλλά την σοβαρότητα των επιχειρημάτων σου.
Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζεις.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Τι να κάνουμε ρε Φέθρυ...μόνο μία ομάδα έκανε ΜΙΑ φορά τη μαλακία να βάλει αντικανονικά παίκτη σε ματς. Πρέπει να το κάνουν όλες δηλαδή για να ευχαριστηθείς εσύ; Δεν ήταν αντικανονικό δηλαδή; Γιατί δεν απαντάς; Όσο για το αν είμαι Λόουν Ρέιντζερ ή όχι, δεν μπορείς να ξέρεις και να κρίνεις γιατί δεν με ξέρεις. Εγώ τουλάχιστον επιχειρηματολογώ και δεν πάω με τα ΑΝ.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα ποσταρίσματα. Μόνο σε αυτά που έχουνε ουσία. Εσύ πάντως δεν απαντάς σε κανένα.
Δεν αισθάνομαι αδικημένος γενικά από τη διαιτησία, αλλά όπως έχω ξαναπεί...όλοι οι άλλοι που κλαίνε, ούτε αυτοί είναι αδικημένοι και αυτό το αποδεικνύεις με αυτό που παραδέχεσαι για τον Καραγκούνη.
Εγώ απάντησα σε αυτό που είπες για την τσίπα μου...οπότε όπως καταλαβαίνεις...ουσιαστικά δεν απάντησες τίποτα. Συμφωνώ για την κοινωνία και τις δημόσιες δηλώσεις, αλλά δεν απαντάς στην ουσία. Δεν έχεις αντικρούσει κανένα απο τα επιχειρήματά μου, οπότε να υποθέσω πως έχω σε όλα δίκιο;;
Με αυτό τι εννοεις;"Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζεις.";;;
Άσχετο. Χαλαρά και δεν με κάλυψες. Στο μόνο που με κάλυψες είναι που παραδέχτηκες πως έχω δίκιο σε όλα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εσύ κάνε τα κολλιτιλίκια σου με τους "επιστήμονες" και τα συζητάμε άλλη φορά, μικρέ μου κακομαθημένε νάρκισσε.
Άσε που τη φράση σου "εμείς οι βάζελοι" πολλοί την αμφισβητούν, ξέρεις.
Πάντως, [size=16pt]είσαι δεν είσαι βάζελος, είσαι μεγάλος τρόμπας[/size].
Αναρωτιέμαι τώρα εγώ....

Όταν σου γράφει κάτι τέτοιο ο πάπιος, είναι καλό ή κακό??

Βοηθάτε ρε, τι σκατά επιστήμονες είστε?? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Με τα αν ..ειπαμε...η γιαγιά μου θα ήτανε καρότσι. Η ουσία είναι πως η Καλαμαριά έκανε παρανομία, αυτό είναι πραγματικότητα είτε το θες βάσο είτε όχι. τα υπόλοιπα περί ρεμούλας και λοιπών είναι παπαριές. Το λες άλλωστε και μόνος σου πιο πάνω. Ο βάζελος μας το δίνει..θα μπορούσε να το πάρει. Πες μου τώρα πως φταίει ο Κόκκαλης για την ισοπαλία με τον Ηρακλή να πέσω χάμω με την αντικειμενικότητά σου.....Πες μου πως φταίει η ρεμούλα. Και μια χαρά τα λες για τα χαρτιά...για τον καραγκούνη πάλι η ρεμούλα του Κόκκαλη φταίει που τη συντηρεί κιόλας;;;
Δηλαδή το γεγονός πως οι άλλοι είναι ανίκανοι γίνεται επειδή κάνει ρεμούλες ο Κόκκαλης; Αλλά έτσι είναι....έπρεπε να το μετρήσει το κανονικότατο γκολ του Ηρακλή να είναι τώρα 5 βαθμούς πίσω. Έπρεπε να μην σφυρίξει κλέφτικα στην Καραγκούνα με την καλαμαριά...και να είναι τώρα 7 βαθμούς πίσω. Και τόσα άλλα...και τότε ναι...θα ήταν 10-12 βαθμούς πίσω ... και θα έφταιγε η ρεμούλα του Κόκκαλη επειδή όντως θα ευνοούνταν μόνο ο ΟΣΦΠ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...μην χρησιμοποιείς τον πρώτο πληθυντικό. Οι Ολυμπιακοί ΔΕΝ είναι κλαψομούνες

στην αφαιρεση καλος εισαι βλεπω,αλλα μονο των αντιπαλων ΜΑΣ!δεν αφαιρεσες τους 2 κλεμμενους ποντους του καυτατζογλειου,τους 2 κλεμμενους ποντους του εργοτελη,τους 2 του αρη!Κλαψομουνες ειναι οι γαυροι και εγω ειμαι απλα ολυμπιακος και ποτε κλαψουμουνης...απλα δυσαρεστημενος απο μια ομαδα που λειτουργει σε ερασιτεχνικο για την ευρωπη επιπεδο,ενω θα μπορουσε να λειτουργει με πολυ πιο επαγγελματικα προτυπα...και στα λεει ενας ολυμπιακος εκ των πολυ εσω...δεν θελω να επεκταθω περαιτερω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εσύ κάνε τα κολλιτιλίκια σου με τους "επιστήμονες" και τα συζητάμε άλλη φορά, μικρέ μου κακομαθημένε νάρκισσε.
Πάντως, είσαι δεν είσαι βάζελος, είσαι μεγάλος τρόμπας.
δεν βρίζει ο φέθρυ είπαμε

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
orca, στο επομενο τετοιο ποστ φιμωνεσαι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως, είσαι δεν είσαι βάζελος, είσαι μεγάλος τρόμπας.
εμείς στο χωριό μας την πάπια γεμιστή τη φτιάχνουμε με τρόμπα.......
Είμαι ωραίος, βάζελος, νάρκισσος και ξερόλας... Α... και ξέχασεα... άντε και ανοργασμήσου....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στην αφαιρεση καλος εισαι βλεπω,αλλα μονο των αντιπαλων ΜΑΣ!δεν αφαιρεσες τους 2 κλεμμενους ποντους του καυτατζογλειου,τους 2 κλεμμενους ποντους του εργοτελη,τους 2 του αρη!Κλαψομουνες ειναι οι γαυροι και εγω ειμαι απλα ολυμπιακος και ποτε κλαψουμουνης...απλα δυσαρεστημενος απο μια ομαδα που λειτουργει σε ερασιτεχνικο για την ευρωπη επιπεδο,ενω θα μπορουσε να λειτουργει με πολυ πιο επαγγελματικα προτυπα...και στα λεει ενας ολυμπιακος εκ των πολυ εσω...δεν θελω να επεκταθω περαιτερω...
Δεν διαβάζεις κιόλας. Γιατί στο συμπέρασμα λέω πως θα ήταν ευνοημένος ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Που σημαίνει πως παραδέχομαι πως έχω ευνοηθεί. Η διαφορά είναι πως εγώ λέω πως έχουν ευνοηθεί και οι άλλοι, ενώ εσύ το κάνεις γαργάρα.
Ρε σεις...ο βασος νομίζω πως είναι το piss-boy που έδιωξε πέρσι ο Κόκκαλης από το Καραϊσκάκη γιατί έβαλε καινούργιες τουαλέτες....και τώρα κλείει που δεν μπορεί να βρει δουλειά...
Πω μαλακα μου....ευτυχώς που δεν είναι γκόμενά μου....την μπέμπελη θα είχα βγάλει με τη μουρμούρα του....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμείς στο χωριό μας την πάπια γεμιστή τη φτιάχνουμε με τρόμπα.......
Είμαι ωραίος, βάζελος, νάρκισσος και ξερόλας... Α... και ξέχασεα... άντε και ανοργασμήσου....
κι είμαι κι άρρωστος γμτ και δεν μπορώ να γελάσω....άσταδιαλα ρε συ...δουλεύεις τις μικρές εδώ μέσα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι να κάνουμε ρε Φέθρυ...μόνο μία ομάδα έκανε ΜΙΑ φορά τη μαλακία να βάλει αντικανονικά παίκτη σε ματς. Πρέπει να το κάνουν όλες δηλαδή για να ευχαριστηθείς εσύ; Δεν ήταν αντικανονικό δηλαδή; Γιατί δεν απαντάς; Όσο για το αν είμαι Λόουν Ρέιντζερ ή όχι, δεν μπορείς να ξέρεις και να κρίνεις γιατί δεν με ξέρεις. Εγώ τουλάχιστον επιχειρηματολογώ και δεν πάω με τα ΑΝ.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα ποσταρίσματα. Μόνο σε αυτά που έχουνε ουσία. Εσύ πάντως δεν απαντάς σε κανένα.
Δεν αισθάνομαι αδικημένος γενικά από τη διαιτησία, αλλά όπως έχω ξαναπεί...όλοι οι άλλοι που κλαίνε, ούτε αυτοί είναι αδικημένοι και αυτό το αποδεικνύεις με αυτό που παραδέχεσαι για τον Καραγκούνη.
Εγώ απάντησα σε αυτό που είπες για την τσίπα μου...οπότε όπως καταλαβαίνεις...ουσιαστικά δεν απάντησες τίποτα. Συμφωνώ για την κοινωνία και τις δημόσιες δηλώσεις, αλλά δεν απαντάς στην ουσία. Δεν έχεις αντικρούσει κανένα απο τα επιχειρήματά μου, οπότε να υποθέσω πως έχω σε όλα δίκιο;;
Με αυτό τι εννοεις;"Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζεις.";;;
Άσχετο. Χαλαρά και δεν με κάλυψες. Στο μόνο που με κάλυψες είναι που παραδέχτηκες πως έχω δίκιο σε όλα.
Εντάξει φίλε.
Το μόνο αντικανονικό και άδικο που έχει γίνει απο καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι η αντικανονική χρησιμοποίηση του Βάλνερ απο την Καλαμαριά.
Με έπεισες.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ατζαμή ξάδερφε,

από το ύφος σου κινδινεύεις να μείνεις μοναχούλι στην ιστοσελίδα αφού δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια (ακόμα και τα βαζελάκια).

Ο Διαμαντίδης είναι πολύ καλός παίκτης αλλά κι υπερεκτιμημένος από το πολύ λιβάνισμα της πουστίτσας εν ονόματι Σκουντή. Μην ψαρώνεις με τις κραυγές των γλυφτρονιών του. ¨Οταν παίζει καλά ξεπατικώνουν όλη την Ιλιάδα κι όταν παίζει άθλια, στην μοναδική του καλή ενέργεια τονίζουν πως ακόμα κι έτσι "είναι σε θέση με μιά του κίνηση να αλλάξει την ροή ενός αγώνα".  :jerking: Το προιόν πρέπει να προστατευθεί με οποιονδήποτε τρόπο....

Σχετικά με Καραγκούνη, αν είχες παίξει ποτέ μπάσκετ θα έβλεπες πως εκμαιεύει φάουλς ΜΟΝΙΜΩΣ με πιρουέττες και τα χέρια υψωμένα προς τον Θεό σε πολλές επαφές με αντιπάλους του. Σε μία τέτοια ο Τεόντοσιτς πήρε τεχνική ποινή, ενώ ο Καραγκούνης του μπάσκετ πηρε το σφυριγματάκι για δήθεν κινούμενο σκριν από τον Μπουρούση. Το θυμάσαι αντικειμενικέ οπαδέ; 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παπα γιώργο φίμωσέ τονν....... .Με είπε τρόμπα το παλιοκόριτσο.........
Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια στην ιχθυόσκαλα του Πειραιά και τους ακροδεξιούς θείους σου, που όμως δεν φίμωσαν το ασίγαστο πάθος σου για την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, ειδικά όταν εσύ βρισκόσουνα στη μαύρη ξενιτιά για να σπουδάσεις και να γίνεις κάτι στην κοινωνία.

Σεναριογράφο έχω, ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ακόμα ζωντανός, θα γίνει ένα μελό μούρλια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν διαβάζεις κιόλας. Γιατί στο συμπέρασμα λέω πως θα ήταν ευνοημένος ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός. Που σημαίνει πως παραδέχομαι πως έχω ευνοηθεί. Η διαφορά είναι πως εγώ λέω πως έχουν ευνοηθεί και οι άλλοι, ενώ εσύ το κάνεις γαργάρα.
Ρε σεις...ο βασος νομίζω πως είναι το piss-boy που έδιωξε πέρσι ο Κόκκαλης από το Καραϊσκάκη γιατί έβαλε καινούργιες τουαλέτες....και τώρα κλείει που δεν μπορεί να βρει δουλειά...
Πω μαλακα μου....ευτυχώς που δεν είναι γκόμενά μου....την μπέμπελη θα είχα βγάλει με τη μουρμούρα του....

αυτα ειναι ανακριβειες φιλτατε...καθολου γαργαρα δεν εχω τις ευνοιες των αλλων 2...ημουν και σε πολλα ματς τους και τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια αρκετα χρονια πισω οταν πηγαινα καθε κυριακη σε διαφορα γηπεδα..γιατι πανω απ'ολα πρεπει να αγαπαμε το ποδοσφαιρο,να επιζητουμε την βελτιωση του και οχι το οπαδιλικι που οι περισσοτεροι στηριζουν λογω ελλειψης πνευματικοτητος,κρισης και υγιους σκεψης!σου θυμιζω την υποθεση σπανεα,τα πεσιματα των μανωλα,δημητριαδη με την ΑΕΚ επι μπαγεβιτς στα φιλαδελφεια και τα πιστολια του καπετανιου με την αντριανα διπλα του να τον επικροτει....η ρεμουλα ομως του σωκρατη ξεπερναει καθε προηγουμενο..εκει ειναι η δαιφορα και σε ότι αυτο συνεπαγεται για το ελληνικο πρωταθλημα....ειναι αλλιως να ξερεις απο την αρχη της σεζον ότι ότι και να γινει αυτος θα παρει το πρωταθλημα και αλλο να ξεκιναει το πρωταθλημα και να λες..."ποιος αραγε να το παρει φετος?ο γαυρος,ο βαζελας,η χανουμα,ο ΜΠΑΟΚ,ο ΑΡΗΣ?"αν σκεφτουμε πόσους βαθμους εχουν παρει καί φετος οι 3 μεγαλοι με πρωτομαστορες γαυρους και βαζελες και ποσοι αντιστοιχα εχουν κοπει σε ομαδες οπως ο ηρακλης και η λαρισα θα δειτε οτι ο ΑΡΗΣ τελικα θα ηταν σε αποσταση βολης απο τον τιτλο ή εστω σε πολυ πιο κοντινη αποσταση απο την πρωτη τριαδα....αλλα ποιος να τα παρει τοις μετρητοις αυτα?αυτος που παει στο γηπεδο και ολη την ωρα ο νους του ειναι στα συνθηματα?εμ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ατζαμή ξάδερφε,

από το ύφος σου κινδινεύεις να μείνεις μοναχούλι στην ιστοσελίδα αφού δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια (ακόμα και τα βαζελάκια).

Ο Διαμαντίδης είναι πολύ καλός παίκτης αλλά κι υπερεκτιμημένος από το πολύ λιβάνισμα της πουστίτσας εν ονόματι Σκουντή. Μην ψαρώνεις με τις κραυγές των γλυφτρονιών του. ¨Οταν παίζει καλά ξεπατικώνουν όλη την Ιλιάδα κι όταν παίζει άθλια, στην μοναδική του καλή ενέργεια τονίζουν πως ακόμα κι έτσι "είναι σε θέση με μιά του κίνηση να αλλάξει την ροή ενός αγώνα".  :jerking: Το προιόν πρέπει να προστατευθεί με οποιονδήποτε τρόπο....

Σχετικά με Καραγκούνη, αν είχες παίξει ποτέ μπάσκετ θα έβλεπες πως εκμαιεύει φάουλς ΜΟΝΙΜΩΣ με πιρουέττες και τα χέρια υψωμένα προς τον Θεό σε πολλές επαφές με αντιπάλους του. Σε μία τέτοια ο Τεόντοσιτς πήρε τεχνική ποινή, ενώ ο Καραγκούνης του μπάσκετ πηρε το σφυριγματάκι για δήθεν κινούμενο σκριν από τον Μπουρούση. Το θυμάσαι αντικειμενικέ οπαδέ; 
Λυπάμαι φίλε, δεν κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που βλέπουν τον αθλητισμό με τέτοιο -και ειδικά με το δικό- σου οπαδικό πρίσμα.
Είναι δικαίωμά μου, νομίζω.
Νάσαι καλά. Καληνύχτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πες μας για τα παιδικά σου χρόνια στην ιχθυόσκαλα του Πειραιά και τους ακροδεξιούς θείους σου, που όμως δεν φίμωσαν το ασίγαστο πάθος σου για την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, ειδικά όταν εσύ βρισκόσουνα στη μαύρη ξενιτιά για να σπουδάσεις και να γίνεις κάτι στην κοινωνία.

Σεναριογράφο έχω, ο Νίκος Ξανθόπουλος είναι ακόμα ζωντανός, θα γίνει ένα μελό μούρλια.
Εσύ πες μας για τα γαμήσια που έτρωγες στο σχολείο, στο γήπεδο, στην παιδική χαρά, στο σπίτι, στην ΚΝΕ, στο Πεδίον του Αρεως, στο μπουρδέλα τελεία κομ........
Κάμερα έχω, ο Πίτερ Νόρθ δεν έχει παίξει σε κτηνοβασίες θα γίνεις μια πουτάνα πάπια μούρλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ πες μας για τα γαμήσια που έτρωγες στο σχολείο, στο γήπεδο, στην παιδική χαρά, στο σπίτι, στην ΚΝΕ, στο Πεδίον του Αρεως, στο μπουρδέλα τελεία κομ........
Κάμερα έχω, ο Πίτερ Νόρθ δεν έχει παίξει σε κτηνοβασίες θα γίνεις μια πουτάνα πάπια μούρλια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως προτιμάς τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να ζωντανέψει στο πανί την πτωχή πλην τίμια ζωή σου, που είναι και τρέντυ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom