Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ένα ένα λοιπόν:
1. Απο που κι ως που ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ να απαντήσω σε όποια μαλακία ποστάρει κανείς εδώ μέσα;
2. Δεν με πείθεις οτι φλέγεσαι απο τον πόθο να απονείμεις κοινωνική δικαιοσύνη και οτι είσαι ο άτεγκτος Λόουν Ρέϊντζερ που επιβλέπει την τήρηση των νόμων για όλους. Αν την ένσταση την είχε κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα (που δεν την έκανε όμως, μόνο μία ξεφτιλίστηκε τόσο) τι θα έλεγες;
3. Το πέναλτυ του Καραγκούνη με την Καλαμαριά ΔΕΝ ήταν πέναλτυ. Τι αποδεικνύει όμως αυτό που σου λέω σε σχέση μ' αυτό που συζητάμε; Αισθάνεσαι γενικά αδικημένος απο τη διαιτησία;
4. Η τσίπα του καθενός κρίνεται καθημερινά στη ζωή σε σχέση με τις πράξεις του, αλλά και σε σχέση μ' αυτά που λέει δημόσια. Πάντως, αυτά που λες για την Καλαμαριά και την περιβόητη "παρανομία" της που έπρεπε να παταχθεί, δεν κρίνουν μεν την τσίπα σου, αλλά την σοβαρότητα των επιχειρημάτων σου.
Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζεις.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Τι να κάνουμε ρε Φέθρυ...μόνο μία ομάδα έκανε ΜΙΑ φορά τη μαλακία να βάλει αντικανονικά παίκτη σε ματς. Πρέπει να το κάνουν όλες δηλαδή για να ευχαριστηθείς εσύ; Δεν ήταν αντικανονικό δηλαδή; Γιατί δεν απαντάς; Όσο για το αν είμαι Λόουν Ρέιντζερ ή όχι, δεν μπορείς να ξέρεις και να κρίνεις γιατί δεν με ξέρεις. Εγώ τουλάχιστον επιχειρηματολογώ και δεν πάω με τα ΑΝ.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε όλα τα ποσταρίσματα. Μόνο σε αυτά που έχουνε ουσία. Εσύ πάντως δεν απαντάς σε κανένα.
Δεν αισθάνομαι αδικημένος γενικά από τη διαιτησία, αλλά όπως έχω ξαναπεί...όλοι οι άλλοι που κλαίνε, ούτε αυτοί είναι αδικημένοι και αυτό το αποδεικνύεις με αυτό που παραδέχεσαι για τον Καραγκούνη.
Εγώ απάντησα σε αυτό που είπες για την τσίπα μου...οπότε όπως καταλαβαίνεις...ουσιαστικά δεν απάντησες τίποτα. Συμφωνώ για την κοινωνία και τις δημόσιες δηλώσεις, αλλά δεν απαντάς στην ουσία. Δεν έχεις αντικρούσει κανένα απο τα επιχειρήματά μου, οπότε να υποθέσω πως έχω σε όλα δίκιο;;
Με αυτό τι εννοεις;"Ποιος ξέρει, μπορεί και να είναι έτσι, επειδή έτσι νομίζεις.";;;
Άσχετο. Χαλαρά και δεν με κάλυψες. Στο μόνο που με κάλυψες είναι που παραδέχτηκες πως έχω δίκιο σε όλα.