Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σόρυ πλέ..... Οταν εμφανίζεται η πουτα-πάπια σεληνιάζομαι.......Δε θα επαναληφθεί.... :thumbsup:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ποσο μπαζο εισαι τελικα???
ΕΔΩ ειναι στεκι οπαδων..
αντε κλαψε στο "Το μουσκεύει το παξιμάδι ο vasos;" & μην μας ζαλιζεις αλλο τα ουμπαλα..

α..........κλαψε....κλαψε.....κλαψε.....κλαψε.......κλαψε.......
θα μου ποσταρεις παλι τα χαρτομαντηλα?μου αρεσουν πολυ τα χαρτομαντηλα που γραφουν diana!

Επισκέπτης
Ποιος άλλος στα ζάλισε, αγαπητέ;
Ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ, ο Τσαρτσαρής, ποιος;        :dancing:
μωρη ποσες φορε θα σου πω οτι ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ για να το εμπεδωσεις???στον master της  :jerking: απευθυνομουν..τι πεταγεσαι εσυ???εχασες τον βησαριωνα & τωρα συμμαχεις με τον αλλο καταπτυστο του site???διαγωνισμο μαζεματος ροχαλας κανετε μωρη παπια???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μωρη ποσες φορε θα σου πω οτι ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ για να το εμπεδωσεις???στον master της  :jerking: απευθυνομουν..τι πεταγεσαι εσυ???εχασες τον βησαριωνα & τωρα συμμαχεις με τον αλλο καταπτυστο του site???διαγωνισμο μαζεματος ροχαλας κανετε μωρη παπια???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μην καρφώνεσαι ρε παιδί μου, πιο χαλαρά  ;) ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εντάξει φίλε.
Το μόνο αντικανονικό και άδικο που έχει γίνει απο καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι η αντικανονική χρησιμοποίηση του Βάλνερ απο την Καλαμαριά.
Με έπεισες.
Και μετά μου λες πως εμείς λέμε θεωρίες περί μαύρων στην Αμερική. Μόλις απάντησες...κωλοτούμπας.

Επισκέπτης
Μην καρφώνεσαι ρε παιδί μου, πιο χαλαρά  ;) ;)
αργεις συντεκνε..απο το μεσημερι εχω παρει χαμπαρι ποιος κλωνος ειναι..κοιτα & θα καταλαβεις & εσυ..αστον να κλαιει ομως γιατι της παπιας της στερεψαν τα δακρυα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και μετά μου λες πως εμείς λέμε θεωρίες περί μαύρων στην Αμερική. Μόλις απάντησες...κωλοτούμπας.
Σε ρώτησα να μου απαντήσεις ειλικρινά τι θα έλεγες αν μια τέτοια ένσταση την είχε κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού και δεν απάντησες.
Τι να λέμε τώρα; Ποιος κάνει τις κωλοτούμπες άραγε;
Συμφωνώ μαζί σου λοιπόν σε ότι πεις, μπας και μ' αφήσεις ήσυχο νυχτιάτικα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
αργεις συντεκνε..απο το μεσημερι εχω παρει χαμπαρι ποιος κλωνος ειναι..κοιτα & θα καταλαβεις & εσυ..αστον να κλαιει ομως γιατι της παπιας της στερεψαν τα δακρυα..
Καλά, πάτο δεν έπιασε ακόμα???
Αμαρτία καταντάει, ρε πούστη μου  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε ρώτησα να μου απαντήσεις ειλικρινά τι θα έλεγες αν μια τέτοια ένσταση την είχε κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού και δεν απάντησες.
Τι να λέμε τώρα; Ποιος κάνει τις κωλοτούμπες άραγε;
Συμφωνώ μαζί σου λοιπόν σε ότι πεις, μπας και μ' αφήσεις ήσυχο νυχτιάτικα.
Ρε μαλακα μήπως είσαι ο βάσος; τέτοια ποσταρίσματα μπρος πίσω αυτός κάνει......ρε μοντς...δεν το ψάχνετε λιγάκι;;;
Σε αυτό απάντησα..ΔΕΝ διαβάζεις και βιάζεσαι...σου είπα πως με τα ΑΝ δεν κάνουμε τίποτα. Απλά είναι τα πραγματα και κρίνουμε τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
1. Έγινε αντικανονική συμμετοχή; ΝΑΙ
2. Μπορεί να γίνει αυτό δύο φορές σε ένα πρωτάθλημα; ΟΧΙ, μόνο αν το κάνουνε γαργάρα οι ομάδες την πρωτη φορά...
3. Πρέπει να τιμωρηθεί; ΝΑΙ
Άρα αυτό που σε πειράζει είναι πως ευνοήθηκε από την εξέλιξη αυτή ο Ολυμπιακός. Αλλά τι να κάνουμε που την έκανε τη μαλακία με τον Ολυμπιακό η Καλαμαριά; ΑΝ το είχε κάνει ΑΛΛΗ ομάδα και ΑΝ ήταν άλλη ομάδα στη θέση του ολυμπιακού, τότε ΘΑ το κρίναμε έτσι, τώρα το κρίνουμε με αυτά τα δεδομένα.
Μέντιουν είσαι ρε κερατα και μας το κρύβεις; Εγώ στη δουλειά μου δουλεύω με facts οχι με υποθέσεις.
παπαπαπαπαπαπα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε μαλακα μήπως είσαι ο βάσος; τέτοια ποσταρίσματα μπρος πίσω αυτός κάνει......ρε μοντς...δεν το ψάχνετε λιγάκι;;;
Σε αυτό απάντησα..ΔΕΝ διαβάζεις και βιάζεσαι...σου είπα πως με τα ΑΝ δεν κάνουμε τίποτα. Απλά είναι τα πραγματα και κρίνουμε τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
1. Έγινε αντικανονική συμμετοχή; ΝΑΙ
2. Μπορεί να γίνει αυτό δύο φορές σε ένα πρωτάθλημα; ΟΧΙ, μόνο αν το κάνουνε γαργάρα οι ομάδες την πρωτη φορά...
3. Πρέπει να τιμωρηθεί; ΝΑΙ
Άρα αυτό που σε πειράζει είναι πως ευνοήθηκε από την εξέλιξη αυτή ο Ολυμπιακός. Αλλά τι να κάνουμε που την έκανε τη μαλακία με τον Ολυμπιακό η Καλαμαριά; ΑΝ το είχε κάνει ΑΛΛΗ ομάδα και ΑΝ ήταν άλλη ομάδα στη θέση του ολυμπιακού, τότε ΘΑ το κρίναμε έτσι, τώρα το κρίνουμε με αυτά τα δεδομένα.
Μέντιουν είσαι ρε κερατα και μας το κρύβεις; Εγώ στη δουλειά μου δουλεύω με facts οχι με υποθέσεις.
παπαπαπαπαπαπα
Μένουμε λοιπόν στο οτι ΔΕΝ απαντάς στην συγκεκριμένη ερώτηση (όπως είναι δικαίωμά σου φυσικά). Τα περί κωλοτούμπας τα απέδειξες μόνος σου τελικά.
Για να τελειώνουμε λοιπόν:
Νόμιμο μπορεί να είναι και να κόψουνε το ρεύμα σε μια άπορη γριούλα επειδή άργησε να πληρώσει το λογαριασμό. Το ζήτημα είναι αν είναι δίκαιο και αν προσπαθείς μετά να επιχειρηματολογήσεις οτι καλά της κάνανε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μένουμε λοιπόν στο οτι ΔΕΝ απαντάς στην συγκεκριμένη ερώτηση (όπως είναι δικαίωμά σου φυσικά). Τα περί κωλοτούμπας τα απέδειξες μόνος σου τελικά.
Νόμιμο μπορεί να είναι και να κόψουνε το ρεύμα σε μια άπορη γριούλα επειδή άργησε να πληρώσει το λογαριασμό. Το ζήτημα είναι αν είναι δίκαιο και αν προσπαθείς μετά να επιχειρηματολογήσεις οτι καλά της κάνανε.
ρε άμπαλλε η γριούλα του ποδοσφαίρου είναι ο Ηρακλής..... Η Καλαμαριά έιναι η Κηφισιά της Σαλονίκης... Κλάσε μας τ αρχίδια τώρα αριστεροειδές.

Επισκέπτης
ναι ρε τρομπα..δικαιο ειναι..ας γινοταν πουτανα στα νιατα της να ειχε να το πληρωσει στα γεραματα της..αει κιχου επιτελους χαζοχαρουμενη παπια..στα παπαρια μου & η καλαμαρια & η σκατογριουλα σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom