alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κάναμε και το Ελληνικό Φυλής εχθές με την κόκκινη πουτάνα
Να διορθώσεις πάραυτα ;) ;)Καλημερα
Οντως τους Ξέχασα
Κωλοτούμπα μου μυρίζει την Κυριακή....10-0 Είμαι με της αεκ44 έχω δικαίωμα να λέω ότι γουστάρω….
Τα πολύ φιλοσοφημένα ΔΕΝ είναι για εμένα ….Είμαι Λαϊκό παιδί εγώ…. Καντο λιανα ….πενηνταρακια….
Ο Καθενας Πληρωνετε αναλογα με τα προσοντα και το ποσο πουλαει τον Εαυτο του ….ο Καπιταλισμος ετσι προσταζει και εμεις ζουμε αναλογα……
Το Γεννηθηκε ηταν Μεταφορικο…. Ο Μεγαλυτερος Ελληνικος Συλλογος ο Θρυλος του Ελληνικου Αθλητισμου φτιαχτηκε από Ανθρωπους ΤΙΜΙΟΥΣ και με «Ολυμπιακο» Οραμα…..
Ευχαριστουμε.
Καλο είναι να σε απασχολουν τα προβληματα και να τα σκεφτεσαι αλλα όταν κανεις όταν σε ταπεινωνει ο Θρυλος λεγεται ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Καλο !!! αλλα ΟΧΙ δεν εννοω τον φιλο μας άλλα τον διαιτητη που σφυραει την Κυριακη …..Ειδες που σου λεω ότι εμεις ΔΕΝ ειμαστε Κωλοτουμπες……
πρέπει να σας έχει κάνει χοντρή ζημιά ο Αρίωνας πολύ στο ένειρο σας τον βλέπετε.Περσόνα....... [size=15pt]ΧΟΥ ΡΕ[/size]
Αρίωνα, με εσένα θα ασχολούμαστε όλη την ώρα?
φιστικάκη φιστικάκη.πρέπει να σας έχει κάνει χοντρή ζημιά ο Αρίωνας πολύ στο ένειρο σας τον βλέπετε.
εσυ προφανως εισαι ο βουλγαρος μπατλερ-κολομπος του και σε λιγο θα αρχισεις να μας λες ποσο καλο παιδι ειναι ο ξεμωραμενος?πρέπει να σας έχει κάνει χοντρή ζημιά ο Αρίωνας πολύ στο ένειρο σας τον βλέπετε.
Ενταξει Σορι Μαν!!Να διορθώσεις πάραυτα ;) ;)
από ποιον????Κωλοτούμπα μου μυρίζει την Κυριακή....
Εγω ειμαι Λαικο..(προσπαθω τουλαχιστον) αλλα οι Κοινωνια που Ζουμε ΚΑπιταλιστικη…..Οποτε???λαικό και καπιταλισμός δεν ταιριάζουν... Αυτοπροσδιορίσου γιατί εκτίθεσαι.
Υπαρχει οντως!Συμφωνώ. Με τους λαικούς απογόνους του καπιταλισμού υπάρχει ένα τεράστιο θέμα βέβαια.
Ειπα εγω τετοιο Πραγμα???? Εχθες π.χ. κερδισε Δικαια!!!...Οταν σε ταπεινώνει ο βάζελος πώς λέγεται; Αδικία;
Ισως όχι ολοι αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο σε αντιθεση με αλλους….χμ........... Οχι όλοι...............
Μου εβγαλες τα ματια !!! νουμερο!!!!Υ.Γ. Κρητικέ είμαι τεμπέλης.....
εσυ προφανως εισαι ο βουλγαρος μπατλερ-κολομπος του και σε λιγο θα αρχισεις να μας λες ποσο καλο παιδι ειναι ο ξεμωραμενος?
αφου σε ανεχεται ο κιτρινιαρης μοντ ξεσαλωσε κι'αλλο
πρέπει να σας έχει κάνει χοντρή ζημιά ο Αρίωνας πολύ στο ένειρο σας τον βλέπετε.
φιστικάκη φιστικάκη.
www.imageshack.gr/view.php?file=ohka6fvoy13tu5p6dudf.jpg] [/URL]κακομοίριδες το βάλατε στα πόδια νούμεραααααααααααααααααααααααα
Ναι αγάπη μου.... ΧΟΥΙ .........Περσόνα....... [size=15pt]ΧΟΥ ΡΕ[/size]
δεν λες που ο κιτρινιάρης σου κάνει το χατήρι και με έχει εδώ και σου προετοιμάζω το κωλαράκι για την Κυριακή που θα σου κάνουν επώδυνο γαμήσι τα χανουμάκια.εσυ προφανως εισαι ο βουλγαρος μπατλερ-κολομπος του και σε λιγο θα αρχισεις να μας λες ποσο καλο παιδι ειναι ο ξεμωραμενος?
αφου σε ανεχεται ο κιτρινιαρης μοντ ξεσαλωσε κι'αλλο
κάναμε και το Ελληνικό Φυλής εχθές με την κόκκινη πουτάνα
κοκκινοπούτανα το βάλατε στα πόδια?
μην μου κλεινεις το ματακι μην μου κουνας τα αυτιαΚάνε μια λίστα με όσους επιθυμείς να μπαναριστούν για να νιώσεις καλύτερα και θα το δουν τα παιδιά!!!! ;)
κλάψε και ζήσε μέσα στης φοβίες σου και τους εφιάλτες σου
Τι να σου κάνω ρε Αρίωνα, που όσους κλώνους και να αποκτήσεις, τι συνήθειες δεν τις κόβεις.
Βλέπεις, μόνο εσύ ήσουν τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ να κάνεις παραθέσεις τα γραφόμενα σου και να απαντάς κιόλας.
Ξεφτυλίσου κι άλλο. Μας αρέσεις ;)
μην μου κλεινεις το ματακι μην μου κουνας τα αυτια
λιστες δεν εκανα ποτε με ονοματα και ουτε υπηρξα ποτε ρουφιανος
οτι θελω το λεω-γραφω στη μαπα σου αν εσυ δεν μπορεισ να το χωνεψεις πιες σοδα
αφού ρε μια ζωή μόλις σας την πέσει κάποιος φωνάζετε τον νταβατζή σας γιατί έχετε μάθει να ζείται σαν της πουτάνες.μην μου κλεινεις το ματακι μην μου κουνας τα αυτια
λιστες δεν εκανα ποτε με ονοματα και ουτε υπηρξα ποτε ρουφιανος
οτι θελω το λεω-γραφω στη μαπα σου αν εσυ δεν μπορεισ να το χωνεψεις πιες σοδα