You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΠΑΟ-Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στις 26/8.Ε ρε γλέντια.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αδέρφια γαύροι,οι πρώτοι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.....τουλάχιστον μάλλον άξιζε που περιμέναμε (ποδόσφαιρο) και ξεκινήσαμε αμέσως(μπάσκετ)...
όσο για εσένα που μιλάς για δολοφόνους έχω απαντήσει σε άλλο post...muzaui πώς σε λένε τέλος πάντων....
όσο για εσένα που μιλάς για δολοφόνους έχω απαντήσει σε άλλο post...muzaui πώς σε λένε τέλος πάντων....
Οι ηλίθιοι στο πόλο έχασαν χθες. Έφαγαν τα 9 από τα 10 γκολ στον παίκτη παραπάνω! Πώς δεν έσπασα καμιά τηλεόραση. Τέλως πάντων . Η ομάδα μας έχει δώσει αρκετές χαρές . Τρεμπλ το 2002. Όλοι δίπλα της.
Στην μπάλα με χαλάει ο Λεμονής. Μπορεί να δέσει και να κάνει ομάδα τους παίκτες?
Στο βόλει στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ ο δις Κυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φριντρισχάφεν , με την επόμενη Πρωταθλήτρια Ευρώπης Καζάν (έχει φέρει λένε τη μικτή κόσμου) και την Αλμέρια. Ο αιώνια κωλόφαρδος ΠΑΟ με κάτι Μαυροβουνιες και Σερβικες ομάδες. Τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα .Λες και υπάρχει περίπτωση σε κάποιο άθλημα να τους κάτσει δύσκολη κλήρωση
Στην μπάλα με χαλάει ο Λεμονής. Μπορεί να δέσει και να κάνει ομάδα τους παίκτες?
Στο βόλει στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ ο δις Κυπελλούχος Ευρώπης Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φριντρισχάφεν , με την επόμενη Πρωταθλήτρια Ευρώπης Καζάν (έχει φέρει λένε τη μικτή κόσμου) και την Αλμέρια. Ο αιώνια κωλόφαρδος ΠΑΟ με κάτι Μαυροβουνιες και Σερβικες ομάδες. Τί είχες Γιάννη τί είχα πάντα .Λες και υπάρχει περίπτωση σε κάποιο άθλημα να τους κάτσει δύσκολη κλήρωση
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πάντως germaon στο πόλο παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του κόσμου κατά τους δημοσιογράφους....για τίς κληρώσεις του ακατανόμαστου απλά φταίει η...βαζελίνη....στην μπάλλα με χαλάει και εμένα ο sir Takis,αλλά αν είναι να μου ξαναφέρει πάλι κανένα Μπιγκόν ή Σόλιντ(τον πήγαινα στην αρχή αλλά μου τα χάλασε στο τέλος) τον προτιμώ....φυσικά θα προτιμούσα Ισπανό ή Γερμανό προπονητή με περγαμηνές....πάντως ακόμα και ο Φερέρ της ΑΕΚ, που αντικειμενικά φαίνεται καλός, φέτος από νεανική ομάδα έγινε γέρικη....αλλάξαμε ρόλους.....
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Aχ.....ακομα δεν τον ειδαμε ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ τον ειπαμε..........ρε παιδια καθηστε λιγο να τον δουμε και αυτον γιατι και ο Μπο(ρ)χα οταν ειρθε νεος ΕΤΟ'Ο ειταν αλλα μαλων ΠΑΛ(Ε)ΤΟ'Ο βγηκε...και ο ΡΟΜΕΡΟ οταν ειρθε και ειδα το DVD που ειχε η SPORTDAY ειπα πωπωπωπωπωπωπω τι παιχτουρα πιραμε και μολις το ειδα λεω 1.000.000 φορες ΝΙΝΗΣ(αυτο το λεω για το βιντεακι που εχει στο νετ...)Αδέρφια γαύροι,οι πρώτοι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.... .τουλάχιστον μάλλον άξιζε που περιμέναμε (ποδόσφαιρο) και ξεκινήσαμε αμέσως(μπάσκετ)...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και επίσημα:
Πρέπει να είναι πολύ καλός για να έχει 10/11 πρωταθλήματα....
Τον Μπόρχα θα τον δείς φέτος...κάποιος πολύ γνωστός μου που είναι μέσα στην ομάδα μου είπε πως αν δείς τί κάνει στις προπονήσεις θα πάθεις πλάκα....και αν θυμάσαι τον Μπορέλι του ΠΑΟ στην 1η χρονιά του στην Ελλάδα γέλαγαν και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί....και μην ξεχνάς πως οι Αργεντίνοι-Λατινοαμερικάνοι φέτος θα είναι αρκετοί στον Περαιά....
Ρε παιδιά πάρτε το χαμπάρι. Ποιός Σόλιντ και ποιός Λεμονής. Ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και δέκα χρόνια.
Πρέπει να είναι πολύ καλός για να έχει 10/11 πρωταθλήματα....
Aχ.....ακομα δεν τον ειδαμε ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ τον ειπαμε..........ρε παιδια καθηστε λιγο να τον δουμε και αυτον γιατι και ο Μπο(ρ)χα οταν ειρθε νεος ΕΤΟ'Ο ειταν αλλα μαλων ΠΑΛ(Ε)ΤΟ'Ο βγηκε...και ο ΡΟΜΕΡΟ οταν ειρθε και ειδα το DVD που ειχε η SPORTDAY ειπα πωπωπωπωπωπωπω τι παιχτουρα πιραμε και μολις το ειδα λεω 1.000.000 φορες ΝΙΝΗΣ(αυτο το λεω για το βιντεακι που εχει στο νετ...)
Τον Μπόρχα θα τον δείς φέτος...κάποιος πολύ γνωστός μου που είναι μέσα στην ομάδα μου είπε πως αν δείς τί κάνει στις προπονήσεις θα πάθεις πλάκα....και αν θυμάσαι τον Μπορέλι του ΠΑΟ στην 1η χρονιά του στην Ελλάδα γέλαγαν και οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί....και μην ξεχνάς πως οι Αργεντίνοι-Λατινοαμερικάνοι φέτος θα είναι αρκετοί στον Περαιά....
NiLe
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
το κακο ειναι οτι δεν φοραει κοκκινες φορμες ο σηγκεκρημενος...Πρέπει να είναι πολύ καλός για να έχει 10/11 πρωταθλήματ α....
ναι ξερω ΒΕΡΟΝ,ΚΟΛΟΤΣΙΝΗ κ.ακαι μην ξεχνάς πως οι Αργεντίνοι-Λατινοαμερικάνοι φέτος θα είναι αρκετοί στον Περαιά....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και ελπίζω οι φίλοι ΑΕΚτζήδες να μην τον βγάλουν άχρηστο...παραθέτω κάποια στοιχεία....
Δεν θυμάμαι τί ομάδα είσαι...για να σου απαντήσω...πολιτισμένα φυσικά....ναι,η παρέα απο Αργεντινή θα είναι λίγο μεγάλη....θα το δείς από Δευτέρα....και θα παίξει και όνομα Έλληνα που παίζει εξωτερικό....Βερόν δεν παίζει,Κολοτσίνη παίζει,Γκαλέτι παίζει,ʼντζας κλεισμένος,Μήτρογλου κλεισμένος,Ρόμενταλ κλεισμένος αλλά θα έρθει μόνο αν χαλάσει του Γκαλέτι,ερχεται ο Σίκοφ που ήταν δανεικός στην Κέρκυρα,ίσως παίξει Κύργιάκος-ίσως όμως,και ανέμενε και 1 μεταγραφή που θα μας στείλει αεροδρόμιο....αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ούτε από εφημερίδες....αν είχες δεί και σε θέμα με την ΑΕΚ πάλι είχα δώσει σε κάποιον πληροφορία που την έψαξε και είδε ότι ''έπαιζε''....χωρίς καν να το έχει γράψει,ακόμα και τώρα,καμία εφημερίδα....
το κακο ειναι οτι δεν φοραει κοκκινες φορμες ο σηγκεκρημενος... ναι ξερω ΒΕΡΟΝ,ΚΟΛΟΤΣΙΝΗ κ.α
Δεν θυμάμαι τί ομάδα είσαι...για να σου απαντήσω...πολιτισμένα φυσικά....ναι,η παρέα απο Αργεντινή θα είναι λίγο μεγάλη....θα το δείς από Δευτέρα....και θα παίξει και όνομα Έλληνα που παίζει εξωτερικό....Βερόν δεν παίζει,Κολοτσίνη παίζει,Γκαλέτι παίζει,ʼντζας κλεισμένος,Μήτρογλου κλεισμένος,Ρόμενταλ κλεισμένος αλλά θα έρθει μόνο αν χαλάσει του Γκαλέτι,ερχεται ο Σίκοφ που ήταν δανεικός στην Κέρκυρα,ίσως παίξει Κύργιάκος-ίσως όμως,και ανέμενε και 1 μεταγραφή που θα μας στείλει αεροδρόμιο....αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου ούτε από εφημερίδες....αν είχες δεί και σε θέμα με την ΑΕΚ πάλι είχα δώσει σε κάποιον πληροφορία που την έψαξε και είδε ότι ''έπαιζε''....χωρίς καν να το έχει γράψει,ακόμα και τώρα,καμία εφημερίδα....
Ρε φίλε...επικοινωνείς με το περιβάλλον?Σου είπε κανείς για τώρα?Για χθές-σήμερα ή αύριο?
Μάλλον σου κάνει πλάκα ο φίλος σου καθώς οι παίκτες βρίσκονται σε διακοπές και δεν γίνεται καμία προπόνηση.
Το πρόβλημα του Μπορέλι ήταν πως ενώ ήταν καλός παίκτης δεν μπορούσε αρχικά να προσαρμοστεί στην ομάδα.
Το πρόβλημα του Μπόρχα είναι ότι δεν ξέρει μπάλα και αυτό δεν διορθώνεται όσος καιρός κι αν περάσει.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
px75 κανεις τον χαζο και δε σου παει.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορώ ρε μεγάλε να κάθομαι να ασχολούμαι με τις λέξεις...εσύ κόλλησες και πήγες να το παίξεις πονηρός, επειδή έχουν σταματήσει οι προπονήσεις των ομάδων, οτί εγώ εννοούσα τώρα...σήμερα...και μετά λές για Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια....τώρα τί να σου πώ?Ποδοσφαιρικά μιλάμε...τι να σου έλεγα...''στίς προπονήσεις πού έκανε όλο τον καιρό που το πρωτάθλημα ήταν σε ισχύ?''...μην τρελλαθούμε κιόλας....Συνήθως όταν χρησιμοποιούμε ενεστώτα αναφερόμαστε σε κάτι που συμβαίνει τώρα. Αυτό τουλάχιστον μας μάθαιναν στο Δημοτικό.
Έτσι ακριβώς.....px75 κανεις τον χαζο και δε σου παει.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εκεί το αφήνουμε...όσο για αυτά που διάβαζες....εξαρτάται που τα διάβαζες...και προτιμώ να πιστέψω κάποιον από την ομάδα παρά τους δημοσιογράφους...εξάλλου το μέλλον θα δείξει....Ετσί όπως το ανέφερες υπήρξε παρεξήγηση. Γιατί δεν το αφήνουμε εκεί;
Κι αν το θέλεις κι αλλιώς, εγώ διάβαζα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς πως οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γέλαγαν με τον Μπόρχα στις προπονήσεις. Επομένως και πάλι μου φαίνεται πως ο φίλος σου δεν ήταν και πολύ ειλικρινής απέναντι σου.
Και μη μου πεις πως όσοι έγραφαν αυτά τα πράγματα είναι εχθροί του Ολυμπιακού, σε παρακαλώ.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μμμμ....λοιπον Νουνιες, Γκαλετι,μου φαινεται ζεσταθηκε ο Προεδρος και αυτοι που τον εβριζαν θα τον γλυφουν παλι.....για να δουμε για να δουμε ....θα ξαναγραψω οταν ολοκληρωθει το ροστερ
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποπο και αυτος ο Καστιγιο ο αληταρας , ο αμπαλος ,το καθικι ,ο κολογαυρος, ο ασχετος, ο κοκκαλιαρης, ο μπουζουκοβιος, ο τσατσος του κοκκαλη τι ΓΚΟΛΑΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ο παιχταρας...... πραγματικα ηταν πολυ λιγος για την Εθνικη μας(Στην οποια αγωνιστηκε επαξια ο καθολου ντοπε ζησης βρυζας)....α ρε καθηγητες του ποδοσφαιρου
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και δέυτερο θεικο γκολ σημερα ο ΘΕΟΣ Νερι Καστιγιο απλο και ομορφο....εναντιον του Εκουαδορ αυτο τους εχει ολους πελατες...
δειτε το γκολ
ξερετε εσεις τωρα αυτος ο αμπαλος , ο χασογκολης ο πρεζακιας που πρεπει να απελαθει απο την τιμια χωρα μας ο αληταρας που προκαλει μεσα και εξω απο τα γηπεδα το τσογλανι ο τσατσος της 7 ξερετε εσεις αν στο ελληνικο πρωταθλημα αγωνιζεται και αλλος τετοιος ??? Α ναι βεβαια 1)Μωρας
2)Κυριακιδης
3)Πλιατσικας
4)Κονε
5)Τριποτσερης
6)και εσχατος ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ !!!!!!
ναι ναι αποθεωστε τους !!!!!!!! και ξεφτιλιστε τον αμπαλο και αληταρα Καστιγιο (αρε αντικειμενικοι Ποδοσφαιρογνωστες!!!!!!)
Βεβαια εμεις οι κολογαυροι που δεν επηρεαζομαστε απο τις "αντικειμενικες" φυλλαδες τα λεμε χρονια τωρα οτι τετοιος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ δεν εχει ξαναπερασει
(Τελικος Κυπελου Ολυμπιακος-αρθρο44)
δειτε το γκολ
2)Κυριακιδης
3)Πλιατσικας
4)Κονε
5)Τριποτσερης
ναι ναι αποθεωστε τους !!!!!!!! και ξεφτιλιστε τον αμπαλο και αληταρα Καστιγιο (αρε αντικειμενικοι Ποδοσφαιρογνωστες!!!!!!)
Βεβαια εμεις οι κολογαυροι που δεν επηρεαζομαστε απο τις "αντικειμενικες" φυλλαδες τα λεμε χρονια τωρα οτι τετοιος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ δεν εχει ξαναπερασει
;) ;) ;)καλημέρα , ο νέρι το κάρφωσε το γκολάκι του πάλι ;)
η τιμή του θα πάει στα ύψη ,και βλέπω να τον πουλάνε δυστυχώς,ελπίζω να μην γίνει αυτό τουλάχιστον φέτος
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ποπο και αυτος ο Καστιγιο ο αληταρας , ο αμπαλος ,το καθικι ,ο κολογαυρος, ο ασχετος, ο κοκκαλιαρης, ο μπουζουκοβιος, ο τσατσος του κοκκαλη τι ΓΚΟΛΑΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ο παιχταρας...... πραγματικα ηταν πολυ λιγος για την Εθνικη μας(Στην οποια αγωνιστηκε επαξια ο καθολου ντοπε ζησης βρυζας)....α ρε καθηγητες του ποδοσφαιρου
Και δέυτερο θεικο γκολ σημερα ο ΘΕΟΣ Νερι Καστιγιο απλο και ομορφο....εναντιον του Εκουαδορ αυτο τους εχει ολους πελατες...ξερετε εσεις τωρα αυτος ο αμπαλος , ο χασογκολης ο πρεζακιας που πρεπει να απελαθει απο την τιμια χωρα μας ο αληταρας που προκαλει μεσα και εξω απο τα γηπεδα το τσογλανι ο τσατσος της 7 ξερετε εσεις αν στο ελληνικο πρωταθλημα αγωνιζεται και αλλος τετοιος ??? Α ναι βεβαια 1)Μωρας
2)Κυριακιδης
3)Πλιατσικας
4)Κονε
5)Τριποτσερης
Βεβαια εμεις οι κολογαυροι που δεν επηρεαζομαστε απο τις "αντικειμενικες" φυλλαδες τα λεμε χρονια τωρα οτι τετοιος ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ δεν εχει ξαναπερασει(Τελικος Κυπελου Ολυμπιακος-αρθρο44)
Εντάξει, Alex, τόσες αθλητικές εκπομπές και έντυπα από "επαΐοντες", τί περιμένεις να ακούσεις και να διαβάσεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις