podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Έεεετσι...τώρα τα λές καλά...δεν ήσουν παρών....δεν το είπες όμως πως δεν ήσουν....το αν λες ή δεν λές ψέμματα,έχεις ή δεν έχεις όφελος...δεν με απασχολεί...τώρα πώς από το σύνθημα που εσύ είπες, το πήγες στον...ξερολισμό του (νεο)Έλληνα και μπαίνουν στο παιχνίδι,Νικοπολίδης,Κωνσταντίνου και λοιποί....πάλι δεν το πιάνω....δεν μου κολλάει καθόλου....Όχι φίλε μου, δεν το άκουσα, μου το είπαν. Γιατί δεν βρισκόμουν φυσικά στο ΣΕΦ, τι να κάνω σε έναν αγώνα Ολυμπιακού-ʼρη, αλλά ούτε και παρακολούθησα τον αγώνα! Για να μπαίνεις λοιπόν κι εσύ στα πράγματα σιγά-σιγά να σε πληροφορήσω ότι μου το είπαν γαύροι αυτό το σύνθημα. Να λέω ψέματα... ναι ΟΚ, θα μπορούσα να πω ψέματα (και λέω ψέματα ενίοτε) όταν όμως θα έχω να ωφεληθώ σε κάτι. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχω κανένα όφελος οπότε... ;) Αν βλέπεις εσύ κάποιο όφελος για μένα λέγοντας αυτό το ψέμα, να μου το πεις please για να μην τα λέω και τζάμπα!!!
Κι εγώ προσωπικά δεν έχω εκτεθεί ποτέ σε αυτά που λέω. Αν δεν ξέρω κάτι, απλά δεν το λέω, δεν έχω το κόμπλεξ του ξερολισμού που διακατέχει τον (νεο)Έλληνα. Εσείς από την άλλη εκτίθεστε συνεχώς (και θα συνεχίσετε να εκτίθεστε), όπως τότε με Νικοπολίδη, Κωνσταντίνου και λοιπούς. Αν κι αυτά είναι ψέματα, τότε sorry... είμαι κι εγώ μεγάλος ψεύτης, έστω και χωρίς όφελος
Υ.Γ...ρώτα τους φίλους σου τους ''γαύρους'' σε ποιά θύρα ήταν αυτοί όταν το φώναζαν και σε ποιό παιχνίδι....το 2ο ή το 4ο?Και αν σου πούν................