Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μαλάκα...Ε μόνο οι γαυροι είναι απόγονοι του στόλου....οι μισοί.....οι άλλοι μισοί είναι μικρασιατες και κανονικοί άνθρωποι χαχαχα....
Ρε μαλάκα...Ε μόνο οι γαυροι είναι απόγονοι του στόλου....οι μισοί.....οι άλλοι μισοί είναι μικρασιατες και κανονικοί άνθρωποι χαχαχα....
Το φιλαράκι σου ο μπουστης να δεις πως έκανε.giati den koimaste?
Βασικα σταυρωσε δακτυλα να μην φαμε καμμια ξεγυρισμενη 4αρα....
να τον παρεις για ποδαρικο τη νεα χρονια ειναι ο πουστης
να ποιος φταιει....
Σκάσε βαζελογαυρε!!!γιατι δεν δινουν στον μαρσελο μια xxl μπλουζιτσα?με την xl ζοριζεται...
μαλλον πρεπει να σε αναλαβει και εσενα ο ιρβιν γιαλομ μπας και στρωσεις λιγο χαρακτηρα παλιομουνοπανο κρυφοβαζελεΣκάσε βαζελογαυρε!!!
Σε γαμαει ο Μαρτσελος Μπακοκοιλογιαννης...μαλλον πρεπει να σε αναλαβει και εσενα ο ιρβιν γιαλομ μπας και στρωσεις λιγο χαρακτηρα παλιομουνοπανο κρυφοβαζελε
Σκεφτομαι να ρευστοποιησω οτι ακινητο εχω και να τα ριξω στον ασσο την καραμπαγκ την αλλη βδομαδα...Σε γαμαει ο Μαρτσελος Μπακοκοιλογιαννης...
Είναι τέτοια πουτσομαδα που μπορεί να πάνε να κερδίσουν μόνο και μόνο για να μας κουβαδιαδουν...Σκεφτομαι να ρευστοποιησω οτι ακινητο εχω και να τα ριξω στον ασσο την καραμπαγκ την αλλη βδομαδα...
αντε και σου λεω οτι εβαλε 1...που ακομα δεν εχει βαλει...ΠΟΙΟΣ θα το βαλει και ΠΟΙΟΣ θα βαλει το 2ο???Γιατι μη μου πεις οτι δεν θα φαει.....Είναι τέτοια πουτσομαδα που μπορεί να πάνε να κερδίσουν μόνο και μόνο για να μας κουβαδιαδουν...