οκ το μηνυμα γραφτηκε ξεκαθαρα για να ηρεμησουν λιγο τα πνευματα, οπως προβλεπεται...
Αλλα, σημερα ακουγοντας στο ραδιο λιγο τον κολοκοτρωνη, ειπε κατι για το σκηνικο. Εκανε τη μαλακια ο Σισε, οκ. Στα καπακια και ενω ειναι πιο νωπη απο ποτε η μαλακια αυτη στα ματια του κοσμου, τον κανεις αλλαγη. Γιατι; Δηλαδη τι περιμενες να γινει; Τον εδωσες στεγνα στον κοσμο για "λιντσαρισμα". Θα πει καποιος, επρεπε να γινει αλλαγη, δεν επαιζε καλα, θελαμε φρεσκα ποδια μπροστα να κυνηγησουμε ανατροπη κτλ. Παπαρια μεντολες θα πω εγω. Τριτο φαγαμε κι αφου βγηκε.
Οι αλλαγες του Μιτσελ διελυσαν το παιχνιδι, βασικα, για καθε αλλαγη που εκανε ο τριπαπαρας, τρωγαμε και ενα γκολ. Και μεσα σε ολα αυτα, πετας μεσα τον μαρσελο να ξεφτυλιστει (και να μην βοηθησει), βγαζεις εξω τον σισε να ξεφτυλιστει (και να φαει γιουχα), τρως και ενα κερασακι για να μας πουν καλως τα παιδια 0-3, και εχεις μεινει με οπαδους και αποδυτηρια που βραζουν. Ο σωστος προπονητης προστατευει τους παικτες του. Στο πουτσο μου αν πηρε "χαρτακι", να κατεβει ο βαγγελας να κανει τον κοουτς αμα δεν γουσταρει. Ή να βρει τα αρχιδια ο μιτσελ εστω και στα γεραματα και να αποδωσει ευθυνες. Κατα τα αλλα ας μπινελικωσουμε τον παικτη.
Σε 10 μερες παιζουμε με παοκ. Ειμαι αληθεια συγχυσμενος για το τι θελω να γινει στο ματς. Θελω να γινω βαζελογαυρος και να πω οτι θα χασουμε για να γινει μια καποια "επανασταση" απο τον κοσμο,δεν ξερω. απλα τους καριοληδες τους βουλγαρους θελω να τους γαμαω σε καθε ευκαιρια για να τους βλεπω να κλαινε. Ειμαστε τυχεροι που παιζουμε με οφη την κυριακη γιατι αμα κατσει και φαμε κανα πουτσο (και) εκει, δεν θα δωθει η καταλληλη βαρυτητα οπως θα δινοταν αν ηταν εντος εδρας. Με τον παοκ απτην αλλη αν χασουμε πιστευω θα μπουνε μεσα οι οπαδοι, θα το πονταρα και σε στοιχημα αν υπηρχε καπου η επιλογη.