Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
τέτοια θέλουμε από το λιμάνιΑυτά είναι....
Εκτόνωση-κρεμπιέ πάνω σε αυτές τις βυζάρες,πάνω σε αυτή την φανέλα....
τέτοια θέλουμε από το λιμάνιΑυτά είναι....
Εκτόνωση-κρεμπιέ πάνω σε αυτές τις βυζάρες,πάνω σε αυτή την φανέλα....
Σεβόμαστε τους φίλους εδώ αλλά έχει γίνει αυτό με πρώην....τέτοια θέλουμε από το λιμάνι
Τελικά εσένα θα σε κάνω γαύρο μαλακά τώρα στα γεράματα. Συνέχισε να μπαινοβγαίνεις και θα σε πάω και μια βόλτα στο Καραϊσκάκη. Θα σε στρώσω.τέτοια θέλουμε από το λιμάνι
Αυτό θέλω να το δω....Τελικά εσένα θα σε κάνω γαύρο μαλακά τώρα στα γεράματα. Συνέχισε να μπαινοβγαίνεις και θα σε πάω και μια βόλτα στο Καραϊσκάκη. Θα σε στρώσω.
you cant't teach an old dog new tricks !!!Τελικά εσένα θα σε κάνω γαύρο μαλακά τώρα στα γεράματα. Συνέχισε να μπαινοβγαίνεις και θα σε πάω και μια βόλτα στο Καραϊσκάκη. Θα σε στρώσω.
άσε που δεν πάω γήπεδο εδώ και 10 χρόνια...εκτός αν με πείσεις ότι θα ακολουθήσουν τρυφερές κοπέλεςΤελικά εσένα θα σε κάνω γαύρο μαλακά τώρα στα γεράματα. Συνέχισε να μπαινοβγαίνεις και θα σε πάω και μια βόλτα στο Καραϊσκάκη. Θα σε στρώσω.
Φέτος Καλαμάτα δυνατή...άσε που δεν πάω γήπεδο εδώ και 10 χρόνια...εκτός αν με πείσεις ότι θα ακολουθήσουν τρυφερές κοπέλες
ο @Zebu λεει οτι ή τον μπλοκαρες ή κανεις τον κινεζο (οχι το χουανγκ),
Ειρήνη υμίν....Αυτό θέλω να το δω....
φίλε σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά ομάδα είναι το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει...Μόνος σου το παραδέχεσαι ότι το έχω να σε πείσω. Εκτός από μουνακια θα σου έχω και κοψιδι.
Αλλά θα ορκιστείς Γαύρος πρώτα. Υπάρχει ειδική τελετή και δεν θα μπορείς να αλλαξοπιστησεις μετά.
Δεν θέλεις να πρωτοτηπησεις;φίλε σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά ομάδα είναι το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει...
κομματα ο κόσμος αλλάζει, θρησκείες, πεποιθήσεις, γυναίκα....ομάδα ΠΟΤΕ.
κι όχι μόνο εγώ, προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να το έχει κάνει
εσύ?Δεν θέλεις να πρωτοτηπησεις;
σιγα ρε στανκογλουφίλε σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά ομάδα είναι το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει...
Εγώ ξέρω...στο Δημοτικό είχα συμμαθητή που ήταν Άρης στο μπάσκετ και ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο(!!)...και έγινε ΠΑΟΚ σε όλα...αξέχαστο θα μου μείνει!φίλε σε αγαπάω, σε εκτιμάω, αλλά ομάδα είναι το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει...
Ποιότητα στο bou....
ο @Zebu λεει οτι ή τον μπλοκαρες ή κανεις τον κινεζο (οχι το χουανγκ),
σου μεταφερω λοιπον....
Χαιρετισματα κοτοπουλο, καλα που εβγαλε το Σισε και γλιτωσαμε το τριτο γκολ Παρε μια μπαλα, σκαστηνα και φορα την καπελο ολη μερα μπας και πεισεις κανεναν οτι εισαι μπαλαδοφατσα.
Νταξει δεν τα ειπε ετσι ακριβως, αυτοσχεδιασα σε καποια μερη
Τον Τάκη τι τον βάζεις μέσα τώρα;εσύ?
μαζί ρε ραοπάο, πακέτο
και δώρο η αγαπημένη σου...
Ξεροεχυσα...Δεν θέλεις να πρωτοτηπησεις;
Άντε πιδειξου ρε παλιό μαλακα.Ξεροεχυσα...