20 χρόνια πρωταθληματα πηρατε , μπαλα δεν μαθατε.
Θα το δουμε στο μεταξυ μας αν παιζουν μπαλα τα ονοματα.
Άκου να σου πω για να το κλείσουμε. Εγώ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τους έμαθα με κάτι Μίχους, Αναστόπουλος και Μητρόπουλους και κάτι Ζάετς, Ρότσα και Σαραβάκους. Μ' αυτούς μάθαινες μπάλα, οκ. Και με κάτι σαπάκια Ριβάλντους και Ζιοβάνιδες και κάτι Γκαλέτιδες και Μέλμπεργκ, πάλι κάτι μάθαινες από μπάλα.
Αυτά που έχω μάθει από την μπάλα τόσα χρόνια λένε ότι μια ομάδα με μέτριους παίκτες και καλό προπονητή, μπορεί να πάει καλά αλλά έχει ταβάνι και απόδοσης και χρόνου. Μια ομάδα με καλούς παίκτες και μέτριο προπονητή, μπορεί να μην τραβάει αλλά το ταβάνι της είναι πολύ ψηλότερα.
Μου λες για το μεταξύ μας παιχνίδι. Το ξέρουμε, για αυτό ζείτε. Έτσι πανηγυρίζατε και πέρυσι και μείνατε κάτι χιλιόμετρα πίσω. Έχετε εκμεταλλευτεί την συγκυρία τώρα με τις δικές μας μαλακίες και την αναπόφευκτη πτώση του ΠΑΟΚ (που πίστεψαν ότι θα χτίσουν αυτοκρατορία με τον κλαψομούνη προπονητή) και είσαστε μπροστά.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα προλάβουμε να συνέλθουμε και δεν σκάω να χάσουμε και κάνα πρωτάθλημα. Εσείς όμως που πιστεύετε ότι θα βγάζει ο Γιοβάνοβιτς πάντα λαγούς απ' το καπέλο για να δείχνουν καλοί οι μέτριοί του αργά ή γρήγορα θα προσγειωθείτε απότομα. Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι εμείς έχουμε έναν βλαμμένο να ρίχνει χρήμα (για οποιονδήποτε λόγο, προφανώς και δεν το κάνει για χατήρι μου) και κάποια στιγμή θα του κάτσει. Εσείς δεν έχετε τέτοιον και μόλις τελειώσει η ρέντα σας θα ξαναγυρίσετε στην κλάψα.
Αυτά και βαρέθηκα. Θα ξαναμιλήσω όταν αρχίσει να παίζει σοβαρή μπάλα η ομάδα.