Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Οι τοπ ομαδες καθε χωρας δεν πολυασχολουνται με τις ακαδημιες οπως πριν 10 χρονια .... εδω στην Ελλαδα για να πουμε τα καθ' ημας ενα παιδακι απο ακαδημια μολις κλωτσησει λιγο μπαλιτσα και παρουν τα μυαλα του αερα ειναι ελευθερο απο τα 15 του στο ερασιτεχνικο σωματειο ωστε να παισει στα διχτυα του μανατζερ, οποτε για ποιο φυτωριο να μιλαμε τωρα;....εχεις δει τι γινεται με τις σχολες προπονητων που διοργανωνει η ΕΠΟ ;
Τεσπα εδω τωρα μιλαμε για τον Ολυμπιακο για το τωρα και το πολυ αμεσο μελλον , τα παραπανω ειναι πραγματα που και οραμα και χρονικο οριζοντα 5τιας και ανω ειναι...

Οι μόνες ομάδες που δεν ασχολούνται και τόσο είναι οι Manchester City και PSG που έχουν τα πετροδόλλαρα.
Που και πάλι βγάζουν παίκτες.

Τώρα για το άλλο που λες δεν καταλαβαίνω πού αντιλέγεις αφού το ίδιο λέμε.
Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση και να εμπιστευθούν Έλληνες ταλαντούχους προπονητές (όποτε γίνεται) και να αλλάξουν την λειτουργία των Ακαδημιών.
Αυτά είπα.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Οι μόνες ομάδες που δεν ασχολούνται και τόσο είναι οι Manchester City και PSG που έχουν τα πετροδόλλαρα.
Που και πάλι βγάζουν παίκτες.

Τώρα για το άλλο που λες δεν καταλαβαίνω πού αντιλέγεις αφού το ίδιο λέμε.
Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση και να εμπιστευθούν Έλληνες ταλαντούχους προπονητές (όποτε γίνεται) και να αλλάξουν την λειτουργία των Ακαδημιών.
Αυτά είπα.
Δεν προκειται...αιθεροβατεις....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Μην μιλατε οι βαζελοι για καρπουζα εναν που θυμαμαι τον διωξατε σε 2 ματς....
Τα έχουμε πει για τις διοικήσεις μας. Προφανώς αν είχαμε εκεί άτομα που νοιάζονταν στο ελάχιστο και είχαν τις πλάτες του Ολυμπιακού δεν θα τίθετο θέμα για το ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα.
Εδώ έδιωξαν τον Ιτζάκ Σουμ και την μισή ομάδα μετά από το double.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Δεν προκειται...αιθεροβατεις....

Τί πρέπει να γίνει λέω. Εσύ κάτσε να λες για "βάζελους", για "Μαρτίνς" και τί ρεαλιστικά θα γίνει.

Να μιλήσω και εγώ ρεαλιστικά; Προφανώς τίποτα δεν θα γίνει και η Ελλάδα θα καταλήξει 25η στο ranking σε 5-10 χρόνια. Για εκεί είναι το επίπεδο του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, λίγο πάνω από Αλβανία.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Τα έχουμε πει για τις διοικήσεις μας. Προφανώς αν είχαμε εκεί άτομα που νοιάζονταν στο ελάχιστο και είχαν τις πλάτες του Ολυμπιακού δεν θα τίθετο θέμα για το ποιά είναι η μεγαλύτερη ομάδα.
Εδώ έδιωξαν τον Ιτζάκ Σουμ και την μισή ομάδα μετά από το double.
Ασε ρε μεγαλε με την καραμελα και τις πλατες. ... 50 χρονια οι Βαρδηνογιαννηδες και οι λατσηδες μεταξυ αλλων κυβερνανε αυτον τον τοπο...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Ασε ρε μεγαλε με την καραμελα και τις πλατες. ... 50 χρονια οι Βαρδηνογιαννηδες και οι λατσηδες μεταξυ αλλων κυβερνανε αυτον τον τοπο...
Βρε τον καημένο τον Κόκκαλη τον έχουν αδικήσει. Τάτσι μίτσι τα είχαν, αυτό λέμε.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Τί πρέπει να γίνει λέω. Εσύ κάτσε να λες για "βάζελους", για "Μαρτίνς" και τί ρεαλιστικά θα γίνει.

Να μιλήσω και εγώ ρεαλιστικά; Προφανώς τίποτα δεν θα γίνει και η Ελλάδα θα καταλήξει 25η στο ranking σε 5-10 χρόνια. Για εκεί είναι το επίπεδο του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, λίγο πάνω από Αλβανία.
Ρε φιλαρακο ασε τωρα την χρηστομαθεια αφου βαζελος εισαι και βρισκεις τωρα ευκαιρια να χαρεις με γεια σου με χαρα σου... που θα μου πεις για τον...πανμεγιστο ...σουμ ....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Ρε φιλαρακο ασε τωρα την χρηστομαθεια αφου βαζελος εισαι και βρισκεις τωρα ευκαιρια να χαρεις με γεια σου με χαρα σου... που θα μου πεις για τον...πανμεγιστο ...σουμ ....

Ναι τύπε, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις ποδοσφαρικές διάνοιες του Αλέφαντου και του Λεμονή.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Βρε τον καημένο τον Κόκκαλη τον έχουν αδικήσει. Τάτσι μίτσι τα είχαν, αυτό λέμε.
Καλο βραδυ και ονειρα γλυκα.... αποψε μπορεις να κοιμηθεις για μια φορα σαν πουλακι , αυριο βλεπυμε παλι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι τύπε, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις ποδοσφαρικές διάνοιες του Αλέφαντου και του Λεμονή.
Καλο βραδυ.......

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.295
Πόντοι
2.586
Καλο βραδυ και ονειρα γλυκα.... αποψε μπορεις να κοιμηθεις για μια φορα σαν πουλακι , αυριο βλεπυμε παλι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλο βραδυ.......

Στα @@ μου, δεν βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά είπα να δω τί γράφεται γιατί είναι κατάντια αυτό το πράγμα για το ελληνικό "ποδόσφαιρο".

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
Στα @@ μου, δεν βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά είπα να δω τί γράφεται γιατί είναι κατάντια αυτό το πράγμα για το ελληνικό "ποδόσφαιρο".goodnight

Στα @@ μου, δεν βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά είπα να δω τί γράφεται γιατί είναι κατάντια αυτό το πράγμα για το ελληνικό "ποδόσφαιρο".
Goodnight

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.625
Πόντοι
3.656
ο μανωλας ειναι στα κατω του....ο προπονητης στην ναπολι δεν τον ηθελε με την καμια. Παντως προς τιμην του ειπε τα πραγματα με το ονομα τους μετα το ματς ....οτι ηταν ντροπη αυτο που έγινε

Αντί να πει ότι ήταν ντροπή που παίζω εγώ

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Διαρκειας , καρτες και σκατα παλι πληρωσαμε αλλη μια χρονια για να δουμε αυτο το εκτρωμα . 5η χρονια εισαι ρε ξεφτιλα και παρουσιαζεις αυτη την αθλιοτητα και μας λες παιρνεις την ευθυνη , ποια ευθυνη ρε ? τι διασυρμος , τι ταπεινωση , τι ασυλληπτη ξεφτιλα δε περιγραφεται , παρακαλουσα να φαμε οσα γινεται περισσοτερα μπας και φιλοτιμηθει να φυγει μονος του απο ενα σημειο και μετα . ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ τσακιδια απο τον Ολυμπιακο, τραβα στη ρεαλ ή οπου στο διαολο θες μακρια απο το Πειραια και τον Ολυμπιακο . Του χαν υπογραψει και μπονους επιτευξης στοχων για το πρωταθλημα λες και με τους ανυπαρκτους και με το μπατζετ που εχουμε δε θα το σηκωναμε και με κανα ξεμπαρκο Ελληνα προπονητη ( σε αυτο ειχε δικιο ο Κοκκαλης οταν το χε πει με αφορμη το Βαλβερδε ) . Εχω διαρκειας στη 12 κ εσκασα πανω απο 400 φετος για να το ανανεωσω ( μονο μπαλα βλεπω , ουτε μπασκετ ουτε κανενα αλλο αθλημα ) , αν μου λεγανε να δωσω αλλα τοσα για να τσακιστει να φυγει θα τα δινα

Η προπερσινη χρονια που πηραμε με μεγαλη διαφορα απο το 2ο το πρωταθλημα και αποκλειστηκαμε απο την αρσεναλ στους 16 του ουεφα ( ειχαμε βγει 3οι στον ομιλο τσ.λιγκ πανω απο μαρσειγ ) ηταν η μονη χρονια που ειδαμε μπαλα στρωτη επι μαρτινς , να παρει τα παλτα που μας φορτωσε και τσακιδια , καμια δικαιολογια πια μετα απο τοσα χρονια .

Ρε μαγκες κατι ασχετο ειδα κανα δυο στο γηπεδο με φανελα Νοτινγχαμ , τι μαλακιες ειναι αυτες ρε , τι δουλεια εχουμε εμεις με τους αγγλους , ενταξει ομαδα του προεδρου ειναι αλλα δικο του καναλι ειναι αυτο , στα παπαρια μας εμεις Ολυμπιακος ειμαστε απο το Πειραια ελεος πια , μεχρι και συζητησεις ακουω ποιους πηρε η νοτινγχαμ .

Σημερα δικαιωνονται οσοι ηθελαν να φυγει ο μαρτινς , εγω δε του δινω κανενα συγχωροχαρτι πλεον παροτι μεχρι χθες δεν ημουν υπερ της φυγης του

Δεν ειναι απλα ηττα ντροπη που γραφουν πολλα μεσα , ειναι ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗ στο συνολο για να ακριβολογουμε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.386
Πόντοι
11.956
Ποδόσφαιρο έχω παίξει ...και φυσικά βλέπω χρόνια ...το τελευταίο καιρό λόγο ΑΕΚ ποιο λίγο ...έβλεπα τον Μαρτιν τόσα χρόνια μετά από συνέντευξη το μαλλί μέσα στην λιγδα ...δεν έδινα σημασία...τον έβλεπα στους αγώνες τώρα με την φόρμα σαν τσουβαλι σαν να μην είχε πλυθεί ποτέ έλεγα είναι λίγο χοντρούλης την παίρνει ποιο μεγάλη ....σοβαρά τώρα δεν πλένεται είναι τόσο βρωμιάρης είναι σίγουρο αυτό ....η το λέτε σε υπερβολή

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Ας γραψω μερικα πραγματα τωρα που ειμαι πιο ηρεμος....

No1 υπαιτιος για τη κατρακυλα δεν ειναι ουτε ο αναρχιδος απλυτος απατεωνας ουτε οι παιχτες....ο Χοντρος ειναι.

Περυσι εβλεπε τον απατεωνα μια ολοκληρη χρονια η ομαδα που παρουσιασε να βιαζει το ποδοσφαιρο,να ανεβοκατεβαζει παιχτες απο τη πρωτη ομαδα στη δευτερη,σε καθε παιχνιδι να αλλαζει παιχτες και θεσεις σαν τα πουκαμισα.Και περυσι ο Χοντρος εσκασε λεφτα εν αντιθεση με φετος που σφυριζε αδιαφορα και του πηρε οτι παιχτες ζητησε...

Και τι παει και κανει;Του ανανεωνει και το συμβολαιο μην τυχον και χασει το κελεπουρι....

Φετος χασαμε τον Μοντεστο απο τεχνικο διευθυντη....ποιος ηταν ο αντικαταστατης του;Ο κανενας....τι να τον κανει αλλωστε αφου ειχε ηδη αποφασισει οτι μεταγραφες της προκοπης δεν θα κανει.

Παμε στο αλλο το μουνοπανο τον απλυτο....απο περυσι τον βριζω γιατι τα εβλεπα ολα αυτα και μου λεγανε κατι Ολυμπιακαρες οτι ειμαι μιρλας και αχαριστος.Καλα σε θεματα τεχνικα δεν χρειαζεται να μπω.Ακομα και στα καλα του αυτος ο μαλακας μια σωστη 11αδα δεν κατεβαζε ποτε.Παντα επρεπε να κανει αλλαγες και φυσικα οι παπαγαλοι τον αποθεωναν για τις καιριες παρεμβασεις του που αλλαξαν το ματς.

Ενας ανυπαρκτος προπονητακος της σειρας που στο Ελλαδισταν και στους δημοσιοκαφρους του 20ευρω που ελεγχονται απο τον Χοντρο εφτασε να αποκαλειται Προφεσορ,νεος Μουρινιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Καβαλησε το καλαμι φυσικα γιατι ετσι γινεται με ολους τους μετριους και κομπλεξικους και αρχισε τις παλαβομαρες και τις αλαζονειες.

Αυτο που με διαολισε χθες ειναι που βγαινει το μουνοπανο και λεει αναλαμβανω πληρως την ευθυνη αλλα δεν παραιτουμαι κιολας....εισαι 4 χρονια σε μια ομαδα υποτιθεται εχεις δεθει μαζι της και την οδηγησες ισως στην πιο ευτελιστικη ηττα στην Ευρωπη και δεν εχεις ουτε τοτε τα αρχιδια να πεις παραιτουμαι και ας αποφασισει η διοικηση τη τυχη μου.

ΕΙσαι τεραστιο μουνοπανο αλλα το ξεραμε απο τη συμπεριφορα σου στον Φορτουνη εναν παιχτη που εχει μια τεραστια ιστορια στον συλλογο και επειδη ειχατε μια κοντρα σαν αυτες που εχουν συνεχεια προπονητες με παιχτες εβαλες το εγω σου μπροστα κομπλεξικο αρχιδι απο το καλο της ομαδας.

Τραβα γαμησου λοιπον τωρα και παρε μαζι σου τον Καρβαλιο,τον Πεπε,τον Ρεαμπτσιουκ και ολα τα γαμημενα υπερκοστολογημενα παλτα που μας κουβαλησες παλιοβρωμιαρη....και εσυ Χοντρε παρε τα αρχιδια μου επισης με χασουρα συνολικα 60-80 εκ ευρω μεσα σε 2 χρονια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.620
Πόντοι
6.056
Ας γραψω μερικα πραγματα τωρα που ειμαι πιο ηρεμος....

No1 υπαιτιος για τη κατρακυλα δεν ειναι ουτε ο αναρχιδος απλυτος απατεωνας ουτε οι παιχτες....ο Χοντρος ειναι.

Περυσι εβλεπε τον απατεωνα μια ολοκληρη χρονια η ομαδα που παρουσιασε να βιαζει το ποδοσφαιρο,να ανεβοκατεβαζει παιχτες απο τη πρωτη ομαδα στη δευτερη,σε καθε παιχνιδι να αλλαζει παιχτες και θεσεις σαν τα πουκαμισα.Και περυσι ο Χοντρος εσκασε λεφτα εν αντιθεση με φετος που σφυριζε αδιαφορα και του πηρε οτι παιχτες ζητησε...

Και τι παει και κανει;Του ανανεωνει και το συμβολαιο μην τυχον και χασει το κελεπουρι....

Φετος χασαμε τον Μοντεστο απο τεχνικο διευθυντη....ποιος ηταν ο αντικαταστατης του;Ο κανενας....τι να τον κανει αλλωστε αφου ειχε ηδη αποφασισει οτι μεταγραφες της προκοπης δεν θα κανει.

Παμε στο αλλο το μουνοπανο τον απλυτο....απο περυσι τον βριζω γιατι τα εβλεπα ολα αυτα και μου λεγανε κατι Ολυμπιακαρες οτι ειμαι μιρλας και αχαριστος.Καλα σε θεματα τεχνικα δεν χρειαζεται να μπω.Ακομα και στα καλα του αυτος ο μαλακας μια σωστη 11αδα δεν κατεβαζε ποτε.Παντα επρεπε να κανει αλλαγες και φυσικα οι παπαγαλοι τον αποθεωναν για τις καιριες παρεμβασεις του που αλλαξαν το ματς.

Ενας ανυπαρκτος προπονητακος της σειρας που στο Ελλαδισταν και στους δημοσιοκαφρους του 20ευρω που ελεγχονται απο τον Χοντρο εφτασε να αποκαλειται Προφεσορ,νεος Μουρινιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Καβαλησε το καλαμι φυσικα γιατι ετσι γινεται με ολους τους μετριους και κομπλεξικους και αρχισε τις παλαβομαρες και τις αλαζονειες.

Αυτο που με διαολισε χθες ειναι που βγαινει το μουνοπανο και λεει αναλαμβανω πληρως την ευθυνη αλλα δεν παραιτουμαι κιολας....εισαι 4 χρονια σε μια ομαδα υποτιθεται εχεις δεθει μαζι της και την οδηγησες ισως στην πιο ευτελιστικη ηττα στην Ευρωπη και δεν εχεις ουτε τοτε τα αρχιδια να πεις παραιτουμαι και ας αποφασισει η διοικηση τη τυχη μου.

ΕΙσαι τεραστιο μουνοπανο αλλα το ξεραμε απο τη συμπεριφορα σου στον Φορτουνη εναν παιχτη που εχει μια τεραστια ιστορια στον συλλογο και επειδη ειχατε μια κοντρα σαν αυτες που εχουν συνεχεια προπονητες με παιχτες εβαλες το εγω σου μπροστα κομπλεξικο αρχιδι απο το καλο της ομαδας.

Τραβα γαμησου λοιπον τωρα και παρε μαζι σου τον Καρβαλιο,τον Πεπε,τον Ρεαμπτσιουκ και ολα τα γαμημενα υπερκοστολογημενα παλτα που μας κουβαλησες παλιοβρωμιαρη....και εσυ Χοντρε παρε τα αρχιδια μου επισης με χασουρα συνολικα 60-80 εκ ευρω μεσα σε 2 χρονια.
κλααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεε :birdman:

ρε τι περιμενες τον μαριο τσαουση και τον καργα θα εχεις αντιπαλο ολη την χρονια φετος γιατι να χωσει λεφτα ο ντροςχο να σου κανει ομαδαρα?

τελος οκτωβριου θα το παρεις φετος κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες να πουμε :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
κλααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεε :birdman:

ρε τι περιμενες τον μαριο τσαουση και τον καργα θα εχεις αντιπαλο ολη την χρονια φετος γιατι να χωσει λεφτα ο ντροςχο να σου κανει ομαδαρα?

τελος οκτωβριου θα το παρεις φετος κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες να πουμε :2funny:
Στα αρχιδια μου φιλε το Ελληνικο πρωταθλημα....εμενα με νοιαζει σαν Ολυμπιακο να βλεπω μια ομαδα που ειτε χασει ειτε κερδισει να παιζει ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο με παιχτες που ξερουν μπαλιτσα και οχι αμπαλα τρεχαντηρια.

Εχουμε μαζεψει ολη την Αφρικανικη ηπειρο και τα λιμα της Πορτογαλιας....το μουνοπανο πηγε και πηρε αριστερο μπακ απο το Ισδραηλ των 100.000 ευρω για να μην παιζει ο Κιτσιος.Εδιωξε τον Σουρλη δανεικο χωρις να του δωσει ουτε μια ευκαιρια εστω στη προετοιμασια να παιξει....ο Τζολακης ποσο χειροτερος θα ηταν απο τον χθεσινο Βατσλικ;

Η μονη του εγνοια ηταν να φαει τον Φορτουνη...αυτο το αχρηστο μουνοπανο ο Καρβαλιο δηλαδη ειναι καλυτερος απο τον εστω με 2 χιαστους Φορτουνη;Ουτε το δεξι αρχιδι του δεν ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom