Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.575
Πόντοι
5.006
Μορη γαμιολα πάλι στο υπόγειο θα δεις με χάμπουργκερ όταν σε γαμανε

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.725
Πόντοι
3.656
τον εβρηκα ρε!!!!:rockon:
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Συνημμένα

• Firefox_Screenshot_2022-07-28T07-48-27.670Z.png
    Firefox_Screenshot_2022-07-28T07-48-27.670Z.png
    126,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.626
Πόντοι
3.656
Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.

Η μεγαλύτερη καταστροφή σας είναι το ότι παίρνετε εύκολα το πρωτάθλημα,κι έτσι όλα πάνε κάτω απ'το χαλί.Όταν δεν το παίρνατε 2 χρόνια,ο χοντρός αναγκάστηκε να φτιάξει ομάδα και παίξατε μπαλίτσα.Τώρα ο άπλυτος την έχει δει δημόσιος υπάλληλος κι ο χοντρός σου λέει αφού παίρνω το πρωτάθλημα στ'αρχίδια μου,θα με βρίζουν μόνο αν το χάσω.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
εγω θελω να παμε κονφερενς. Αν η δευτερη καλυτερη και τριτοτεταρτη ιστορικοτερη ομαδα της βουλγαριας πηγε στους 8 του θεσμου, ο γαυρος που θα χει παρει παλι το πρωκταθλημα 5 μηνες νωριτερα, μπορει ανετα να παιξει ακομα και με αυτους τους αναπηρους παικτες και προπονητες για να παει τελικο και να κερδισει καποια μετριοτατη ομαδα οπως η φεγενοορντ.
ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ +1 μιλκο καπ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Η κατάρα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει για πρόεδρο έναν τύπο χωρίς όραμα με υφάκι εγκληματία και ότι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ,να παίζουν μέσα μισθοφόροι, πρώην ποδοσφαιριστές και να τρώμε τριάρες από κάτι χωριά

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Η μη γαύροι μην γελάτε-γελάμε.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο τείνει να παει κάτω από το Κυπριακό.

Χαίρεσαι πχ Παοκτσή που έχασε ο γαυρος και εσύ έφαγες Βουλγάρικο κρεμπιέ...

Καλό το κάζο και ο χαβαλές αλλα η πραγματικότητα είναι σκληρή τελικά....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Όσο για κάτι βαζελογαυρους που λένε δεν είχαμε παίκτη να ξέρει να ντριμπλαρει να τους υπενθυμίσω ότι είχαμε τον Βατσλικ που μια χαρά ντριμπλαρει

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Όσο για κάτι βαζελογαυρους που λένε δεν είχαμε παίκτη να ξέρει να ντριμπλαρει να τους υπενθυμίσω ότι είχαμε τον Βατσλικ που μια χαρά ντριμπλαρει
Είχες και Σικαμπάλα...
:wanker:

Αυτό με το βαζελογαυρους που λέτε πόσο ηλιθιο είναι ρε μαν.
:dunno:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Η μη γαύροι μην γελάτε-γελάμε.

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο τείνει να παει κάτω από το Κυπριακό.

Χαίρεσαι πχ Παοκτσή που έχασε ο γαυρος και εσύ έφαγες Βουλγάρικο κρεμπιέ...

Καλό το κάζο και ο χαβαλές αλλα η πραγματικότητα είναι σκληρή τελικά....
φιλε ειναι παραλογο να μην χαιρεσαι με την ηττα του αλλου. Οτι δηλαδη θα κερδισει ο παοκ ή ο βαζελος και θα χαρω εγω επειδη φερνει ποντους στην ελλαδα και θα παρουμε εγγυημενη θεση στο τσουλου; ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ να κερδισουν ποτε οι μουλοι :2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Είχες και Σικαμπάλα...
:wanker:

Αυτό με το βαζελογαυρους που λέτε πόσο ηλιθιο είναι ρε μαν.
:dunno:
Συμφωνώ. Το λέω ειρωνικά νομίζω πως φαίνεται, αλλά όταν ακούω τα πρόβατα του Πολντο να λένε για βαζελογαυρους καταλαβαίνω ποσό πρόβατα είναι.

Όπως στις πρώτες δημοτικές εκλογές που του λέγανε φέρε το Φινμπογκασον πρόεδρε τώρα που έγινες δήμαρχος (και είχε γίνει ο Μώραλης δήμαρχος)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.626
Πόντοι
3.656
Η κατάρα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει για πρόεδρο έναν τύπο χωρίς όραμα με υφάκι εγκληματία και ότι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα.

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ,να παίζουν μέσα μισθοφόροι, πρώην ποδοσφαιριστές και να τρώμε τριάρες από κάτι χωριά

Σε όλο τον κόσμο μισθοφόροι παίζουν,ξέρεις κανέναν να παίζει για την ψυχή της μάνας του;

Και ποιος να'ρθει στην Ελλάδα τώρα που είναι τριμπούρδελο το ποδόσφαιρό μας,μόνο τελειωμένοι και όσοι έρχονται για να αράζουν στη Μύκονο.Τώρα αν πάρεις πχ τον Μπεργκ τελειωμένο και σου βγει,αυτό είναι μια στις 100.Έβλεπα χθες τον Ζιγκερναγκελ,μιλάμε ο τύπος κάνει μπαμ ότι ήρθε για τουρισμό.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
413
Πόντοι
21
Ήταν καίρια η παρέμβαση σου γαύρε....

:confused: :confused: :confused:
Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
Δεν ασχολουμαι με το ελληνηκο ποδοσφαιρο.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.693
Πόντοι
3.556
Σε όλο τον κόσμο μισθοφόροι παίζουν,ξέρεις κανέναν να παίζει για την ψυχή της μάνας του;

Και ποιος να'ρθει στην Ελλάδα τώρα που είναι τριμπούρδελο το ποδόσφαιρό μας,μόνο τελειωμένοι και όσοι έρχονται για να αράζουν στη Μύκονο.Τώρα αν πάρεις πχ τον Μπεργκ τελειωμένο και σου βγει,αυτό είναι μια στις 100.Έβλεπα χθες τον Ζιγκερναγκελ,μιλάμε ο τύπος κάνει μπαμ ότι ήρθε για τουρισμό.
Με την έννοια μισθοφόρος μιλώ για κάτι τύπους που έχουν κάνει το γύρο της Ευρώπης σε ποδοσφαιρική ομάδα /γυρολογους

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
τυπε/τυπισσα σορρυ κιολας αλλα καλυτερα που δεν εισαι γαυρος, γιατι θα μας κρεμαγαν κουδουνια οι αλλοθρησκοι :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
φιλε ειναι παραλογο να μην χαιρεσαι με την ηττα του αλλου. Οτι δηλαδη θα κερδισει ο παοκ ή ο βαζελος και θα χαρω εγω επειδη φερνει ποντους στην ελλαδα και θα παρουμε εγγυημενη θεση στο τσουλου; ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ να κερδισουν ποτε οι μουλοι :2funny:
Παράλογο είναι να χαίρεσαι για την ήττα του αλλου και εσύ να είσαι χωνί...
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά ή όποια ηδονή έρχεται όταν νικάει η ομάδα μου Παοκ,Αεκ,Γαύρο.
Οταν χάνουν απο άλλους αδιάφορο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Εγώ για γαύρο σε κόβω....
Άστα σάπια....

Βαρβατίλα το νήμα

:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom