You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Βρε θα τους πατησουμε!!!
The Godfather
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 2.606
Οι πρώτοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους»
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.626
- Πόντοι
- 3.656
Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.
Η μεγαλύτερη καταστροφή σας είναι το ότι παίρνετε εύκολα το πρωτάθλημα,κι έτσι όλα πάνε κάτω απ'το χαλί.Όταν δεν το παίρνατε 2 χρόνια,ο χοντρός αναγκάστηκε να φτιάξει ομάδα και παίξατε μπαλίτσα.Τώρα ο άπλυτος την έχει δει δημόσιος υπάλληλος κι ο χοντρός σου λέει αφού παίρνω το πρωτάθλημα στ'αρχίδια μου,θα με βρίζουν μόνο αν το χάσω.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.587
- Πόντοι
- 6.536
Ήταν καίρια η παρέμβαση σου γαύρε....Εγω ειχα γραψη κατι για των Μανωλα αλλα εδω μεσα μονο ρατσιστικα και υποτιμιτικα οι περησωτεροι ξερεται να γραφεται!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
εγω θελω να παμε κονφερενς. Αν η δευτερη καλυτερη και τριτοτεταρτη ιστορικοτερη ομαδα της βουλγαριας πηγε στους 8 του θεσμου, ο γαυρος που θα χει παρει παλι το πρωκταθλημα 5 μηνες νωριτερα, μπορει ανετα να παιξει ακομα και με αυτους τους αναπηρους παικτες και προπονητες για να παει τελικο και να κερδισει καποια μετριοτατη ομαδα οπως η φεγενοορντ.
ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ +1 μιλκο καπ
ΑΝΕΤΑ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ +1 μιλκο καπ
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Η κατάρα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει για πρόεδρο έναν τύπο χωρίς όραμα με υφάκι εγκληματία και ότι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα.
Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ,να παίζουν μέσα μισθοφόροι, πρώην ποδοσφαιριστές και να τρώμε τριάρες από κάτι χωριά
Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ,να παίζουν μέσα μισθοφόροι, πρώην ποδοσφαιριστές και να τρώμε τριάρες από κάτι χωριά
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.587
- Πόντοι
- 6.536
Η μη γαύροι μην γελάτε-γελάμε.
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο τείνει να παει κάτω από το Κυπριακό.
Χαίρεσαι πχ Παοκτσή που έχασε ο γαυρος και εσύ έφαγες Βουλγάρικο κρεμπιέ...
Καλό το κάζο και ο χαβαλές αλλα η πραγματικότητα είναι σκληρή τελικά....
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Όσο για κάτι βαζελογαυρους που λένε δεν είχαμε παίκτη να ξέρει να ντριμπλαρει να τους υπενθυμίσω ότι είχαμε τον Βατσλικ που μια χαρά ντριμπλαρει
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.587
- Πόντοι
- 6.536
Είχες και Σικαμπάλα...Όσο για κάτι βαζελογαυρους που λένε δεν είχαμε παίκτη να ξέρει να ντριμπλαρει να τους υπενθυμίσω ότι είχαμε τον Βατσλικ που μια χαρά ντριμπλαρει
Αυτό με το βαζελογαυρους που λέτε πόσο ηλιθιο είναι ρε μαν.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
φιλε ειναι παραλογο να μην χαιρεσαι με την ηττα του αλλου. Οτι δηλαδη θα κερδισει ο παοκ ή ο βαζελος και θα χαρω εγω επειδη φερνει ποντους στην ελλαδα και θα παρουμε εγγυημενη θεση στο τσουλου; ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ να κερδισουν ποτε οι μουλοιΗ μη γαύροι μην γελάτε-γελάμε.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Συμφωνώ. Το λέω ειρωνικά νομίζω πως φαίνεται, αλλά όταν ακούω τα πρόβατα του Πολντο να λένε για βαζελογαυρους καταλαβαίνω ποσό πρόβατα είναι.Είχες και Σικαμπάλα...
Αυτό με το βαζελογαυρους που λέτε πόσο ηλιθιο είναι ρε μαν.
Όπως στις πρώτες δημοτικές εκλογές που του λέγανε φέρε το Φινμπογκασον πρόεδρε τώρα που έγινες δήμαρχος (και είχε γίνει ο Μώραλης δήμαρχος)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.626
- Πόντοι
- 3.656
Η κατάρα του Ολυμπιακού είναι ότι έχει για πρόεδρο έναν τύπο χωρίς όραμα με υφάκι εγκληματία και ότι οι αντίπαλοι του στην Ελλάδα είναι σε χειρότερη μοίρα.
Σε όλο τον κόσμο μισθοφόροι παίζουν,ξέρεις κανέναν να παίζει για την ψυχή της μάνας του;
Και ποιος να'ρθει στην Ελλάδα τώρα που είναι τριμπούρδελο το ποδόσφαιρό μας,μόνο τελειωμένοι και όσοι έρχονται για να αράζουν στη Μύκονο.Τώρα αν πάρεις πχ τον Μπεργκ τελειωμένο και σου βγει,αυτό είναι μια στις 100.Έβλεπα χθες τον Ζιγκερναγκελ,μιλάμε ο τύπος κάνει μπαμ ότι ήρθε για τουρισμό.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 413
- Πόντοι
- 21
Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!Ήταν καίρια η παρέμβαση σου γαύρε....
Δεν ασχολουμαι με το ελληνηκο ποδοσφαιρο.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.693
- Πόντοι
- 3.556
Με την έννοια μισθοφόρος μιλώ για κάτι τύπους που έχουν κάνει το γύρο της Ευρώπης σε ποδοσφαιρική ομάδα /γυρολογουςΣε όλο τον κόσμο μισθοφόροι παίζουν,ξέρεις κανέναν να παίζει για την ψυχή της μάνας του;
Και ποιος να'ρθει στην Ελλάδα τώρα που είναι τριμπούρδελο το ποδόσφαιρό μας,μόνο τελειωμένοι και όσοι έρχονται για να αράζουν στη Μύκονο.Τώρα αν πάρεις πχ τον Μπεργκ τελειωμένο και σου βγει,αυτό είναι μια στις 100.Έβλεπα χθες τον Ζιγκερναγκελ,μιλάμε ο τύπος κάνει μπαμ ότι ήρθε για τουρισμό.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
τυπε/τυπισσα σορρυ κιολας αλλα καλυτερα που δεν εισαι γαυρος, γιατι θα μας κρεμαγαν κουδουνια οι αλλοθρησκοιΚαταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.587
- Πόντοι
- 6.536
Παράλογο είναι να χαίρεσαι για την ήττα του αλλου και εσύ να είσαι χωνί...φιλε ειναι παραλογο να μην χαιρεσαι με την ηττα του αλλου. Οτι δηλαδη θα κερδισει ο παοκ ή ο βαζελος και θα χαρω εγω επειδη φερνει ποντους στην ελλαδα και θα παρουμε εγγυημενη θεση στο τσουλου; ΝΑ ΜΗ ΣΩΣΟΥΝ να κερδισουν ποτε οι μουλοι
Δεν ξέρω αλλά προσωπικά ή όποια ηδονή έρχεται όταν νικάει η ομάδα μου Παοκ,Αεκ,Γαύρο.
Οταν χάνουν απο άλλους αδιάφορο.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.587
- Πόντοι
- 6.536
Εγώ για γαύρο σε κόβω....Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
Άστα σάπια....
Βαρβατίλα το νήμα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις