Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.628
- Πόντοι
- 3.656
Αρα παλι μαλακια πεταξες ως συνηθως....
Εσύ φώναζες χτες Κωστας Φορτούνης στο γήπεδο.Θα τον φας στη μάπα τώρα πάλι
Αρα παλι μαλακια πεταξες ως συνηθως....
Συμφωνώ με τον απο πάνω πως απάντησες μαλακία. Η συμμετοχή του είχε μειωθεί προ-μεταγραφικής. Η απορία ήταν γιατί ο προπονητής δεν υπολόγιζε έναν αντικειμενικά αξιόλογο παίκτη.Ε με την έννοια ότι περιμένατε να'ρθει κανας καλύτερος
Αλλά σας έφεραν σαπάκια
Μακαρι....να δουμε και εναν ποδοσφαιριστη που ξερει λιγη γαμημενη μπαλιτσα.Εσύ φώναζες χτες Κωστας Φορτούνης στο γήπεδο.Θα τον φας στη μάπα τώρα πάλι
Μακαρι....να δουμε και εναν ποδοσφαιριστη που ξερει λιγη γαμημενη μπαλιτσα.
Υπαρχουν και χειροτερα εσυ στη δικια σου ομαδουλα εχεις κατι δεκαετιες να δεις μπαλα......Που σας κατάντησε ο χοντρός,να περιμένετε ένα Φορτούνη με δυο χιαστούς μπας και δείτε λίγο μπάλα
Καλά σου είπε....Εσυ μονο ρατσηστικα ξερεις να απαντας οταν δεν εχεις επειχηρηματα!
Που σας κατάντησε ο χοντρός,να περιμένετε ένα Φορτούνη με δυο χιαστούς μπας και δείτε λίγο μπάλα
Από 8ετία Μπάγεβιτς,σωστά sadman?Ή κάνω λάθος?Υπαρχουν και χειροτερα εσυ στη δικια σου ομαδουλα εχεις κατι δεκαετιες να δεις μπαλα......
Έχετε και άλλους σιντί,μην αγχώνεσαι...τυπε/τυπισσα σορρυ κιολας αλλα καλυτερα που δεν εισαι γαυρος, γιατι θα μας κρεμαγαν κουδουνια οι αλλοθρησκοι
μπορει να ειναι ζευγαρι ξες ο χαρης και η χαρουλα και να ετυχε να εχουν ιδιο ονομαΈχετε και άλλους σιντί,μην αγχώνεσαι...
Το έχει πεί παραπίσω.μπορει να ειναι ζευγαρι ξες ο χαρης και η χαρουλα και να ετυχε να εχουν ιδιο ονομα
οχι ε?
Στο υπόγειο σήμερα με το δικό μου;Σιγα μην ριχνει ζεστο χοντρο χρημα στην Φορεστ..
Απλα τα πολλαπλασια εσοδα που εχει σαν συλλογος της Πρεμιερ,διαχειριζεται..
Μην στενοχωριεστε ρε παιδια..
Θα αποκλειστουμε και μεις αποψε και θα γινει τραμπα ΜΑΡΤΙΝΣ-ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
και ολα καλα....
μπορει να ειναι ζευγαρι ξες ο χαρης και η χαρουλα και να ετυχε να εχουν ιδιο ονομα
οχι ε?
κουρτιτς[MLB] Σινσινάτι - Μαϊάμι under 9.5 απόψε.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. Φιλος Ρεζ προμηνύει 0-1 τελικό με αυτογκόλ αλλά αρνείται να δώσει το όνομα του αυτόχειρα.
Καταρχην εχω παψει να ειμαι ολυμ/κος απο την εποχη του σαλιαρελη.Ειμαι Bayern Munchem απο μικρος και Εθνικι Γερμανιας!
Δεν ασχολουμαι με το ελληνηκο ποδοσφαιρο.
Τι λέει αδελφέ;ο χελ χαρά χθεςαδικια τοση πικρα για τον Κυριο Βαγγελη....