You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Ρε τραβα γαμησου μουνοπανο....ξεφτυλογερε.Σου ειπα μην ξανασχοληθεις μαζι μου γιατι θα σε παω πιπα κωλο.....Φορτουνης γραφει ο αμπαλος
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Αυτός σου κάνει??ξερει κανεις αν υπαρχει κανας προπονητης να τον λενε Καμαρα και να ειναι σκουρος???
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.980
- Πόντοι
- 5.506
Ουστ απο δω ρε καραγκιοζακο κλαψομουνα, θα σου φερουμε τον Αντζα να σου φυγουν τα νευραΡε τραβα γαμησου μουνοπανο....ξεφτυλογερε.Σου ειπα μην ξανασχοληθεις μαζι μου γιατι θα σε παω πιπα κωλο.....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Τραβα να σε γαμησουν σε κανενα τσοντοσινεμα κωλογρια...αντε μαλακακο ανυπαρκτε που κωλοτριβεσαι στους παντες μπας και ασχοληθει κανεις μαζι σου.Τραβα να γλυψεις τα μουνοζουμα καμμιας πουτανας πουστρακι....Ουστ απο δω ρε καραγκιοζακο κλαψομουνα, θα σου φερουμε τον Αντζα να σου φυγουν τα νευρα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Και οχι μονο....Στα τσοντοσινεμα με γαμαει ο Φορτουνης
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.980
- Πόντοι
- 5.506
Αυτο ειναι το πιο εξυπνο που μπορεις να κανεις κλαψομουνα που εχεις σπασει τα αρχιδια οσων σε διαβαζουν ειτε εδω ή στα πολιτικα και θεματα κοβιντ. Κομπλεξικε βλακα, τραβα παρεα με ζαιους και ψεκια, για εκει εισαι.Και οχι μονο....
Με τιμη
Καλημερα!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Καλο ψοφο κωλογρια....Αυτο ειναι το πιο εξυπνο που μπορεις να κανεις κλαψομουνα που εχεις σπασει τα αρχιδια οσων σε διαβαζουν ειτε εδω ή στα πολιτικα και θεματα κοβιντ. Κομπλεξικε βλακα, τραβα παρεα με ζαιους και ψεκια, για εκει εισαι.
Με τιμη
Καλημερα!
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.015
- Πόντοι
- 4.180
Καθεστε και τσατιζεστε με το γαυρο ή το βαζελο ή δε ξερω ποιον, αλλα δεν καταλαβαινετε το πολυ απλο
Οσοι πανε κι γοραζουν ομαδες, νομιζετε ειναι οπαδοι της ομαδας που αγοραζουν?
Ισως μια εξαιρεση οι γεροι γιαννακοπουλοι στο μπασκετ.
Το κανουν ολοι για να εχουν προσβαση και επιρροη στην εκαστοτε κυβερνηση, ελεγχοντας τους οπαδους=ψηφους
Εσεις λετε οτι ο μαρινακης εχασε σε 5 χρονια 60 εκατ. τη στιγμη που καθε μερα βγαζει απο τα πλοια του 5+ μυρια. Νομιζετε χεστηκε για τον ολυμπαικο ή τη νοτιγχαμ?
Εχει τα σκυλια του, καραπαππας πχ, για να πουλαει οπαδιλικι, και αυτος κανει τις δουλειες του εχοντας επιρροη στην κυβερνηση.
Αν θελετε προεδρο που να αγαπαει την ομαδα, προφανως δε θα ειναι τετοιος λεφτας, οποτε θα βλεπετε την ομαδα σς στο τοπικο. Το θελετε? μαλλον οχι
Οποτε τι ουρλιαζετε με το χοντρο? τη δουλεια του κανει, και σας κανει και περηφανους που βλεπετε την ομαδα σας στο τσαμπιονς λιγκ αντι για την Α Αθηνας
Το κανουν ολοι για να εχουν προσβαση και επιρροη στην εκαστοτε κυβερνηση, ελεγχοντας τους οπαδους=ψηφους
Εσεις λετε οτι ο μαρινακης εχασε σε 5 χρονια 60 εκατ. τη στιγμη που καθε μερα βγαζει απο τα πλοια του 5+ μυρια. Νομιζετε χεστηκε για τον ολυμπαικο ή τη νοτιγχαμ?
Εχει τα σκυλια του, καραπαππας πχ, για να πουλαει οπαδιλικι, και αυτος κανει τις δουλειες του εχοντας επιρροη στην κυβερνηση.
Αν θελετε προεδρο που να αγαπαει την ομαδα, προφανως δε θα ειναι τετοιος λεφτας, οποτε θα βλεπετε την ομαδα σς στο τοπικο. Το θελετε? μαλλον οχι
Οποτε τι ουρλιαζετε με το χοντρο? τη δουλεια του κανει, και σας κανει και περηφανους που βλεπετε την ομαδα σας στο τσαμπιονς λιγκ αντι για την Α Αθηνας
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.980
- Πόντοι
- 5.506
Οποιος εχει καταλαβει πως τα αθλητικα και το να υποστηριζεις καποια ομαδα ειναι κατι πολυ ομορφο ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ στη ζωη του τοτε εχει καλως.Καθεστε και τσατιζεστε με το γαυρο ή το βαζελο ή δε ξερω ποιον, αλλα δεν καταλαβαινετε το πολυ απλο
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Χορτασες ψωλες εχθές μωρή γαμιολα??Μη βρίζεται ρε γαμιολες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
Μορη πουστρα εγώ θα παίξω στου Γιουρόπα, εσύ γαμιολα σούρα που θα αποκλειστείς από παντού και θα πάρεις τα αρχιδια μου;έλα τσακοΧορτασες ψωλες εχθές μωρή γαμιολα??
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Σήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους!Μορη πουστρα εγώ θα παίξω στου Γιουρόπα, εσύ γαμιολα σούρα που θα αποκλειστείς από παντού και θα πάρεις τα αρχιδια μου;έλα τσακο
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.980
- Πόντοι
- 5.506
Παιξτο νικη μπαοκ, 1-0 τελικο.Σήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.575
- Πόντοι
- 5.006
Έλα τσιμπα ένα ριφιφιΣήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους!
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.Ας γραψω μερικα πραγματα τωρα που ειμαι πιο ηρεμος....
No1 υπαιτιος για τη κατρακυλα δεν ειναι ουτε ο αναρχιδος απλυτος απατεωνας ουτε οι παιχτες....ο Χοντρος ειναι.
Περυσι εβλεπε τον απατεωνα μια ολοκληρη χρονια η ομαδα που παρουσιασε να βιαζει το ποδοσφαιρο,να ανεβοκατεβαζει παιχτες απο τη πρωτη ομαδα στη δευτερη,σε καθε παιχνιδι να αλλαζει παιχτες και θεσεις σαν τα πουκαμισα.Και περυσι ο Χοντρος εσκασε λεφτα εν αντιθεση με φετος που σφυριζε αδιαφορα και του πηρε οτι παιχτες ζητησε...
Και τι παει και κανει;Του ανανεωνει και το συμβολαιο μην τυχον και χασει το κελεπουρι....
Φετος χασαμε τον Μοντεστο απο τεχνικο διευθυντη....ποιος ηταν ο αντικαταστατης του;Ο κανενας....τι να τον κανει αλλωστε αφου ειχε ηδη αποφασισει οτι μεταγραφες της προκοπης δεν θα κανει.
Παμε στο αλλο το μουνοπανο τον απλυτο....απο περυσι τον βριζω γιατι τα εβλεπα ολα αυτα και μου λεγανε κατι Ολυμπιακαρες οτι ειμαι μιρλας και αχαριστος.Καλα σε θεματα τεχνικα δεν χρειαζεται να μπω.Ακομα και στα καλα του αυτος ο μαλακας μια σωστη 11αδα δεν κατεβαζε ποτε.Παντα επρεπε να κανει αλλαγες και φυσικα οι παπαγαλοι τον αποθεωναν για τις καιριες παρεμβασεις του που αλλαξαν το ματς.
Ενας ανυπαρκτος προπονητακος της σειρας που στο Ελλαδισταν και στους δημοσιοκαφρους του 20ευρω που ελεγχονται απο τον Χοντρο εφτασε να αποκαλειται Προφεσορ,νεος Μουρινιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Καβαλησε το καλαμι φυσικα γιατι ετσι γινεται με ολους τους μετριους και κομπλεξικους και αρχισε τις παλαβομαρες και τις αλαζονειες.
Αυτο που με διαολισε χθες ειναι που βγαινει το μουνοπανο και λεει αναλαμβανω πληρως την ευθυνη αλλα δεν παραιτουμαι κιολας....εισαι 4 χρονια σε μια ομαδα υποτιθεται εχεις δεθει μαζι της και την οδηγησες ισως στην πιο ευτελιστικη ηττα στην Ευρωπη και δεν εχεις ουτε τοτε τα αρχιδια να πεις παραιτουμαι και ας αποφασισει η διοικηση τη τυχη μου.
ΕΙσαι τεραστιο μουνοπανο αλλα το ξεραμε απο τη συμπεριφορα σου στον Φορτουνη εναν παιχτη που εχει μια τεραστια ιστορια στον συλλογο και επειδη ειχατε μια κοντρα σαν αυτες που εχουν συνεχεια προπονητες με παιχτες εβαλες το εγω σου μπροστα κομπλεξικο αρχιδι απο το καλο της ομαδας.
Τραβα γαμησου λοιπον τωρα και παρε μαζι σου τον Καρβαλιο,τον Πεπε,τον Ρεαμπτσιουκ και ολα τα γαμημενα υπερκοστολογημενα παλτα που μας κουβαλησες παλιοβρωμιαρη....και εσυ Χοντρε παρε τα αρχιδια μου επισης με χασουρα συνολικα 60-80 εκ ευρω μεσα σε 2 χρονια.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Σωστο και αυτο....Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα μην ξανοιγεσαι και για το Europa.....Μορη πουστρα εγώ θα παίξω στου Γιουρόπα, εσύ γαμιολα σούρα που θα αποκλειστείς από παντού και θα πάρεις τα αρχιδια μου;έλα τσακο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις