Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Φορτουνης γραφει ο αμπαλος

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
ξερει κανεις αν υπαρχει κανας προπονητης να τον λενε Καμαρα και να ειναι σκουρος???
Αυτός σου κάνει??
MV5BYjNhM2E2MGItNDRhMy00YzY2LTk3M2UtZjViZTBkZmQ2MDU0XkEyXkFqcGdeQXVyMTMwNzM4MjIw._V1_.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Ρε τραβα γαμησου μουνοπανο....ξεφτυλογερε.Σου ειπα μην ξανασχοληθεις μαζι μου γιατι θα σε παω πιπα κωλο.....
Ουστ απο δω ρε καραγκιοζακο κλαψομουνα, θα σου φερουμε τον Αντζα να σου φυγουν τα νευρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Ουστ απο δω ρε καραγκιοζακο κλαψομουνα, θα σου φερουμε τον Αντζα να σου φυγουν τα νευρα
Τραβα να σε γαμησουν σε κανενα τσοντοσινεμα κωλογρια...αντε μαλακακο ανυπαρκτε που κωλοτριβεσαι στους παντες μπας και ασχοληθει κανεις μαζι σου.Τραβα να γλυψεις τα μουνοζουμα καμμιας πουτανας πουστρακι....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Στα τσοντοσινεμα τον γαμαει ο Φορτουνης

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Αυτο ειναι το πιο εξυπνο που μπορεις να κανεις κλαψομουνα που εχεις σπασει τα αρχιδια οσων σε διαβαζουν ειτε εδω ή στα πολιτικα και θεματα κοβιντ. Κομπλεξικε βλακα, τραβα παρεα με ζαιους και ψεκια, για εκει εισαι.

Με τιμη
Καλημερα!

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Αυτο ειναι το πιο εξυπνο που μπορεις να κανεις κλαψομουνα που εχεις σπασει τα αρχιδια οσων σε διαβαζουν ειτε εδω ή στα πολιτικα και θεματα κοβιντ. Κομπλεξικε βλακα, τραβα παρεα με ζαιους και ψεκια, για εκει εισαι.

Με τιμη
Καλημερα!
Καλο ψοφο κωλογρια....

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
2.015
Πόντοι
4.180
Καθεστε και τσατιζεστε με το γαυρο ή το βαζελο ή δε ξερω ποιον, αλλα δεν καταλαβαινετε το πολυ απλο
Οσοι πανε κι γοραζουν ομαδες, νομιζετε ειναι οπαδοι της ομαδας που αγοραζουν?
Ισως μια εξαιρεση οι γεροι γιαννακοπουλοι στο μπασκετ.
Το κανουν ολοι για να εχουν προσβαση και επιρροη στην εκαστοτε κυβερνηση, ελεγχοντας τους οπαδους=ψηφους
Εσεις λετε οτι ο μαρινακης εχασε σε 5 χρονια 60 εκατ. τη στιγμη που καθε μερα βγαζει απο τα πλοια του 5+ μυρια. Νομιζετε χεστηκε για τον ολυμπαικο ή τη νοτιγχαμ?
Εχει τα σκυλια του, καραπαππας πχ, για να πουλαει οπαδιλικι, και αυτος κανει τις δουλειες του εχοντας επιρροη στην κυβερνηση.
Αν θελετε προεδρο που να αγαπαει την ομαδα, προφανως δε θα ειναι τετοιος λεφτας, οποτε θα βλεπετε την ομαδα σς στο τοπικο. Το θελετε? μαλλον οχι
Οποτε τι ουρλιαζετε με το χοντρο? τη δουλεια του κανει, και σας κανει και περηφανους που βλεπετε την ομαδα σας στο τσαμπιονς λιγκ αντι για την Α Αθηνας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.980
Πόντοι
5.506
Καθεστε και τσατιζεστε με το γαυρο ή το βαζελο ή δε ξερω ποιον, αλλα δεν καταλαβαινετε το πολυ απλο
Οσοι πανε κι γοραζουν ομαδες, νομιζετε ειναι οπαδοι της ομαδας που αγοραζουν?
Ισως μια εξαιρεση οι γεροι γιαννακοπουλοι στο μπασκετ.
Το κανουν ολοι για να εχουν προσβαση και επιρροη στην εκαστοτε κυβερνηση, ελεγχοντας τους οπαδους=ψηφους
Εσεις λετε οτι ο μαρινακης εχασε σε 5 χρονια 60 εκατ. τη στιγμη που καθε μερα βγαζει απο τα πλοια του 5+ μυρια. Νομιζετε χεστηκε για τον ολυμπαικο ή τη νοτιγχαμ?
Εχει τα σκυλια του, καραπαππας πχ, για να πουλαει οπαδιλικι, και αυτος κανει τις δουλειες του εχοντας επιρροη στην κυβερνηση.
Αν θελετε προεδρο που να αγαπαει την ομαδα, προφανως δε θα ειναι τετοιος λεφτας, οποτε θα βλεπετε την ομαδα σς στο τοπικο. Το θελετε? μαλλον οχι
Οποτε τι ουρλιαζετε με το χοντρο? τη δουλεια του κανει, και σας κανει και περηφανους που βλεπετε την ομαδα σας στο τσαμπιονς λιγκ αντι για την Α Αθηνας
Οποιος εχει καταλαβει πως τα αθλητικα και το να υποστηριζεις καποια ομαδα ειναι κατι πολυ ομορφο ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ στη ζωη του τοτε εχει καλως.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.575
Πόντοι
5.006
Χορτασες ψωλες εχθές μωρή γαμιολα?? :alivedick: :alivedick: :alivedick: :sunglasses:
Μορη πουστρα εγώ θα παίξω στου Γιουρόπα, εσύ γαμιολα σούρα που θα αποκλειστείς από παντού και θα πάρεις τα αρχιδια μου;έλα τσακο :alivedick: :tooth: :wanker: :2on1: :piss:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Μορη πουστρα εγώ θα παίξω στου Γιουρόπα, εσύ γαμιολα σούρα που θα αποκλειστείς από παντού και θα πάρεις τα αρχιδια μου;έλα τσακο :alivedick: :tooth: :wanker: :2on1: :piss:
Σήμερα ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ έχει καταστρώσει επικό ΡΙΦΙΦΙ να κάνει στους γυφτοβουλγαρους! :wanker: :wanker:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.087
Πόντοι
456
Ας γραψω μερικα πραγματα τωρα που ειμαι πιο ηρεμος....

No1 υπαιτιος για τη κατρακυλα δεν ειναι ουτε ο αναρχιδος απλυτος απατεωνας ουτε οι παιχτες....ο Χοντρος ειναι.

Περυσι εβλεπε τον απατεωνα μια ολοκληρη χρονια η ομαδα που παρουσιασε να βιαζει το ποδοσφαιρο,να ανεβοκατεβαζει παιχτες απο τη πρωτη ομαδα στη δευτερη,σε καθε παιχνιδι να αλλαζει παιχτες και θεσεις σαν τα πουκαμισα.Και περυσι ο Χοντρος εσκασε λεφτα εν αντιθεση με φετος που σφυριζε αδιαφορα και του πηρε οτι παιχτες ζητησε...

Και τι παει και κανει;Του ανανεωνει και το συμβολαιο μην τυχον και χασει το κελεπουρι....

Φετος χασαμε τον Μοντεστο απο τεχνικο διευθυντη....ποιος ηταν ο αντικαταστατης του;Ο κανενας....τι να τον κανει αλλωστε αφου ειχε ηδη αποφασισει οτι μεταγραφες της προκοπης δεν θα κανει.

Παμε στο αλλο το μουνοπανο τον απλυτο....απο περυσι τον βριζω γιατι τα εβλεπα ολα αυτα και μου λεγανε κατι Ολυμπιακαρες οτι ειμαι μιρλας και αχαριστος.Καλα σε θεματα τεχνικα δεν χρειαζεται να μπω.Ακομα και στα καλα του αυτος ο μαλακας μια σωστη 11αδα δεν κατεβαζε ποτε.Παντα επρεπε να κανει αλλαγες και φυσικα οι παπαγαλοι τον αποθεωναν για τις καιριες παρεμβασεις του που αλλαξαν το ματς.

Ενας ανυπαρκτος προπονητακος της σειρας που στο Ελλαδισταν και στους δημοσιοκαφρους του 20ευρω που ελεγχονται απο τον Χοντρο εφτασε να αποκαλειται Προφεσορ,νεος Μουρινιο και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Καβαλησε το καλαμι φυσικα γιατι ετσι γινεται με ολους τους μετριους και κομπλεξικους και αρχισε τις παλαβομαρες και τις αλαζονειες.

Αυτο που με διαολισε χθες ειναι που βγαινει το μουνοπανο και λεει αναλαμβανω πληρως την ευθυνη αλλα δεν παραιτουμαι κιολας....εισαι 4 χρονια σε μια ομαδα υποτιθεται εχεις δεθει μαζι της και την οδηγησες ισως στην πιο ευτελιστικη ηττα στην Ευρωπη και δεν εχεις ουτε τοτε τα αρχιδια να πεις παραιτουμαι και ας αποφασισει η διοικηση τη τυχη μου.

ΕΙσαι τεραστιο μουνοπανο αλλα το ξεραμε απο τη συμπεριφορα σου στον Φορτουνη εναν παιχτη που εχει μια τεραστια ιστορια στον συλλογο και επειδη ειχατε μια κοντρα σαν αυτες που εχουν συνεχεια προπονητες με παιχτες εβαλες το εγω σου μπροστα κομπλεξικο αρχιδι απο το καλο της ομαδας.

Τραβα γαμησου λοιπον τωρα και παρε μαζι σου τον Καρβαλιο,τον Πεπε,τον Ρεαμπτσιουκ και ολα τα γαμημενα υπερκοστολογημενα παλτα που μας κουβαλησες παλιοβρωμιαρη....και εσυ Χοντρε παρε τα αρχιδια μου επισης με χασουρα συνολικα 60-80 εκ ευρω μεσα σε 2 χρονια.
Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.286
Πόντοι
6.256
Πάνω απ όλα είναι αυτό που λέμε χρόνια: οτι ο χοντρός που κάνει το παιχνίδι των μανατζαραίων,παίρνει καραβιές παικτών και μόλις έρθει κάποιος καλός είτε ξένος ή και έλληνας αμέσως τον πουλάει, αντί να τον κρατήσει και να χτίσει ομάδα πάνω του και μένουμε με αυτούς που δεν τους ζητάει κανείς.πόσοι καλοί παίκτες πέρασαν μιλιβόγεβιτς, ποντένσε κλπ και τους σκότωνε με τη μία και λέγαμε οτι έτσι δεν πάει μπροστά η ομάδα, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω κάνει.δεν νοιάζεται ο χοντρός για το συμφέρον του ολυμπιακού, μόνο για το συμφέρον της τσέπης του.
Σωστο και αυτο....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα μην ξανοιγεσαι και για το Europa.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom