Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Χοντρε πες αλευρι!!!Παλι μεταγραφες θελω!!!
Για να μιλησω λιγο σοβαρα Πουτσα μου...αμα ημουν ο Βαγγελας δεν εδινa ενα γαμημενο ευρω τον Γεναρη για μεταγραφες.Το καλοκαιρι πηγε και πηρε στον απατεωνα οχι ενα εξτρεμ αλλα ΤΡΙΑ και μαλιστα και τα 3 πανακριβα.Η ομάδα χρειάζεται έναν εξτρεμ και ένα χαφ. Αν θέλουμε να μην ξεφτυλιστούμε.
Θυμάμαι παλιά ο ΟΦΗ είχε παίξει με την Αταλάντα. Και πρέπει να έγινε στην Τούμπα το ματς το εδώ.
πεστα ρε μπραδερινι...Καλό είναι να πατάμε στο έδαφος αλλά τον αποκλείσατε πριν καν παίξει. Ας πάμε στην Ιταλία και ας κοπιάσουν μετά στο Φάληρο και τα συζητάμε ξανά...
Κόψε το ποτό, αδέρφι.πεστα ρε μπραδερινι...
εχει σπειρει την απαισιοδοξια ο μουνης ο χελ που ειναι γνωστος εγκαθετος και τσατσος του βαρδινογιαννη....
και φουλ επιθετικη ομαδα η αταλαντα........και θα μας βαλει 5 γκολ και τετοια να πουμε...με ποιον θα παιξει φουλ επιθεση ρε???!!!!με τον θρυλο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου????τι νομιζουν τα ιταλακια οτι ειμαστε καμια σαλερνιτανα ή καμια πιασετζα ναπουμε????χατ τρικ στο 10 λεπτο θα τους εχει ο καυλαραμπι, αν μπουνε φουλ επιθεση....
με σκυμμενο το κεφαλι, με σοβαροτητα και με φουλ αποδοση, ισως μας περασουν....
Εγω φταίω που σε υπερασπιστηκα ρε μουνοπανο!Κόψε το ποτό, αδέρφι.
Όχι ρε δεν θα αφήσουμε!Τι θα γινει ρε επιστημονες θα αφησετε να παιχτει το ματς?
Κι εγώ σ' αγαπάω.Εγω φταίω που σε υπερασπιστηκα ρε μουνοπανο!
Ναι τι πράμα είναι αυτό φέτος με το βόλλευΣτο βολλευ παγκοσμια πρωτοτυπια φτιαξαμε ομαδες σε ανδρες και γυναικες χωρις πασαδορο....στις γυναικες και χωρις λιμπερο.
Παλι καλα που εχουμε φετος την αρμαδα του Πολο να ξεροχυνουμε ασταματητα....
Ομάδα πυροτέχνημαΟι Μολδαβοί έχουν ομαδάρα και λόγω της διαιτησίας ΔΕΝ βρίσκεται στους 16 που άξιζε να βρίσκεται !
ειπαμε να στηριξουμε τους ελληνες αθλητας φετος τυπε...Στο βολλευ παγκοσμια πρωτοτυπια φτιαξαμε ομαδες σε ανδρες και γυναικες χωρις πασαδορο....στις γυναικες και χωρις λιμπερο.
Παλι καλα που εχουμε φετος την αρμαδα του Πολο να ξεροχυνουμε ασταματητα....
Ναι καλή είναι αλλά η ιταλικές δεν είναι και φόβητρο.φτανει να συνυλθουμε εμείς..είναι καλή ομάδα πάντως..
Έκανα λάθος.Το Κόπα Άφρικα είναι μέχρι τις 6 Φλεβάρη.Θα τους έχουμε αλλά το θέμα είναι σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται.Πάνω από όλα αυτό μαν.Το άλλο θέμα είναι πως θα λείπουν οι μαυρούκοι από τα μάτς
Θα έρθουν καυλωμενοι κιολαςΈκανα λάθος.Το Κόπα Άφρικα είναι μέχρι τις 6 Φλεβάρη.Θα τους έχουμε αλλά το θέμα είναι σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται.